Σελίδα 12 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 292

Θέμα: SUZUKI BANDIT 1250 S...

Ρε παλικάρια, τι θέτε να πείτε, ότι στην Αγγλία ας πούμε και στη Γερμανία, ότι νέο μοντέλο μπαίνει, πάει με τιμές 1980 ας πούμε και ΜΟΝΟ στο Ελλαδιστάν έρχονται τα μηχανάκια με κακή αναλογία Ευρώ-Γιέν; Γιατί στην Αγγλία άλλαξε το μοντέλο και ακρίβυνε 50-60 λίρες; Εδώ από τα 8000 πήγε στα 12000! 50% πάνω! Να μην πω και για την Ελληνική τιμή του Gladius...

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    EXΕΙ βαλει κανενας μανιταρια?που βιδωνουν στο πλαισιο?μπορει να βαλει καμια φωτο?ευχαριστω

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ MANUAL ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?

το δεξι βαντιλατερ δεν μου αναψε ποτε σε αντιθεση με το αλλο που δουλευει οταν πρεπει.μηπως αναβει σε μια ορισμενη θερμοκρασια η πρεπει να δουλευουν κ τα 2 ταυτοχρονα(μου φαινεται πιο λογικο)?
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

Talking

Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
    το δεξι βαντιλατερ δεν μου αναψε ποτε σε αντιθεση με το αλλο που δουλευει οταν πρεπει.μηπως αναβει σε μια ορισμενη θερμοκρασια η πρεπει να δουλευουν κ τα 2 ταυτοχρονα(μου φαινεται πιο λογικο)?
    πιο δεξι βεντιλατερ ρε μαν το μοτο σου 1 εχει!!!! στη μεση του ψειγιου σου και προβληματα θερμοκρασιας στα gsf δεν εχουν ακουστει!!!!
    service manual μονο στα english!!!!!

Red face

Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
    EXΕΙ βαλει κανενας μανιταρια?που βιδωνουν στο πλαισιο?μπορει να βαλει καμια φωτο?ευχαριστω
    τα μανηταρια ειναι καθαρα για look!!! οσα εχω δει απο πεσηματα κανενα δεν εκανε δουλεια!!!
    στραβονουν και μεγαλονουν την ζημια!! καλητερα καγκελα να δεις να βαλεις που για μενα πανε πιο πολυ στο μηχανακι και σε πτωσεις κανουν δουλεια!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Service Manual στα Ελληνικα υπαρχει για ολες τις moto της Suzuki , απλα τα εχει ΜΟΝΟ ο Σφακιανακης
    Μαλιστα ρωτησα καποια φορα γιατι δεν βγαινουν και για το κοινο.
    Τα συγκεκριμενα εχουν μεταφραστει απο τα Αγγλικα στα Ελληνικα μονο για την Σφακιανακης Α.Ε. , δηλ , εχει πληρωσει μεταφραστες τεχνικους και τα εχει κανει , δεν ειναι published για το κοινο.
    Σκοπος τους ειναι να τα συμβουλευονται οι ελληνες μηχανικοι του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BIKENEST
    τα μανηταρια ειναι καθαρα για look!!! οσα εχω δει απο πεσηματα κανενα δεν εκανε δουλεια!!!
    στραβονουν και μεγαλονουν την ζημια!! καλητερα καγκελα να δεις να βαλεις που για μενα πανε πιο πολυ στο μηχανακι και σε πτωσεις κανουν δουλεια!!!
    + 1000

Παλαιό μέλος
    πιο δεξι βεντιλατερ ρε μαν το μοτο σου 1 εχει!!!! στη μεση του ψειγιου σου και προβληματα θερμοκρασιας στα gsf δεν εχουν ακουστει!!!!
    service manual μονο στα english!!!!!
    Εχασες.. Το νεο μοντελακι εχει δυο βεντιλατερ.. Το ειδα και εγω με τα ματακια μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Εχασες.. Το νεο μοντελακι εχει δυο βεντιλατερ.. Το ειδα και εγω με τα ματακια μου.
    k7-k9 exei ena !! an to k-10 exei 2 den to gnorizo!!

k7-k9 exei ena !! an to k-10 exei 2 den to gnorizo!!

Βασικα το βαλανε στο GSXF 1250 λογω των πλαστικων και μαλλον περασε και στα αλλα....

The suspension is stiffer, to cope with the extra weight of the slender new bodywork. It wraps around the donated Bandit 1250 engine like a warm blanket, so the GSX 1250 FA has a bigger radiator and secondary fan to keep its powerhouse cool.

και εδω ολο το αρθρο:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...on-Bandit.html

Παλαιό μέλος
    Για το GSXF 1250 μιλαω. Αυτο εχει και το παλικαρι παραπανω.

ναι 2 βεντ. εχει το δευτερο ειναι μικροτερο κ αναβει σε πααααρα πολυ μεγαλες θερμοκρασιες γιαυτο δεν εχει αναψει εως τωρα.για κακγελα δεν μπορω να βαλω λογω του φερινγκ.το μηχανακι το φερα απο εξω γιαυτο κ manual στα ελληνικα δεν εχω.εαν καποος εχεο κ μπορει να με βοηθησει να το εχω κ εγω θα με βοηθησει πολυ

κανας με gsxf?(καλα μη βαρατε)

Σημερα εκανα στο ληστη μου το service των 12000 χλμ, λαδακι motul, πολυ καλυτεροαπο το balrey που ειχα βαλει πριν, το σασμαν βουτηρο. Εβαλα και ngk ιριδιου μπουζακι, και μαζι με προγραμματακι, εξατμιση, και φιλτρο, το μοτερ αναπνεει πολυ καλυτερα πλεον. Το γουσταρω τοσο πολυ αυτο το μηχανακι που ελπιζω να περασω πολυ καιρο μαζι του.
    val

Σελίδα 12 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki bandit 1250 vs yamaha FJR 1300
    από hararm123 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2011, 20:40
  2. Νεες τιμες Suzuki Bandit 1250
    από μπακαλογατος στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ