αυτο φίλε μαλλον δεν ειναι το dc3(αν δεις εχει 4 κινητηρες).
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να λέγεται DC4
Η dacota ειναι αναμεσα στα ''αθανατα'' αεροπλανα!
Ακομα πεταει!!!
αυτο φίλε μαλλον δεν ειναι το dc3(αν δεις εχει 4 κινητηρες).
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να λέγεται DC4
Η dacota ειναι αναμεσα στα ''αθανατα'' αεροπλανα!
Ακομα πεταει!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Eχμμμμ με συγχωρείτε αλλά το συγκεκριμένο 4κινητήριο ΔΕΝ είναι Ντακότα
Το DC-4 είναι![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Η απάντηση στο Περλ Χάρμπορ ήρθε με τα Β 25 που ήταν τα πρώτα βομβαρδιστικά που κατάφεραν να απογειωθούν απο αεροπλανοφόρο. Όποιος έχεο δει την ταινία Περλ Χάρμπορ και θυμάται το τέλος θα καταλάβει. BTW τον αμερικανό διοικητή όντως τον λέγαν Doolitle. Η συγκεκριμένη φωτό εικάζεται ότι είναι από το πρώτο αεροσκάφος που απογειώθηκε (απονηώθηκε όπως θετε πείτε το).
army_b_25_doolittle_raid.jpg
Ψαχνεις να βαλεις φωτο των F-4A/C?Ο Βασικός αντίπαλός τους ακολουθεί...
Χωρις ενσωματωμένο πυροβόλο ειχαν προβλημα στις αερομαχιες.
Τα εξωτερικά που εβαλαν για να λυσουν το προβλημα απετυχαν !
οποτε:F-4E
Επειδή είμαι multitasking αλλά με πρόλαβε το mig....
Η απάντηση στο Περλ Χάρμπορ ήρθε με τα Β 25 που ήταν τα πρώτα βομβαρδιστικά που κατάφεραν να απογειωθούν απο αεροπλανοφόρο. Όποιος έχεο δει την ταινία Περλ Χάρμπορ και θυμάται το τέλος θα καταλάβει. BTW τον αμερικανό διοικητή όντως τον λέγαν Doolitle. Η συγκεκριμένη φωτό εικάζεται ότι είναι από το πρώτο αεροσκάφος που απογειώθηκε (απονηώθηκε όπως θετε πείτε το).
army_b_25_doolittle_raid.jpg
SorryΑρχικά δημιουργήθηκε από Trans
κι άλλο ένα από τις δυνάμεις του "άξονα"
Me 109αλλά ούτε αυτό είναι Me/Bf-109. To συγκεκριμένο είναι ένα HA-1012, μια iσπανική ρέπλικα που φτιάχτηκε για τις ανάγκες της ταινίας Battle of Britain και χρησιμοποιούσε Merlin κινητήρα αντι του DB 605 .
Το αυθεντικό 109 είναι το παρακάτω (BF-109G2)
![]()
βασικά δεν είμαι τοοοοοσο ψαγμένος... έλεγα γενικότερα για F4Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos33ath
Ψαχνεις να βαλεις φωτο των F-4A/C?
Χωρις ενσωματωμένο πυροβόλο ειχαν προβλημα στις αερομαχιες.
Τα εξωτερικά που εβαλαν για να λυσουν το προβλημα απετυχαν !
οποτε:F-4E![]()
Ειδικότερα κάτι ελληνικό και ωραίο σαν φωτό...
f-4_05.jpg
Well done Byr0nΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Sorryαλλά ούτε αυτό είναι Me/Bf-109. To συγκεκριμένο είναι ένα HA-1012, μια iσπανική ρέπλικα που φτιάχτηκε για τις ανάγκες της ταινίας Battle of Britain και χρησιμοποιούσε Merlin κινητήρα αντι του DB 605 .
Το αυθεντικό 109 είναι το παρακάτω (BF-109G2)![]()
![]()
Και για μια στιγμή τρόμαξα..... νόμισα θα βάλεις κανένα piaggio![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αυτά ήταν τα Mosquito? Δεν υπήρχαν κάποια αεροπλάνα που τα λέγαν κι ετσι; Η είμαι τοοοοσο άσχετος;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μετά το Spitfire ίσως το καλύτερο αεροσκάφος μεικτού ρόλου.....
BF-110
Όποιος το έχει πετάξει σε FS ξέρι τι λέω![]()
αλλά πάλι γερμανικό και μοσκίτο; δεν μου παει![]()
Ρε σεις... αφού τα ξέρατε γιατί δεν τα βάζατε κι αφήνετε εμένα τον άσχετο να ψάχνω στο google και να ποστάρω ότι μου βγάζει;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Sorryαλλά ούτε αυτό είναι Me/Bf-109. To συγκεκριμένο είναι ένα HA-1012, μια iσπανική ρέπλικα που φτιάχτηκε για τις ανάγκες της ταινίας Battle of Britain και χρησιμοποιούσε Merlin κινητήρα αντι του DB 605 .
Το αυθεντικό 109 είναι το παρακάτω (BF-109G2)![]()
Και να γίνομαι και ρεζίλι
πάμε για ένα απλό, ελληνικό όμορφο F4... τρέλα το συγκεκριμένο αεροπλάνο... τρελή κάπνα και φασαρία αλλά κουκλί.....
![]()