Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 198

Θέμα: Τόσα και τόσα θρεντ έχουν ανοιχτεί...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ρε παιδιά τι κόλημα έχετε φάει με τα ποσοστά. Δείτε εδώ
    http://national04.ekloges.dolnet.gr/

Τα ποσοστά είναι ποσοστά επί των ψηφισάντων και όχι επι του συνόλου των εγγεγραμένων. Στις τελευταίες βουλευτικές η αποχή ήταν 23,50%. Δηλαδή το πρώτο κόμα με είχε 45,36% επί των ψηφισάντων και 33,9 επι των εγγεγραμένων.
    Τώρα που το ξαναβλέπω είναι τραγικο. Δηλαδή 1 στους 3 αποφάσιζει για τους άλλους 2
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    και δημοκρατιες και τα παντα!!!ολα για τα φραγκα λοιπον!
    λοιπον μιας και ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ να καταλαβεις θα το εξηγησω απλα και ομορφα...

η δημοκρατια δε λεει πουθενα οτι πρεπει οι μισοι ανθρωποι να ψηφιζουν ενα κομμα ωστε να μας κυβερναει

λεει απλα οτι αυτο που ψηφησαν οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και ΑΝ εχει μια σχετικα μεγαλη συγκεντωση ψηφων θα σε κυβερναει.... δεν ειναι νομος που επεβαλε το κομμα που ειναι στη εξουσια αν θες να μαθεις .... αλλο κομμα το εκανε.....

ισως μετα απο τα αυτονοητα αυτα παψεις να μας λες τις εξυπναδες σου....

Τώρα που το ξαναβλέπω είναι τραγικο. Δηλαδή 1 στους 3 αποφάσιζει για τους άλλους 2
    ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ

ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ????

HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΑ ΛΕΩ... ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΩ/...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΑ ΛΕΩ... ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΩ/...
    Ποιά μωρά ρε συ το έχεις χάσει τελείως? Αν βάλουμε και τα μωρά παμε στο 1 στους 4. Διαβαζε περισσότερο και γράφε λιγότερο

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    ναι ρε το ξερω οτι εχεις δικιο
    οτι πεις.... εχεις δικιο εισαι πιο εξυπνος απο εμενα ... τοσο που ξερεις οτι οσοι δε ψηφηζαν ΑΝ το εκανα ΔΕ θα ψηφιζαν το κυβερνων κομμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ειναι η λογικη του παραλογου που μονο ενας πανεξυπνος θα καταλαβει... καποιος που κατεχει τη δικη σου σοφια (ή Κατερινα?) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΜΠΛΕΞΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

για αλλη μια φορα εκθετεις τη απουσια νοημοσυνης σου, την αγνοια σου περι των παντων (εκτος καινουργιων μεταγραφων ελληνικου ποδοσφαιρου) και τον συναισθηματικο σου παραλογισμο.

Δε ξερω ποσο πιο απλα να στο εξηγησω. Η κοπελια πριν, το καταλαβε (πιστευω), ισως μπορεις να τη ρωτησεις να σου εξηγησει...

O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Ποιά μωρά ρε συ το έχεις χάσει τελείως? Αν βάλουμε και τα μωρά παμε στο 1 στους 4. Διαβαζε περισσότερο και γράφε λιγότερο
    ωπα ενα ενα

ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ ΡΕ ΤΕΛΙΩΜΕΝΕ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΑ 2/3 ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΔΕ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΡΑ ΤΑ 2/3 ΦΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΞΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΤΟΥΡΑ! ΚΑΓΚΟΥΡΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    για αλλη μια φορα εκθετεις τη απουσια νοημοσυνης σου, την αγνοια σου περι των παντων (εκτος καινουργιων μεταγραφων ελληνικου ποδοσφαιρου) και τον συναισθηματικο σου παραλογισμο.

Δε ξερω ποσο πιο απλα να στο εξηγησω. Η κοπελια πριν, το καταλαβε (πιστευω), ισως μπορεις να τη ρωτησεις να σου εξηγησει...

απααααπη μου.... φυσικα και δε ξερω τιποτα εγω

ολα οι κανακαριδες μας σαν εσενα τα ξερουν

αυτο που δε ξερετε ειναι οτι ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΙΚ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΤΕ αυτο μονο και τελος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ

ωπα ενα ενα

ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ ΡΕ ΤΕΛΙΩΜΕΝΕ!

1 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΑ 2/3 ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΔΕ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΡΑ ΤΑ 2/3 ΦΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΞΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΤΟΥΡΑ!
    Ρε συ μην σαλτάρεις και μην είσαι προσβλητικός κουβέντα κάνουμε. Δεν είναι οτι δεν έκφραζει εμένα, δεν εκφράζει τα 2/3 του εκλογικού σώματος. Τα έχεις μπλεξει εντελως δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα γράφω.

Τώρα αυτά που λες για δεξιους και κατούρα σε λάθος άνθρωπο τα λες. Ηρεμησε λίγο , προσπάθησε να καταλάβεις τι γράφω και ποιός σου απαντάει.

ps. αγαπημένοι δεξιοι

ρε αντε κατουρα που θα μας σνομπαρεις ρε! ποιος εισαι ρε φιλε ?

σου λεω οτι τα 2/3 ψηφησαν ΝΔ-Πασοκ (το ιδιο και το αυτο πανω κατω)

τι απο αυτα αμφησβητεις και μας το παιζεις και υπερανω?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    η δημοκρατια δε λεει πουθενα οτι πρεπει οι μισοι ανθρωποι να ψηφιζουν ενα κομμα ωστε να μας κυβερναεισωστο!!!

λεει απλα οτι αυτο που ψηφησαν οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και ΑΝ εχει μια σχετικα μεγαλη συγκεντωση ψηφων θα σε κυβερναει.... δεν ειναι νομος που επεβαλε το κομμα που ειναι στη εξουσια αν θες να μαθεις .... αλλο κομμα το εκανε.....
    αραξε κατ αρχην στα κυβικα σου και προσεξε τι σου λεω...δεν μιλησα για αυτο το κομα η το αλλο κομα!!ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουνε και πουθενα δεν ειπα οτι ειμαι υπερ του ενος η του αλλου!ειπα οτι ειμαι εναντιον ολων!δε γουσταρω ζαμπον ρε!φατο εσυ αν θες!!και παμε παρακατω διαβασε τη φραση σου και βρες την αντιφαση σου.στην αρχη υποστηριζεις οτι η δημοκρατια <<λεει απλα οτι αυτο που ψηφησαν οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και ΑΝ εχει μια σχετικα μεγαλη συγκεντωση ψηφων θα σε κυβερναει>> και αμεσως μετα αναιρεις οτι αυτο το λεει η δημοκρατια αλλα ειναι νομος που επεβαλε αλλο κομα και οχι αυτο που ειναι στην εξουσια.χωρια λοιπον της τρικιμιας που εχει επελθει στο κεφαλι σου να σε ενημερωσω οτι αν ξερεις ελληνικα και κανεις μια ετοιμολογικη αναλυση της λεξης δημοκρατια θα δεις οτι για να εχεις δημοκρατια πρεπει να ρωτας τον λαο για σημαντικα ζητηματα (δημοψηφισμα λεγεται) και αυτο εχει να γινει απο τη μεταπολιτευση και δωθε.ΑΡΑ απο τοτε και μεχρι σημερα, δλδ για 33 χρονια ΚΑΝΕΝΑ σοβαρο ζητημα δεν υπηρξε στην (αγ)ελλαδαρα μας (αν υπηρχε ως γνησιοι δημοκρατες θα διεξαγοταν δημοψηφισμα).αρα μαγκα (γιωργο μαγκα θα ελεγα) κατσε και δουλευε μεχρι τα 65-67-70?να ψοφισεις στη δουλεια (το καλο που σου θελω) γιατι αν κανεις το λαθος και βγεις στη συνταξη θα καλοπερασεις...και επειδη σε αυτες τις ηλικιες ως επι τω πλειστον θα θες φαρμακα να πας στο ταμειο σου να σου τα γραψουν.αλλα ολα αυτα μωρε δεν ειναι σοβαρα ζητηματα (αν ηταν μια και εχουμε δημοκρατια θα ειχαμε δημοψηφισμα...αλλα δεν εγινε ποτε!!!)επιμενεις γιωργακη για τη δημοκρατια σου???η μαλλον καλυτερα ξερεις τι ειναι δημοκρατια???θες να σου κατεβασω και λεξικο???να τη χαιρεσαι τη δημοκρατια σου ρε.

ισως μετα απο τα αυτονοητα αυτα παψεις να μας λες τις εξυπναδες σου....
    και θα λες εσυ τις δικες σου...πριτς!!!δε σφαξανε!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ρε αντε κατουρα που θα μας σνομπαρεις ρε! ποιος εισαι ρε φιλε ?

σου λεω οτι τα 2/3 ψηφησαν ΝΔ-Πασοκ (το ιδιο και το αυτο πανω κατω)

τι απο αυτα αμφησβητεις και μας το παιζεις και υπερανω?
    Με σένα μόνο σε δημόσιο ουρητίριο μπορεί να κάνει κουβέντα κανεις.

σου λεω οτι τα 2/3 ψηφησαν ΝΔ-Πασοκ

και νομιζεις οτι ξερουν τι ψηφιζουν????

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    απααααπη μου.... φυσικα και δε ξερω τιποτα εγω

ολα οι κανακαριδες μας σαν εσενα τα ξερουν
    εδω εχεις τουλαχιστον στο πρωτο δικιο

αυτο που δε ξερετε ειναι οτι ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΙΚ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΤΕ αυτο μονο και τελος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Για σενα. Και δεδομενου της απαξιωσης μου προς προσωπου σου, υποθετω οτι δεν με νοιαζει ιδιαιτερα.
    Επισης μη ξεχνας οτι για μενα και ενα μεγαλο ποσοστο εδω (μιας και σαρεσουν τα ποσοστα, ασχετα αν τα εχει βιασει με την παντελη ελλειψη μαθηματικων σου) εισαι το ιδιο με αυτο που ειμαι εγω σε σενα. Αλλα μεχρι εκει δε φτανει το μυαλο σου, εισαι επικεντρωμενος στο μικροκοσμο σου...

ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ
    Δεν ισχυριστηκα ποτε κατι τετοιο. Μαθε να καταλαβαινεις τι διαβαζεις. Για το δικο σου καλο γιατι εγω παυω επισημα να ασχολουμαι με απαντησεις σου.

O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και θα λες εσυ τις δικες σου...πριτς!!!δε σφαξανε!!!
    ναι ρε εχεις δικιο για ολα φταινε τα κομματα τη εξουσια αλλα αν ηταν ενα αριστερο κομμα θα γινομασταν ΕΣΣΔ που ολα ηταν υπερ του εργατη που καλοπερναγε και υπηρχε απλετη δημοκρατια για ολλους.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να σαι καλα που με κανεις και γελαω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet

Επισης μη ξεχνας οτι για μενα και ενα μεγαλο ποσοστο εδω (μιας και σαρεσουν τα ποσοστα, ασχετα αν τα εχει βιασει με την παντελη ελλειψη μαθηματικων σου) εισαι το ιδιο με αυτο που ειμαι εγω σε σενα. Αλλα μεχρι εκει δε φτανει το μυαλο σου, εισαι επικεντρωμενος στο μικροκοσμο σου...
    [/B]

απο τους πες τυχαια 500 ενεργους συνφορουμιτες μας μονο στανταρτ 9-10 ασχολουντε με αυτα τα θεματα! οπωτε μαλλον ειναι ακυρο αυτο που λες περι ποσοστου ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και τα 250αρια εχουν (ειχαν) ψυχη
    από dimzan στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2012, 08:13
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2010, 14:45
  3. Ερωτηση Για Λαστιχα Και Τι Χαρακτηριστικα Εχουν
    από Jimskeet2002 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 08:26