Εντάξει δεν είναι ΜΑΟΥΝΟΜΠΑΝΙΕΡΑ αυτό καλό είναι![]()
Εντάξει δεν είναι ΜΑΟΥΝΟΜΠΑΝΙΕΡΑ αυτό καλό είναι![]()
Τελικά με σένα συμφωνώ 100%!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ούτε κρυφοαυστριακός είμαι!![]()
Ούτε κρυφοϊταλός είμαι! Κι' ας είμαι τρελός με τη FERRARI στην F1!![]()
Ούτε κρυφοϊάπωνας!![]()
Έχει η όποια εταιρία κάτι που θέλω το παίρνω δεν έχει άντε γειά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φίλε όντως μ@λ@κία να είσε κολλημένος με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!! Στερείς από τον εαυτό σου πολλά χωρίς λόγο.
Το λυπηρό είναι να υποστηρίζουμε εταιρίες λές και είναι ευεργέτες μας ή κάτι. Είναι εταιρίες οι οποίες ποντάρουν σε κάποιο αγοραστικό κοινό με σκοπό το κέρδος ΚΑΙ ΜΟΝΟ ... ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!
Άρα λοιπόν να γουστάρουμε μηχανάκια και όχι εταιρίες!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Chris
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!Άρα λοιπόν να γουστάρουμε μηχανάκια και όχι εταιρίες!!!!![]()
![]()
Κοίτα να δείς τι συμβαίνει!
Έχω ενα φίλο οποίος έχει αγοράσει τα τελευταία 15 χρόνια 3 αυτοκίνητα συγκεκρυμένης
ϊαπωνικής εταιρίας ! Το πρώτο πολύ καλό, το δέυτερο απλά άριστο, το τρίτο τον έκανα θεό να μήν
το πάρει γιατί λόγο της δουλειάς μου το είχα οδηγείσει πρίν απ' αυτόν και είδα οτι δεν είχε την
οδική συμπεριφορά που χαρακτιρίζει την εν λόγω εταιρία και δεν συμαζέυεται ούτε με καλά
αμορτισέρ ούτε με λάστιχα και αυτό γιατί είναι made in england !
Και ως γνωστόν όπου βάλει τον κ@λ@ του ο άγγλος άστο! Εδώ δεν κατάφεραν να φτιάξουν
ένα σωστό μοτέρ για τα rover τους θα εφτιαχναν σωστά το ξένο?
Τι να πώ αρμοί μεταξύ καπώ και φτερών μπλιάχ!
Λάστιχα εφαρμογής στις πόρτες σκασμένα απο καινούργιο!
Απλώς απαράδεκτα τουλάχιστον για την μάρκα αυτή που δεν πρόκυτε για ευνόητο λόγο
να αναφέρω!
Θέλω να καταλήξω στο ότι λόγω του κολήματος του με εκείνη την εταιρία πήρε κάτι που
απ' ότι βλέπω δέν το χαίρετε και ας λέει το αντίθετο
Γι' αυτό λοιπόν δεν κολάμε μας αρέσει το παίρνουμε δεν μας αρέσει γειά!![]()
Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον!![]()
Οχι δεν είμαι τόσο BAD στο μέλον ................βλέπουμε!![]()
Καταρχήν μιλάω μόνο για ss γιατί αυτά με αφορούν,
ΚΑΙ...
Επειδή πολύ μας ζαλίσατε με τα κακάσχημα Ευρωπεηκά σας (εκτός 1-2) http://s132.photobucket.com/albums/q...aR1/?start=all
Ας μου πεί κάποιος, μήπως η OHLINS ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ YAMAHA; Άν ναί, γιατί αφού τα Japan δεν είναι καλά, οι Ευρωπαίοι τα βάζουν στα ΚΑΛΑ???? μηχανάκια τους;;;;
Πες μας φίλε Νικκερ, γιατί αφού οι Ευρωπαίοι έχουν τα εκπληκτικά μηχανάκια εσύ πήρες made from US; Πόσα λ7 έδωσες και τί τεχνολογικό επίτευγμα κατέχει η μηχανή σου αφού δίνεις τόση βάση σ'αυτα; Πόσα χιλιάδες κιλά φιλοσοφίας αγόρασες με τα λεφτά αυτά; Σας δίνουν και απόδειξη; Ποιά γρήγορα μηχανάκια Ευρώπης κατείχες, των οποίων τις αρετές ξεδίπλωσες και μας αναφέρεις οτι στρίβουν καλύτερα, είναι πιο γρήγορα κτλ;
Και για να μην νομίζεις οτι έχω κάτι μαζί σου (πραγματικά δεν έχω λόγο), για πείτε μας εσείς οι Ευρωπαίοι, πάτε καλά που αγοράζετε τόσο κακόγουστα![]()
![]()
μηχανάκια; όσο καλά και να προσπαθείτε να μας πείσετε οτι είναι, με τίποτα δεν μπορείτε να πείτε οτι είναι όμορφα. Απ'την άλλη, λέω, βίτσια είναι αυτά και κοιτάω το μοτόρι μου με ενα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά.
![]()
![]()
Πολλοί μπορεί να το έχετε δεί αυτό το χαμόγελο (μέχρι την ώρα που ξεκινάω και μετά βλέπετε το γ@μ@το κωλοφάναρο απ'τη Ρ1 μου) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άντε γειά ρε με τα Ευρωπεηκά σας!!!![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Κάπου διάβασα οτι ο Στόνερ μετά τον αγώνα είπε οτι είχε πρόβλημα στον συμπλέκτη. Τί να έλεγε; Έχω πιο γρήγορη μηχανή, καλύτερα λάστιχα αλλά με πέρασαν; Αλήθεια, πόσο θα κοστίσει η επισΚευή/αλλαγή του;;;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΥΓ2. Δεν είμαι κολλημένος με Yamaha ούτε Japan.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΜΕ ΤΟ R1 ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!![]()
![]()
![]()
http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013
100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.
Καταλαβαίνω τι λές φίλε. Πραγματικά το βρίσκω ανοησία να είναι κάποιος κολλημένος με μια εταιρία. Από ΚΑΘΕ εταιρία μπορώ να σου ονομάσω τουλάχιστον 5 μοντέλα που θα τρελλενόμουν να έχω και τουλάχιστον 5 που δεν μπορώ να βλέπω καν! Δεν λέω ότι είμε εγώ ο σωστός, αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι τουλάχιστον φυσιολογικό!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Κοίτα να δείς τι συμβαίνει!
Έχω ενα φίλο οποίος έχει αγοράσει τα τελευταία 15 χρόνια 3 αυτοκίνητα συγκεκρυμένης
ϊαπωνικής εταιρίας ! Το πρώτο πολύ καλό, το δέυτερο απλά άριστο, το τρίτο τον έκανα θεό να μήν
το πάρει γιατί λόγο της δουλειάς μου το είχα οδηγείσει πρίν απ' αυτόν και είδα οτι δεν είχε την
οδική συμπεριφορά που χαρακτιρίζει την εν λόγω εταιρία και δεν συμαζέυεται ούτε με καλά
αμορτισέρ ούτε με λάστιχα και αυτό γιατί είναι made in england !
Και ως γνωστόν όπου βάλει τον κ@λ@ του ο άγγλος άστο! Εδώ δεν κατάφεραν να φτιάξουν
ένα σωστό μοτέρ για τα rover τους θα εφτιαχναν σωστά το ξένο?
Τι να πώ αρμοί μεταξύ καπώ και φτερών μπλιάχ!
Λάστιχα εφαρμογής στις πόρτες σκασμένα απο καινούργιο!
Απλώς απαράδεκτα τουλάχιστον για την μάρκα αυτή που δεν πρόκυτε για ευνόητο λόγο
να αναφέρω!
Θέλω να καταλήξω στο ότι λόγω του κολήματος του με εκείνη την εταιρία πήρε κάτι που
απ' ότι βλέπω δέν το χαίρετε και ας λέει το αντίθετο
Γι' αυτό λοιπόν δεν κολάμε μας αρέσει το παίρνουμε δεν μας αρέσει γειά!![]()
Γιού νόου!!!!
Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον!![]()
Και θέλω να ρωτήσω τον φίλο Dessert, δεν νοιώθει λίγο περίεργα να ποστάρει εικόνες μόνο από ευρωπαϊκά μηχανάκια? Να δεχθώ ότι μόνο ΟΛΑ τα ευρωπαϊκά του αρέσουν? Από το lc4 μέχρι την 999 υπάρχει τεράστιο κενό! ΟΥΤΕ ΕΝΑ Ιαπωνικό δεν μπορεί να μπεί στο κενό αυτό?
Εγώ παραδέχομαι ότι τουλάχιστον τα μισά που πόσταρες Dessert μου αρέσουν...και δεν πόσταρα ευρωπαϊκό όχι λόγω κολλήματος, αλλά και καλά για να υπάρχει η κόντρα :a31:
![]()
![]()
Chris
Μπορεί να είμαι Τζαπανόφιλος but I love this bike.. (RSV1000) :a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Πολύ ησυχία έπεσε εδώ...
![]()
![]()
Ρε συ argi το R1 του alexk δεν είναι αυτό..;Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
Επειδή πολύ μας ζαλίσατε με τα κακάσχημα Ευρωπεηκά σας (εκτός 1-2) http://s132.photobucket.com/albums/q...aR1/?start=all
![]()
Ναι πίστευε το R&R εσύ..Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Νέο FMX 1000!![]()
![]()
Tότε μάλλον δε θα ξεχωρίζει θα το περάσουν για φλορέτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Πολύ δέρμα...πολύ χρώμιο...![]()