δν καταλαβα τι παιχτηκε με τον παρασκευοπουλο. εκτος συναγωνισμου τι σημαινει πρωτη φορα το ακουω..![]()
στον τελευταιο του γυρο τον μετρησα 1.06 με το κινητο, κ το τζιμ 1.10 νομιζω. εχει κανεις χρονους?
δν καταλαβα τι παιχτηκε με τον παρασκευοπουλο. εκτος συναγωνισμου τι σημαινει πρωτη φορα το ακουω..![]()
στον τελευταιο του γυρο τον μετρησα 1.06 με το κινητο, κ το τζιμ 1.10 νομιζω. εχει κανεις χρονους?
ε, τι παίχτηκεΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
στον τελευταιο του γυρο τον μετρησα 1.06 με το κινητο, κ το τζιμ 1.10 νομιζω. εχει κανεις χρονους?![]()
έχεις δει πολλούς αναβάτες του πρωταθλήματος να συμμετάσχουν σε 6ωρο και σε τοπικά πρωταθλήματα? = ξέρω τι θα πεις :wacko:
αυτός προφανώς ζήτησε να είναι εκτός συναγωνισμού για να μην ακουστεί τίποτα για την συμμετοχή του.
Είναι σαν ο Haga, Biaggi, Corser και λοιποί να πάνε να συμμετάσχουν σε τοπικό πρωτάθλημα που γίνεται στην Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία κλπ. Γίνεται ??? δεν γίνετα και ξέρεις γιατί.
όχι γιατί οι οδηγοί είναι ντίβες και με τη μύτη ψηλά, είναι γιατί αυτοί οι οδηγοί είναι σε άλλο επίπεδο γιατί είναι επαγγελματίες και όχι ερασιτέχνες όπως οι υπόλοιποι.
Πρέπει να υπάρχει συνείδηση σε ότι κάνουμε και όχι να λειτουργούμε στα κουτουρού![]()
Μολις γυρισα κι εγω απο ενα εξαντλητικο αγωνα
Εχθες με τη βροχη δεν μπηκα σχεδον καθολου μεσα στη πιστα που παρεμπιπτοντως ειχε αλλαξει εντελώς η χαραξηκαι να γρυρναω πανω απο 1.15 :hypnotize και ο Παρασκευοπουλος στο 1.06
αστα να παν το παλικάρι παει δίχως αυριο
τωρα σημερα βεβαια μετα απο μερικους γυρους βελτιώθηκα αρκετα που ειχα και το δευτερο καλυτερο χρονο της ημερας γενικης.
Τωρα οι χρονοι στον αγωνα ηταν οι εξεις για 1000
1)Παρασκευοπουλος 1.06.1![]()
2)Μαρκογιαννακης 1.08.9
3)Σταυρουλακης 1.09.5
4)Μαυρακης 1.10.8
ΚΑΙ 600 Μονο ονοματα γιατι χρονους δεν ξερω ακομα![]()
1)Διακακης
2)Πατερακης
3)Τσουρουνακης
4)Κοντοδημας που ειχε και το ταχυτερο χρονο στα 600
Μπραβο ντοκτορ ωραιες φωτο φόρτωσε φόρτωσε κι άλλες μεχρι να πεσει ο σερβερ![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Σ ευχαριστω Βασιλη να σε καλα και την επομενη φορα πιστευω να τα πουμε περισσοτεροΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μπραβο τζιμ συγχαρητηρια!![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ