Σελίδα 12 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 239

Θέμα: 16 σεπτεμβριου ημερα εκλογων.

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Ωχχχ!..λάθος...σόρυ!
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    My friend, δεν περίμενα πως ο Παπαθεμελής έχει τόσο ένθερμους υποστηρικτές, εν πρώτοις.Κατά δεύτερον, ποιός σου είπε ότι σε δικαιώνει το να μιλάς για τη "συνείδηση"της πλειοψηφίας, όταν αυτή η πλειοψηφία έβγαλε το σύνηθες εκλογικό αποτέλεσμα του νεποτισμού, του συντηρητισμού, του κονφορμισμού, του ακροδεξισμού,της προσωρινής ψήφου, και ξανατοποθέτησε στο βάθρο της πρωθυπουργίας εκείνον που άφησε ανοχύρωτα δάση στο έλεος του κάθε σχιζοφρενή, των λαμόγιων κατασκευαστών, και τωνπρακτοριλικιών, και έκαψαν τη μισή Ελλάδα, και δεκάδες συνανθρώπους μας! Αυτό εσύ το ονομάζεις "συνείδηση της πλειοψηφίας"; Ποιά συνείδηση μπορεί να έχει αυτός ο λαός που έχει διαφθαρεί στη βάση του ως το κόκκαλο, απ'τα τηλεοπτικά σκουπίδια που τον ταϊζουνε δεκαετίες τώρα; Αλλο επιχείρημα: ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ! Ποιός σου είπε ότι το δίκιο το έχουν οι πολλοί; Αντίθετα-ως γνωστόν- αυτός ο λαός έχει τη κυβέρνηση που του αρμόζει. Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Αν βγάλεις τις παρωπίδες και τη μουτσούνα θα μπορέσεις να δεις τα τεκταινόμενα στη πραγματική τους διάσταση my friend. Στην εποχή μου στο φοιτητικό κίνημα πρυτάνευε η αριστερά και το ροκ, διότι υπήρχε αμφισβήτηση της νεολαίας απέναντι στη σαπίλα του δεξιού κατεστημένου. Τώρα στους φοιτητές βασιλεύει η δεξιά και το σκυλάδικο. Πού είναι η αμφισβήτηση και η επανάσταση του νεαρόκοσμου σήμερα, που είναι ίδιον της νεαρής ηλικίας;Σύμπραξη με τη κυβέρνηση που θα κάνει τη γενιά τους πτυχιούχους των 680€, και σύνταξη στα 75 και αν...!
    Επεξήγηση: Ο Παπαθεμελής ήταν χρόνια στο Πασόκ, και αν θυμάσαι διετέλεσε και υπουργός παιδείας που έβαλε χέρι στα ωράρια των νυχτερινών κέντρων, και συγκεντρώθηκε σύσσωμη η νεολαία να διαμαρτυρηθεί στο Σύνταγμα, και οι γκόμενες έβγαζαν τα σουτιέν τους στον αέρα, και τον χλεύαζαν βγάζοντας αυτοσχέδια ειρωνικά στοιχάκια, και γελούσε μαζί του και το ποικιλόχρωμο ερίφιο,(μετάφραση: το παρδαλό κατσίκι)!...Κατόπιν, μεταπήδησε στη δεξιά, και τελευταία θέλησε να κάνει και δικό του κόμμα, κι από κει που είχε συνηθίσει να τρώει με δέκα μασέλες στη βουλή, τη κρατική χρηματοδότηση, χωρίς να τη καταγγέλει ως "τίμιος πολιτικός", αλλά και χωρίς ουδέποτε να καταγγέλει τα διπλανά του λαμόγια με τις διαπλοκές, τα πήρε απ' τη ΝΔ προφανώς για να κόψει τους ψήφους του Καρατζαφέρη. Ε, με συγχωρείς, αλλά ένα τέτοιο άτομο είναι για γέλια, και ουδόλως σεβασμό μπορεί να εμπνεύσει.
    Ο Λεβέντης πάντοτε παρέμεινε πιστός στις απόψεις που διέδωσε πριν 16 χρόνια. Γιατί; Διότι τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και σήμερα, αφού κανένας πολιτικάντης δεν τα έλυσε.
    Αλλά η τηλεόραση, θέτει τα must και τα in, βλέπεις, και σύμφωνα με αυτά κατευθύνει τον λαό να γελάει με το σωστό, και να θεωρεί σοβαρό και σωτήρα όσους τον εμπαίζουν με τις συντάξεις, με την ανεργία, με τη παράνομη δόμηση, με τις αφύλακτες δασικές εκτάσεις, με την αγοραία εκπαίδευση ...και με το τσιφτετέλι που και καλά του το πασάρουν για γνήσιο λαϊκό ΕΛΛΗΝΙΚΟ τραγούδι!
    Ο πολιτικός άντρας δεν πρέπει να είναι εν δυνάμει χλευαζόμενος για το πόσο όμορφος είναι, αλλά να αξιολογείται από τη βαρύτητα εκείνων των ιδεών που ευαγγελίζεται και πρεσβεύει.
    Με αγάπη στον εκλεκτό συνάδελφο.

Επειδή κατέκρινα την ειρωνική σου διάθεση απέναντι σε έναν πολιτικό αρχηγό συμπέρανες ότι είμαι ένθερμος υποστηρικτής του; Ενδιαφέρουσα λογική αλλά πάλι, γιατί σε εκπλήσει; Τι ποσοστά πήρε η ένωση κεντρώων και τι η δημοκρατική αναγέννηση; Ποιοι είναι περισσότεροι και γιατί σε εκπλήσει το να συναντήσεις κάποιον υποστηρικτή του Παπαθεμελή, ενώ όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να αντιμετωπίσουν εσένα, τον ένθερμο οπαδό της ένωσης κεντρώων σαν φυσιολογικό φαινόμενο;
    Κανείς δε μου έδωσε το δικαίωμα να μιλάω για λογαριασμό της πλειοψηφείας. Σου μεταφέρω την άποψη που μου έχει δημιουργηθεί με βάση αυτά που βλέπω και ακούω! Μου επιτρέπετε εσύ και ο πρόεδρος να έχω άποψη; Λες πως η πλειοψηφεία δεν έχει πάντα δίκιο! Πολύ σωστά! Έχεις δίκιο! Με βάση λοιπόν τον τρόπο που έχει κρίνει η πλειοψηφεία τον αρχηγό σου, τον έχει γελοιοποιήσει στο έπακρο, τον έχει υποβιβάσει, ειρωνευτεί, σαρκαστεί και δυσφημίσει! Χωρίς λόγο; Ο καθένας μας έχει κρίση! Εσύ με βάση την άποψη που πιστεύω πως καταλαβαίνεις (με βάση τα λεγόμενά σου) πως έχει εμφυτεύσει ο ηλεκτρονικός κυρίως τύπος (σου την περιγράφω παραπάνω), στη συνείδηση της πλειοψηφίας (δίκαια ή άδικα <--προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά κατά τη γνώμη σου, σίγουρα άδικα) νομιμοποιείσαι να κάνεις ακριβώς το ίδιο εναντίον ενός άλλου πολιτικού, του οποίου το κύρος είναι κατά γενική παραδοχή (πλάκα θα ‘χει να το αμφισβητήσεις κι αυτό) μακράν μεγαλύτερο από αυτό του Λεβέντη; Αυτό ακριβώς σου γράφω και στο προηγούμενο post. Τέλος παρουσιάζεις ένα σύντομο βιογραφικό του Παπαθεμελή για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Δε με ενδιαφέρει το ποιον του, οι πράξεις του και η ιστορία του (για το θέμα που συζητούμε). Οι πράξεις του καθενός κρίνονται υποκειμενικά από τον καθένα μας και τα αποτελέσματα φαίνονται στην κάλπη.
    Τα πρακτοριλίκια, τα περί λαμόγιων, κονφορμισμών, παροπίδων, σχιζοφρενών και άλλα κερασάκια που στολίζεις αυτά που λες για να κάνεις πιο έγκυρη την άποψή σου, χωρίς παρεξήγηση, σου τα επιστρέφω να τα τρίψεις στη μάπα σου! Ή μιλάμε ή χέζουμε και δεν ανέχομαι προσβολές. Να μιλάς με τον τρόπο που σου μιλούν.

Παλαιό μέλος
    ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ.........ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΡΑΥΓΗ..........

ΕΜΠΑΙΝΕ.................ΓΙΟΥΤΣΟ.............

Καί θά κλείσω μέ τό άσμα τού Λάκη.........

άπόψε τό κορμί μου.......
    ένας ναύτης άμελειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιί.............

Βοήθεια μας.........!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    :a31:
    Κάνε δουλειά σου εσύ.. Πόσο είπαμε πως είσαι;

Παλαιό μέλος
    ΒΡΕ ZEPHYR1.........ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.........

Δέν τού δίνεις καμμιά κόκκινη κάρτα...!!!!!!!!

Ρέ παιδιά μπάς καί γράφει μέσα άπό κανένα μοναστήρι τό παλικάρι....????

Ψάχνω νά βρώ τί τρέχει άλλά τίποτε........
    βρέ μέ τό καλό τόν πήρα βρέ μέ τό άγριο,μά μέ τό πριβέ αύτός τίποτε.....
    μαλάκα μέ άνεβάζει,μαλάκα μέ κατεβάζει.......!!!!!!
    Έμεινε κανένας άπό τό forum .........πού δέν έχει πλακωθεί μαζί του...????

Ρέ ΒΑΝ-ΝΤΕ-ΚΕΡΚΟΦ...........άφού δέ μάς λές τί όμάδα είσαι θά μάς πείς
    τουλάχιστον τί μηχανάκι έχεις,μπάς καί σέ βρώ πουθενά .........
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΗΣΩ..........νά βγάλω τό άχτι μου.....????
    Ή κυκλοφοράς μέ κανά άγροτικό.......???

γιατί άπό δώ μέσα δέ βλέπω νά βγάζουμε άκρη,άπό ότι είδα μέχρι καί σέ
    μονομαχία τόν κάλεσες κάποιον.....!!!!!

Φιλάκια..........στό στόμα μπάς καί μονιάσουμε......!!!!!!!!

ΕΙΡΗΝΗ..........ΗΜΙΝ..........τόπε καί ό κύριος.....!!!!!

Καί γιά νά μπούμε καί στό θέμα μας,δέ βλέπω σχόλια σχετικά μέ τό άποτέλεσμα
    τών έκλογών.......!!!!!!!

Τίποτε ,βουβαμάρα έχει πέσει..........???? ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ....?????

conkark.........πούσαι ρέ...ΛΕΒΕΝΤΗ........μου, 0,3%........
    δέν τούς δίνατε στόν Άλαβάνο...????
    Άντε στόν Καρατζαφέρη νά μή θυμώσει ό ΛΗ-ΒΑΝ-ΚΛΙΦ........

Παλαιό μέλος
    Φτουου! Άκου στο στόμα!!!

Σοβαρά τώρα, αν φάω κόκκινη εξαιτίας σου, θα το βάλω στο βιογραφικό μου!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Φτουου! Άκου στο στόμα!!!

Σοβαρά τώρα, αν φάω κόκκινη εξαιτίας σου, θα το βάλω στο βιογραφικό μου!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ................ΕΡΩΤΕΣ........

Άρχίζουν άπό μεγάλους καυγάδες........

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Επειδή κατέκρινα την ειρωνική σου διάθεση απέναντι σε έναν πολιτικό αρχηγό συμπέρανες ότι είμαι ένθερμος υποστηρικτής του; Ενδιαφέρουσα λογική αλλά πάλι, γιατί σε εκπλήσει; Τι ποσοστά πήρε η ένωση κεντρώων και τι η δημοκρατική αναγέννηση; Ποιοι είναι περισσότεροι και γιατί σε εκπλήσει το να συναντήσεις κάποιον υποστηρικτή του Παπαθεμελή, ενώ όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να αντιμετωπίσουν εσένα, τον ένθερμο οπαδό της ένωσης κεντρώων σαν φυσιολογικό φαινόμενο;
    Κανείς δε μου έδωσε το δικαίωμα να μιλάω για λογαριασμό της πλειοψηφείας. Σου μεταφέρω την άποψη που μου έχει δημιουργηθεί με βάση αυτά που βλέπω και ακούω! Μου επιτρέπετε εσύ και ο πρόεδρος να έχω άποψη; Λες πως η πλειοψηφεία δεν έχει πάντα δίκιο! Πολύ σωστά! Έχεις δίκιο! Με βάση λοιπόν τον τρόπο που έχει κρίνει η πλειοψηφεία τον αρχηγό σου, τον έχει γελοιοποιήσει στο έπακρο, τον έχει υποβιβάσει, ειρωνευτεί, σαρκαστεί και δυσφημίσει! Χωρίς λόγο; Ο καθένας μας έχει κρίση! Εσύ με βάση την άποψη που πιστεύω πως καταλαβαίνεις (με βάση τα λεγόμενά σου) πως έχει εμφυτεύσει ο ηλεκτρονικός κυρίως τύπος (σου την περιγράφω παραπάνω), στη συνείδηση της πλειοψηφίας (δίκαια ή άδικα <--προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά κατά τη γνώμη σου, σίγουρα άδικα) νομιμοποιείσαι να κάνεις ακριβώς το ίδιο εναντίον ενός άλλου πολιτικού, του οποίου το κύρος είναι κατά γενική παραδοχή (πλάκα θα ‘χει να το αμφισβητήσεις κι αυτό) μακράν μεγαλύτερο από αυτό του Λεβέντη; Αυτό ακριβώς σου γράφω και στο προηγούμενο post. Τέλος παρουσιάζεις ένα σύντομο βιογραφικό του Παπαθεμελή για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Δε με ενδιαφέρει το ποιον του, οι πράξεις του και η ιστορία του (για το θέμα που συζητούμε). Οι πράξεις του καθενός κρίνονται υποκειμενικά από τον καθένα μας και τα αποτελέσματα φαίνονται στην κάλπη.
    Τα πρακτοριλίκια, τα περί λαμόγιων, κονφορμισμών, παροπίδων, σχιζοφρενών και άλλα κερασάκια που στολίζεις αυτά που λες για να κάνεις πιο έγκυρη την άποψή σου, χωρίς παρεξήγηση, σου τα επιστρέφω να τα τρίψεις στη μάπα σου! Ή μιλάμε ή χέζουμε και δεν ανέχομαι προσβολές. Να μιλάς με τον τρόπο που σου μιλούν.

Ρε μεγάλε, θες να μας πεις ότι ο Παπαθεμελής μεγαλούργησε; Ηταν χρόνια στη βουλή κι έμεινε απέξω! Και είχε και προβολή στα μεγάλα κανάλια, τη κρατική χρηματοδότηση την εισέπραξε, και θες να τον συγκρίνεις με την Ενωση Κεντρώων; Που ποτέ δεν κάλεσαν τα κανάλια των διαπλεκομένων, και ποτέ δε βούτηξε κρατική χρηματοδότηση; Αυτές είναι οι πολιτικές σου γνώσεις; Ετσι συγκρίνεις εσύ; Με δύο μέτρα και δύο στάθμες; Συγχαρητήρια λεβέντη μου!
    Είπαμε: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΈΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ Μ'ΑΥΤΟ; ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΕΝ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ; ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΨΕ!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ;ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩ.

ΜΟΥ ΑΠΗΓΓΕΙΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ. ΛΟΙΠΟΝ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΜΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΑ.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε παλικαρια ποσες μερες ακομα θα κλαιτε για το αποτελεσμα των εκλογων???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    http://sector13.e-e-e.gr/

:rotflmao: :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    conkark.........πούσαι ρέ...ΛΕΒΕΝΤΗ........μου, 0,3%........
    δέν τούς δίνατε στόν Άλαβάνο...????
    Άντε στόν Καρατζαφέρη νά μή θυμώσει ό ΛΗ-ΒΑΝ-ΚΛΙΦ........

My friend iriniaa, δεν θεωρώ ότι η πολιτική είναι ο καλός βαθμός που δίνει ο δάσκαλος στους μαθητές του! Απο σένα ειδικά δεν θέλω να μη το καταλαβαίνεις. Είπαμε: τον λαό τον αποχαύνωσαν. Πώς να περιμένει κανείς από τέτοιο επίπεδο σωστή κρίση; Τον μετάλλαξαν, ώστε να θεωρεί το λάθος ως σωστό και τ'αντίθετο. Αν είσαι λαμόγιο και κλέψεις χρηματιστήρια, επιβραβεύεσαι. Αν αφήσεις να καούν δάση και άνθρωποι, σε κάνουν πρωθυπουργό! Ελπίζω να γνωρίζεις ακόμη, ότι αν δεν είσαι διαπλεκόμενος και μασόνος ΔΕΝ κατακτάς υψηλούς θώκους στη κοινωνία γενικά-και ασφαλώς το ίδιο και στη βουλή.
    Εγώ λοιπόν ψήφισα Ενωση Κεντρώων επειδή ουδεμία λαμογιά της έχει απαγγελθεί. Δεν έχω βλέψεις για βουλευτιλίκια κι αξιώματα. Είμαι ασυμβίβαστος σε λωβητούρες και βρωμιές, και θέλω να έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Ο Αλαβάνος είναι εντός βουλής και μάλιστα πρόεδρος κόμματος αριστερού-που συνέπραξε με στελέχη του Δικη (χωρίς τον Τσοβόλα, κι αυτό προς τιμή του Τσοβόλα)- ο οποίος (Αλαβάνος), δήλωσε απ'ότι θα θυμάσαι,τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία από όλους τους εντός βουλής, και άρα είναι ο πλουσιότερος της βουλής, και μάλιστα υποστηρικτής των φτωχών! Πράγμα το οποίο προσωπικά θεωρώ αντιφατικό και ασύμβατο, όπως και ο απλός, λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος. Είναι κάτι σαν να λέμε πως ο Βαρδινογιάννης είναι υποστηριχτής των φτωχών! Πώς σου ακούγεται αυτό;
    Ο Καρατζαφέρης πάλι, ήταν 11 χρόνια στη βουλή και κολλητός του Μητσοτάκη, και μάλιστα ΚΑΙ την περίοδο που ο Μητσοτάκης έδωσε την ονομασία "Μακεδονία" στα Σκόπια! Επειτα αφού έμεινε εκτός κόμματος και εκτός βουλής άλλαξε 180°. Τον απαθανάτισαν τα κανάλια σε καθημερινή βάση- κι αυτό οδηγεί συνειρμικά ότι ενέδωσε στους διαπλεκόμενους, γιατί είπαμε ότι αν τους πας κόντρα σε γελοιοποιούν και σ'αφανίζουν- κι έκαναν το ανάλογο μάρκετινγκ, τον λανσάρησαν επαρκώς, ούτως ώστε το φιλοβασιλικό και ακροδεξιό κοινό να βρει ανταπόκριση. Και το σχέδιο επετεύχθη! Πρέπει κάποτε αυτός ο λαουτζίκος να καταλάβει ότι και η πολιτική είναι μάρκετιγκ. "Πουλάει" λοιπόν ό,τι διαφημίζεται απ'τα μεγάλα κανάλια. Είτε είναι απορρυπαντικό, είτε είδος εμπορικό, είτε τραγουδιστής, είτε γιατρός, είτε είναι πολιτικός. Κι ένα απλό ενισχυτικό επιχείρημα: Ποιός πιστεύει ότι ,ας πούμε, ο Καραμανλής και η ΝΔ, αν ΟΥΔΕΠΟΤΕ εμφανιζόντουσαν απ'τα μμε θα έπαιρναν το ποσοστό που πήραν; Η ο Παπανδρέου, ή ο Αλαβάνος, ή η Παπαρήγα, ή ο Καρατζαφέρης; Και μάλιστα εκ παραλλήλου να άφηναν να αιωρείται ότι είναι γελοίοι! Ας μας απαντήσει κάποιος στο ερώτημα. Μόνο έτσι μπορεί να καταλάβετε ΓΙΑΤΙ τα εκτός βουλής κόμματα δεν ψηφίστηκαν για να γίνουν εντός. Και το 0,30 αποτελεί ΑΘΛΟ υπό τέτιες συνθήκες. ΟΛΑ είναι θέμα μάρκετιγκ, σ'αυτή τη καπιταλιστ-ρική κοινωνία που ζούμε. Οποιος έχει σπουδάσει μάρκετιγκ, αυτά τα έχει διδαχτεί. Εάν είχαμε έναν πολιτικά ώριμο λαό, θα έπρεπε να δώσει πασαπόρτο σε όλους αυτούς που τον έχουν εξαπατήσει, και είναι χρόνια και χρόνια στη βουλή χωρίς να κάνουν ουσιαστικό έργο υπέρ των πολιτών- ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΚΑΙ ΛΙΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΉ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ως κρατικοδίαιτα, και να έψαχνε (ο λαός), για κάτι το αδοκίμαστο για να στηρίξει τις ελπίδες του. Και δεν μιλάω για σωτήρες, διότι τέτοιοι δεν υπάρχουν. Απλά μιά ευκαιρία στο καινούργιο, το αδοκίμαστο, που έχει ένα λογικό πρόγραμμα και ουσιαστικό και ρηξικέλευτο, με άρθρα όπως είναι το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των πολιτικών, και "το 40% των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων να ισοκατανέμεται στους εργαζόμενους, και τη "μη αποδοχή της κρατικής χρηματοδότησης". Και τότε θα βλέπαμε αν θα υπήρχε πραγματική αλλαγή στη χώρα. Αλλά είπαμε: Μπάχαλο και αποχαύνωση , αγαπητοί καβαλάρηδες της καταιγίδας...:wave2

Ρε μεγάλε, θες να μας πεις ότι ο Παπαθεμελής μεγαλούργησε; Ηταν χρόνια στη βουλή κι έμεινε απέξω! Και είχε και προβολή στα μεγάλα κανάλια, τη κρατική χρηματοδότηση την εισέπραξε, και θες να τον συγκρίνεις με την Ενωση Κεντρώων; Που ποτέ δεν κάλεσαν τα κανάλια των διαπλεκομένων, και ποτέ δε βούτηξε κρατική χρηματοδότηση; Αυτές είναι οι πολιτικές σου γνώσεις; Ετσι συγκρίνεις εσύ; Με δύο μέτρα και δύο στάθμες; Συγχαρητήρια λεβέντη μου!
    Είπαμε: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΈΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ Μ'ΑΥΤΟ; ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΕΝ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ; ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΨΕ!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ;ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩ.

ΜΟΥ ΑΠΗΓΓΕΙΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ. Βέβαια,εγώ δεν θα το κάνω, γιατί προσπαθώ να είμαι ευγενής. Αλλά αν επιμένεις...ΛΟΙΠΟΝ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΜΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΑ. Ο Ηράκλειτος είχε πει :
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ.

Παλαιό μέλος
    My friend iriniaa, δεν θεωρώ ότι η πολιτική είναι ο καλός βαθμός που δίνει ο δάσκαλος στους μαθητές του! Απο σένα ειδικά δεν θέλω να μη το καταλαβαίνεις. Είπαμε: τον λαό τον αποχαύνωσαν. Πώς να περιμένει κανείς από τέτοιο επίπεδο σωστή κρίση; Τον μετάλλαξαν, ώστε να θεωρεί το λάθος ως σωστό και τ'αντίθετο. Αν είσαι λαμόγιο και κλέψεις χρηματιστήρια, επιβραβεύεσαι. Αν αφήσεις να καούν δάση και άνθρωποι, σε κάνουν πρωθυπουργό! Ελπίζω να γνωρίζεις ακόμη, ότι αν δεν είσαι διαπλεκόμενος και μασόνος ΔΕΝ κατακτάς υψηλούς θώκους στη κοινωνία γενικά-και ασφαλώς το ίδιο και στη βουλή.
    Εγώ λοιπόν ψήφισα Ενωση Κεντρώων επειδή ουδεμία λαμογιά της έχει απαγγελθεί. Δεν έχω βλέψεις για βουλευτιλίκια κι αξιώματα. Είμαι ασυμβίβαστος σε λωβητούρες και βρωμιές, και θέλω να έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Ο Αλαβάνος είναι εντός βουλής και μάλιστα πρόεδρος κόμματος αριστερού-που συνέπραξε με στελέχη του Δικη (χωρίς τον Τσοβόλα, κι αυτό προς τιμή του Τσοβόλα)- ο οποίος (Αλαβάνος), δήλωσε απ'ότι θα θυμάσαι,τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία από όλους τους εντός βουλής, και άρα είναι ο πλουσιότερος της βουλής, και μάλιστα υποστηρικτής των φτωχών! Πράγμα το οποίο προσωπικά θεωρώ αντιφατικό και ασύμβατο, όπως και ο απλός, λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος. Είναι κάτι σαν να λέμε πως ο Βαρδινογιάννης είναι υποστηριχτής των φτωχών! Πώς σου ακούγεται αυτό;
    Ο Καρατζαφέρης πάλι, ήταν 11 χρόνια στη βουλή και κολλητός του Μητσοτάκη, και μάλιστα ΚΑΙ την περίοδο που ο Μητσοτάκης έδωσε την ονομασία "Μακεδονία" στα Σκόπια! Επειτα αφού έμεινε εκτός κόμματος και εκτός βουλής άλλαξε 180°. Τον απαθανάτισαν τα κανάλια σε καθημερινή βάση- κι αυτό οδηγεί συνειρμικά ότι ενέδωσε στους διαπλεκόμενους, γιατί είπαμε ότι αν τους πας κόντρα σε γελοιοποιούν και σ'αφανίζουν- κι έκαναν το ανάλογο μάρκετινγκ, τον λανσάρησαν επαρκώς, ούτως ώστε το φιλοβασιλικό και ακροδεξιό κοινό να βρει ανταπόκριση. Και το σχέδιο επετεύχθη! Πρέπει κάποτε αυτός ο λαουτζίκος να καταλάβει ότι και η πολιτική είναι μάρκετιγκ. "Πουλάει" λοιπόν ό,τι διαφημίζεται απ'τα μεγάλα κανάλια. Είτε είναι απορρυπαντικό, είτε είδος εμπορικό, είτε τραγουδιστής, είτε γιατρός, είτε είναι πολιτικός. Κι ένα απλό ενισχυτικό επιχείρημα: Ποιός πιστεύει ότι ,ας πούμε, ο Καραμανλής και η ΝΔ, αν ΟΥΔΕΠΟΤΕ εμφανιζόντουσαν απ'τα μμε θα έπαιρναν το ποσοστό που πήραν; Η ο Παπανδρέου, ή ο Αλαβάνος, ή η Παπαρήγα, ή ο Καρατζαφέρης; Και μάλιστα εκ παραλλήλου να άφηναν να αιωρείται ότι είναι γελοίοι! Ας μας απαντήσει κάποιος στο ερώτημα. Μόνο έτσι μπορεί να καταλάβετε ΓΙΑΤΙ τα εκτός βουλής κόμματα δεν ψηφίστηκαν για να γίνουν εντός. Και το 0,30 αποτελεί ΑΘΛΟ υπό τέτιες συνθήκες. ΟΛΑ είναι θέμα μάρκετιγκ, σ'αυτή τη καπιταλιστ-ρική κοινωνία που ζούμε. Οποιος έχει σπουδάσει μάρκετιγκ, αυτά τα έχει διδαχτεί. Εάν είχαμε έναν πολιτικά ώριμο λαό, θα έπρεπε να δώσει πασαπόρτο σε όλους αυτούς που τον έχουν εξαπατήσει, και είναι χρόνια και χρόνια στη βουλή χωρίς να κάνουν ουσιαστικό έργο υπέρ των πολιτών- ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΚΑΙ ΛΙΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΉ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ως κρατικοδίαιτα, και να έψαχνε (ο λαός), για κάτι το αδοκίμαστο για να στηρίξει τις ελπίδες του. Και δεν μιλάω για σωτήρες, διότι τέτοιοι δεν υπάρχουν. Απλά μιά ευκαιρία στο καινούργιο, το αδοκίμαστο, που έχει ένα λογικό πρόγραμμα και ουσιαστικό και ρηξικέλευτο, με άρθρα όπως είναι το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των πολιτικών, και "το 40% των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων να ισοκατανέμεται στους εργαζόμενους, και τη "μη αποδοχή της κρατικής χρηματοδότησης". Και τότε θα βλέπαμε αν θα υπήρχε πραγματική αλλαγή στη χώρα. Αλλά είπαμε: Μπάχαλο και αποχαύνωση , αγαπητοί καβαλάρηδες της καταιγίδας...:wave2

ΦΙΛΕ...........CONKARK.....

Xωρίς νά θέλω νά άπολογηθώ γιά λογαριασμό κανενός Άλαβάνου..........θέλω νά σού θυμίσω
    πώς δέν κρίνουμε τά άτομα ούτε τήν περιουσιακή τους κατάσταση.........
    ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.........!!!!!!!!

Χώρια πού οί Έλβετικές τράπεζες.........ειναι γεμάτες........!!!!!!!!

Άν ήταν έτσι θάπρεπε νά ρίξουμε στόν Καιάδα............ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΕ.......ΓΚΕΒΑΡΑ......!!!!!!

Κι ό Άλαβάνος ούτε Βαρδινογιάννης είναι ούτε τά λεφτά του χαράσσουν πολιτική
    στήν Έλλάδα,ούτε τά 5 σπίτια του διαμορφώνουν κοινωνικά στάτους μέ τά όποία έρχεται
    σέ σύγκρουση..........όταν λέει αύτά πού λέει.............
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...........
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.............
    ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ............

Ούτε είμαστε στήν έποχή τού Ρομπέν τών Δασών νά βγεί καί νά μοιράσει τήν περιουσία του...!!!

Όλα τά κεντροαριστερά κόμματα πού έμειναν έκτός βουλής...........ΜΑΖΕΨΑΝ..........
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΨΗΦΟΥΣ..........!!!!!!!!!!!

Πού πήγαν............ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ........??????????
    Ποιός τούς άρπαξε,βάσει έκλογικού νόμου καί κοροιδεύει τώρα....????????
    Τό..................

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ..............τόχεις άκούσει σίγουρα...????

Προτιμάς λοιπόν νάσαι τό ....ΑΙΩΝΙΟ.........ΚΟΡΟΙΔΟ ..........τού 0,3% πού θά παίζεις πάντα
    τό παιχνίδι τού .....ΠΡΩΤΟΥ...........καί θά τόν βολεύεις άφάνταστα.........παρά νά ένωθείς μέ
    κάποιους άλλους,νά μπείς στή βουλή καί νάχεις άποψη..........ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ....
    ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ.........τής προηγούμενης
    τετραετίας.......!!!!!!!!

Αύτό φίλε μου θά μπορούσε νά χαρακτηριστεί............ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΕΣ..........
    ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΔΟΛΕΙΟ........!!!!!!!!!

Τέτοιους..............(ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ)..........ψάχνουν οί μεγάλοι είτε συνηδειτοποιημένους,
    είτε φανατικούς μέ μυωπία............
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ...........ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..........!!!!!!!!

Έλπίζω νά...........ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..........ότι είσαι μέσα σέ αύτό τό 3% πού .............
    ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ..........ΚΑΙ ΤΙΣ 2-3 ΕΔΡΕΣ............πού χρειαζόταν τό πρώτο κόμμα..

ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ...........ΛΟΙΠΟΝ........γιά όλα αύτά πού θά ύποστώ τήν έπόμενη τετραετία.......
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ...........Η ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ..........έστω μέ μιά
    φωνή μέσα άπό τή βουλή καί άντιδρώντας,μέσα άπό τό κοινοβούλιο διά τών έκπροσώπων μου..
    ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΜΩΣ...........
    ΜΟΝΟ ΑΝ..........τά κίνητρα σου είναι όντως άγνά,καί εύχομαι κάποια στιγμή νά δείς λίγο
    πιό μπροστά........

Τό νάσαι μονίμως στό περιθώριο............ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ.........ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.....!!!!!

Μή μού θυμώσεις.......!!!!!!!

Παλαιό μέλος

ΜΟΥ ΑΠΗΓΓΕΙΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ. ΛΟΙΠΟΝ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΜΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΑ.
    Θα επιστρατεύσω τη γλώσσα που χρησιμοποιεί ένα παιδί τρίτης δημοτικού, προκειμ... εεε ΓΙΑ να καταλάβεις.. ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ, αλλά πως μετά την άδικη επίθεση που δέχτηκε ο αρχηγός σου, για πράγματα άσχετα με την ιδεολογία του, το πρόγραμμά του και τις προθέσεις του, εσύ ειδικά θα έπρεπε να μην κάνεις το ίδιο για οποιονδήποτε άλλο πολιτικό, να είσαι πολύ πιο προσεκτικός και οποιοδήποτε σχόλιο κάνεις για να κατακρίνεις τον οποιοδήποτε, πρέπει να συνοδεύεται με τα ανάλογα επιχειρήματα! Αυτό είναι η κεντρική ιδέα αυτών που σου λέω, αλλά εσύ επιμένεις να επιχειρηματολογείς για το πόσο καλύτερος είναι ο Λεβέντης σε σχέση με τον Παπαθεμελή.
    Για το δεύτερο σκέλος, μην ανησυχείς! Δε σου έκανα μήνυση ούτε είμαι εισαγγελέας για να σου απαγγείλω κατηγορίες! Το ύφος μου δεν ήταν πουθενά υβριστικό! Λες: Αν βγάλεις τις παρωπίδες και τη μουτσούνα . Λες ένα σωρό μπούρδες περί συντηρητισμού, κονφορμισμού, ακροδεξισμού κ.ά. τις οποίες κατέκρινα (όχι εσένα) και σου είπα πως με μένα θα μιλάς όπως σου μιλάω και δε θα βάζεις κερασάκια αλά Παπαρήγα και λοιπών για να κάνεις την άποψή σου εγκυρότερη! Τελειώνεις με το: Ο πολιτικός άντρας δεν πρέπει να είναι εν δυνάμει χλευαζόμενος για το πόσο όμορφος είναι, αλλά να αξιολογείται από τη βαρύτητα εκείνων των ιδεών που ευαγγελίζεται και πρεσβεύει. Και σε ρωτάω: Αυτό ποιος έπρεπε να το λέει σε ποιον; Μας δουλεύεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
    Τέλος λες: ΑΝ ΔΕΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ
    Που είναι οι υβριστικές μου εκφράσεις; Να τις παραθέσεις όπως κάνω εγώ! Να αντιγράψεις τα υβριστικά μου σχόλια και να πεις "να εδώ με είπες έτσι και αυτό με ενόχλησε!". Αλλιώς θα έχω άδικο αν σε χαρακτηρίσω μέγιστο μπουρδολόγο; (δεν το κάνω ακόμα, αλλά να είσαι σίγουρος πως μόλις αποδείξεις πως έχω δίκιο, δε θα διστάσω να το κάνω!)

Νέο μέλος
    Φαντάσου να 'βγαινες και 6ος στις εκλογές ρε Παπαθεμελη.....

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF