Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 222

Θέμα: California Superbike School 16-17 Ιουνίου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ρε συ Titan.... ξέφυγες τελείως....

Είπα εγώ κάπου ότι όποιος έχει κάνει CSS είναι οδηγάρα; Που το είδες αυτό;

Επίσης, τα CSS και λοιπά σχολεία ποιος σου είπε ότι σου μαθαίνουν να πηγαίνεις τάπα; Μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί....

Απλά, κάποιος που δεν ξέρει τι του γίνεται, πάει εκεί και μαθαίνει 10 πράγματα που δεν του τα λέει κανενας άλλος... Αν τώρα το έχει και την ταχύτητα μέσα του, τότε μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περίσσοτερο.

Αν είσαι κουλός, και τον Ρόσσι να εχεις δάσκαλο, κουλός θα παραμείνεις.
    Δε σου είπα οτι τα είπες εσύ αλλά κυκλοφορεί πολύ αυτή η άποψη...

Το ακούω και στα πίτς το λέει ο ένας στον άλλον "ρε μλκ αυτός έχει κάνει CSS lev3 δε τον περνάς"

Αυή η άποψη έχει κυκλοφορίσει! οτι όποιος κάνει CSS μετά πάει τάπα.

Εγώ για το μόνο που σου την είπα είναι επειδή είπες οτι ένα trackday απο μονο του δεν κάνει τίποτα καλύτερα να πάει για καφε...
    Τα άλλα είναι απόψεις μου γενικά...

Στα 2 τελευταία με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο είναι αυτά που έλεγα παραπάνω!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Το οτι ο Titan μπορει και πηγαινει ετσι χωρις σχολειο απλα :a19: .Απο κει και περα στην πιστα πας για να γινεις καλυτερος οδηγος και να περασεις καλα με σιγουρια και ασφαλεια.

Τωρα αν δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις για να εισαι πιο ασφαλης και να πηγαινεις γρηγορα (εφοσον το θελεις) ειναι αλλο καπελο.

Εκει ερχεται το σχολειο, ο φιλος που εχει να σου δωσει καποιες οδηγιες,ο αγωνιζομενος ή καποιος που εχει τι γνωση και μπορει να στην προσφερει.

Εγω τοσο καιρο εμπαινα πιστα , δεν ειχα τιποτα σημαντικο να δουλεψω μπερδευομουνα και ειχα κολησει γιατι δεν ειχα μια βαση να ξεκινησω και να τελειωσω.

Τωρα θα εχω παντα το βιβλιαρακι του Css μαζι μου και θα δουλευω με τον ιδιο τροπο και μετα απο καποιο καιρο θα σας εχω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Το όφελος είναι μία αόριστη έννοια...

Όφελος είναι και μία μέρα οδηγικής ευχαρίστησης. Δεν είναι απαραίτητο να γίνεσαι συνέχεια καλύτερος σε κάτι εκτός και αν έχεις κάποιο στόχο. Μπορείς απλά να είσαι ασφαλής για σένα και τον συνεπιβάτη σου και η ζωή να κυλάει ωραία.
    Σωστός

όφελος είναι και η παραπάνω εμπειρία που αποκτάς γράφοντας απλά χιλιόμετρα στη πίστα!
    Και μόνο απο αυτό γίνεσαι καλύτερος!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Δε σου είπα οτι τα είπες εσύ αλλά κυκλοφορεί πολύ αυτή η άποψη...

Το ακούω και στα πίτς το λέει ο ένας στον άλλον "ρε μλκ αυτός έχει κάνει CSS lev3 δε τον περνάς"

Αυή η άποψη έχει κυκλοφορίσει! οτι όποιος κάνει CSS μετά πάει τάπα.

Εγώ για το μόνο που σου την είπα είναι επειδή είπες οτι ένα trackday απο μονο του δεν κάνει τίποτα καλύτερα να πάει για καφε...
    Τα άλλα είναι απόψεις μου γενικά...

Στα 2 τελευταία με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο είναι αυτά που έλεγα παραπάνω!
    Κι εγώ ρε Γιώργο ακούω διάφορες φήμες για διάφορα πράγματα αλλά δεν δίνω βάση, παρά μόνο σε πράγματα που γνωρίζω προσωπικά ο ίδιος.

Ας το επαναλάβω (κι απαντάω και στον Θάνο): Αν εξαιρέσουμε μια όμορφη μέρα που οδηγείς με σχετική ασφάλεια μέσα στην πίστα, αν δεν έχεις κάτι να δουλέψεις, είναι χαμένες ώρες, βενζίνες και λάστιχα!

Πες οτι ο Χ γυρνάει στο 1.20 και πάει συνέχεια μόνος του και μαθαίνει απ' έξω την πίστα και κατεβάζει τον χρόνο του στο 1.13, γιατί μόνο τον χρόνο έχει να κοιτάει. Δεν ασχολείται με κάτι άλλο γιατί δεν ξέρει με τι και πως .... Μετά τι; θα συνεχίζει να γυρνάει στο 1.13....

Ε και; Που θα τον βοηθήσει αυτό; Στον δρόμο; Πως; Πηγαίνοντας τάπα εκεί έξω; Αυτός είναι ο αντικειμενικός σκοπός ή να πηγαίνουμε σβέλτα με την περισσότερο δυνατή ασφάλεια;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το οτι ο Titan μπορει και πηγαινει ετσι χωρις σχολειο απλα :a19:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Τωρα αν δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις για να εισαι πιο ασφαλης και να πηγαινεις γρηγορα (εφοσον το θελεις) ειναι αλλο καπελο.

Εκει ερχεται το σχολειο, ο φιλος που εχει να σου δωσει καποιες οδηγιες,ο αγωνιζομενος ή καποιος που εχει τι γνωση και μπορει να στην προσφερει.
    Εγώ νομίζω οτι και απλά να μπείς στη πίστα και να προσπαθείς να μιμηθείς τις γραμμές ή το στύλ-τεχνική κάποιου που είναι ΛΙΓΟ καλύτερός σου είναι κέρδος!
    Και τόνισα το ΛΙΓΟ γιατί τον ΠΟΛΥ δεν θα μπορείς να το φτάσεις και αν προσπαθήσεις θα φας τα μούτρα σου... γιατί εδώ ανεβαίνουμε τα σκαλοπάτια ένα-ένα όχι δέκα-δέκα...

Ή το να τα ψάξεις μόνος σου γιατί όχι!

Σωστός

όφελος είναι και η παραπάνω εμπειρία που αποκτάς γράφοντας απλά χιλιόμετρα στη πίστα!
    Και μόνο απο αυτό γίνεσαι καλύτερος!
    Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό... πως χωρίς να μάθεις 10 πράγματα, πηγαίνοντας μέσα σε ένα ΚΛΕΙΣΤΟ περιβάλλον γίνεσαι καλυτερος

Μπορείς να μου εξηγήσειςς τι σημαίνει καλύτερος;

Κι εγώ ρε Γιώργο ακούω διάφορες φήμες για διάφορα πράγματα αλλά δεν δίνω βάση, παρά μόνο σε πράγματα που γνωρίζω προσωπικά ο ίδιος.
    Επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...
    Όταν καταλαβαίνουμε οτι κυκλοφορεί μία λάθος φήμη γενικότερα... κάποιος που ξέρει τη σωστή, εσύ, εγω ή κάποιος τρίτος είναι καλό να ΄το επισημάνει!

Πες οτι ο Χ γυρνάει στο 1.20 και πάει συνέχεια μόνος του και μαθαίνει απ' έξω την πίστα και κατεβάζει τον χρόνο του στο 1.13, γιατί μόνο τον χρόνο έχει να κοιτάει. Δεν ασχολείται με κάτι άλλο γιατί δεν ξέρει με τι και πως .... Μετά τι; θα συνεχίζει να γυρνάει στο 1.13....
    Το να ρίξει κάποιος το χρόνο του απο το 1,20 στο 1,13 απλά γυρνώντας δεν είναι κάτι λίγο... είναι άλμα! Και γυρνώντας πιο γρήγορα σημαίνει οτι έστριβε και πιο γρήγορα... και πιο γρήγορα στρίβεις μόνο όταν στρίβεις και πιο σωστά-τεχνικά! όταν δεί ότι για κάποιο διάστημα δεν μπορεί να πέσει κάτω απο το 1,13 γιατί αυτό είναι το όριο του συνόλου του (αναβάτης+μηχανή) τότε ας ζητήσει τη βοήθεια του ειδικού αλλά όχι πρίν για μένα! για να δεί μετά το τί πήρε απο τη βοήθεια που του παρήχθη και όχι να νομίζει οτι τα 7 δευτ. δεν είναι δικά του αλλά είναι λόγω CSS ή διαβάσματος... ότι κάνει κάτω απο το 1,13 θα το οφείλει εκεί στο CSS, στο διάβασμα ή στη συμβουλή ενός ειδήμων!

Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό... πως χωρίς να μάθεις 10 πράγματα, πηγαίνοντας μέσα σε ένα ΚΛΕΙΣΤΟ περιβάλλον γίνεσαι καλυτερος

Kαλύτερος για μένα σημαίνει...

Να γυρνάς γρηγορότερα με περισσότερη σιγουριά στον εαυτό σου και νοιώθοντας περισσότερη ασφάλεια!

Αυτα τα 10 πράγματα σου εξηγώ οτι μπορεί να μη στα πεί κάποιος αλλά να τα βρείς μόνος σου!
    Γιατί κάποια στιγμή κάποιοι γύρνανε και γυρνάνε στις πίστες χωρίς να τους πεί κάποιος κάτι και μετά γράφουν βιβλία!

Νομίζεις παλιά υπήρχαν CSS και βιβλιά!
    Ότι κατάφερνε ο καθένας το κατάφερνε μόνος του!
    Γιατί να μη γίναιται και τώρα αυτό!?

Επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...
    Όταν καταλαβαίνουμε οτι κυκλοφορεί μία λάθος φήμη γενικότερα... κάποιος που ξέρει τη σωστή, εσύ, εγω ή κάποιος τρίτος είναι καλό να ΄το επισημάνει!

Το να ρίξει κάποιος το χρόνο του απο το 1,20 στο 1,13 απλά γυρνώντας δεν είναι κάτι λίγο... είναι άλμα! Και γυρνώντας πιο γρήγορα σημαίνει οτι έστριβε και πιο γρήγορα... και πιο γρήγορα στρίβεις μόνο όταν στρίβεις και πιο σωστά-τεχνικά! όταν δεί ότι για κάποιο διάστημα δεν μπορεί να πέσει κάτω απο το 1,13 γιατί αυτό είναι το όριο του συνόλου του (αναβάτης+μηχανή) τότε ας ζητήσει τη βοήθεια του ειδικού αλλά όχι πρίν για μένα! για να δεί μετά το τί πήρε απο τη βοήθεια που του παρήχθη και όχι να νομίζει οτι τα 7 δευτ. δεν είναι δικά του αλλά είναι λόγω CSS ή διαβάσματος... ότι κάνει κάτω απο το 1,13 θα το οφείλει εκεί στο CSS, στο διάβασμα ή στη συμβουλή ενός ειδήμων!

Τωρα θα σε συγχωρήσεις αλλά ό,τι θες λες....

Ξεκινάς με την παραδοχή ότι όλοι οι αναβάτες έχουν έμφυτο ταλέντο.... Επίσης θεώρησες οτι για τον χρόμο που έγραψα περασαν κανα 2 μέρες.... εγώ μάλλον σε περίοδο μηνών το πήγαινα...

Αυτό ρε συ Γιώργο το "πιο σωστά-τεχνικά".... που θα την μάθεις την τεχνική; και τι σημαίνει μιμούμε; Κι αν πας να μιμηθείς κάποιον που είναι μεν γρήγορος αλλά απο τεχνική είναι αλλού γι αλλού και πας και καρφωθείς πουθενά;

Τα μαθήματα, επαναλαμβάνω γιατί δείχνεις να μην το καταλαβαίνεις, δεν είνια για να σε κάνουν γρήγορο αλλά να σου δείξουν έναν τρόπο οδήγησης ποιο ασφαλή. Αν τωρα αυτό εσυ, κι ο οποιοσδήποτε, μπορεί να το εκμεταλλευτείς και να γίνεις και πιο γρήγορος, τότε ακόμα καλυτερα.

Αν βέβαια το να πας γρήγορα είναι το αποτέλεσμα που θες....

Kαλύτερος για μένα σημαίνει...

Να γυρνάς γρηγορότερα με περισσότερη σιγουριά στον εαυτό σου και νοιώθοντας περισσότερη ασφάλεια!

Αυτα τα 10 πράγματα σου εξηγώ οτι μπορεί να μη στα πεί κάποιος αλλά να τα βρείς μόνος σου!
    Γιατί κάποια στιγμή κάποιοι γύρνανε και γυρνάνε στις πίστες χωρίς να τους πεί κάποιος κάτι και μετά γράφουν βιβλία!

Νομίζεις παλιά υπήρχαν CSS και βιβλιά!
    Ότι κατάφερνε ο καθένας το κατάφερνε μόνος του!
    Γιατί να μη γίναιται και τώρα αυτό!?
    Ρε συ Γιωργάκη, τώρα ουτε καν θα απαντήσω στο ερώτημα αυτό....

Σκέψου μόνος σου γιατί δεν σου απαντάω...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αν βέβαια το να πας γρήγορα είναι το αποτέλεσμα που θες....
    Αν δεν θες να πάς γρήγορα γιατί να πάς;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Εγώ πάλι που δεν έχω καμμία ανταγωνιστική διάθεση δεν πρέπει να μπω πίστα; Δεν ξέρω τι διαφορά θα μου κάνει άμα κόψω 2 sec στο γύρο...

Η πίστα είναι η παιδική χαρά μας. Έχετε χάσει το νόημα και ασχολείστε με τα δευτερόλεπτα. Λες και άμα ο Sniper με περάσει στη ΜΠίστα μετά θα συγκινούμαι και θα τον θαυμάζω...
    Θάνος..

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Και γυρνώντας πιο γρήγορα σημαίνει οτι έστριβε και πιο γρήγορα... και πιο γρήγορα στρίβεις μόνο όταν στρίβεις και πιο σωστά-τεχνικά!
    Titan,δεν έχω καμία εμπειρία από μαθήματα ή πίστα,αλλά νομίζω οτι είσαι λίγο λάθος εδώ..

Βλέπω κόσμο (για το δρόμο μιλάω πάντα) να στρίβει πιο γρήγορα από μένα χωρίς να στρίβει 'σωστά' τεχνικά..

Εγώ το σωστά το αντιλαμβάνομαι ως ασφαλέστερα,όχι απαραίτητα πιο γρήγορα..Και όταν μαθαίνεις να στρίβεις ασφαλέστερα,έχεις το περιθώριο και το υπόβαθρο να πας πιο γρήγορα..

Το οτι στρίβει κάποιος γρήγορα δε σημαίνει απαραίτητα οτι στρίβει σωστα/με ασφάλεια..
    Όταν κάποιος έχει μάθει να στρίβει με ασφάλεια δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα γίνει πιο γρήγορος..

(γνώμη μου,μπορεί να μην τα λέω και σωστά..)
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Αν δεν θες να πάς γρήγορα γιατί να πάς;
    να και ο γληγοριάδης....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    να και ο γληγοριάδης....
    γιατί το λες; Ο απώτερος σκοπός (είτε το λέμε είτε όχι), είναι να αποκτήσουμε την γνώση για να πάμε πιο γρήγορα (και με ασφαλεια εννοείται)

Αν ο σκοπός είναι να μελετήσουμε την πανίδα της πίστας, ποιός ο λόγος να παρακολουθήσουμε τα CSS?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. California Superbike School=απαραδεκτοι
    από Akira στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2005, 12:38
  2. California Superbike School Ελληνικο site !!!!!
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2005, 14:13
  3. Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 12:33
  4. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 18:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας