Καλήμερα και κάλως σας βρήκα μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω oring για το καπάκι του φίλτρου λαδιού
Καλήμερα και κάλως σας βρήκα μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω oring για το καπάκι του φίλτρου λαδιού
Σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της yamaha ή σε κάποιον αντιπρόσωπο με ανταλλακτικά της yamaha (πχ spiliotis). Εγώ βέβαια στην περιοχή που είμαι βρίσκω και σε μαγαζιά με είδη moto (λάδια, φίλτρα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ), που δεν είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της yamaha.
Κάποια αντιπροσωπεία Yamaha ή μαγαζί με ανταλλακτικά μοτοσυκλετών που έχουν και aftermarket. Της Yamaha είναι ψιλοτσιμπημένο αν θυμάμαι καλά 8 ευρώ. Επίσης αν θυμάμαι καλά είναι δύο orings. Ένα πολύ μικρό που μπαίνει εσωτερικά σε μια εσοχή και ένα μεγάλο το οποίο πάει γύρω γύρω στο καπάκι. Φαντάζομαι το δεύτερο λες. Έχεις διαρροή ή απλά σάπισε και θες να το αλλάξεις;
παρε το παλιο για δειγμα και πηγαινε σε μαγαζι με βιομηχανικα (ορινγκ,τσιμουχες, ρουλεμαν)
με 1 ευρω θα παρεις τοσα που θα εχουν και τα εγγονια σου![]()
Με 9 ευρώ... 225 τεμάχια διαφόρων διαστάσεων.
Πάρε να'χεις.
https://www.toolstore.gr/o-rings-σετ...l#.VIRlyX-Pa-4
![]()
notakos με σώζεις!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καλημέρα παλουκαρια! Λοιπόν μετα απο περίπου 2 βδομάδες που είχε να κυκλοφορίσει η μηχανη πήγα σημερα να την παρω και βλεπω μια λίμνη απο κατω!
Τρελαθηκα! Πάω πιο κοντα και τι να δω... Ολο αυτο ηταν βενζίνη. Έσταζε απο το καρμπ. Τη βάζω μπροστά να ζεσταθει κανα 3λεπτο και φεύγω..
Μετα άρχισα να της πινω το αίμα σε μια καλή βόλτα..
Τωρα δεν στάζει απ ο,τι βλεπω..
Καμία ιδέα; Να πω οτι την είχα παρκαρισμένη με φουλ βενζίνη αλλα το ρουμπινετο στο ον!
Δεν νομιζω να ειναι προβλημα. Εγω το αφηνα παντα ανοιχτο. Καποια στιγμη μετα απο αρκετα χρονια εγινε αυτο που λες οποτε αρχισα να το κλεινω.
Ειχε τρεξει απο το σωληνακι της υπερχειλισης. Προσεξα επισης οτι εγλυφε το πλαισιο και γεμιζε μεχρι και το στηριγμα, οποτε εβαλα μια μικρη προεκταση στο σωληνακι ωστε να βγαινει
κατω απο το πλαισιο. Προσεξε το κι αυτο..
Και σενα απο κει εσταζε; Ανεβαζω μια προχειρη φωτο που φαινεται το σωληνακι...
Δυστυχώς δεν μπορω να δω τη φωτο γτ δεν ειμαι σε υπολογιστή αυτη τη στιγμή αλλα βενζίνη έσταζε ακριβως κατω απ το λεκανακι του καρμπ που εχει κατι σαν προεξοχή. Οχι απο λαστιχένιο σωληνακι
Γιατί δεν το στραγγίζετε το καρμπυρατέρ με το ρουμπινέτο κλειστό αν είναι να μείνει καιρό ακινητοποιημένη η μοτοσυκλέτα παίδες;
Εχεις δικιο αλλα επειδή το ρουμπινετο γενικά έχανε λιγο ειπα να μην το ζορίζω πολυ με άνοιξε κλείσε μεχρι να βρω χρόνο να το επιδιορθωσω!
Καλημερα συντροχοι,
Αυτο το κολαρο που βρισκεται μεταξυ του κεντρου του μπροστα τροχου και της δισκοπλακας (Που στο δικο μου ΧΤ γυριζει σαν τρελο) τι κανει? Μετα απο μεγαλη ερευνα στο διαδυκτιο και σε ολα τα XT600 του Πειραια τα περισσοτερα ΧΤ δε το φορανε πια. Δε μπορω να βρω πουθενα τη χρησιμοτητα του και κανενας δε το αναφερει καν στο Ιντερνετ. Στο service manual το αναφερει ως rubber dumper αλλα μετα απο τοσα χρονια ουτε rubber ειναι ουτε dumper.
O μηχανικος που ρωτησα μου ειπε να μην ασχοληθω, απλα μπορει να παρατηρησω λιγες περισσοτερες δονησεις στο μπροστινο. Το οποιο δεν ισχυει με τιποτα. Αν κανει κατι τοτε αυτο ειναι να τραβαει τις δονησεις απο τη δισκοπλακα για να μην υπαρξει περιπτωση να ξενιδωσουν οι βιδες. Βεβαια στη δισκοπλακα της braking που φοραω ουτε αυτο δε κανει γιατι δεν ειναι συνεχομενη η κυκλικη επιφανεια που εφαπτει με το δισκο.
Αν εχετε καμια ιδεα μου λετε.
thanks
![]()
Αρα δε βιαζομαστε να το αντικαταστησουμε.
Σε ευχαριστω παρα πολυ.
Το μονο που θα παω να κανω σιγουρα ειναι μια ζυγοσταθμιση αφου το εβγαλα, αν και δεν ειδα καμια διαφορα στο δρομο.
Επισης εχουμε κανενα καλο μαγαζι για ακτινολογηση?