Βάλε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σταματααααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον κοριτσια !
Αφου ακομα δεν μπορω να μπω στην πιστα![]()
![]()
λεω να κανω κατι που θα φανεί χρησιμο!
Αν την τεταρτη εχει καλο καιρο και δεν δουλευω νωρις θα εκτελεσω χρεη καμεραμανου και μοτο-φωτορεπορτερ!!
Τυχερουλες φωτομοντελα θα σας κανω!
Ελπιζω να τις βγαλεις καλες!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ........ ΜΠΡΑΒΟ ...... και παλι ΜΠΡΑΒΟ ....... ετσι ειναι τα ωραια ....![]()
http://s21.photobucket.com/albums/b259/petani/?start=20
Ας κάνω και ένα σχολιασμό για τα χάλια μου.
-Στην πρώτη φωτό κάθομαι λάθος. Η λεκάνη μου είναι στη μέση του ρεζερβουάρ και το δεξί πόδι ακουμπάει στο ρεζερβουάρ με τον προσαγωγό.
Στο τελευταίο σέσσιον το διόρθωσα αυτό. Λόγω του μάκρους των ποδιών μου (1,87 ύψος λέμε...) έπρεπε να "κλειδώσω" τη λεκάνη τέρμα πίσω ώστε να "βιδώσω" το γόνατο-και όχι τον προσαγωγό-στο ρεζερβουάρ για να πετύχω τη μέγιστη σταθερότητα πριν και κατά τη στροφή.
-Η δεύτερη φωτό είναι η αγαπημένη μου. Είναι από το τελευταίο session όλα σωστά εκτός από τον κορμό μου που θα έπρεπε να είναι πιο χαμηλά.
-Στην τρίτη πάω σχετικά χαλαρά οπότε δεν βρίσκω κάτι να σχολιάσω.
Περιμένω την δική σας κριτική!
![]()
Αυτό θα μου φανεί πολύ χρήσιμο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Ας κάνω και ένα σχολιασμό για τα χάλια μου.
-Στην πρώτη φωτό κάθομαι λάθος. Η λεκάνη μου είναι στη μέση του ρεζερβουάρ και το δεξί πόδι ακουμπάει στο ρεζερβουάρ με τον προσαγωγό.
Στο τελευταίο σέσσιον το διόρθωσα αυτό. Λόγω του μάκρους των ποδιών μου (1,87 ύψος λέμε...) έπρεπε να "κλειδώσω" τη λεκάνη τέρμα πίσω ώστε να "βιδώσω" το γόνατο-και όχι τον προσαγωγό-στο ρεζερβουάρ για να πετύχω τη μέγιστη σταθερότητα πριν και κατά τη στροφή.
![]()
Δε προσπάθησα παρά μόνο 2-3 φορές να βγάλω το κάτω μέρος του σώματός μου και δεν είχα καλό σημείο στήριξης, άν και κοντούλης, μάλλον έκανα το ίδιο λάθος!
![]()
Δε ξέρω αν είναι εφικτό, αλλά ίσως μπορείς να "στραβώσεις" τον κορμό σου προς το εσωτερικό της στροφής, τώρα είσαι παράλληλος με τη μηχανή (συνήθως για να μη πέσουμε βγαίνουμε ανάποδα), και φαντάζομαι το να βγει λίγο ακόμα έξω ο κορμός είναι θεμιτό..
![]()
Δε μου ήρθαν ακόμα εμένα.. από δευτέρα ίσως..![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Αν και δουλευω στις 17:00 την τεταρτη 7/11/07 θα ειμαι και εγω στα μεγαρα μακαρι να εχει καλο καιρο.Φυσικα και ενοειται πως δεν θα μπω μεσα,αλλα θα εχω μαζι μου φωτογραφικη μηχανη (και αν θελετε και καμερα) και θα το παιξω φωτογραφος του μοτο.γρ![]()
@dodos 900 κανονιζουμε και παμε μαζι ετσι??
φροντιστε να ειστε απο νωρις εκει γιατι εχουμε να πουμε πολλα. :wacko:
Μπαμπη θα ερθεις??
υγ.φερτε ρε και κανενα χρονομετρο να σας μετραω,να μην βαριεμαι και εγω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
@dodos 900 κανονιζουμε και παμε μαζι ετσι??
υγ.φερτε ρε και κανενα χρονομετρο να σας μετραω,να μην βαριεμαι και εγω... [/B]
Πάμε!![]()
Για χρόνους έχουμε πολύυυυυυ καιρό ακόμα,τώρα εφαρμόζουμε-δοκιμάζουμε!![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
Μπαμπη καλες ειναι, δεν βαζω δικες μου, για να μη ζηλεψεις (και κανεις και συγκρισεις, για να κλεψεις τη θεση μου)!!!!!!!!!!!!:rotflmao:
![]()
![]()
![]()