Σελίδα 12 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 176 από 176

Θέμα: ΤΗΕ ΕΝd

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    λογικο δεν ειναι να αναπολω τα ομορφα μερη που δεν θα ξαναδω ποτε?

σαφως και ημουν επισκεπτης, σαφως και δεν συγκρινεται σε τιποτα αυτο που νοιοθω εγω με τον πονο ενος ανθρωπου που εχασε αγαπημενους, την περιουσια και τον τοπο του....ομως ολα αυτα ανηκαν σε ολους μας ...δεν ειναι ξενη χωρα, ειναι η χωρα μας...
    (η απάντησή μου δεν αφορά προσωπικά εσένα,απλά το παίρνω ως αφορμή)

Ναι είναι λογικό ν'αναπολείς μέρη που δεν θα ξαναδείς,και βεβαίως είναι η χώρα μας..

Όπως έχω ξαναπεί όταν ξεκινάει μια πυρκαγιά ξεκινά μια καταστροφή,μικρή ή μεγάλη,οικολογική σε 'πρώτο' στάδιο..Όταν όμως αρχίζουν να καίγονται σπίτια και να αφανίζονται χωριά,και να χάνονται άνθρωποι,για μένα προσωπικά,είναι πιο σημαντικά να το πω έτσι..Ναι το περιβάλλον και οι συνθήκες που θα ζούμε δεν θα είναι ίδιες σε 2-5-10-20 χρόνια..Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που δεν ξέρουν και δεν έχουν πως θα ζησουν σήμερα κ αύριο!Και σε 3-4 μήνες που θα τους έχουν ξεχάσει όλοι..Σκεφτόμαστε πάει η πανέμρφη τάδε περιοχή που πήγα βόλτα με το μηχανάκι και κ@υλωσα,και στην ίδια περιοχή κάποιοι έχασαν τη μανα τους πατέρα τους τον αδερφό τους,το σπίτι τους τα χωράφια τους τα ζώα τους..Όλη τους τη ζωή..Κι εμείς θρηνούμε γιατί δεν θα ξανακάνουμε εντούρο στα ίδια έλατα ή το στροφιλίκι που ξύναμε δε θα είναι το ίδιο πράσινο ή οτι ξενώνας με θέα την πλαγιά που μας έκατσε επιτέλους η Μαρία κάηκε..Για μένα είναι πως να το πω,ας πούμε 'ασέβεια' αυτό..Οι πληγέντες δε διαφέρουν σε τίποτα από τους πρόσφυγες..Και το σπίτι τους να μην κάηκε ή να το ξαναφτιάξουν,να γυρίσουν σε μια κατεστραμένη γη να κάνουν τί..;να ζήσουν πως..;

Και καλέ,γέμισε ο ουρανός καπνό,γέμισε στάχτη το μηχανάκι και το μπαλκόνι μου,έχει πιάσει φωτιά..Δεν μιλάω για μας εδώ μέσα,βγείτε στο δρόμο και ρωτήστε 10 ανθρώπους που είναι περιοχές που καταστρέφονται..Αμερικανάκια γίναμε..αλλά στενοχωριόμαστε γιατί κρύφτηκε ο ήλιος από τον καπνό..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Τραγική ειρωνεία; Διαβολική σύμπτωση;
    Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεσπάσει η καταστροφική πυρκαγιά στην Ηλεία ........................
    .............................
    ...................................
    Διαβάστε σχετικά . εδώ
    Κι !εδώ

Δυστυχώς αυτά τα επενδυτικά σχέδια είναι γνωστά εδώ και πάρα πολύ καιρό και ειδικά οτι αφορά κατατασκευες γηπέδων γκολφ. Η λίμνη Καϊφα ήταν και είναι στα σχέδια αλλά τους εμπόδιζε οτι ήταν ενταγμένη στο δίκτυο Natura 2000.

Ετσι ενδεικτικά μερικά link για μελέτη και προβληματισμό

http://www.imerisia.gr/article.asp?c...2&pubid=254908

http://www.imerisia.gr/article.asp?c...2&pubid=233058

http://www.iospress.gr/ios2005/ios20050501a.htm

http://www.traveldailynews.gr/new.as...category_id=24

http://www.traveldailynews.gr/new.as...category_id=32

Α, μην ξεχάσω υπολογίστε και τον νέο δρόμο Πάτρα-Πύργο-Αλφειός-Καλο Νερο-Τσακώνα

Θεωρίες συνωμοσίας? Μακάρι, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.

Πάει και της πεθερούλας.. + 1 νεκρό.. http://www.sinouzi.gr/modules/xcgal/

(είχαν και side; )
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer

Ναι είναι λογικό ν'αναπολείς μέρη που δεν θα ξαναδείς,και βεβαίως είναι η χώρα μας..

Όπως έχω ξαναπεί όταν ξεκινάει μια πυρκαγιά ξεκινά μια καταστροφή,μικρή ή μεγάλη,οικολογική σε 'πρώτο' στάδιο..Όταν όμως αρχίζουν να καίγονται σπίτια και να αφανίζονται χωριά,και να χάνονται άνθρωποι,για μένα προσωπικά,είναι πιο σημαντικά να το πω έτσι..Ναι το περιβάλλον και οι συνθήκες που θα ζούμε δεν θα είναι ίδιες σε 2-5-10-20 χρόνια..Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που δεν ξέρουν και δεν έχουν πως θα ζησουν σήμερα κ αύριο!Και σε 3-4 μήνες που θα τους έχουν ξεχάσει όλοι..Σκεφτόμαστε πάει η πανέμρφη τάδε περιοχή που πήγα βόλτα με το μηχανάκι και κ@υλωσα,και στην ίδια περιοχή κάποιοι έχασαν τη μανα τους πατέρα τους τον αδερφό τους,το σπίτι τους τα χωράφια τους τα ζώα τους..Όλη τους τη ζωή..Κι εμείς θρηνούμε γιατί δεν θα ξανακάνουμε εντούρο στα ίδια έλατα ή το στροφιλίκι που ξύναμε δε θα είναι το ίδιο πράσινο ή οτι ξενώνας με θέα την πλαγιά που μας έκατσε επιτέλους η Μαρία κάηκε..Για μένα είναι πως να το πω,ας πούμε 'ασέβεια' αυτό..Οι πληγέντες δε διαφέρουν σε τίποτα από τους πρόσφυγες..Και το σπίτι τους να μην κάηκε ή να το ξαναφτιάξουν,να γυρίσουν σε μια κατεστραμένη γη να κάνουν τί..;να ζήσουν πως..;

Και καλέ,γέμισε ο ουρανός καπνό,γέμισε στάχτη το μηχανάκι και το μπαλκόνι μου,έχει πιάσει φωτιά..Δεν μιλάω για μας εδώ μέσα,βγείτε στο δρόμο και ρωτήστε 10 ανθρώπους που είναι περιοχές που καταστρέφονται..Αμερικανάκια γίναμε..αλλά στενοχωριόμαστε γιατί κρύφτηκε ο ήλιος από τον καπνό..

Νομιζω οτι το βλεπεις απο μια αλλη οπτικη, αυτην του χωρις επίθετα οπως φυσιολατρης, εντουρά. Αυτος θα υποστηριξει αυτο που συγκαταλεγεις στον el-hymador, αλλα ο ιδιος το βλεπει απο αλλη γωνία (υποθετω). Επετρεψε μου να εξηγηθω.

Η φυση ειναι κοινο αγαθο (και ιδιοκτησια κανενος) ολων των κατοικων του πλανητη. Ολοι εχουμε το δικαιωμα να απολαυσουμε τη φυση γυρω μας (ασχετως με το δικαιωμα που μας προσφερει η καθε τοπικη η εγχωρια διοικηση). Η φυση γυρω του (elhymador) ειναι, σε καποια επεκταση, και η Ηλια, ενας τοπος που μπορει να επισκεφτει και να απολαυσει ελευθερα ανα πασα στιγμη. Αυτη η περιοχη του στερηθηκε τωρα. Οπως και ολων των ανθρωπων της Ελλαδας και του ελευθερου κοσμου.
    Ισως καποιος εχασε την οικογενεια του εκει. Ο υπολοιπος κοσμος την εχασε η θα την χασει αλλου. Ολος ο κοσμος ομως εχασε εναν βιοτοπο. Και οχι μονο οι ανθρωποι αλλα και ολα τα ζωντανα του κοσμου.
    Πιστευω οτι οποιοσδηποτε εχει το δικαιολογημενο δικαιωμα να θρηνει για τους χαμενους τοπους.

Οπως για παραδειγμα το δασος του Αμαζονιου. Μπορει καποιος να μην πατησει ποτε εκει, να μην εχει οικογενεια η περιουσια εκει, αλλα να εχει την απολυτα δικαιολογημενη απαιτηση να μην καταστραφει (π.χ. απο μεγαλες ξυλοβιομηχανιες) μιας και ειναι ενας αφανταστα σπουδαιος, απο καθε αποψη, τοπος.
    Ελπιζω να μην πεσεις στο ρευμα της αδιαφοριας για οικολογικα ζητηματα και να καταλαβαινεις τι θελω να πω, και κατ'επεκτασην (πιστευω) ο el_hymador.

Ρεζ.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer

αν και με πρόλαβε ο Rezeguet, και χωρις καμια πραγματικα διαθεση να αντιπαρατεθω μαζι σου, δεν συμφωνω με αυτα που λες....

και το δασος του Αμαζονιου δικο σας / μου ειναι οχι με την εννοια της ιδιοκτησιας βεβαια...

Η επαφη με την φυση δεν αναλωνεται στο να κανεις εντουρο, γρηγορες βολτες η να πηγαινεις σε ''ξενωνες'' για να βγαζεις τα ματια σου..αυτο ειναι τουρισμος με την κακη εννοια του ορου...ειναι κατι εντελως προσωπικο, ζωογονο και δικαιωμα ολων μας....

σιγουρα εγω θα εχω το σπιτι μου, την δουλεια μου και δεν θα υποφερω οπως αυτοι οι ανθρωποι, δεν αντιλεγω σε αυτο και το σεβομαι απολυτα.

Δεν ειναι εγωϊστικο το θεμα, απλα αντιλαμβανεται κανεις την καταστροφη του τοπου και της φυσης που πολυ δυκολα θα ανακαμψει....οχι για να κανουμε εντουραδες φιλε μου αλλα γιατι στερειτε και απο εμας και απο τις μελλοντικες γενιες το ''σπιτι'' μας....και η δικη μας ζωη δολοφονειται αργα και συστηματικα αν το δεις μακροπροθεσμα....χθες ηταν η Παρνηθα, σημερα η Πελοποννησος....αυριο;

Φιλικα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    TIP :

Κλειστε τις τηλεορασεις ....η στην τελικη παμε να τους δειρουμε....ως αλλα ''αρπακτικα και ορνεα'' αρχισαν τις πολιτικες αντιπαραθεσεις και τα debates ενω ακομα οι φωτιες δεν εχουν σβησει και τα πτωματα παραμενουν αθαφτα...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

αρχισαν τις πολιτικες αντιπαραθεσεις και τα debates ενω ακομα οι φωτιες δεν εχουν σβησει και τα πτωματα παραμενουν αθαφτα...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!
    Nαι ρε με τους πούστηδες.. δίνουν και ποσοστά.. 34% ο ένας..35% ο άλλος..

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ!!! :a31:

ΥΓ.
    ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ!!! :a1:

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    TIP :

Κλειστε τις τηλεορασεις ....η στην τελικη παμε να τους δειρουμε....ως αλλα ''αρπακτικα και ορνεα'' αρχισαν τις πολιτικες αντιπαραθεσεις και τα debates ενω ακομα οι φωτιες δεν εχουν σβησει και τα πτωματα παραμενουν αθαφτα...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!
    nomizo file, pos, distixos etsi itan panta, kai prin 100 xronia kai prin 50 xronia, kai ...

apla emas tous malakes mas pianei o sinesthimatismos kai psaronoume san zoa..

isos ap tin arxi einai lathos i stasi mas.. tora pame pali piso sto kopadi..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    mages

stin teliki ta teleftea 30 xronia, mallon volevomaste oloi kai tous psifizoume

ta teleftea 30 xronia oloi pername kala me ta paranoma spitia mas
    ta teleftea 30 xronia oloi goustaroume pou exoume enan <<theio>> na mas <<boithisei>>
    ta teleftea 30 xronia oloi goustaroume to geniko mpaxalo tis xoras pou ligo poli kanoume oti theloume
    ta teleftea 30 xronia olous mas aresei to: ela more kai aurio mera einai
    ta teleftea 30 xronia emeis kaime to dasos
    ta teleftea 30 xronia mas aresei i ellada

TORA prepei na mas aresei kai afto pou dimiourgisan ta teleftea 30 xronia

den mporo na katalavo 17000 atoma exei to forum, oloi einai enantion tou pasok kai neas dimokratias kai ta xonoun oloi sinexeia?????????????????
    i tora katalavame pos den mas aresei o tropos diakivernisis???
    eksigiste mou kai mena..
    i apantisi einai pos se 10 xronia tha kaoun pali 1.500.000 stremata opos kai prin apo deka xronia..

alla ela mora, den trexei tipota, ola kala, theie ti tha ginei me tin metathesi?
    tha mou sviseis tin klisi? re si voitha na perasoume to mathima..
    ela, mpoukalaki sto venue..
    revma thes? panefkolo!
    thelo dromo mprosta apo to spiti mou..

mporei na fenonte kala ta parapano, alla an den prosekseis mporei na se kapsoun..

kai ti nomizete? stin peloponiso mia zoi psifizan N.D. kai PASOK..

thimamai mikros pou pigainame gia ekloges kai evlepes ta zoa sta diodia me tis simaies, N.D. kai PADOK. nai den leo, plaka eixe, xavale..

KAI se 1 xrono stin peloponiso pali ta idia tha psifizoun(an den psifisoun kai fetos)

kai ti katalavate re zoa? kai stin teliki to leo kai se sigeneis mou, theious, theies oi opoioi einai 60 xronon kai ipotithete einai sovaroi anthropoi..

i moni eksigisi pou dino, einai pos ta vismata kivernane, den vrisko allo logo..

KAI oxi mono ta <<sovara>> vismata, tou stil, fere re patrioti to paidi mou stin athina, vale to gio mou sti douleia..

OXI o ellinas exei alli vlakeia, nomizei pos an glifei, kai einai konta ston kathe karagiozi pou <<fenete>> kai poulaei mouri, pairnei ligi apo tin <<doksa>> tou..
    etsi mas aresei na eimaste: kologliftrakia, na to pezoume eksousia, oti exoume gnorimies, ante na riksoume kai kanena gomenaki..

teLLLos ora gia ipno

EDIT: kapsame kai tin arxaia olimpia, tetoia zoa eimasta..
    5 pragmata exoume gia na niothoume ligo perifanoi gia tin koloratsa mas..
    akoma kai ta fasistakia 2-3 mnimeia epikalountai kai mas prin ta @@

pane kai afta..mporoume pantos na xtisoume kanena Haagen Dazz i Starbucks stin arxaia olimpia.. na bgainei to merokamato more..
    tha desei kai me to perivallon..

THE ENd

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    Oύτε εγώ έχω διάθεση αντιπαράθεσης με κανένα,ειδικά πάνω από στάχτες..Δεν είμαστε ο Κωστάκης κι ο Γιωργάκης..

Δεν είμαι αδιάφορος για οικολογικά ζητήματα,και πονάω για την οικολογική καταστροφή..Και πάντα θα πονάω όπου κι αν γίνει όπως λέτε κι εσείς..Σε περιπτώσεις όμως σαν αυτές που ζούμε αυτές τις μέρες,σκέφτομαι πρώτα τον άνθρωπο (τον άνθρωπο που παλεύει στην επαρχία,όχι αυτόν που έχει βίλα στην Πεντέλη) που από τη μία μέρα στην άλλη είναι σαν να βρέθηκε στο Ιράκ..Η επαρχία ΤΕΛΕΙΩΣΕ..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 12 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF