Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 187

Θέμα: Kawasaki Z750 VS 600αρια SS !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    κατα ενα περιεργο τροπο θα συμφωνησω μαζι σου οτι το ΚΤΜ ειναι το καλυτερο γυμνο που εχω καβαλησει (μονο speed triple δεν εχω καβαλησει BTW...) οπως ομως θα συμπληρωσω "einai kai to kalytero mhxanaki toy kosmoy poy omws de tha agoraza pote"
    giati?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    giati?

γιατι κανει 14.000

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    για πολλους λογους.... γιατι ειναι ΚΤΜ, γιατι ειναι ακριβο σε αγορα και συντηρηση και γιατι... εχω το ομορφοτερο μηχανακι του κοσμου και αυτο που με καυλωνει περισσοτερο απο ολα!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Επισης, ζυγισανε το Z1000 στις 481 λιμπρες, καπου 240 κιλα δηλαδη, και με αδειο ρεζερβουαρ
    Εγω το εχω ζυγισει 230 κιλα με μισο ρεζερβουαρ και μαλιστα το μοντελο με ABS

Οποτε καταλαβαινετε τι γραφουν....
    Ρε After τα έχεις πάρει πολύ με τα περιοδικά

Το Ζ είναι 481lb δηλ. 481 avoirdupois pounds. Η advp pound (lb) είναι ίση με 453.59237 γραμμάρια.
    Το Ζ ζυγίζει άδειο 218,178 κιλά.

Δεν το αδίκησαν το μηχανάκι
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ρε After τα έχεις πάρει πολύ με τα περιοδικά

Το Ζ είναι 481lb δηλ. 481 avoirdupois pounds. Η advp pound (lb) είναι ίση με 453.59237 γραμμάρια.
    Το Ζ ζυγίζει άδειο 218,178 κιλά.

Δεν το αδίκησαν το μηχανάκι
    Νομιζα οτι 2 Pounds~1 κιλο

Re: Re: Re: Re: Re: Re: katse

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    τα ειπαμε και σε αλλο φορουμ... το ψυγειο του Ζ1οοο απο πετρα μιας και το καινουριο δεν εχει γρυλια προστατευτικη πανω του (οχι οπως το "παλιο" το ΟΜΟΡΦΟ)

πρωτο βγηκε το tuono factory που κανει οσο 2 Ζ1000 στην Αμερικη (κυριολεκτικα!!!!) 2ο το Ζ1000
    Ελπίζω να έχει γίνει αντιληπτή η χιουμοριστική παρέμβαση μου, έτσι ;;; Και αλλού που τα παμε, με την ίδια διάθεση έγινε.
    Αλλά μας τα ΄χετε κάνει τσουρέκια, το ένα σπάει το αλλο σκορπάει το άλλο έχει ακριβά ανταλλακτικά κλπ κλπ.
    Αφού βρήκα αποδείξεις ότι και τα Ζ είναι ομοίως 3μπούρδελα σιγά μη σας τη χάριζα...

( Δεν πιστεύω να μου την έχετε στημένη οι Ζάδες επειδή έβγαλα στη φόρα οτι τα Ζ σπάνε :rotflmao: :rotflmao: )

Η τιμή του Factory στην Ελλάδα δεν έχει τέτοια διαφορά. Δεν ξέρω πόσο κάνει το Ζ αλλά Factory βρίσκεις κοντά στα 13.000?.

Για το θέμα ομορφιάς, καθαρά υποκειμενικό. Και γω γουστάρω το δικό μου με 1000, αλλά είδα στις Σέρρες το SD R του Ρόμπερτ και έπαθα 3 εγκεφαλικά....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: katse

( Δεν πιστεύω να μου την έχετε στημένη οι Ζάδες επειδή έβγαλα στη φόρα οτι τα Ζ σπάνε :rotflmao: :rotflmao: )

Κοιτα κατω απο το σπιτι σου
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Ελπίζω να έχει γίνει αντιληπτή η χιουμοριστική παρέμβαση μου, έτσι ;;; Και αλλού που τα παμε, με την ίδια διάθεση έγινε.
    Αλλά μας τα ΄χετε κάνει τσουρέκια, το ένα σπάει το αλλο σκορπάει το άλλο έχει ακριβά ανταλλακτικά κλπ κλπ.
    Αφού βρήκα αποδείξεις ότι και τα Ζ είναι ομοίως 3μπούρδελα σιγά μη σας τη χάριζα...

Η τιμή του Factory στην Ελλάδα δεν έχει τέτοια διαφορά. Δεν ξέρω πόσο κάνει το Ζ αλλά Factory βρίσκεις κοντά στα 13.000?.

Για το θέμα ομορφιάς, καθαρά υποκειμενικό. Και γω γουστάρω το δικό μου με 1000, αλλά είδα στις Σέρρες το SD R του Ρόμπερτ και έπαθα 3 εγκεφαλικά....
    οχι ρε Βύρωνα εγω τα λεω ολα σοβαρα... αλλη δουλεια δεν ειχα να τσακώνομαι καθε μερα εδω μεσα με τον καθενα ετσι για να περναει η ωρα μου

το SD R του Ρόμπερτ και έπαθα 3 εγκεφαλικά....
    ENA ME JOLLY CAFE AYTOKOLLITA?? POU EXEI EPANW APO MANETES ALLAGMENES MEXRI EGW DEN KSERW TI??
    PROzacRIDER

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: katse

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    ENA ME JOLLY CAFE AYTOKOLLITA?? POU EXEI EPANW APO MANETES ALLAGMENES MEXRI EGW DEN KSERW TI??
    Εχει τα Jolly kafe στην Ελλάδα. Οι μανέττες δεν είναι τίποτα. CRG έχω και στο Tuono. Έχει carbon παντού και κάτι πανέμορφες akrapovic από λαιμούς. Μιλάμε για πολύ κακία....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: katse

Εχει τα Jolly kafe στην Ελλάδα. Οι μανέττες δεν είναι τίποτα. CRG έχω και στο Tuono. Έχει carbon παντού και κάτι πανέμορφες akrapovic από λαιμούς. Μιλάμε για πολύ κακία....
    TO EXW DEI...APO POLY POLY KONTA...LIGO PRIN PARW TO TUONO EIXA DEI AYTO... KAI SKEFTOMOUN NA XREWTHW MEXRI TA MPOUNIA GIA KATI TETOIO...
    PROzacRIDER

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Παντως εγω δεν τα πιστευω αυτα τα τεστ, γιατι παιζει μεγαλο ρολο το τι του αρεσει του καθε κατασκευαστη
    Και βασικα ειναι και αδικο για τα αλλα μηχανακια, γιατι ειχαν το factory και οχι το απλο tuono, εκτος του οτι λοιπανε και πολλα αλλα μηχανακια(brutale π.χ.)

Α, και κατι αλλο
    Για καποιο λογο ΟΛΑ τα Ζ1000 '07 που εχουν δυναμομετρηθει στην Αμερικη, εδειξαν μεχρι 107 αλογα
    Τα της Ευρωπης(εκτος Γαλλιας) εχουν δειξει απο116 και πανω
    Δεν ξερω γιατι, μαλλον στο akashi μισουν τους Αμερικανους

Επισης, ζυγισανε το Z1000 στις 481 λιμπρες, καπου 240 κιλα δηλαδη, και με αδειο ρεζερβουαρ
    Εγω το εχω ζυγισει 230 κιλα με μισο ρεζερβουαρ και μαλιστα το μοντελο με ABS

Οποτε καταλαβαινετε τι γραφουν....

ισως η διαφορα στους ιππους ειναι γιατι στην αμερικη χρησιμοποιουν νεροζουμι για βανζινη!!!
    91-92 οκτανια...
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    :a13:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	td1107-offtrack-025 (600 x 399).jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	72,2 KB 
ID:	112978

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    αυτο ειναι στο track day toy bikenet στημενα τα ειδα και μονο εγκεφαλικο δεν επαθα

και η σκυλιτσα αξηαγαπητη φοβερη :smilea:

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Fazer FZ6S vs Kawasaki Z750 part 1+2
    από nakedorange στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 01:02
  2. Ducati 620ie Monster Dark vs Kawasaki Z750
    από DionK στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 15:31
  3. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •