Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 188

Θέμα: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ παο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    πες στον ντεκορατέρ σου να βγάλει την κόκκινη κουρτινα μπροστά απο την τηλεόραση και να τη βάλει στο παράθυρο....γιατί εμποδίζει την όρασή σου....
    εεεε????

σου ειπα κατι κακο?

μια ερωτηση σου εκανα γιατι το να ξεκινησω κουβεντα με καποιον που δεν εχει σχεση με το αθλημα θα ειναι ματαιη και τσαμπα κοπος...

ειπα κατι ακραιο και μου λες για κοκκινες κουρτινες???

(υπαρχει κανεις με κοκκινες κουρτινες σπιτι του ??? )
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    εεεε????

σου ειπα κατι κακο?

μια ερωτηση σου εκανα γιατι το να ξεκινησω κουβεντα με καποιον που δεν εχει σχεση με το αθλημα θα ειναι ματαιη και τσαμπα κοπος...

ειπα κατι ακραιο και μου λες για κοκκινες κουρτινες???

(υπαρχει κανεις με κοκκινες κουρτινες σπιτι του ??? )
    απο τεχνικής άποψης είμαι άσχετος με το μπάσκετ....συστήματα κτλ...δεν μου αρέσει και ιδιαίτερα σαν άθλημα....

αλλά χθες οι διαιτητές φάνηκε καθαρά οτι δεν τηρούσαν ισότιμη στάση στο πρώτο μέρος και πάλευαν να κρατήσουν τον Ολυμπιακό στο παιχνιδι καθε φορά που ο Παναθηναικός έκανε ένα ξέσπασμα....
    και όπως βλέπεις την ίδια εντύπωση αποκόμμισαν και άλλοι συμφορουμίτες διαφορετικών ομαδικών προτιμήσεων....

Υ.Γ. όσο για τις κουρτίνες....ξέρω εγώ...εδώ πουλάνε αποσμητικά αυτοκινήτου με τον δαφνοστεφανομένο gay.....γιατί να μην χαρίζουν και μια κουρτινούλα στα μέλη???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

απο τεχνικής άποψης είμαι άσχετος με το μπάσκετ....συστήματα κτλ...δεν μου αρέσει και ιδιαίτερα σαν άθλημα....

αλλά χθες οι διαιτητές φάνηκε καθαρά οτι δεν τηρούσαν ισότιμη στάση στο πρώτο μέρος και πάλευαν να κρατήσουν τον Ολυμπιακό στο παιχνιδι καθε φορά που ο Παναθηναικός έκανε ένα ξέσπασμα....
    και όπως βλέπεις την ίδια εντύπωση αποκόμμισαν και άλλοι συμφορουμίτες διαφορετικών ομαδικών προτιμήσεων....

Υ.Γ. όσο για τις κουρτίνες....ξέρω εγώ...εδώ πουλάνε αποσμητικά αυτοκινήτου με τον δαφνοστεφανομένο gay.....γιατί να μην χαρίζουν και μια κουρτινούλα στα μέλη???
    Δεν ειμαι μελος...απλα μετοχος...

Τεσπα, αν δεν εχεις καλη γνωση του αθληματος (οπως σε ολα τα αθληματα) μενεις σε μερικες αποφασεις οπως πχ η τεχνικη ποινη στον Ιτουδη και το λεω χωρις καμια διαθεση να σε προσβαλλω.
    Απλα εχοντας (πιστευω) μια παραπανω δυνατοτητα αναλυση θα σου πω οτι εδωσαν ολες τις φασεις στην αμυνα του ολυμπιακου στο πρωτο ημιχρονο ενω αφησαν αντιστοιχες φασεις του ΠΑΟ. Τι σημαινει αυτο? Οτι περναει το μνμ στους παικτες οτι "μεγαλε η αμυνα που θα παιξεις φροντισε να ειναι σεμιναριου, αλλιως το τσιμπησες το φαουλακι".
    Μλκια μου τωρα που το συζηταω κιολας, γιατι το 99% αυτων που θα το διαβασουν θα πουν τι λες ρε μεγαλε αφου η ομαδα σου δεν επαιξε...

Τελικα, η καλυτερη ομαδα στην διαρκεια της χρονιας (με μεγαλη διαφορα) πηρε και το πρωταθλημα, οχι ομως και η καλυτερη ομαδα αυτων των τελικων.

Υποκλινομαι στον Διαμαντιδη και ξαναλεω Αλβερτη καραγκιοζη!!!
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Τεσπα, αν δεν εχεις καλη γνωση του αθληματος (οπως σε ολα τα αθληματα) μενεις σε μερικες αποφασεις οπως πχ η τεχνικη ποινη στον Ιτουδη και το λεω χωρις καμια διαθεση να σε προσβαλλω.
    Απλα εχοντας (πιστευω) μια παραπανω δυνατοτητα αναλυση θα σου πω οτι εδωσαν ολες τις φασεις στην αμυνα του ολυμπιακου στο πρωτο ημιχρονο ενω αφησαν αντιστοιχες φασεις του ΠΑΟ. Τι σημαινει αυτο? Οτι περναει το μνμ στους παικτες οτι "μεγαλε η αμυνα που θα παιξεις φροντισε να ειναι σεμιναριου, αλλιως το τσιμπησες το φαουλακι".
    Μλκια μου τωρα που το συζηταω κιολας, γιατι το 99% αυτων που θα το διαβασουν θα πουν τι λες ρε μεγαλε αφου η ομαδα σου δεν επαιξε...

Τελικα, η καλυτερη ομαδα στην διαρκεια της χρονιας (με μεγαλη διαφορα) πηρε και το πρωταθλημα, οχι ομως και η καλυτερη ομαδα αυτων των τελικων.

Χμμ αφού είσασταν η καλύτερη ομάδα των τελικών???Υπονοείς ότι σας αδίκησαν??Σωστα??? Γιατί αλλιώς θα είχατε πάρει το πρωτάθλημα!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

μπορεί να μην ξέρω πολλά τεχνικά απο το άθλημα αλλά ποτε κατι ειναι φαουλ ξέρω...
    και διαφωνώ σε αυτό που λες με τις άμυνες...
    ειδα πολλές φάσεις που οι διαιτητές έσωσαν την άμυνα του Ολυμπιακού....γιατί χτες δεν ήταν καλή η άμυνα του....

αντίθετα η άμυνα του Παναθηναικού χτες δούλεψε πολύ καλά...χαρακτηριστικές οι 5 τάπες στο α ημίχρονο....(και μην μου πεις ότι έστω και μια ήταν φάουλ...)
    ωστόσο κάτι τεχνικές ποινές , κάτι τραβηγμένα φάουλ στο τέλος των επιθέσεων κράτησαν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι...
    αλήθεια στο τέλος του ημιχρόνου τι σφύριξε πανω στον Διαμαντίδη ??βήματα??
    γιατι εκείνη τη στιγμή είχα κλήσει τον ήχο....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

μπορεί να μην ξέρω πολλά τεχνικά απο το άθλημα αλλά ποτε κατι ειναι φαουλ ξέρω...
    και διαφωνώ σε αυτό που λες με τις άμυνες...
    ειδα πολλές φάσεις που οι διαιτητές έσωσαν την άμυνα του Ολυμπιακού....γιατί χτες δεν ήταν καλή η άμυνα του....

αντίθετα η άμυνα του Παναθηναικού χτες δούλεψε πολύ καλά...χαρακτηριστικές οι 5 τάπες στο α ημίχρονο....(και μην μου πεις ότι έστω και μια ήταν φάουλ...)
    ωστόσο κάτι τεχνικές ποινές , κάτι τραβηγμένα φάουλ στο τέλος των επιθέσεων κράτησαν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι...
    αλήθεια στο τέλος του ημιχρόνου τι σφύριξε πανω στον Διαμαντίδη ??βήματα??
    γιατι εκείνη τη στιγμή είχα κλήσει τον ήχο....
    Τεσπα, ειναι μεγαλη η κουβεντα και ειλικρινα δεν μου αρεσει καθολου να συζηταω για τους κορακες!

Ειδαμε ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΥΣ αγωνες, δυο πραγματικα μεγαλες ομαδες και μακαρι καθε χρονο να ειναι ετσι τα πραγματα και ας χανουμε!

Απλα ειπα την γνωμη μου για το στυλ της διατησιας και οχι για συγκεκριμενα σφυριγματα.

"WOW...WHAT A RIDE!!!"

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    και ξαναλεω Αλβερτη καραγκιοζη!!!

Πολύ θα ήθελαν ΟΛΟΙ οι παίχτες του γαύρου (κι όχι μόνο) να του μοιάσουν..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer

Τι εννοεις, να αφησουν μαλλι και μουσι και να κανουν τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ μεσα στο γηπεδο γιατι δεν μπορουν πλεον να παιξουν μπασκετακι???

Μην απαντησεις, ρητορικο ειναι το ερωτημα...

Και που εισαι, αν πας καποιες σελιδες πισω θα δεις τι εχω πει για τον τυπο ως αθλητη...
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Το 'πουσταρά Κουκουλεκίδη' το έγραψα για την τεχνική ποινή που έδωσε στον Ιτούδη στο τέλος του ημιχρόνου..

Κάτι έχεις πάθει εσύ τον τελευταίο καιρό..
    ελα ρε μλκ...κανονισμος ειναι ελεος...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

zzr2005...σου εχει μεινει κουσουρι να μιλας για τη διαιτησια να πας να το κοιταξεις !!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    zzr2005...σου εχει μεινει κουσουρι να μιλας για τη διαιτησια να πας να το κοιταξεις !!!!!!

αφού όταν κερδίζει ο βάζελος ΟΙ διαμαχες ειναι φλώρικες...
    εσείς καταλαβαίνετε την ανωτερώτητα και αρχίζετε τα συγχαρητήρια....οι δικοί μας το βλέπουν αφυψηλού και ούτε ενα πικάρισμα της προκοπής....

ΞΕΝΕΡΑΑΑΑΑ.....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Και που εισαι, αν πας καποιες σελιδες πισω θα δεις τι εχω πει για τον τυπο ως αθλητη...
    Δε χρειάζεται,θυμάμαι καλά τι έχεις πει..

Φαντάζομαι αν έπαιζες επαγγελματικά σε υψηλό επίπεδο,θα σε χάλαγε πολύ να έχεις 20 τίτλους,συμμετοχή σε 7 τελικούς (αν θυμάμαι καλά) φιναλ4 και να έχεις πάρει τα 4..Άσε,χάλια λέμε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ελα ρε μλκ...κανονισμος ειναι ελεος...
    Ναι ρε μλκ,κανονισμός είναι..Αλλά ποιός ο λόγος να το σφυρίξει 7" (!) πριν τελειώσει το ημίχρονο..και μάλιστα όταν κάνεις την τελευταία επίθεση,είσαι ένα πόντο μπροστά (που σημείνει οτι μπορείς να κλείσεις το ημ. με +1 ως +4)..και δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να κλείσει με +1..

(συνολικά δεν στέκομαι σε αυτή τη φάση ούτε σε καμια άλλη,απλά εκείνη τη στιγμή μου την έδωσε ο πουστης..)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για μένα οι διαιτητές ούτε αδίκησαν , ούτε ευνόησαν. Απλά ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ για τέτοιου επιπέδου παιχνίδι.

Εκτός απο το οτι έκαναν αρκετά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, φάνηκε πως δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν το παιχνίδι και στην συνέχεια.

Τρανταχτά λάθη για μένα , το 5ο του Βασιλόπουλου καθώς φυσάει αεράκι εκείνη την στιγμή και ο Τομάσεβιτς , νομίζει οτι είναι ώρα για να πέσει. O Βασιλόπουλος με το ύψος του και το πολύ ωραίο σούτ απο την γραμμή του 3πόντου , είχε γυρίσει τον ΟΣΦΠ 2 φορές απο πίσω. Το 5ο φάουλ ήταν λάθος και εμπόδισε και την συνέχεια στην ροή του παιχνιδιού ώς derby.

Το οτι στο δεύτερο ημίχρονο σφύριζαν τις "επαφές". Που σημαίνει οτι όποιος ακουμπάει τον άλλον , είναι απευθείας και φορτωμένος με φάουλ. Αυτό ναι μεν κατά το γράμμα του κανονισμού είναι σωστό , αλλά έτσι δεν παίζεις basket, κάνεις εργόχειρο (κέντημα).

Γενικά οι διαιτητές δεν ήταν αντάξιοι.

Ο ΠΑΟ , όπως γνωρίζουμε στο Β ήμιχρονο , έπαιξε πιο σφιχτά , με συστήματα στην άμυνα και εγκλώβισε τις πάσες. Κάπου εκεί τελείωσε και ο ΟΣΦΠ που έχει μάθει στο run n gun. Το είχαμε πει απο την αρχή , πως ο ΠΑΟ είναι μια κλάση πάνω σαν ομάδα και αν δώσει το 100% θα κέρδιζε.
    Έκπληξη ήταν για μένα προσωπικά ο Παπανικολάου , οχι γιατί δεν μπορεί να τα κάνει , αλλά επειδή βγήκε απο την ναφθαλίνη σε πολύ κρίσιμο σημείο και τελείωσε τον ΟΣΦΠ μέσα σε 3 λεπτά με 10 πόντους δίνοντας και το προβάδισμα , μιας και ο Γκέρσον δεν τον είχε υπολογίσει.

Για τα αίσχη με τις κερκίδες... μια λύση υπάρχει αφού οι κάφροι είναι πάντα εκεί. Ο καθείς στην έδρα του, ακριβώς όπως είναι στο ΝΒΑ. Δεν υπάρχει εκεί μετακίνηση φιλάθλων και φυσικά το αβαντάζ έδρας δεν σημαίνει 70-30 και 9000 κενές θέσεις. Αβαντάζ έδρας, είναι το παιχνίδι μέσα στην έδρα σου , αποκλειστικά μπροστά στον κόσμο σου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το ξεφτυλισαν με την πολυμετοχικοτητα στον ΠΑΟ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2009, 18:30
  2. Ο Μουνιοθ στον ΠΑΟ
    από XTMPAM στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2006, 20:15
  3. Ο Σαλπι στον ΠΑΟ
    από el_hymador στο forum Αντιπαραθέσεις