Σελίδα 12 από 268 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 4017

Θέμα: (Οι)πότες της στρογγυλής τραπέζης Vs. Ρε Ozzzzzzy...

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    Φίλε ozzzzzzy και λοιποί....Επειδή έχω σκάσει ένα σωρό λεφτά στο gilera και το έχω φτιάξει γαμάτο,σας όλους.... Με το kawa μην σας πω τι σας έκανα..... Άντε τώρα μην τα πάρω στην κράνα,βουτήξω κανα z και του χώσω πάνω κανά μοτέρ από wr 200 και τρέχετε να κρυφτείτε.....

:a53: :a53:

ωχ!!!

ο ηγετης μας τρελαθηκε!!

Μετά το ''αμφότερα'' δεν έχω κάτι να πω...Με αποστόμωσες... Δεν μπορώ να τα βάλω με μαθητή σε περίοδο πανελληνίων...σαν φοιτητής έχω να δω βιβλίο κάτι χρόνια!!!! Όσο για τα χρέπια επιφυλάσσομαι...Όποιο aerox βλέπω στην μεσογείων θα το περνάω τέρμα γκάζι και θα του κάνω κωλοδάκτυλο!!!!!Τώρα ποιός χριστιανός θα την πληρώσει... Κοίτα μην είσαι εσύ μικρό σκουληκάκι που το ονομά σου θυμίζει τραγουδιστή τvν black sabbath....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μεεεεεσα!!!

κι εγω το ιδιο θα κανω...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    τι λεει η παιδικη χαρα???
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό?????????????Θέλεις να φτάσουμε τα 3000 posts??????Αφού ξέρεις ότι θα σου την πω....BLACK SABBATH SUCKS!!!!!!!!METALLICA RULLEZ..... (Τί κατάλαβες τώρα που έβρισα το πιο ιστορικό metal συγκρότημα??? )
    καλα δε σας πιστευω και τους δυο....

σκ@τοκαφροι μηχανοβιοι!!
    τι φιφες ειναι αυτες που ακουτε ρε καφρομεταλαδες και οι δυο!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω παιζω ηλεκτρικη κιθαρα 4 χρονια αλλα μεταλικα και σαμπαθ επαιξα μονο τους πρωτους μηνες..
    μετα που ωριμασε η μουσικη μου κουλτουρα καταλαβα οτι δεν με καλυπταν ποια

και γι αυτο αρχισα να παιζω σιγα σιγα vai,
    ε τωρα ποια παιζω μονο toto κατασταεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    καλως μας ξαναρθες μαρακι!

νιωσε ελευθερα να σχολιασεις οτιδηποτε βλεπεις γραμμενο...
    και ειδικα οτιδηποτε εχει γραψει ο οζυυυυ

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    καλα δε σας πιστευω και τους δυο....

σκ@τοκαφροι μηχανοβιοι!!
    τι φιφες ειναι αυτες που ακουτε ρε καφρομεταλαδες και οι δυο!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω παιζω ηλεκτρικη κιθαρα 4 χρονια αλλα μεταλικα και σαμπαθ επαιξα μονο τους πρωτους μηνες..
    μετα που ωριμασε η μουσικη μου κουλτουρα καταλαβα οτι δεν με καλυπταν ποια

και γι αυτο αρχισα να παιζω σιγα σιγα vai,
    ε τωρα ποια παιζω μονο toto κατασταεις...

δεν το 'πιασα αυτο;;;

οι τοτο ειναι για εμπηρους;

METALLICA RULLEZ.....

χχαχαχαχαχαχαχαχα το αλλο με τον τοτο το ξερεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    δεν το 'πιασα αυτο;;;

οι τοτο ειναι για εμπηρους;

κοιτα

απλα οταν ξεκινας να παιζεις ηλεκτρικη εισαι κ@βλωμενος και ολη την ωρα θες να παιζεις εντονα κμματακια

ε...
    εγω κατεληξα τοτο που ειναι ποιο χαλαρη κατασταση....

αλλα αν θες τη γνωμη μου ναι για να παιξεις τοτο πρεπει να εισαι πολυυυ ποιο εμπειρος

μπορει να ακουγονται ευκολα αυτα που παιζουν αλλα για να ακουστουν ετσι πρεπει να ριξεις τρελη πενα στη κιθαρα σ και να το νιωθεις οταν χαιδευεις τη χορδη....

οταν παιζεις τοτο δεν γρατζουνας απλα την κιθαρα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	toto.jpg 
Προβολές:	46 
Μέγεθος:	14,0 KB 
ID:	87371

κοιτα

απλα οταν ξεκινας να παιζεις ηλεκτρικη εισαι κ@βλωμενος και ολη την ωρα θες να παιζεις εντονα κμματακια

ε...
    εγω κατεληξα τοτο που ειναι ποιο χαλαρη κατασταση....

αλλα αν θες τη γνωμη μου ναι για να παιξεις τοτο πρεπει να εισαι πολυυυ ποιο εμπειρος

μπορει να ακουγονται ευκολα αυτα που παιζουν αλλα για να ακουστουν ετσι πρεπει να ριξεις τρελη πενα στη κιθαρα σ και να το νιωθεις οταν χαιδευεις τη χορδη....

οταν παιζεις τοτο δεν γρατζουνας απλα την κιθαρα...
    ενω κατι σε sabbath απο dehumanizer headless cross t.y.r σου φαινονται ευκολα,να μην σε παω σε εποχη ozzy απο solo καριερα...
    αν θες πραγματικη προκληση,παιξε malmsteen,γιατι και ο satriani,και ο vai εχουν κομματια που ειναι ευκολα(βλεπε chords of life απο satr.)και οποτε ο καθενας μπορει να πει οτι παιζει satriani,vai ενω θα ξερει το πιο ευκολο κομματι τους!!ο malmsteen ειναι τοσο ψωναρα,που παντα παιζει δυσκολα για να ψαρωνει ο κοσμος!αυτα εχω να πω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    ενω κατι σε sabbath απο dehumanizer headless cross t.y.r σου φαινονται ευκολα,να μην σε παω σε εποχη ozzy απο solo καριερα...
    αν θες πραγματικη προκληση,παιξε malmsteen,γιατι και ο satriani,και ο vai εχουν κομματια που ειναι ευκολα(βλεπε chords of life απο satr.)και οποτε ο καθενας μπορει να πει οτι παιζει satriani,vai ενω θα ξερει το πιο ευκολο κομματι τους!!ο malmsteen ειναι τοσο ψωναρα,που παντα παιζει δυσκολα για να ψαρωνει ο κοσμος!αυτα εχω να πω.
    παιζεις κιθαρα?

αν ναι δεν παιζεις πολυ καιρο ειμαι σιγουρος...
    τα ιδια ελεγα κι εγω το πρωτο χρονο για το malmsteen μεχρι που πηγα σ ενα ωδειο κ βρηκα αλλους δυο malmsteen προς μεγαλη μ εκπληξη....

και σε πληροφορω στεναχορηθηκα που το μεγαλο μ "ειδωλο" γκρεμιστηκε μεσα σ ενα-δυο 10λεπτα παιξιματος των παιδιων που γνωρισα....

τι νομιζεις πως ειναι ο μαλμστεεν...?
    αυτο που νομιζα κι εγω δεν σε αδικω...αλλα θα δεις αν ασχοληθεις περισσοτερο κ συνεχισεις ν ασχολησαι πως θα γκρεμιστουν πολλα κι απο τα δικα σ ειδωλα και θα μεινουν 1-2 μονο...

το να παιξεις γρηγορα ειναι πανευκολο να το θυμασαι αυτο....

εγω μεσα στο 2ο μηνα επαιζα οπως το ακους ακριβως το master of puppets μεχρι εκει που μπαινει η ακουστικη...

λιγο αργοτερα επαιξα και το fade to black...

o κολλητος μου παιζει ακριβως οπως ο malmsteen...ο οποιος σε πληροφορω κυριως τεχνικη ειναι ολο του το παιξιμο και περισσοτερο ψαρωτικο παρα ουσιωδες με μελωδια και ρυθμο...

παιζεις κιθαρα?

αν ναι δεν παιζεις πολυ καιρο ειμαι σιγουρος...
    τα ιδια ελεγα κι εγω το πρωτο χρονο για το malmsteen μεχρι που πηγα σ ενα ωδειο κ βρηκα αλλους δυο malmsteen προς μεγαλη μ εκπληξη....

και σε πληροφορω στεναχορηθηκα που το μεγαλο μ "ειδωλο" γκρεμιστηκε μεσα σ ενα-δυο 10λεπτα παιξιματος των παιδιων που γνωρισα....

τι νομιζεις πως ειναι ο μαλμστεεν...?
    αυτο που νομιζα κι εγω δεν σε αδικω...αλλα θα δεις αν ασχοληθεις περισσοτερο κ συνεχισεις ν ασχολησαι πως θα γκρεμιστουν πολλα κι απο τα δικα σ ειδωλα και θα μεινουν 1-2 μονο...
    λοιπον
    κηθαρα παιζω περιπου 11χρονια,φυσικα malmsteen εχω σταματισει να παιζω εδω και χρονια!!βασικα αμα μαθεις 2 βασικα πραγματα που παιζει ο malm τα ξερεις ΟΛΑ,γιατι χρισημοποιει μονο 2-3 κλημακες
    και μπενεις στο τρυπακι να παιξεις malm,για τα αρπερτζιον και μονο!!!

εγω εχω βρει αλλους 10.000 malmsteen,ΑΛΛΑ αμα δεν παιξεις και εσυ ΔΕΝ ξερεις τι παιζει με τον malmsteen ΑΥΤΟΙ τα λενε γιατι εχουν φαει παρα πολλες ωρες μεχρι να τον μαθουν!!!

τστστσ δεν εχω κανενα ειδωλο,προτυπο ισως,αλλα ειδωλο οχι!!και μην ξεχνας οτι πχ.iommi,blackmore,page και πολλοι αλλοι εζησαν σε μια εποχη που στην ουσια αυτο το ειδος μουσικης ηταν σε βρεφικη ηλικια ακομα,και βαδιζαν στα τυφλα αυτοι οι μεθοδοι που τωρα εσυ θεωρεις στανταρ,αυτοι φτυσαν αιμα για να τους βγαλουν!!!(ασε που τοτε οι περισσοτεροι κηθαριστες παιζαν με τα 3 δακτυλα και οχι με 4 το ηξερες αυτο; )

το να παιξεις γρηγορα ειναι πανευκολο να το θυμασαι αυτο....

εγω μεσα στο 2ο μηνα επαιζα οπως το ακους ακριβως το master of puppets μεχρι εκει που μπαινει η ακουστικη...

λιγο αργοτερα επαιξα και το fade to black...

o κολλητος μου παιζει ακριβως οπως ο malmsteen...ο οποιος σε πληροφορω κυριως τεχνικη ειναι ολο του το παιξιμο και περισσοτερο ψαρωτικο παρα ουσιωδες με μελωδια και ρυθμο...
    ωρε χαιρω πολυ,αλλα εσυ εχεις παιξει;θα δεις που στο τελος δεν ειναι και τοοοοσο ψαρωτικο...

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Τι το κάναμε εδώ μέσα ρε??????Μέγαρο μουσικής??????Για πείτε καμιά μ@λ@κι@ για να βγάλουμε τον μεγαλύτερο κάγκουρα του φόρουμ....Αν θέλετε να το κάνουμε μουσικό το καγκουριλίκι....Εγώ έμαθα τον Χάμετ κιθάρα....!!!!!:a44: :a44: :a44: :a44: :a44: :a44: Σας πατάω στην ηλεκτρική....
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    Ελκύει παιδάκια.... :a029: :a029: :a029: :a029:
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2006, 12:44
  2. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2006, 14:36

Κανόνες δημοσιεύσεων