οι μισοι που εχουν γραψει στο παρον θρεντ ουτε καν σκεφτονται να ερθουν παρολα αυτα συνεχιζουν...
οχι τπτ αλλο αλλα μετα χαλιονται με το σπαμ και το καθε σπαμ.
οσο για τους υπολοιπους.....
ρε μαγκες, μικρα παιδια ειμαστε?
Ειπαμε κατι, εαν δεν βρεχει ξεκιναμε, αλλιως συνεχιζουμε να κατουραμε τα ουισκια της προηγουμενης νυχτας (ουπς!)![]()
τι χαρτες και αηδιες? Να δειτε ΤΙ? ο ται το προτεινε και εκεινος θα μπει μπροστα να μας παει.
Μια ώρα συγκεντρωσης να βαλει μονο (εαν δεν το εχει κανει ηδη που και αυτο νομιζω εναφερθηκε καπου ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!![]()
alximisti το να αποφασιζεις να ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ τις αντοχες σου μετα απο εναν αρκετα σοβαρο τραυματισμο σα το δικο σου δεν ειναι κατι που το αποφασιζεις μονος για σενα. Θα υπαρχεει και αλλος κοσμος μαζι στη βολτα οι οιποιοι εχουν την ευθυνη για σενα και τον καθενα οπως εσυ εχεις την ευθυνη για τον καθε συνταξιδευτη σου![]()
Εγω οπως καταλαβατε ειμαι μεσα εκτος και αν ο ται θελησει να μας παει απο τα χαραματα για αρμεγμα!![]()
![]()
Α! Να ξεκαθαρισω πως βαση του τροπου οδηγησης που ξερω απο τον Χρηστο οτι εχει και των χιλιομετρων που εχουν να διανυθουν οτι το 150 που αναφερεται ειναι σχετικο (οχι δεν εχω σκοπο να 200ριζω στις ευθειες)![]()