Άψογος. Πολύ καλό το ταξίδι που έκανες, ωραίος ο τρόπος που το περιέγραψες και πολύ ωραίες φωτογραφίες. Να είσαι πάντα καλά και να ταξιδεύεις.![]()
Άψογος. Πολύ καλό το ταξίδι που έκανες, ωραίος ο τρόπος που το περιέγραψες και πολύ ωραίες φωτογραφίες. Να είσαι πάντα καλά και να ταξιδεύεις.![]()
Μπράβο! Πολύ όμορφα, πάντα τέτοια(*tm)!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άψογα!!
Ότι και να πει κανείς για το Grimselpass είναι λίγο. Κατ' εμέ, είναι το πιο όμορφο passo των Άλπεων. Με το ταξιδιωτικό σου μου έφερες στο μυαλό μου εικόνες από το περυσινό και το προπέρσινο μου ταξίδι. Απίστευτα μέρη που όπως πολύ σωστά ανέφερες, απλά δεν περιγράφονται με λόγια.
Αντε και στο επόμενο με καλό...
Ωραία μέρη και νέες εμπειρίες!
![]()
Υπεροχο ταξιδι! Να εισαι καλα να κανεις παντα τετοια ταξιδια και να μας ταξιδευεις μαζι σου....![]()
Νίκος
Open Horizons
Γίνεσαι κακόςΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αλλος ενα καλος "τουριστικος οδηγος" (απο τους πολλους που εχουν εμφανιστει τωρα τελευταια εδω μεσα)![]()
![]()
![]()
tamar, πάντα να είσαι καλά και να ταξιδεύεις
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΥπομονήΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειμαι οσο καλυτερος μπορω να ειμαι αυτην ταυτην την στιγμη (δεδομενων των καταστασεων)...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μπραβο!!
παντα τετοια!!
![]()
![]()
![]()
![]()
οντως οι νυχτερινες φωτο ειναι πολυ καλες!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οντως οι νυχτερινες φωτο ειναι πολυ καλες!!
![]()
![]()
E, με dSLR Canon EOS 350D, τριποδο και χρονους εκθεσης μεχρι και ...90 δευτερολεπτα, ειναι δυνατον να ΜΗΝ ειναι καλες οι νυχτερινες;;;![]()
![]()
:a19:
Νίκος
Open Horizons
Αγαπητε συνταξιδιωτη δεν εχω λογια να περιγραψω τα συναισθηματα βλεποντας τις φωτο απο καποιον που η διαδρομη Βενετια - Πατρα μας εκανε μια καλη παρεα και μας εβαλε σε επιθυμιες για το επομενο ταξιδι μαζι. Οπως σου ειχα πει.... εισαι πολυυυυ καλος φωτογραφος και το απεδειξες δημοσιευοντας το υλικο του ταξιδιωτικου σου.
Να εισαι παντα καλα και να ταξιδευεις οσο και οποτε επιθυμεις. Ευχομαι το επομενο καλοκαιρι να μας βρει ολους μαζι με τον ιδιο προορισμο.![]()
ΤΑΜΑR καταπληκτικο ταξιδι!!!φανταστικεσ φωτο.μπραβο σου.με εκανεσ και ζηλεψα.σκεφτομαι σοβαρα να βγω και εγω ευρωπη με μηχανη βεβαιωσ βεβαιωσ και με σκηνη.
σου ειναι δυσκολο να γραψεισ τι εξοπλισμο ειχεσ μαζι σου ειτε απο ρουχα ειτε κατι για την μηχανη σου ειτε κατι που σου χρειαστικε και δεν το ειχεσ μαζι σου. α και εχουμε και οι δυο το ιδιο μωρο (dl 650)
σε ευχαριστω.καλη χρονια![]()
να σαι παντα καλα ρε αδερφε !!!!
ευχαριστουμε !!!
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Όμορφες οι φωτογραφίες σου άν και με ΄΄στεναχώρησες΄΄ που δεν έβαλες και απο τις διαδρομές![]()
Αλλά δέν πειράζει θα βάλω εγώ απο αυτό το καλοκαίρι που θα πάω με υπερτούμπανη παρέα που διψάει για km.
Να σε καλά να πηγαίνεις τέτοια όμορφα ταξίδια.![]()