Σελίδα 12 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 471

Θέμα: Μόνο για ΑΕΚτζήδες....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    αυτον τον πρωτο σκορερ της Β αργεντινης θα παρουμε μαλλον αυτον που εβαλε περσυ 30 γκολακια

δε ξερω το ονομα του πρωτη φορα το ακουσα αλλα ειδα βιντεακια στο youtube που σκοραρε με καθε τροπο, σουτ-φαουλ-πεναλτυ-κεφαλιες-κοντρες με το φουτσο με τα χερια... με οτι θες λεμε...

τον λενε Ismael Blanco

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

τον λενε Ismael Blanco
    Ελπίζω να "γράφει" κι όχι να σβήνει.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    αυτον τον πρωτο σκορερ της Β αργεντινης θα παρουμε μαλλον αυτον που εβαλε περσυ 30 γκολακια

δε ξερω το ονομα του πρωτη φορα το ακουσα αλλα ειδα βιντεακια στο youtube που σκοραρε με καθε τροπο, σουτ-φαουλ-πεναλτυ-κεφαλιες-κοντρες με το φουτσο με τα χερια... με οτι θες λεμε...

τον λενε Ismael Blanco

και του πάνε τα κιτρινόμαυρα του άτιμου.....
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν αυτή είναι η ΑΕΚ που είδαμε χθες...

Είναι σίγουρο πως με ενα καλό επιθετικό μπροστά θα κάνει πολλά ....

Ο Φερέρ δούλεψε τους αυτοματισμούς, έχει δώσει μια Α χημεία στην ομάδα. Φαίνεται οτι κάτι πάει να γίνει.

Ο Ράμος... απλά turbo.... τρομερή κινητικότητα και καλό στήσιμο στο παιχνίδι.. λίγο δουλειά παραπάνω στον αμυντικό τομέα ίσως.

Αρουαμπαρένα...αυτό που λέμε "επαγγελματίας -elite"

Ριβάλντο...αν και τα χρόνια περνάνε, την μπάλα δεν την ξεχνάει. Απο το 40 και μετά όμως τα χρόνια επίσης τον φρέναραν.

Ζήκος... Αυτό που λέμε ψυχή και καρδιά άμυνας.

Ενσαλίβα. Καλός... αρκετά καλός. Του λείπουν εμπειρίες και είναι εμφανές αυτό.

Μορέτο. Ανανεώνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Λυμπερόπουλος. Η αιχμή του δόρατος. Άπο όποια θέση απλά μπορεί να το βάλει.

Μαντούκα. Σαν το κρασί ... κάθε χρόνο και καλύτερος.

Αλβαρέζ-Δέλλας... δείχνουν να δένουν. Ο Δέλλας θυμίζει εποχές προ-Ρόμα. Τείχος ... δεν περνάει τίποτα.

Σέζαρ... εκρηκτικός, αλλά την ασθένεια του "κρατάω πολύ την μπάλα" δεν την έχει αποτινάξει ακόμα.

Η δεύτερη ενδεκάδα ... καλή... ξεχώρισα τον Παππά απο το πάθος του να παίξει μπάλα. Έκανε όμως και πολλές ενέργειες που δεν χρειάζοταν.
    Κονέ... πεισμωμένος. Θέλει να παίξει.

Πλιάτσικας - Παπασταθόπουλος - Τόφας. Η νέα γενιά της ΑΕΚ.

Γενικά η ΑΕΚ ήταν πιεστική απέναντι στην Κυπελούχο Βελγίου , Μπρίζ. Έβγαλε καλό παιχνίδι και γρήγορους συνδυασμούς μπροστά.

Εκείνο μόνο που είδα εγώ , ήταν πως είχε αργές επιστροφές στην άμυνα όταν ανέβαιναν ψηλά για πίεση. Οι Βέλγοι δεν ήταν γρήγοροι αλλά κάτι μαχαιριές στην πλάτη άμυνα, ήταν ανά πάσα στιγμή πιθανές. Ειδικά εκεί που ο Άλβεζ και ο Δέλλας , έχουν για μένα και το αδύνατο τους σημείο .... έλλειψη εκρηκτικότητας.

Γενικά πάντως δείχνει μια ΑΕΚ που θα κάνει πολλά φέτος. Ειδικά αν προστεθεί και ενα ακόμα φορ και δεν μείνει πάλι μόνος του ο Λυμπερόπουλος που τον κλείνουν καλά πάντα οι αντίπαλες άμυνες.

Θα δούμε... κάτι για Blanco έλεγε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο και 1.2 μύρια ? προσφορά.

Να δούμε και την Παρασκευή νομίζω, με ποιόν θα παίξουμε... ..α... και που είστε... 15.000 κόσμο στα τέλη Ιούλιου , Κυριακή βράδυ; Και όταν λέμε τέλη... να εννοούμε τελευταίο Σ/Κ προ Αυγούστου και διακοπών; Ε ρε τι έχει να γίνει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Aντε και καλη αγωνιστικη περιοδος......Ο Μαγος καλα τα ειπε,αλλα απο την θυρα 12 που εβλεπα ολες τις κινησεις των παικτων,εχω να πω.......

Moretto....ουτε κρυο ουτε ζεστη,αλλα πρεπει το παλικαρι να μαθει να κανει βολε...

Aruabarena....Τι να πω για αυτον...μεγαλη παιχτουρα....ολη η αριστερη πλευρα την εκανε συνεχεια πανω κατω....αμα και ο Cesar ξυπναγε και λιγο θα ηταν συνεχεια πηγη κινδυνων...

Alves....Σιγουρα δεν ειναι Bruno(κανενας απο τους δυο) και θελει ακομα δουλεια....με την μπαλλα κατω να κυνηγαει μου φανηκε ψιλοαργος και νευρικος...

Δελλας....Ο γνωστος Δελλας....καλος στα ψηλα....δεν μπορω να στριψω στα χαμηλα η οταν κυνηγαω την μπαλλα κατω...αλλα μου φανηκε λιγο καλυτερος και πιο γρηγορος απο περισυ...

Ramos....Ο πιτσιρικος θα αφησει εποχη στην ΑΕΚ....πολλα πνευμονια,τρελη ταχυτητα,αριστη τεχνικη...και αυτος πανω κατω αλλα πρεπει λιγακι να μαθει να μην ξεχνιεται μπροστα...

Ζηκος....Κλασσικα αθορυβος,δουλευταρας,και κολονα στο κεντρο...

Εnsaliva....Δεν ξερω τι ειδε ο Μαγος,αλλα εγω εχτες επαθα την πλακα μου...ο πιτσιρικας για εμενα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ....ηταν παντου,ετρεχε συνεχεια,εκοβε,τριπλαρε,εκλινε,καλυπτε,πασαρε (η μπαλια τρυπα στον Cesar ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ) και πηγε να βαλει και το γκολακι του...σε ολες τις φασεις μεσα...

Μanduca...Συνεχιζει τις περσινες εμφανισεις,και ανεβαζει ρυθμους απιστευτα....επιτελους αναλογα με την θεση που παιζει εχει τα στηριγματα που 3 χρονια δεν ειχαμε....δεξια τον Ramos....αριστερα τον Aru...λιτος απεριτος την μπαλλα με την μια...οπως πρεπει δηλαδη....

Cesar....Tον παρεσυρε και αυτον η καλη εικονα τις ομαδας....βεβαια ολοι ξερουμε το ποσο καλος ειναι ο Julio αλλα και χτες παλι ητανε λιγο ατομιστακος....μαλλον εχει παρει χαμπαρι οτι θα παιζει η αυτος η ο Μanduca και ηθελε να διξει το κατι παραπανω....

Ribo....Τι να πει κανεις....τελικα ο Ferrer ειναι πολυ τσακαλι...τον αφησε ελευθερο στο γηπεδο και αυτος αποφασισε να το οργωσει....ητανε παντου οπου επρεπε με καποιες απο τις κλασσικες μαγικες ενεργειες και πασες του...δεν τον ειχα δει ποτε live με τον γαυρο,αλλα χτες σε μια διεκδικιση τις μπαλλας ο 35 ειχε δρασκελισμο και ταχυτητα 18...

Λυμπε....Ο πιο αδικιμενος παιχτης, και για μενα λιγο εξω απο τα νερα του....επαιζε επιθετικος φουλ (κατι που δεν ειναι η θεση του) και καποιες φορες ηταν σαν να μην επαιζε....αλλα οταν αρχισαν τα κολπακια με Ribo και τους υπολειπους ειδαμε τον γνωστο Λυμπε που εσπαγε την μπαλλα δεξια και αριστερα....

Για τους υπολειπους 11 μπορω να πω οτι μου εδειξαν καλα στοιχεια με πολυ τρεξιμο πιεση ταχυτητα και προσπαθεια δημιουργιας και οχι καταστροφης......

Συνολικο συμπερασμα....
    Αν και ειναι πολυ νωρις να βγαζουμε συμπερασματα απο ενα φιλικο θα πω.....
    Η ομαδα ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με περισυ....Στην αμυνα νομιζω οτι ακομα δεν ειμαστε ετοιμοι και θα εχουμε προβληματα,αλλα για να φτασει εκει οι αντιπαλοι πρεπει να φτυσουν ΑΙΜΑ....μιλαμε για ενα κεντρο ΜΕΓΓΕΝΗ....τετοια πιεση και τετοια καλυψη δεν εχω ξαναδει στην ΑΕΚ τα τελευταια χρονια...αναλογα σε ποια πλευρα βρισκοτανε η μπαλλα ολη η πλευρα μα ΟΛΗ πιεζε(μιλαμε για κοριους πιανανε οι αντιπαλοι)......στην επιθεση φετος προβλεπω party.....τοσες πολλες εναλλακτικες επιθεσεις δεν εχω ξαναδει...για πρωτη φορα τα μπακ μας δεν σταματαγανε στο κεντρο αλλα παταγανε σχεδον αντιπαλη περιοχη,και εκει το πλεονεκτημα με παιχτες που μπορεις να τροφοδοτησεις ειναι απειρες....και μολις παρουμε και επιθετικο(μολις τωρα ακουσα οτι ο Blanco ekleise) θα γινει της Π@ΥΤ@Ν@Σ....
    Ιδανικη 11αδα για εμενα...

Τερματοφυλακας(οχι ο Moretto)

Παπασταθοπουλος Δελλας

Ramos Aurabarena

Ζηκος
    Ensaliva

Ribo(βασικα τον βσζω εδω αλλα
    φανταστητετον παντου)
    Μanduca η Cesar

Λυμπε

Βlanco(επιθετικος)

Και για τελειωμα αυτη η γκ@βλ@ φωτο ειναι απο το Σταδιο κατα τις 8 ωρα λιγο πριν την παρουσιαση των παικτων.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_0038.jpg 
Προβολές:	58 
Μέγεθος:	83,5 KB 
ID:	97832

Εκείνο που είδα φίλε στον Ενσαλίβα , είναι πως σε κάποιες στιγμές μπερδευόταν μόνος του και βιαζόταν να πετάξει την πάσα... αυτό είναι απο έλλειψη εμπειριών βέβαια και οχι απο ικανότητες που πραγματικά είναι πολύ καλός.

Ο Blanco δεν έκλεισε ακόμα , μιας και το μόνο που έχει ακουστεί είναι πως θέλει να έρθει και είναι καλή η πρόταση της ΑΕΚ.
    Του Τζέφερσον μάλλον χαλάει οπότε με Μορέτο και Αραμπατζή θα είμαστε του χρόνου εκτός συνταρακτικού απροόπτου.

Για μένα ο Μορέτο , είναι πολύ καλός τερματοφύλακας... το έδειξε σε εκείνη την βουτιά και την "κλεψιά" της μπαλιάς μπροστά απο το τετ-α-τετ με τον επιθετικό. Το κατέχει το τόπι... θέλει όμως χρόνο , μιας και πέρισυ έκανε παρέα στις ναφθαλίνες.

[edit]α και μια σημείωση προσωπική... αν συνεχίσει έτσι ο Άλβεζ, πιο πιθανό βλέπω να είναι Παπασταθόπουλος μέσα, που έχει και την έκρηξη , παρά ο συμπαθής Πορτογάλος.[/edit]

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Για μένα ο Μορέτο , είναι πολύ καλός τερματοφύλακας... το έδειξε σε εκείνη την βουτιά και την "κλεψιά" της μπαλιάς μπροστά απο το τετ-α-τετ με τον επιθετικό. Το κατέχει το τόπι... θέλει όμως χρόνο , μιας και πέρισυ έκανε παρέα στις ναφθαλίνες.

Gandalf

Βολέ τον είδες να κάνει χτές???Ενα διώξιμο έκανε με τα πόδια και πήγε η μπάλλα να φτάσει στην 12...

δυστυχώς αυτό το κουσούρι το έχει... το είχε και το έχει... απο την Μπενφίκα. Αλλά αυτό φίλε διορθώνεται.
    Αν γυμνάσεις τα χέρια, και ακριβώς μπορείς να το στείλεις αλλά και με πολλή δύναμη. Τουλάχιστον μέχρι την σέντρα. Νομίζω οτι είναι πολύ μικρό πρόβλημα αυτό.

Gandalf

καλά καλά

εμένα μου φαίνεται το αεκάκι είναι για πολλά μπαλάκια εφέτο..
    για πολλά γλέντια λέμε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    καλά καλά

για πολλά γλέντια λέμε
    Έτσι λέμε κι εμείς.Πού'σαι....βάστα τα γέλια σου για το τσου λου.:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    δυστυχώς αυτό το κουσούρι το έχει... το είχε και το έχει... απο την Μπενφίκα. Αλλά αυτό φίλε διορθώνεται.
    Αν γυμνάσεις τα χέρια, και ακριβώς μπορείς να το στείλεις αλλά και με πολλή δύναμη. Τουλάχιστον μέχρι την σέντρα. Νομίζω οτι είναι πολύ μικρό πρόβλημα αυτό.

Gandalf
    Kαι στις επιστροφες της μπαλλας απο πιεση η απο αουτ θα κανουμε τον σταυρο μας και μετα θα πεφτουν τα μπινελικια η αναποδα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλά καλά

για πολλά γλέντια λέμε

Αλλος ενας κρυφοΑεκτζης.....αφου το ποστ ειναι μονο για Αεκτζηδες....Ευγε.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Αλλος ενας κρυφοΑεκτζης.....αφου το ποστ ειναι μονο για Αεκτζηδες....Ευγε.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δε καταλαβες φιλε μου....θα θελε να ειναι ΑΕΚτσης αλλα δε του κατσε.....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aektel6_b.jpg 
Προβολές:	43 
Μέγεθος:	88,5 KB 
ID:	97860
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    Δε καταλαβες φιλε μου....θα θελε να ειναι ΑΕΚτσης αλλα δε του κατσε.....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
    και είναι ο μόνος λόγος που λέω
    "ρε πούστη μου τελικά υπάρχει Θεός" :rotflmao: :rotflmao:

ρε είστε για γέλια και για κλάματα.
    για μπολλά μπαλάκια φέτος....

ε ρε πάρτυ που θα κάνουμε φέτο....

να στε καλά να γελάμε ρε.............μουχαχαχαχαχαχα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    και είναι ο μόνος λόγος που λέω
    "ρε πούστη μου τελικά υπάρχει Θεός" :rotflmao: :rotflmao:

ρε είστε για γέλια και για κλάματα.