Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ακόμα απαντάς ρε carnation ?
Εσυ τωρα γιατι του δινεις λαβές? :a24:
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ακόμα απαντάς ρε carnation ?
Κι υστερα λεει εμενα σπάμερ!
![]()
![]()
...oui!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ακόμα απαντάς ρε carnation ?![]()
ενω εσυ ΔΕΝ δινεις (χειρο)λαβες!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εσυ τωρα γιατι του δινεις λαβές? :a24:
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
σε ευχαριστω Κωστη... αντε και στα δικα σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
hronia polla!!!!!!!! mmmmmm......kathisterisa epitides gia na m efharistisis simera:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
εσυ σπαμερ?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κι υστερα λεει εμενα σπάμερ!
![]()
![]()
![]()
απο που ως που σε λενε σπαμμερ? για ονομα του Αλλαχ!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οτι τι?
![]()
![]()
![]()
χρόνια πολλά μπυρόβιεεεεεεεεεεεε!![]()
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Εσυ μωρη πως μου ξεφυγες;![]()
Καλα λοιπον χρονια πολλα και ειθε η Παναγια η μπυροκρατουσα να εχει παντα το ψυγειο σου αδειο απο τροφιμα με θρεπτικα συστατικα και γεματο με κρυες και απολαυστικες μπυρες....
Για τοMπουτσο ευχη...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
να σαι καλα ρε αλεξ, και εσυ οτι επιθυμεις, και πανω απ ολα με ενα καλο αγορι... εεεεεεεεεεε κοριτσι εννοουσα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
χρόνια πολλά μπυρόβιεεεεεεεεεεεε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ντε, sticky κοντεβει να γινει το θρεντ, και εσενα σου ξεφυγε. μαλλον οι πολλες + αυγατισμενες Κ θα φταινε!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εσυ μωρη πως μου ξεφυγες;![]()
Καλα λοιπον χρονια πολλα και ειθε η Παναγια η μπυροκρατουσα να εχει παντα το ψυγειο σου αδειο απο τροφιμα με θρεπτικα συστατικα και γεματο με κρυες και απολαυστικες μπυρες....
Για τοMπουτσο ευχη...![]()
![]()
καλος πολιτης Γιωργη και ολα να σου πανε καλα. μην ξεχασεις να πεταξεις το μισοκυλινδρο που εχεις, για να εχεις επιτελους μια αντρικη + αληθινη μηχανη!![]()
![]()
μια χαρα ευχη εδωσες ρε, τι εχει?![]()
ωχ και μενα μου ξεφυγες.
Οχι Μπαρτ... Οχι αλλες μπυρες αγορι μου, ειναι καιρος να σοβαρευτεις.Δοκιμασε αυτους τους χυμους λαχανικων ειναι πολλοι θρεπτικοι.Επισης σε κοβω να σου λειπει Ω3, και πατζαρια και καροτα...
Και τα ναρκωτικα επισης πρεπει να τα κοψεις ,σου κανουν κακο.Και τις πουτανες, ...θα σε ξεκανουν
Επισης θα σου προτεινα Γιογκα διαλογισμο,και μια μηχανη της προκοπης παλιομπατσε ανεκδοτων:rotflmao:
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
θενκς βρε συ, αλλα γιατι να μην χαρω τα απο πανω για καμμια 50ετια ακομα και μετα σε υποσχομαι οτι θα κοπουν ολα μαχαιρι (θελοντας και μη!)Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
ωχ και μενα μου ξεφυγες.
Οχι Μπαρτ... Οχι αλλες μπυρες αγορι μου, ειναι καιρος να σοβαρευτεις.Δοκιμασε αυτους τους χυμους λαχανικων ειναι πολλοι θρεπτικοι.Επισης σε κοβω να σου λειπει Ω3, και πατζαρια και καροτα...
Και τα ναρκωτικα επισης πρεπει να τα κοψεις ,σου κανουν κακο.Και τις πουτανες, ...θα σε ξεκανουν
Επισης θα σου προτεινα Γιογκα διαλογισμο,και μια μηχανη της προκοπης παλιομπατσε ανεκδοτων:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
και στα δικα σου ΣταυροΤΖιν!![]()
![]()