καλα, οκ! αν ειναι για τη μαλακια να τσακωθουμε δε το ανεχομαι! ΗΜΑΡΤΟΝ!
Αν θες τα σβηνω οσα εγραψα!
Συγνωμη ζηταω ετσι κι αλλιως!
Αυριο αν θες το συζηταμε γιατι ξερεις αν ειμαι φιλος σου ή οχι!
καλο βραδυ απο μενα!
καλα, οκ! αν ειναι για τη μαλακια να τσακωθουμε δε το ανεχομαι! ΗΜΑΡΤΟΝ!
Αν θες τα σβηνω οσα εγραψα!
Συγνωμη ζηταω ετσι κι αλλιως!
Αυριο αν θες το συζηταμε γιατι ξερεις αν ειμαι φιλος σου ή οχι!
καλο βραδυ απο μενα!
χαρισε μου μια φορμα και να δεις για ποτε μικραινω την υπογραφη μου!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
εσύ ρε μλκ κόψε κάτι από την υπογραφή σου!
ολόκληρο μακρυνάρι είναι!![]()
θα 'χαμε τις μισές σελίδες σε κάθε θρεντ που σπαμμάρεις άμα δεν υπήρχε η υπογραφή σου!![]()
και δεν σπαμαρω 'νταξει??![]()
αφού ρε μαλακισμένα δεν το σηκώνεται το σκληρό πορνό τι ξεβρακωνόσαστε τότε?
για να μας κ@υλώσεται??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
..........μπήκε και ο ροκαβλόν της κομπανίας τώρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αφού ρε μαλακισμένα δεν το σηκώνεται το σκληρό πορνό τι ξεβρακωνόσαστε τότε?
για να μας κ@υλώσεται??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1.ορθώς δεν χαρακτήρισες κανέναΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε χαρακτηρισα κανεναν εκανα χαβαλε με ολους.εγω το χοντραινω??αν ειναι ετσι και το πιστευετε σας ζηταω και συγγνωμη.(απολυτα χοντροκεφαλα και σαν κοτα για να μη ξεχνιομαστε!!!)
2.ορθώς ο ντιμ το χόντρυνε το πράγμα αλλά οι χαρακτηρισμοί προήλθαν από φίλο και στους φίλους κακία δεν κρατάμε ή τουλάχιστον την διώχνουμε γρήγορα,σωστά?
3.το "δε διαπραγματεύομαι τίποτα" είναι απολυτότητα και ξεροκεφαλιά...
4.το γεγονός ότι απαντάς στον ντιμ με βαρύ ύφος έγκειται στο γεγονός ότι αυτός είναι ο τρόπος αμυνάς σου (καλώς ή κακώς) και αμύνεσαι γιατί πολλοί (λίγο ή πολύ) σε πειράζαμε επειδή δεν γουστάρεις το χώμα...
τέσπα όπως και να'χει θεωρώ πως δεν έγινε κάτι το τραγικό μεταξύ σας και καλό θα ήτο να ξεπεραστεί γρήγορα!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
χαρισε μου μια φορμα και να δεις για ποτε μικραινω την υπογραφη μου!!
και δεν σπαμαρω 'νταξει??![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
καλα, οκ! αν ειναι για τη μαλακια να τσακωθουμε δε το ανεχομαι! ΗΜΑΡΤΟΝ!ανεξου οτι θελεις μητσο και οτι δεν ανεχεσαι καλα κανεις και βγαινεις και το λες!!!
Αν θες τα σβηνω οσα εγραψα!δεν ειναι αναγκη να σβησεις τπτ,χαλιεσαι που χαλιεσαι μια φορα γιατι ο χαρακτηρας μου ειναι αυτος που ειναι.δε χρειαζεται να χαλαστεις και δευτερη καταπιεζομενος.
Συγνωμη ζηταω ετσι κι αλλιως!για ποιο πραγμα?δε σε καταλαβαινω.
Αυριο αν θες το συζηταμε γιατι ξερεις αν ειμαι φιλος σου ή οχι!και εσυ ξερεις αν εισαι φιλος μου αλλα δε βλεπω τι εχουμε να συζητησουμε επι του θεματος.μπορουμε αν δε σε χαλαει τοσο πολυ να συζητησουμε οτιδηποτε αλλο θελεις.αλλωστε δεν ερχομαι δελεαρ για σοβαρη κουβεντα.ξεσκασμα και χαβαλε ψαχνω.δε θα αναλωσω κατ αυτον τον τροπο το βραδυ μου.
καλο βραδυ απο μενα! και απο μενα!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Με το "δεν το ανεχομαι" εννοω οτι το θεωρω γελοιο!
Παρακατω...
Δεν εχω καταλάβει που το πας!![]()
Μια ερωτηση ομως...
αν καποιος θελει δηλαδη να κουβεντιασει σοβαρα μαζι σου, δε θα το κανει στο Δελεαρ?
καλα και αν ητανε αυτος ο λογος στον μητσο θα απαντουσα ετσι???μου φαινεται δεν καταλαβες καλα μπαμπη.Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
1.ορθώς δεν χαρακτήρισες κανένα οκ
2.ορθώς ο ντιμ το χόντρυνε το πράγμα αλλά οι χαρακτηρισμοί προήλθαν από φίλο και στους φίλους κακία δεν κρατάμε ή τουλάχιστον την διώχνουμε γρήγορα,σωστά?εγω δεν κραταω κακι στον δημητρη.τον δημητρη χαλαει αυτο που ειμαι.και το να προερχονται ετσι ξερα οι χαρακτηρισμοι απο φιλο...ε δε θα το ελεγα οτι ειναι και το καλυτερο....
3.το "δε διαπραγματεύομαι τίποτα" είναι απολυτότητα και ξεροκεφαλιά...απολυτοτητα ειναι.ξεροκεφαλια οχι.ξεροκεφαλια θα ητανε να προσπαθω να σας πεισω οτι το χωμα ειναι μπουρδα!!!εγω δεν λεω αυτο.εγω λεω οτι δεν μου αρεσει το χωμα εμενα.βλεπεις τη διαφορα???
4.το γεγονός ότι απαντάς στον ντιμ με βαρύ ύφος έγκειται στο γεγονός ότι αυτός είναι ο τρόπος αμυνάς σου (καλώς ή κακώς) και αμύνεσαι γιατί πολλοί (λίγο ή πολύ) σε πειράζαμε επειδή δεν γουστάρεις το χώμα...
τέσπα όπως και να'χει θεωρώ πως δεν έγινε κάτι το τραγικό μεταξύ σας και καλό θα ήτο να ξεπεραστεί γρήγορα!εγω δεν ειχα προβλημα ουτως η αλλως.
![]()
ε δεν ειναι και η καλυτερη μου ρε συ, αλλα αν ειναι σονυ και ντε και δε παιζει αλλος χορος και αλλος χρονος να κουβεντιασω σοβαρα...υποχρεωτικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μια ερωτηση ομως...
αν καποιος θελει δηλαδη να κουβεντιασει σοβαρα μαζι σου, δε θα το κανει στο Δελεαρ?
ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!!!!
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ???
ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ????
Σου εχω εξηγεισει απλα οτι δεν ασπαζομαι τον απολυτο τροπο στους ανθρωπους (κολημα μου κι εμενα) αλλα οχι οτι προσπαθω να τους αλλαξω!
Πορευομαι και κανω παρεα με οποιον γουσταρω για τους λογους που τον γουσταρω ΑΝ τον γουσταρω!
Εσενα λοιπον σου εχω δειξει αυτο το ΑΝ!
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΛΕΩ ΡΕ ΓΜΤ!
Δεν ειναι και το καταλληλο μερος εδω αλλα στο δελεαρ δε συζητας σοβαρα, σε π.μ δεν απαντας, εγω βαριεμαι να κανω παραθεσεις επι παραθεσεων σε ενα θρεντ για να αναλυσω τι διαβασα, τι σκεφτηκα, ΠΩΣ το εγραψα και ολα τα συναφη...
τρεχα γυρευε δηλαδη!
ρε θα μας τρελανεις βραδυατικο?????Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!!!!
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ???
ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ????
Σου εχω εξηγεισει απλα οτι δεν ασπαζομαι τον απολυτο τροπο στους ανθρωπους (κολημα μου κι εμενα) αλλα οχι οτι προσπαθω να τους αλλαξω!
Πορευομαι και κανω παρεα με οποιον γουσταρω για τους λογους που τον γουσταρω ΑΝ τον γουσταρω!
Εσενα λοιπον σου εχω δειξει αυτο το ΑΝ!
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΛΕΩ ΡΕ ΓΜΤ!
Δεν ειναι και το καταλληλο μερος εδω αλλα στο δελεαρ δε συζητας σοβαρα, σε π.μ δεν απαντας, εγω βαριεμαι να κανω παραθεσεις επι παραθεσεων σε ενα θρεντ για να αναλυσω τι διαβασα, τι σκεφτηκα, ΠΩΣ το εγραψα και ολα τα συναφη...
τρεχα γυρευε δηλαδη!
τραβα πισω να δεις τι ειπες και πως το ειπες.
και δε νομιζω οτι εμεινε καποιο πμ σου αναπαντητο...!
![]()
![]()
![]()
![]()
και συνεχιζω Δελεαρ με :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos: :doritos:
:rotflmao::rotflmao:
![]()