telika pios kerdise???
![]()
Πριν λιγο περασε απο το μερος που συχναζω,δεν εχουμε κανονισει μερα,εγω οποτε μου πει κατεβαινω ειναι ετοιμο το μηχανακι.
Οχι σε καμια περιπτωση...αλλα επισης και σε καμια περιπτωση δεν εχει 800 ή 1000 HP...Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Eχει και αλλα βιντεο διπλα σε αυτο. Τελικα αυτο το εβο στην σαντορινι πινει τσαγι απο ολους;;;;![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
liga pros theou den einai...alla den einai arketa...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ενω τα 300 ειναι λιγα ε?![]()
:hypnotize
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Καλα αυτο εννοειται. Φιλαρακι σου ειναι;
Παντως ετσι και ειχα 50.000 να δωκω θα επαιρνα ενα εβο. Το Χ το καινουργιο.
Nα και μια φωτο.............
Oχι απλα μενω χρονια Σαντορινη και τον ξερω φατσικα...Και η αληθεια να λεγεται,το αμαξι ειναι πολυ δυνατο αλλα θελει κατι παραπανω για να παιζει στα ισα με μηχανακια...
Ωχ πλάκωσε και ο αρχηκάγκουραςΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k:rotflmao:
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Oχι απλα μενω χρονια Σαντορινη και τον ξερω φατσικα...Και η αληθεια να λεγεται,το αμαξι ειναι πολυ δυνατο αλλα θελει κατι παραπανω για να παιζει στα ισα με μηχανακια...
Παντως σε εμενα θα τα εριχνε. Κουλατζα γαρ...![]()
Αλλα σιγουρα θελει κατιτις παραπανω γιατι απο οτι ειδα τα εφαγε σε ολα εκτος απο το τελευταιο. Ενα r1 αν δεν κανω λαθος. (μην πεσετε να με φατε).
ANTALASETE
MITSUBISHI EVO-8 ...
ME Husqvarna 610
dekth prosfora kai se xrimata...:rotflmao:
:rotflmao:
12 σελίδες μαλακίες
βαρέθηκα ...πάω να πλύνω τη μηχανή![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ψυχολογικά?Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
ειναι ετοιμο το μηχανακι.
Κουλαντζες με R1,τι να πεις...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Παντως σε εμενα θα τα εριχνε. Κουλατζα γαρ...![]()
Αλλα σιγουρα θελει κατιτις παραπανω γιατι απο οτι ειδα τα εφαγε σε ολα εκτος απο το τελευταιο. Ενα r1 αν δεν κανω λαθος. (μην πεσετε να με φατε).
Εγώ 9 σελίδες τις έβγαλα, που είναι ρε οι υπόλοιπες μαλακίες;![]()
Ορέστη, καλώς σου την έλεγαν τα παιδιά δηλαδής, τα θέλει το κωλαράκι σου.![]()
TRE, ξέρεις τί είναι η Κηφισίας, μπας έχεις βγάλει καμμιά 350άρα χαω και εκεί; :rotflmao:
(μπας και δεν έχεις ακούσει πόσοι έχουνε φάει τα μούτρα τους σε κόντρες ακόμα και τέτοιου χαζού τύπου ρε μλκ; μπας μπάζει λίγο η γκλάβα σου, τί τρέχει με σένα τελικά; )
Εγώ άμα είχα φράγκα, χεσμένο θα τον είχα το δημόσιο δρόμο (παρόλο που μόνος μου το ανοίγω πάντα, σε άδειους δρόμους), μόνο πίστες -και πάλι για πάρτη μου θα πήγαινα, δε πα να με πέρναγαν και οι κριτές με τα πόδια...![]()
ορεστη εχει παει τον κολλητο μου στη καραθοδωρη με 170 και εμενα με 130-140 κ εκανα προυτς προυτς.. ενα παιδι το χει παει με 230..που ταν κολλητοι για μια περιοδο..
ορεστη το χουσκ ποσα sec εχει το 400αρι?
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!