Σελίδα 12 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
    αν αυτο που θα ηθελες να εκφρασεις ειναι η καταπιεσμενη σου σεξουαλικοτητα, το μισος σου για το ανδρικο φυλλο που ειται σε κακοποιει ειται (και το πιθανοτερο) δεν σου καθεται...και δεν ειχες κερδοσκοπικο χαρακτηρα αλλα μοναδικο σκοπο να επικοινωνησεις.....ισως ναι για καποιους αυτο να ηταν τεχνη....πως το εκανα και σου απαντησα

ωραια μου στελνεις μια φωτογραφια σου? εχω εμπνευση σημερα

:rotflmao: :rotflmao:

ακου εκει δε μου καθετε :rotflmao: :rotflmao: με πληγωσες τωρα :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    θα πρεπε να υπηρχαν και νομοι που απαγορευουν την τεκνοποιηση αλλα δε το κανουμε θεμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πως τον λεγαν εκεινο το δισκο των LARD ρε γαμωτο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    File mou kane mou mono mia xari se parakalw poly mhn to sikoseis sto youtube , tipote allo eyxaristw.
    Όχι μόνο στο youtube θα το βάλω αλλά θα φτιάξω και dvd και θα τα πουλάνε οι μαυροι 5 ευρώ το ένα στα εξάρχεια.

Νομίζω ότι βρήκα την κλίση μου τελικά..
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους σήμερα σε αυτό το ποστ, προστατεύουν τα εθνικά μας σύμβολα.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
    Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους σήμερα σε αυτό το ποστ, προστατεύουν τα εθνικά μας σύμβολα.
    και εσυ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ"???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    620 U rock λέμε..

:rotflmao: :rotflmao:

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    και εσυ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ"???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν γίνεται αλλιώς..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    για να λαβω κ γω μερος στη συζητηση....

οι system γαμ@νε..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    το βας ειναι ενα τραγουδακι αυτοσχεδιο που το λεει ενας τσιγγανος στην εκπομπη της Πανιας.
    αυτο και τιποτα αλλο γελαμε τωρα αντε και τον αλλο μηνα και τελος.
    Δεν είναι αυτοσχέδιο το τραγουδάκι καλή μου. Απο πίσω κρύβεται ο δημιουργός και άλλων τρομερών επιτυχίων (Ο σκύλος μου είναι Gay)

Και για το γεγονός ότι θα το έχουμε ξεχάσει στο τέλος του μήνα, ρίξε μιά ματιά στις πωλήσεις δίσκων.........

Smouts
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Δεν είναι αυτοσχέδιο το τραγουδάκι καλή μου. Απο πίσω κρύβεται ο δημιουργός και άλλων τρομερών επιτυχίων (Ο σκύλος μου είναι Gay)

Και για το γεγονός ότι θα το έχουμε ξεχάσει στο τέλος του μήνα, ρίξε μιά ματιά στις πωλήσεις δίσκων.........

Smouts

ποιος ειναι αυτος ο υπεροχος συνθετης? :rotflmao: τι ιεναι ο σκυλος του? γκει? μια τεχνη απο μονος του :rotflmao:

εγω σου λεω θα το ξεχασουμε ολα πυροτεχνιματα ειναι αυτα και τα εδω τα δικα μας και τα απεξω......................

και θα βγουν αλλες βλακειες μετα......τι να πεις. τα ξερεις.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    ......

Ο sniper το ειπε πολυ απλα και ομορφα.

......

Ο sniper προσπαθεί πάρα πολύ να μην πατήσει το κόκκινο κουμπί.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ακου θα σου πω ενα μυστικο....εχει πλακα να τους τσαντιζεις ολους αυτους που δεν παιξαν ξυλο μικροι στο σχολειο η στο γηπεδο που δεν τους κυνηγησαν στα εξαρχεια (η στα αντοιστιχα μερη ανα την ελλαδα) που δεν ειδαν να περνανε μπροστα απο τα ματια τους ολα τα ντρογκια που ο διπλανος στους στο θρανιο δεν ειναι φυλακη τωρα και παρολα αυτα ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ για μπατσους κυγαδες φασαριες κλπ κλπ εχουν γνωμη απο τον καναπε τους

εχει πλακα να τους την λες γιατι πολυ απλα αντιδρανε στα παντα χωρις λογο ετσι απλως για να αντιδρανε δεν εχουν καμμια επαφη με την πραγματικοτιτα

οταν μιλαμε για οπλα γελανε οταν τα F16 των τουρκων πεταξουν πανω απο την Αθηνα και οι σηρεινες ηχησουν οταν θα τρεχουν να κρυφτουν για να σωσουν το τομαρι τους δε θα γελανε και τοσο με αυτους εδω μεσα που μιλανε για οπλα

ολα χρειαζοτε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη

και τα οπλα και η μορφωση και ο αντιλογος ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ

αυτοι εδω ψαρωνουν (και νομιζουν οτι κανουν το αντιθετο) βαζουν μια ταμπελα ΦΑΣΙΣΤΑΣ σε οποιον εχει αλλη αποψη και τελος.

και οσον αφορα το ερωτημα σου

και η μαντονα εχει καψει αμερικανικη σημαια σε βιντεο κλιπ της.

και οι παντερα αλλα οταν πεσαν οι διδυμοι σταματησαν την περιοδεια τους εις μνημην και ενταχτηκαν παρεα με την κυβερνηση των ΗΠΑ (μαλακια ε? ΟΝΤΩΣ αλλα λεγαν στα τραγουδια τους)

μην κοιτας τι γινετε στην σοου μπιζνες

(ασε που οι soad ειναι ΑΡΜΕΝΙΟΙ και δεν ειδα πουθενα να χλευαζουν την ΑΡΜΕΝΙΑ )

Φίλε/η EVI ,

Προφανώς έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου νομίζοντας ότι όποιος έχει παίξει περισσότερο ξύλο στην ζωή του ,άσχετα τον λόγο , είναι και πιο επαναστάτης ….
    Θέλεις να μου πεις ότι τα μ@λ@κισμενα που πλακώνονται για τον κοκκαλη και τον Βαρδινογιαννη ξέρουν περισσότερα για την κοινωνία από έναν που έχει διαβάσει πέντε βιβλία ….το ξύλο τους έκανε σοφότερους …
    Και μόνο που τα βάζεις όλα στο ίδιο καλάθι ποδόσφαιρο – Εξάρχεια – σχολείο δείχνει ότι ΔΕΝ έχεις ιδέα για το τι γινόταν στα Εξάρχεια την 10ετια του 80 αρχές 90…
    Προφανώς είσαι μικρός στην ηλικία και βαριέμαι να σου εξηγώ…πριν όμως κανείς αχταρμά όλα τα μπάχαλα ψαξτο πρώτα…

Όταν παλικάρι μου θα δεις τα Τουρκικά F16 πάνω από την Αθήνα , να ξέρεις ότι ο πιλότος του κι εσύ έχετε τον ίδιο προορισμό…να σφαχτείτε για να πλουτίσουν κάποιοι οι οποίοι πλουτίζουν και τώρα από εμάς…σε ετοιμάζουν από μικρό παιδί γι αυτό…

Επειδή γουστάρεις τα εθνικά σύμβολα και τις εθνικές εξάρσεις ,μαθέ λοιπόν ότι ιστορικά (και διάβασε κανένα βιβλίο για λεπτομέρειες ) οι μεγαλύτεροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του έθνους ήταν άνθρωποι που υπερμαχονταν των ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ και ΙΔΑΝΙΚΩΝ…

Τα πήρες στο κρανίο με το «έργο» που προσέβαλε τον Εθνικό ύμνο ΟΧΙ γιατί το είδες στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο της Έκθεσης αλλά γιατί το λέει στις ειδήσεις ο Κακαουνάκης ….Είμαι σίγουρος ότι η μόνη έκθεση που μπορεί να σε ενδιαφέρει είναι η Έκθεση Μοτοσικλέτας …

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ακου θα σου πω ενα μυστικο....εχει πλακα να τους τσαντιζεις ολους αυτους που δεν παιξαν ξυλο μικροι στο σχολειο η στο γηπεδο που δεν τους κυνηγησαν στα εξαρχεια (η στα αντοιστιχα μερη ανα την ελλαδα) που δεν ειδαν να περνανε μπροστα απο τα ματια τους ολα τα ντρογκια που ο διπλανος στους στο θρανιο δεν ειναι φυλακη τωρα και παρολα αυτα ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ για μπατσους κυγαδες φασαριες κλπ κλπ εχουν γνωμη απο τον καναπε τους
    εχει πλακα να τους την λες γιατι πολυ απλα αντιδρανε στα παντα χωρις λογο ετσι απλως για να αντιδρανε δεν εχουν καμμια επαφη με την πραγματικοτιτα
    οταν μιλαμε για οπλα γελανε οταν τα F16 των τουρκων πεταξουν πανω απο την Αθηνα και οι σηρεινες ηχησουν οταν θα τρεχουν να κρυφτουν για να σωσουν το τομαρι τους δε θα γελανε και τοσο με αυτους εδω μεσα που μιλανε για οπλα
    ολα χρειαζοτε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη
    και τα οπλα και η μορφωση και ο αντιλογος ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ
    αυτοι εδω ψαρωνουν (και νομιζουν οτι κανουν το αντιθετο) βαζουν μια ταμπελα ΦΑΣΙΣΤΑΣ σε οποιον εχει αλλη αποψη και τελος.
    και οσον αφορα το ερωτημα σου
    και η μαντονα εχει καψει αμερικανικη σημαια σε βιντεο κλιπ της.
    και οι παντερα αλλα οταν πεσαν οι διδυμοι σταματησαν την περιοδεια τους εις μνημην και ενταχτηκαν παρεα με την κυβερνηση των ΗΠΑ (μαλακια ε? ΟΝΤΩΣ αλλα λεγαν στα τραγουδια τους)
    μην κοιτας τι γινετε στην σοου μπιζνες
    Θα μου "επιτρέψεις" να σου απαντήσω,μια και τις "προϋποθέσεις" που θέτεις,τις πληρώ στο ακέραιο(στην ίδια γειτονιά μεγαλώσαμε βλέπεις).
    Δεν ξέρω αν διάβασες το ποστ που έκανα για το θέμα,αλλά αυτό το κόλλημα που έχετε κάποιοι να λέτε τα δικά σας,χωρίς να "διαβάζετε" πραγματικά τι εγραψε κάποιος εμένα τουλάχιστον με ενοχλεί.(δεν το κάνεις μόνο εσύ,και οι έχοντες ίδιες απόψεις με μένα το κάνουν).
    Ίσως θα μου πεις ένα ιντερνετικό φόρουμ,δεν είναι χώρος κατάλληλος για τέτοιες κουβέντες αλλα μιας και την πιάσαμε ας κάνουμε ένα κόπο να την κάνουμε όσο πιο "αληθινή" γίνεται.
    Εγώ λοιπόν και κυνηγήθηκα,και ντρόγκια είδα,και φίλους στο χώμα έχω,και κάποιους στη φυλακή.Αυτό "κατ'εσέ" (το βάζω σε εισαγωγικά για τη γενικότητα του,δεν είναι προσωπικό) μου δίνει το δικαίωμα να έχω ΓΝΩΜΗ?εγώ που έχω έπαφη με την πραγματικότητα και το πόσο δύσκολη είναι αυτή,έχω δικαίωμα στη ΓΝΩΜΗ όπως λες?
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σώνει και καλά πρέπει να βλέπουμε μόνιμα την "τουρκικη απειλή" ως αντίλογο σε κάθε μας κουβέντα που πάει να ξεφύγει απο τα όρια του τι λάστιχα να βάλω ή που να πάω για σερβις.
    Τι σε κάνει να πιστεύεις φίλη Εύη ότι όσοι δεν "δεξιείζουμε",όταν και αν σκάσει μύτη ο "Τούρκος" κατακτητής θα λακίσουμε???κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα ότι οι Έλληνες,όταν παρουσιάστηκε ουσιαστική ανάγκη,ενώθηκαν βάζοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές τους?
    "σας" βολεύει αυτό το κράξιμο στους αντιφρονούντες των όποιων "εθνικιστικών" ιδεών?γιατί?
    το ίδιο εύκολα μπορούν και οι απέναντι να κράζουν για σκυλιά που γαυγίζουν,δεν δαγκώνουν και τα συναφή.δεν έχει νόημα.

Όπως βλέπεις προσπαθώ να μην βάλω ταμπέλες,γιατί κι εμένα με ενοχλούν.
    Προσπαθώ όμως να καταλάβω γιατί,κανείς σας (εννοώντας όσους αντέταξαν το εθνικό φρόνημα σε ένα θέμα ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ) δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει και να καταλάβει (προτού το απορρίψει εκ του μη άνευ) και μετά φυσικά να απαντήσει συγκροτημένα σε κάποια απο τις πολλές σωστές τοποθετήσεις που γίνανε φέρνοντας αντίρρηση όχι στο αν είναι ή όχι τέχνη η μαλακία της "ψαγμένης" αλλά στο αν αυτό πρέπει να λογοκριθεί ή όχι.
    Ο φίλος IDI αν και γενικά οι απόψεις του με βρίσκουν σταθερά αντίθετο,το είπε καλύτερα απ'όλους.ΟΧΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΟΜΠΑ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ (εντάξει το παράφρασα λίγο) αλλα με πιάνεις.

και στην τελική,γιατί μας έπιασε έτσι ξαφνικά η πρεμούρα?
    κάθε μέρα η σαβούρα που μας ταΐζουν,θεωρώ ότι προσβάλει χειρότερα την έννοια των "συμβόλων" της χώρας μας.Απόψεις του στυλ όταν εμείς φτιάναμε Παρθενώνες,οι λοιποί κρεμόσαντο απ'τα δέντρα,είναι το λιγότερο αφελείς και ανάξιες σχολιασμού.

περιμένω την άποψη "σου"(όλων δηλαδή).
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Φίλε/η EVI ,

Προφανώς έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου νομίζοντας ότι όποιος έχει παίξει περισσότερο ξύλο στην ζωή του ,άσχετα τον λόγο , είναι και πιο επαναστάτης ….
    Θέλεις να μου πεις ότι τα μ@λ@κισμενα που πλακώνονται για τον κοκκαλη και τον Βαρδινογιαννη ξέρουν περισσότερα για την κοινωνία από έναν που έχει διαβάσει πέντε βιβλία ….το ξύλο τους έκανε σοφότερους …
    Και μόνο που τα βάζεις όλα στο ίδιο καλάθι ποδόσφαιρο – Εξάρχεια – σχολείο δείχνει ότι ΔΕΝ έχεις ιδέα για το τι γινόταν στα Εξάρχεια την 10ετια του 80 αρχές 90…
    Προφανώς είσαι μικρός στην ηλικία και βαριέμαι να σου εξηγώ…πριν όμως κανείς αχταρμά όλα τα μπάχαλα ψαξτο πρώτα…

Όταν παλικάρι μου θα δεις τα Τουρκικά F16 πάνω από την Αθήνα , να ξέρεις ότι ο πιλότος του κι εσύ έχετε τον ίδιο προορισμό…να σφαχτείτε για να πλουτίσουν κάποιοι οι οποίοι πλουτίζουν και τώρα από εμάς…σε ετοιμάζουν από μικρό παιδί γι αυτό…

Επειδή γουστάρεις τα εθνικά σύμβολα και τις εθνικές εξάρσεις ,μαθέ λοιπόν ότι ιστορικά (και διάβασε κανένα βιβλίο για λεπτομέρειες ) οι μεγαλύτεροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του έθνους ήταν άνθρωποι που υπερμαχονταν των ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ και ΙΔΑΝΙΚΩΝ…

Τα πήρες στο κρανίο με το «έργο» που προσέβαλε τον Εθνικό ύμνο ΟΧΙ γιατί το είδες στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο της Έκθεσης αλλά γιατί το λέει στις ειδήσεις ο Κακαουνάκης ….Είμαι σίγουρος ότι η μόνη έκθεση που μπορεί να σε ενδιαφέρει είναι η Έκθεση Μοτοσικλέτας …
    Brabo brabo blepw polla kainourgia meloi simera kai xerome.Re douleia den exete kai kanete registration gia thn peite stous allous???
    Ante re palikari mou tote kai esy megale kai gramatizoumene kai traba se kanena allo forum (www.biblio.gr , www.grammatizoumene.gr , www.kserolas.gr , www.sofoskaimegalossehlikia.gr) kai ase mas emas na pigenoume stis ektheseis motosikletas.
    An den uphrxan aytoi oi prodotes pou les twra kyrie kserola stis 6 to apogeyma tha eisoun se kana tzami na proskinas to korani kai tha sou elega meta ti tha pathenes ama ebazes kanena tetoio ergo texnis me ton ethniko umno ths tourkias,tha anakaliptane thn deyteri trypa tou ozontos stis tourkikes fylakes giati ekei tha kataliges.Alla twra exeis thn eyxereia kai mpaineis sto internet kai grafeis thn paparia sou xwris na fobase gia thn zwoula sou.Den einai thema symbolon einai thema sebasmou ayto sas diafeygei.Kai egw apo thn stigmh pou eimai eleytheros to xrwstaw se aytous kai den goustarw na tous prosbalw alla goustarw na tous sebome kai na timao ta pragmata gia ta opoia polemisan.

εγω δε μπορω να καταλαβω αυτους που βριζουν την ελλαδα

ενταξη ρε μαγκες ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΤΙΣΕς ειστε βουτηγμενοι στην μιζερια οτι δεν πρεπει εμεις να μιλαμε για πολιτισμο και για τιποτα γιατι η χωρα ειναι μπουρδελο

ΩΡΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟ ΕΙΡΩΝΙΕς ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ?

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΤΟΜΑ (ΑΡΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?

ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ?

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ......... ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ? Η ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ?

και τι να πω ρε παιδια τεχνη ειναι και ο πικασο αλλα εμενα δε μου αρεσει ................γενικα μην κρυβουμε πισω απο την λεξη τεχνη οτι ανωμαλο μας ερθει

τεχνη ειναι τοτε και τα γλυπτα στο μουσειο του σεξ στην ολλανδια με κατι 3μετρα πεη

ας βαλουμε το 3μετρο πεος διπλα στα 7 θαυματα του κοσμου στο κολοσαιο για να μην πω κατι ελληνικο και προσβληθητε

EVI αν σε πεισω οτι δεν καθομαι στον καναπε μου κι οπου νιωθω την αναγκη συμβαλλω για καλυτερες μερες,τι θα γινει?
    Τι θα αλλαξει ως προς τα πραγματα που λες...
    Χρεωνω τους "Ελληνες",οχι την Ελλαδα οπως λαθος καταλαβαινεις.
    Εσυ γιατι την υπερασπιζεσαι τοσο??
    Να μαντεψω,σου δινει να φας,μια στεγη,ανθρωπους,θαλασσα και βεβαια δεν ειναι Τουρκια,υπαναπτικη χωρα που εκει οι γυναικες ειναι σε χειροτερη μοιρα!Ε?
    και βεβαια δεν ειναι υποχρεωμενη να τα παρεχει αυτα και χιλια αλλα σε ολους εμας ε?
    Αλληλενδετα με τις δικιες μας υποχρεωσεις και οχι μονομερως,μην το απομονωσεις αυτο!
    Το κανει?
    Αν σε βρισω επωνυμα επισης πες μου τι θ αλλαξει?Νομιζεις οτι κρυβομαι και φοβαμαι?

Το εχω ξαναπει,οι ανθρωποι που ολο μιζεριαζουν και κλαιγονται για τ οτιδηποτε,υστερα το ξεχνανε και πανε για καφε στην παραλιακη οπως λες,μεχρι την επομενη φορα,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!
    Υπαρχουν ομως και οι αλλοι...Ειναι δεδομενο οτι ανηκω στους πρωτους?
    Αν οχι σε παρακαλω απαντησε μου οπως ακριβως ηθελες απαντηση εσυ.
    Ναι,εξαιρετικος πολιτισμος υπηρξε και ξεκινησε απο τους Ελληνες.
    Τωρα πες μου!!!Πανια???
    Οχι ε?Σωκρατης,Ευριπιδης και και και...Προ Χριστου.Συγχαρητηρια.
    Το κριμα ειναι που εσυ δεν βρισκεις καν την αναγκη να σηκωθεις απο τον καναπες σου.
    το μαγκιτισες το προσπερναω γιατι θα κανουμε κι εμεις τους διαλογους που κανεις με πολλους εδω μεσα.

ξεφυγαμε απο το θεμα,το ειδα το βιντεο
    620 συγνωμη,τα παιρνω πισω

μονο αυτο θα πω..Κριμα για σας...

Σελίδα 12 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0