ΕΙΔΑ ΕΝΑ Τ/Α ΣΗΜΕΡΑ .ΤΟ ΜΑΝΑΔΙΚΟ!!!!
ΑΝΤΕ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
Κοντα στο Δαφνι τον ειδες?
Είδα και εγώ το πρώτο μου στην Κατεχάκη & Μεσογείων...
Συμπαθητικό έως όμορφο τολμώ να πω ότι μου φάνηκε αν και το χρώμα δεν ήταν του γούστου μου.
Μικροκαμωμένο (καμμία σχέση με το τεράστιο V-storm), συμπαγές, και όταν ξεκίνησε και επιτάνχυνε μου άφησε μια αίσθηση πολύ γλυκιάς, αθόρυβης και ομαλής λειτουργίας...
Εδώ που τα λέμε σαν παλιός κάτοχος του 650 κάτι τέτοιο περιμένα από την Χόντα...
Ο χρόνος θα δείξει...
Eιδα ενα στη Μιχαλακοπουλου. Αδιαφορο παλιομοδιτικο και γεροντιστικο εγω το βλεπω. Ειδικα στο χρυσαφι χρωμα ξερναω. Τελος παντων, γουστα ειναι αυτα.![]()
![]()
Μην ανυσηχεις, μια χαρα ειναι τα γουστα σουΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Eιδα ενα στη Μιχαλακοπουλου. Αδιαφορο παλιομοδιτικο και γεροντιστικο εγω το βλεπω. Ειδικα στο χρυσαφι χρωμα ξερναω. Τελος παντων, γουστα ειναι αυτα.![]()
![]()
Αντικειμενικο σε βρισκωΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
- νομιζω πως ειδα ενα να περναει το πρωι στις 6 κατω απο το σπιτι μου
- εγω ακουσα μια βουη (μουυυυυυυυυ) χθες βραδυ πρεπει να ηταν αυτο το "καινουργιο"
- μα καλα εγω ειδα ενα στο περιστερι περιπου την ιδια ωρα ΜΑΥΡΟ..........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα πολυ μου αρεσει το "ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΑ ΤΡΑΝΣΑΛΠ" θυμαμαι το παιζαμε απο το δημοτικο...![]()
![]()
αντε ρε οι μπαγλαμαδες αντι να βγαλουν ενα νεο κινητηρα μετα απο 45 χρονια κυκλοφοριας ενος BEST SELLER κανανε ενα ματσο μπαλωματα, και το πουλανε για νεο μοντελο.
και ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ στην μουσουδα του τερατος!!!!![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
και ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ στην μουσουδα του τερατος!!!![/B][/QUOTE]
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.![]()
Για την δουλεια που είναι φτιαφμένο , δηλ πόλη και άνετα ταξίδια μέχρι 160 είναι μια χαρά
Δεν είναι τόσο κακή η μούρη του![]()
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
και ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ στην μουσουδα του τερατος!!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
I'm a mean machine drinking gasoline...
αγελαδα ειναι αυτο, οχι μηχανη...Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
(μουυυυυυυυυ)
![]()
Για εμένα η μούρη του είναι άσχημη αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Αντικειμενικό είναι ότι όλοι μας περιμέναμε το κάτι παραπάνω - μετά από τόσα χρόνια πετυχημένων πωλήσεων - η HONDA να τολμήσει όταν από τον ανταγωνισμό είχε τα δείγματα από το παρελθόν (βλ. V-STROM) και τις πληροφορίες για το μέλλον (βλ. F800GS & F650GS). Πάντα πρέπει να κοιτάμε το ανταγωνισμό και τι αντίστοιχες λύσεις που αυτός προτείνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Για την δουλεια που είναι φτιαφμένο , δηλ πόλη και άνετα ταξίδια μέχρι 160 είναι μια χαρά
Δεν είναι τόσο κακή η μούρη του![]()
Πηρα και εγω τεστ ντραιβ το f800gs
Τα συναισθηματα μου αναμικτα
Η ποιοτητα σε αριστα επιπεδα,η σελα ψηλη για το υψος μου,αλλα και ανετη,αρκετα λεπτη μπροστα
Ειμαι 1.72-75 κιλα και παταγα με τις μυτες κατω,πραγμα που ενω δεν ηταν ενοχλητικο πριν ξεκινησω την διαδρομη , καθε φορα που σταματουσα ,ειχα μια ανασφαλεια και κοιταγα συνεχεια
κατω!
Ο θορυβος απο την εξατμιση υπεροχος και γεματος ,τα φρενα πολυ δυνατα με το abs να ενοργοποιηται αρκετα
Στο θεμα κινητηρα τωρα
Δεν ξετρελαθηκα
Η ροπη χαμηλα δεν ηταν της προσδοκιας μου! εβαλα 3η - 4η ανοιξα το γκαζι απο τις 2.500 στροφες και ο κινητηρας σαν ναχε κενο! Επιταχυνε ,αλλα χειροτερα απο το τρανσαλπ 700 στις χαμηλες!
ανεβαζοντας βεβαια απο μεσαιες στις ψηλες στροφες ενοιωσα την ισχυ του κινητηρα!
Με πρωτη ηθελε να σηκωθει αλλα σπινιαριζε!
Κατι αλλο που θελω να προσθεσω ειναι οτι για κανα χιλιομετρο εβαλα και εναν φιλο μου 1.72 -72 κιλα στο πισω μερος και διαπιστωσε οτι οι χειρολαβες πιεζαν τους γοφους του του πραγμα πολυ ενοχλητικο!
Με λιγα λογια το f800 κανει αυτο ακριβως που διαφημιζεται οτι κανει
Εκδρομικο εντουρο
Νομιζω οτι για ενα συνηδητοποιημενο αναβατη αλλο το τρανσαλπ και αλλο το 800ρη
το τρανσαλπ ειναι ανετο για 2 ατομα με υπεροχη σελα,ροπατο και πολυ ευκινητο στην πολη.
Το 800 ποιο σκληροπυρηνικο και με προτιμηση τους ψηλους οδηγους!
Μεσα στην πολη θα νοιωσεις ποιο ανετα ποιο φιλικα με το 700
το gs εχει κανει θυσιες στην ασφαλτο για χαρη του χωματος
τα γραφω αυτα γιατι με τον ερχομο του gs βλεπω μεγαλη απαξιωση στο καινουργιο τρανσαλπ αλλα πιστευω οτι ενα τεστ ντραιβ ειναι πολυ χρησιμο και ειδικα με 2 ατομο, αν σκοπευεται να φιλοξενειται συνεπιβατη!
ακομα ενα θεμα ειναι η τιμη
το τρανσ πωλειται σε γνωστο μαγαζι 8200 abs και χωρις δωρα
και θα χρειαστει μια ψηλοτερη ζελατινα 80 ε+κεντικο σταντ 150 ε
ενω το f800gs 11350 με τα εξτρα του και δωρεαν συναγερμο!
μαζι σε αυτα βαλτε του οποσδηποτε μια ποδια που θα κυμανθει στα 200+ και χουφτες 150 περιπου
!