Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 213

Θέμα: Ηθικό δίλλημα. Κράνος

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    πσσσσσσ τρουπερ μαριε μακη και λοιποι ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ το ειπε ο υπερτατος ZMAN

ΤΕΛΟΣ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εγω δεν ειμαι...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    εγω δεν ειμαι...

ναι σωστα ειναι ομως οι παρακατω

daemon
    makis206
    trooper
    nostra
    busa makis
    stavros magna
    sabre
    el hymador
    λεωνιδας

ουουουουουουουου φασιστες ρουφιανοι ολοι σας καλα σας τα λεει ο zman στην εποχη του μεταξα ειστε ακομα ουουουοουοουουοουοου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    έλα Εύη ενημέρωσέ με τι έγινε γιατί έλειπα
    έκαιγα κάτι βιβλία

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    έλα Εύη ενημέρωσέ με τι έγινε γιατί έλειπα
    έκαιγα κάτι βιβλία

ελα ρε ! γιατι δε με πηρες και μενα μαζι σου? θα σου κρατω κακια

μην το ξανακανεις :rotflmao: :rotflmao: ασε ρε λεω κανει και ζεστη
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ελα ρε ! γιατι δε με πηρες και μενα μαζι σου? θα σου κρατω κακια

μην το ξανακανεις :rotflmao: :rotflmao: ασε ρε λεω κανει και ζεστη
    αύριο θα κάψουμε κι άλλα - θα σε πάρω
    λοιπόν φεύγω σιγά σιγά γιατί έχω βάρδια ρουφιανέματος ξεκράνωτων 12-2

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    αύριο θα κάψουμε κι άλλα - θα σε πάρω
    λοιπόν φεύγω σιγά σιγά γιατί έχω βάρδια ρουφιανέματος ξεκράνωτων 12-2

:rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    λοιπον μαγκες (οχι οι υποκριτες, οι αλλοι.οι μαγκες ντε που ολο μαγκια και ιστορια αλλα στα μπλοκα κοκοκο και <<3 στοματα εχω να θρεψω κυρ-αστυνομε μου>>, <<η μανουλα μου ειναι στο νοσοκομειο>>, να εδω παρακατω πηγαινα>> κλπ)

ακουστε ρε ποιοι αλλοι φορανε κρανοι ρε.οι πιλοτοι των πολεμικων αεροσκαφων!!!ρε τα ζωα...λες και αμα πεσουνε θα τους σωσει το κρανος...τι βλακες θεε μου...επισης μαντεψτε ποιοι αλλοι...οι οδηγοι στις πιστες!!!δε φτανει που υπερβαινουν κατα πολυ τα ορια ταχυτητας (αν δε τα υπερβαινανε δε θα γινοταν ατυχηματα μεσα στις πιστες βλεπε σεννα, κουμπιτσα, δε βαζω μοτο.gp γιατι ειναι πολυ συχνα και δε δε ξερω ποιο να πρωτοβαλω κλπ) αλλα ειναι τοσο χαζοι ρε που ενω βρισκονται σε συνθηκες ασφαλειας φορανε και αυτοι κρανοι !!! αλλα καθυστερημενα ειναι οι μεταλορυχοι, ανθρακορυχοι κλπ που φορανε και αυτοι κρανοι λες και αμα πεσει το ταβανι και τους πλακωσει θα τους σωσει το κρανος !!!φυσικα να μη ξεχναμε και τα κρανοι του στρατου που αμα σου φυτεψουνε μια με το ακ-47 η το g3 δε σε σωζει το κρανος που να κανεις κωλοτουμπες !!!! βλακες ειναι ολοι τους !!!!!

εσεις ομως εξυπνοι που κανετε πολλα πραματα πιο επικυνδινα σε καθημερινη βαση απο το να οδηγητε (πεφτετε με αλεξιπτωτα ας πουμε, κανετε αναριχιση στο grand canyon και διαφορα αλλα) θεωρητε οτι βολι δε σας βρισκει, ουτε φυσικα ο παπους η η θεια η ο ματσο με το τουμπανο fiat uno.τους εχετε ολους ε???αυτους τους εχετε...το πεζοδρομιο το εχετε???

δε σας γουσταρω ξεκρανωτους για ενα και μονο λογο.οχι επειδη μπορει να παθετε κατι.αν δε σας νοιαζει μια, δε με μοιαζει 10 !!!!! και αν ειναι να παθετε κατι μονοι σας...παλι δε με ενοχλει.λογαριασμος δικος σας ειναι.εκει ομως που τα περνω κρανιο με τη παρτυ σας ειναι οτι παραβιαζετε τα δικαιωματα μου ρε!!!!!!!!και ενω προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ειμαστε απο κοτες μεχρι χειραφετημενοι ωγαζετε το πιο φασιστικο εαυτο σας προς τα εξω !!!!!!!! και εξηγουμε...

το μετρο ειναι φοροεισπρακτικο αλλα δε με αγγιζει απο τη στιγμη που ειμαι προβλεπομενος.
    απο τη στιγμη που το ξερεις οτι παιζει να πεσεις σε μπλοκο φορα το το βρωμοαραι σου και μη το εχεις σε αγκωνα ντεποζιτο.αν δεν εχεις αραι με τα 300 για το μπλοκο πας και το αγοραζεις.και γιατι φασιζει κατα τη γνωμη μου καποιος χωρις κρανος?γιατι αν εμπλακει σε ατυχημα με μενα και τον στειλω στον αλλο κοσμο (ασχετα ποιος φταιει) επειδη του ανοιξε το κεφαλι σα 30φυλλο:
    1.εγω δε χρωστω να ζω με τυψεις μια ζωη!
    2.πληρωνει τη βλακεια του αλλα εμενα τραβανε στα δικαστηρια!ενω αν το φορουσε και σωζοτανε θα πληρωνα (αν εφταιγα) τη ζημια και ολοι θα ειμασταν ευτυχισμενοι.αρα μη φοροντας το φερει την ευθυνη για τον θανατο του και ταλαιπωρει εμενα.

νομιζω ειμαι σαφης στο τι με χαλαει ενας ακρανοτος.

τωρα οσον αφορα οσους ειπανε οτι αμα ειναι και σας χαλαει ο ακρανοτος, φορατε κρανος και μη σας ξαναδω να πηγενετε πανω απο ορια ταχυτητας, μη σας ξαναδω να κανετε σφυνες η οποιαδηποτε αλλη παρανομια...εχω να πω οτι με αυτη τη λογικη απο αυριο θα περναμε και κοκκινα και στοπ και θα παταμε τους πεζους και θα τους βριζουμε και απο πανω !!!

α ρε τανκς που θελουμε...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μπλα, Μπλα, Μπλα...

Οι γνωστες υστερικες κραυγες της Ευης (αδυνατον να σχολιαστουν) και τα απιστευτα ηθικα παραληρηματα/φοβιες του trooper με του οποιου τη λογικη θα επρεπε να φορανε και οι πεζοι κρανος για να μην εχουμε τυψεις αμα τυχει και πατησουμε κανεναν που πεταγεται μπροστα απο κανενα λεωφορειο οταν κανουμε τη σφηνα μας (ετσι κι αλλιως 45% των νεκρων πεζοι ειναι, γιατι να μην κανουμε κατι; ). Αυτο το επιχειρημα πρεπει να προωθηθει στο εξωτερικο, ειναι το μονο που δεν εχουν ακουσει ακομα

:hypnotize
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
    Μπλα, Μπλα, Μπλα...

Οι γνωστες υστερικες κραυγες της Ευης (αδυνατον να σχολιαστουν) και τα απιστευτα ηθικα παραληρηματα/φοβιες του trooper με του οποιου τη λογικη θα επρεπε να φορανε και οι πεζοι κρανος για να μην εχουμε τυψεις αμα τυχει και πατησουμε κανεναν που πεταγεται μπροστα απο κανενα λεωφορειο οταν κανουμε τη σφηνα μας (ετσι κι αλλιως 45% των νεκρων πεζοι ειναι, γιατι να μην κανουμε κατι; ). Αυτο το επιχειρημα πρεπει να προωθηθει στο εξωτερικο, ειναι το μονο που δεν εχουν ακουσει ακομα

:hypnotize
    το πας επι προσωπικου η μου φαινεται??

οπως και να χει δε πειραζει...εγω δεν ειμαι μπατσος να σε γραψω....αλλωστε εδω παρακατω πηγαινες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    το πας επι προσωπικου η μου φαινεται??
    δε σου φαινετε το παει ειναι αλλος ενας πολυ μοναχικος ανθρωπος χωρις παρεες και φιλους που παει κοντρα στο κατεστημενο:hypnotize και εχει μια αποψη μη αποδεκτη απο τους πολλους αλλα τι να ξερουν αυτοι? φασιστες υστερικοι και καθυστεριμενοι ειναι αυτος ξερει .......

υσ και για να μην ξεχνιομαστε ΕΧΕΙ μαγαζι ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΚΡΑΝΟΙ

ζμαν- παρε αυτο το καταπληκτικο κρανος θα σου σωσει τη ζωη
    αγοραστης- ναι θα το παρω ευχαριστω παρτε τα λεφτα

φευγει αγοραστης.....ζμαν εεε το καθυστεριμενο το φασισταριο τον υστερικο που θελει και κρανος εγω παντως του τα πηρα τα λεφτα χο χο χο

και τωρα θα πει κατι αλλο ετσι πολυ εξυπνο για το μυαλο του που παει μεχρι ενα σημειο και δε προχορα παρακατω και μετα θα πει οτι εγω φοραω κρανος αλλα εσεις ειστε ηλιθιοι αν το φορατε

ΤΡΥΚΙΜΙΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

λοιπον μαγκες .

Σου φαινεται...
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

....αλλωστε εδω παρακατω πηγαινες...
    να πάρουμε τα κράνη μας να πάμε μια βόλτα ΤΩΡΑ να χαλαρώσουμε λιγο? γιώργοοο

Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
    Σου φαινεται...
    ουτως η αλλως....εδω παρακατω πηγαινες...

Η Ευη βεβαια με ξερει σιγουρα καλυτερα οποτε ακου αυτη... :rotflmao:
    Αν και με τοσο πιπιλημα που εχει ριξει στο συγκεκριμενο γλυφιτζουρι για το πως κοροιδευω τους καημενους μου πελατες δεν εχει μεινει τιποτα...
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηθικό δίλλημα
    από nikos_abel στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2013, 12:40
  2. κρανος
    από DORTIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44