Σελίδα 12 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 242

Θέμα: Σας ευχαριστώ πολύ

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    τι να κανω αν δεις τι γινετε γυρο σου αστα να πανε

μια χαρα ειμαι εγω
    και ακομα καλυτερα συντομα σου ευχομαι...!
    αντε.. spam off

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Re: Re: Σας ευχαριστώ πολύ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

είμαι πάλι όπως το 2003 που πρωτοείδα το φόρουμ.
    Κριμα....τουλαχιστον εμαθες να οδηγεις καθολου η αρχιδια;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Σας ευχαριστώ πολύ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ...Όλοι εκεί θα καταλήξετε
    Όπως λέει κι' ενας φίλος μου "ο κώλος είναι το νινί του μέλλοντος" δλδ.; :rotflmao:

SF+Sniper: Πολλά όρθια κι' απροβλημάτιστα (πλέον) cyber χιλιόμετρα.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Μαλλον ειναι αργα (η πολυ νωρις, οπως το δει κανεις) αλλα το μυαλο παιρνεις αναποδες τωρα.
    Πισω απο την κινηση του SF και του sniper κρυβονται μεγαλες αληθειες,και εχουν μεσολαβησει πραγματα και καταστασεις που μαλλον πολυ δυσκολα αντιλαμβανονται οι περισσοτεροι,και ισως και εγω να μην ξερω τι παιζει λεπτομερως.

Οπως και να εχει θα ειναι πολυ μεγαλο κριμα αυτη η κοινοτητα να παρει την κατω βολτα λογω ελλειψης ενδιαφεροντος η λογω δυσαρεσκειας η οτιδηποτε αλλο.
    Και σιγουρα οταν πριν απο πολυ καιρο εγραψα στην ζωνη στα παιδια "κοιταξτε να "στρατολογησετε" κοσμο που αγαπαει και ενδιαφερεται εξίσου γιατι την κατσατε" νιωθω κατα καποιο τροπο δικαιωμενος (δυστυχως) γιατι ηξερα καλα τι εγραφα τοτε.
    Επεσα εξω καμια δεκαρια μηνες θα μου πεις....

Βεβαια κανενας μοντ και κανενας αντμιν δεν μπορει να βοηθησει το μοτο απο την στιγμη που εμετικα ατομα που μπορει εκ πρωτης οψεως να μην δινουν τετοια εντυπωση,συνεχιζουν να υπαρχουν σε εναν χωρο στον οποιο οχι μονο δεν προσφερουν, αλλα συνειδητα "σαμποταρουν".
    Αν τελικα η κοινοτητα του μοτο δεν μπορει να τους αντιληφθει και να τους περιθωριοποιησει,τοτε μαλλον ειμαστε ολοι αξιοι της μοιρας μας.Ισως να μας λειπει τελικα και λιγο συλλογικο πνευμα.

Υ.Γ Αν δεν καταλαβατε να παμε σε κανα βουνο να τα πουμε (Καλοπουλα is just fine)
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

sniper...
    SF...

Ευχαριστώ πολύ

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μαλλον ειναι αργα (η πολυ νωρις, οπως το δει κανεις) αλλα το μυαλο παιρνεις αναποδες τωρα.
    Πισω απο την κινηση του SF και του sniper κρυβονται μεγαλες αληθειες,και εχουν μεσολαβησει πραγματα και καταστασεις που μαλλον πολυ δυσκολα αντιλαμβανονται οι περισσοτεροι,και ισως και εγω να μην ξερω τι παιζει λεπτομερως.

Οπως και να εχει θα ειναι πολυ μεγαλο κριμα αυτη η κοινοτητα να παρει την κατω βολτα λογω ελλειψης ενδιαφεροντος η λογω δυσαρεσκειας η οτιδηποτε αλλο.
    Και σιγουρα οταν πριν απο πολυ καιρο εγραψα στην ζωνη στα παιδια "κοιταξτε να "στρατολογησετε" κοσμο που αγαπαει και ενδιαφερεται εξίσου γιατι την κατσατε" νιωθω κατα καποιο τροπο δικαιωμενος (δυστυχως) γιατι ηξερα καλα τι εγραφα τοτε.
    Επεσα εξω καμια δεκαρια μηνες θα μου πεις....

Βεβαια κανενας μοντ και κανενας αντμιν δεν μπορει να βοηθησει το μοτο απο την στιγμη που εμετικα ατομα που μπορει εκ πρωτης οψεως να μην δινουν τετοια εντυπωση,συνεχιζουν να υπαρχουν σε εναν χωρο στον οποιο οχι μονο δεν προσφερουν, αλλα συνειδητα "σαμποταρουν".
    Αν τελικα η κοινοτητα του μοτο δεν μπορει να τους αντιληφθει και να τους περιθωριοποιησει,τοτε μαλλον ειμαστε ολοι αξιοι της μοιρας μας.Ισως να μας λειπει τελικα και λιγο συλλογικο πνευμα.

Υ.Γ Αν δεν καταλαβατε να παμε σε κανα βουνο να τα πουμε (Καλοπουλα is just fine)

Giorgo, sto telos tis selidas #7 sou exei apantisei o kostas o SF idi file

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

κωστακη και νικολακη σας ευχαριστουμε πολυ για τον χρονο και τη δουλεια που εχετε ριξει .

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    sniper + SF thanks για τον χρόνο σας. Τελικά οι «κλίκες» μάλλον λειτουργησαν απ΄την ανάποδη....

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Giorgo, sto telos tis selidas #7 sou exei apantisei o kostas o SF idi file

Ο Κώστας, ο SF ή ο idi?

Ρε, δεν πας να πιείς κανά βυτίο νερό γιατί έχεις στραγγίξει λέμε.....

You BETA believe...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    πολλές αλλαγές ρε παιδί μου
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Στάθη και Γιώργο,

Εμείς σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε τόσο καιρό και κάναμε ό,τι κάναμε....

Οι υπόλοιποι μας συγκινήσατε....

Επειδή όμως τώρα που χάσαμε τις κλίκες και τα έσοδα απο την διαχείρηση, θα πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους.....

Κανένας που να βάζει τις άδειες για καμμιά φιλική; Χρειαζόμαστε και λάστιχα για τις Σέρρες.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Χρειαζόμαστε και λάστιχα για τις Σέρρες.....
    Με το γυρολόγιο που ΄χεις, και με ζάντες να πας μια χαρά είσαι ...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Με την σειρά μου να ευχαριστήσω κι εγώ τα παιδιά για την υπομονή και το ήθος που επέδειξαν.Χαμηλών τόνων,αποτελεσματικοί και σκυλιά μαύρα (ξέρω τί δουλειά απαιτείται για να κρατήσεις ένα forum σε καλό επίπεδο,πόσο μάλλον ένα από τα μεγαλύτερα forums της Ελλάδας).Ήρθε η ώρα γι'αυτούς να χαλαρώσουν και να απολαύσουν σαν χρήστες το forum και να πούνε και κάποια πράγματα που ίσως επειδή ήταν διαχειριστές δεν είχαν την ευκαιρία να πούνε.Παιδιά να 'στε καλά
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Στάθη και Γιώργο,

Εμείς σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε τόσο καιρό και κάναμε ό,τι κάναμε....

Οι υπόλοιποι μας συγκινήσατε....

Επειδή όμως τώρα που χάσαμε τις κλίκες και τα έσοδα απο την διαχείρηση, θα πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους.....

Κανένας που να βάζει τις άδειες για καμμιά φιλική; Χρειαζόμαστε και λάστιχα για τις Σέρρες.....

ΒΛΑΚΑ!!!
    Θα επρεπε να εχεις προνοήσει τοσο καιρο να καβατζωθείς! Τωρα τρεχεις και δε φτανεις πουλακι μου,ε?
    Δε βλεπεις τον ΣΦ? Τα κονομισε και στ @@δια του τωρα!
    Αλλα βεβαια, καλα τα λενε μερικοι, δεν εχεις γυναικα να σε βαλει στο σωστο δρομο!

Τεσπα! Εμεις ψαχνουμε 2--3 λουλουδουδες και καποια να μας κανει καφεδες, εισαι? Να μιλησω?
    Οι λουδουδουδες κυκλοφορουν με την καταλληλη ενδυμασια και αφηνουν να τους πιανουν και λιγο κ@λαρακι και η κοπελα για τους καφεδες, τα ξηροκάρπια, τα νερα, τα φαγητα και οτι αλλο χρειαζόμαστε, στο τελος της δουλειας μας παίρνει και μια πιπ@ για να ξεκουραστουμε!

ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ!

Που θα μου πεις εμενα οτι γ@μιεμαι!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κανένας που να βάζει τις άδειες για καμμιά φιλική;
    Μέσα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να μη προλάβω να σε βγάλω φωτό πάνω στο tiger ρε γμτ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Ευχαριστω πολυ
    από the who στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2009, 20:05
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ zudap50!!!
    από Tropeas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2007, 14:12