Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
[B]
Ποιος ειναι ο κολλημενος αραγε εδω...
ενταξει τωρα αφου ξεσκεπασες την παγκοσμια συνομοσια των δημοσιογραφων κατα των χιλιαριων μπορουμε να κοιμηθουμε ησυχοι.Παγκοσμιως λοιπον οι δημοσιογραφοι τα αρπαζουν συμφωνα με τα αδιασειστα επιχειρηματα σου.
POWER BIKES τευχος 41
gsxr1000 k6(modified-180ps) 0-400=10.36,0-1000=18.47
suzuki hayabusa k2(normal) 0-400=10.33,0-1000=18.75
suzuki hayabusa k5(modified 182ps) 0-400=10.42,0-1000=18.34
να θυμισω εδω οτι πολλα λεγονται περι βαρους το gen1 busa ζυγιζει πληρες υγρων 237κιλα και το κ7 210
δεν μιλαμε δηλαδη και για καμμια μπαλαρινα οπως λανθασμενα νομιζεται και νομιζετε(για το gixxer αναφερομαι)
οσο για τα γελια να ξερεις μονο οτι το γελιο απο το κλαμα το χωριζουν κατι χιλιοστα
ΥΣ ας κανει καποιος μεταφραση το κειμενο μου.
Χαχαχα εχεις πολυ μεγαλη πλακα
1)στα 0-1000 απο τα λεγομενα σου ειναι μπροστα τα χιλιαρια αρα ερχεσαι στα λογια μου που εχει βγαλει μαλλια η γλωσσα να το λεω τοσο καιρο αρα εως εδω συμφωνουμε οτι τα χιλιαρια ειναι ποιο γρηγορα το λεω αναλυτικα και συνεχεια μπας και τα εμπεδωσεται καποια στιγμη![]()
2)το μπουσα ειναι 156 αλογα και 237κιλα οπως λες ενω το Κ7 170 αλογα και 210 κιλα αν και δεν νομιζω οτι πρεπει να πω κ αλλα :a13: αλλα κατσε και σκεψου λιγο λοιπον ολα αυτα που λες μιας και απο τα γραφομενα σου φαινεσαι για εξυπνο και μορφωμενο παιδι ζυγιασετα κανε τελος παντων τους υπολογισμους σου και αν σου βγαινουν ολα αυτα που διαβαζεις τοτε παω πασο
3)δεν θελω σε καμια περιπτωσει ουτε με σενα αλλα ουτε με κανεναν απο εδω μεσα να παρεξηγηθω για τα κ@λ@μηχανακια ολα αυτα που λες φιλε μου τα σεβομαι αλλα μη προσπαθεις να με πεισεις γιατι ολα αυτα που σου λεω τα εχω φαει με το κουταλι και οχι στη θεωρια (καλη η θεωρια αλλα εως ενα σημειο )
4)μια ακομα συμβουλη θα σου δωσω και αν θες ακουσε την αν λοιπον ποτε ερθει η κακια στιγμη και βρεθει στο δρομο σου κανενα ταπεινο χιλιαρακι και στηθει διπλα σου εσυ απλα κανε το Γερμανο :a13: η τη κοταγιατι αλλιως το αυτο
θα γινει
μιας και το χωριζουν κατι χιλιοστα όπως λες κ εσυ
![]()
![]()
![]()