Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 190

Θέμα: Εχουν σαλτάρει όλοι και όλες;

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Λοιπόν ....

Μόλις δούμε πεζό να διασχίζει τον δρόμο(εκτός διάβασης) κάνουμε τις εξής κινήσεις:

1) Τον εντοπίζουμε προσεκτικά και προβλέπουμε προς τα που θα κινηθεί.

2) Κατεβάζουμε μια ταχύτητα στο κιβώτιο(ή και περισότερες,ανάλογα με την κλιμάκωση του εκάστοτε κιβωτίου ταχυτήτων)

3) Με τον συμπλέκτη ήδη πατημένο από το προηγούμενο βήμα(2),ανοίγουμε το γκάζι μέχρι λίιιιγο πριν τα κόκκινα του στροφόμετρου.

4) Αφήνουμε απότομα τη μανέτα του συμπλέκτη κρατώντας παράλληλα τις στροφές μας κοντά στα κόκκινα.

5) Πολύ βασικό είναι να μην χάσουμε τα μάτια μας καμία στιγμή από τον πεζό.Ακόμα και όταν θα έχουμε πρώτο πλάνο τον ουρανό.

Βλέποντας ο πεζός ένα κάρτερ να έρχεται κατά πάνω του με φόρα και έναν αφιονισμένο κανίβαλο αναβάτη,τότε θα ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί αυτοσυντήρησής του σε όποια κατάσταση κι αν είναι.Ακόμα και ο τυφλός θα βρει το φως του!!Έτσι ως φυσική συνέπεια θα αποφύγει τον αλήτη μηχανόβιο και θα φάει επιτυχώς την μπουγάτσα του στο απέναντι αρτοποιείο συνοδεία του προσφιλούς κουτάκια ιδιοκτήτη.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποφύγει τον ''καντιλάτο'' αναβάτη(πολύ σπάνια περίπτωση) ,τότε ο πεζός έχει την ευχέρεια να πιαστεί από κάποιο μαρσπιέ ή από τους λαιμούς της εξάτμισης αν είναι χειμώνας και κρυώνει.Θα κάνει την σύντομη βόλτα του ''δικάβαλος'' πλέον και όποτε θέλει θα απαγκιστρωθεί από την μοτό και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Επίσης αν ο πεζός έχει στοιχειώδεις γνώσεις μηχανολογίας μπορεί κατά τη διάρκεια της ''βόλτας'' του κάτω απ'το κάρτερ να αλλάξει και κάνα λαδάκι,να τσεκάρει κάνα μπουζάκι...τί τσάμπα τον φορτωθήκαμε?Ας κάνει και καμιά δουλειά.

:wacko: :hypnotize

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Έχουν σαλτάρει ναι. Εδώ και καιρό όμως.
    http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Οι λεπτομέρειες, οι συνθήκες και οι παράμετροι που ρωτάς, ήταν όλες τέτοιες που ευννοούσαν την πρόκληση ατυχήματος!
    Ναι έχουν πάντα δίκιο, παρά το ατελές του παραδείγματός μου!
    Κύριε συμφωρουμήτη, με ρωτήσατε κάτι και δεν μ' αρέσει να μην απαντώ!!!

Σας παρακαλώ λοιπόν να κάνετε το ερώτημά σας σαφές! Επίσεις, κύριε συμφωρουμήτη δεν σας ζητώ τις λεπτομέρειες για να διαπιστώσουμε αν θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα, αλλά για τις πιθανές συνέπειες αυτού!!! Τα παραδείγματά μας θα πρέπει να είναι βάσιμα και όχι ουτοποικά!!!

Κύριε συμφωρουμήτη, θεωρήτε ότι οι πεζοί έχουν πάντα δίκιο ακόμα κι αν ο θάνατος ενός πεζού επιφέρει τον θάνατο 3 επιβατών ενός οχήματος???

Κύριε συμφωρουμήτη, αν βάλετε σε μια ζυγαριά τις ζωές των ανρθώπων θεωρήτε ότι οι ζωές των πεζών μετράνε περισσότερο???

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Λοιπόν ....

Μόλις δούμε πεζό να διασχίζει τον δρόμο(εκτός διάβασης) κάνουμε τις εξής κινήσεις:

1) Τον εντοπίζουμε προσεκτικά και προβλέπουμε προς τα που θα κινηθεί.

2) Κατεβάζουμε μια ταχύτητα στο κιβώτιο(ή και περισότερες,ανάλογα με την κλιμάκωση του εκάστοτε κιβωτίου ταχυτήτων)

3) Με τον συμπλέκτη ήδη πατημένο από το προηγούμενο βήμα(2),ανοίγουμε το γκάζι μέχρι λίιιιγο πριν τα κόκκινα του στροφόμετρου.

4) Αφήνουμε απότομα τη μανέτα του συμπλέκτη κρατώντας παράλληλα τις στροφές μας κοντά στα κόκκινα.

5) Πολύ βασικό είναι να μην χάσουμε τα μάτια μας καμία στιγμή από τον πεζό.Ακόμα και όταν θα έχουμε πρώτο πλάνο τον ουρανό.

Βλέποντας ο πεζός ένα κάρτερ να έρχεται κατά πάνω του με φόρα και έναν αφιονισμένο κανίβαλο αναβάτη,τότε θα ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί αυτοσυντήρησής του σε όποια κατάσταση κι αν είναι.Ακόμα και ο τυφλός θα βρει το φως του!!Έτσι ως φυσική συνέπεια θα αποφύγει τον αλήτη μηχανόβιο και θα φάει επιτυχώς την μπουγάτσα του στο απέναντι αρτοποιείο συνοδεία του προσφιλούς κουτάκια ιδιοκτήτη.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποφύγει τον ''καντιλάτο'' αναβάτη(πολύ σπάνια περίπτωση) ,τότε ο πεζός έχει την ευχέρεια να πιαστεί από κάποιο μαρσπιέ ή από τους λαιμούς της εξάτμισης αν είναι χειμώνας και κρυώνει.Θα κάνει την σύντομη βόλτα του ''δικάβαλος'' πλέον και όποτε θέλει θα απαγκιστρωθεί από την μοτό και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Επίσης αν ο πεζός έχει στοιχειώδεις γνώσεις μηχανολογίας μπορεί κατά τη διάρκεια της ''βόλτας'' του κάτω απ'το κάρτερ να αλλάξει και κάνα λαδάκι,να τσεκάρει κάνα μπουζάκι...τί τσάμπα τον φορτωθήκαμε?Ας κάνει και καμιά δουλειά.

:wacko: :hypnotize

Ότι και να πω είναι λίγο!!!!Συγχαρητήρια!!!

Ειδικά το κομμάτι με το μίνι σέρβις είναι απίθανο!!! νομίζω ότι από δω και πέρα βρήκα την λύση με τους πεζούς!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Κύριε συμφωρουμήτη, με ρωτήσατε κάτι και δεν μ' αρέσει να μην απαντώ!!!

Σας παρακαλώ λοιπόν να κάνετε το ερώτημά σας σαφές! Επίσεις, κύριε συμφωρουμήτη δεν σας ζητώ τις λεπτομέρειες για να διαπιστώσουμε αν θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα, αλλά για τις πιθανές συνέπειες αυτού!!! Τα παραδείγματά μας θα πρέπει να είναι βάσιμα και όχι ουτοποικά!!!

Κύριε συμφωρουμήτη, θεωρήτε ότι οι πεζοί έχουν πάντα δίκιο ακόμα κι αν ο θάνατος ενός πεζού επιφέρει τον θάνατο 3 επιβατών ενός οχήματος???

Κύριε συμφωρουμήτη, αν βάλετε σε μια ζυγαριά τις ζωές των ανρθώπων θεωρήτε ότι οι ζωές των πεζών μετράνε περισσότερο???

Οι συνθήκες ήταν τέτοιες ώστε ευνόησαν την πρόκληση του ατυχήματος! Το ατύχημα έχει γίνει! Μην ψάχνεις λεπτομέρειες πάνω στις οποίες θα βασιστείς, προκειμένου να το ανατρέψεις! Η ερώτηση και οι παράμετροί της είναι συγκεκριμένες! Με υπεκφυγές δεν ενισχύεις την (όποια) άποψή σου! Αντίθετα την αποδυναμώνεις (αν αυτό είναι δυνατόν να γίνει, ακόμη περισσότερο, σε μια τέτοια άποψη). Πολλοί από αυτούς που σκοτώνουν κάποιον, σκέφτονται κατόπιν εορτής "τι πήγε στραβά", αφού όπως εσύ (ευτυχώς μόνο στο παράδειγμα και σου εύχομαι ολόψυχα ποτέ στην πραγματικότητα) ήταν "σίγουροι" πως ήταν οι καλύτεροι οδηγοί στον κόσμο και δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο!
    Αυτό που ρωτάς πιο κάτω, δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω εγώ! Γι' αυτό υπάρχουν δικαστήρια ξέρεις! Το θέμα μας είναι συγκεκριμένο και προκαθορισμένο από την αρχή! Εφευρίσκοντας νέες παραμέτρους, αποδυναμώνεις ακόμη περισσότερο τους ισχυρισμούς σου! Δε βάζω καμμιά παρανοϊκή ζυγαριά στη συζήτηση. Αν υπάρχει τέτοια, βάλε τα 5-10 λεπτά που θα καθυστερήσεις, προκειμένου να είσαι 100% σίγουρη πως δε θα χτυπήσεις κάποιον στο δρόμο, με τη ζωή του ατυχούς πλάσματος του οποίου θα υποτιμήσεις τόσο πολύ, προκειμένου να μη χαρακτηριστείς ασυνεπής στο όποιο ραντεβού σου!

Αν πιστεύεις, πως αν σου δώσουν τις λεπτομερείς παραμέτρους, θα μπορέσεις να βρεις τις ακριβείς συνέπειες ενός ατυχήματος, η επιστήμη (κι εγώ μαζί της) σηκώνει ψηλά τα χέρια! Να μου δώσεις επειγόντως το τηλέφωνο του καθηγητή που είχες στο μάθημα της φυσικής!

Re: Εχουν σαλτάρει όλοι και όλες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Σήμερα...
    Με λίγα λόγια έχουν σαλτάρει ......
    Τι να πω ρε φίλε... όπως πάντα κάποιος θα είναι στον κόσμο του...

Έχετε παρατηρήσει το άγχος που έχει ο κόσμος; Όλοι τρέχουν σαν τρελοί! Κάποιοι πεζοί περνάνε τους δρόμους χωρίς να κοιτάνε, κάποιοι οδηγοί παραβιάζουν stop γιατί σκεφτόνταν διάφορα ή γιατί μιλούσαν στο κινητό κλπ κλπ και πάντα κάποιος την πληρώνει....
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος

Re: Re: Εχουν σαλτάρει όλοι και όλες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Τι να πω ρε φίλε... όπως πάντα κάποιος θα είναι στον κόσμο του...

Έχετε παρατηρήσει το άγχος που έχει ο κόσμος; Όλοι τρέχουν σαν τρελοί! Κάποιοι πεζοί περνάνε τους δρόμους χωρίς να κοιτάνε, κάποιοι οδηγοί παραβιάζουν stop γιατί σκεφτόνταν διάφορα ή γιατί μιλούσαν στο κινητό κλπ κλπ και πάντα κάποιος την πληρώνει....
    Έχεις δίκιο δυστυχώς.
    Και ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει; Πως ο απίστευτος εγωισμός μας, μας έχει κάνει να κατατάξουμε τον εαυτό μας σε ομάδες, που κατά την κρίση μας έχουν πάντα δίκιο, επειδή ακριβώς ανήκουμε εμείς σ' αυτές! Οι πεζοί π.χ. είναι κακοί! Θέλουν το κακό μας (αν εμείς είμαστε μοτοσυκλετιστές). Το ίδιο ισχύει στο πως βλέπει ένας πεζός τους μοτοσυκλετιστές! Όλοι είναι αλήτες κ.λπ. Αν δε βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση του άλλου, δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση! Λουστείτε την!

Οι συνθήκες ήταν τέτοιες ώστε ευνόησαν την πρόκληση του ατυχήματος! Το ατύχημα έχει γίνει! Μην ψάχνεις λεπτομέρειες πάνω στις οποίες θα βασιστείς, προκειμένου να το ανατρέψεις! Η ερώτηση και οι παράμετροί της είναι συγκεκριμένες! Με υπεκφυγές δεν ενισχύεις την (όποια) άποψή σου! Αντίθετα την αποδυναμώνεις (αν αυτό είναι δυνατόν να γίνει, ακόμη περισσότερο, σε μια τέτοια άποψη). Πολλοί από αυτούς που σκοτώνουν κάποιον, σκέφτονται κατόπιν εορτής "τι πήγε στραβά", αφού όπως εσύ (ευτυχώς μόνο στο παράδειγμα και σου εύχομαι ολόψυχα ποτέ στην πραγματικότητα) ήταν "σίγουροι" πως ήταν οι καλύτεροι οδηγοί στον κόσμο και δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο!
    Αυτό που ρωτάς πιο κάτω, δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω εγώ! Γι' αυτό υπάρχουν δικαστήρια ξέρεις! Το θέμα μας είναι συγκεκριμένο και προκαθορισμένο από την αρχή! Εφευρίσκοντας νέες παραμέτρους, αποδυναμώνεις ακόμη περισσότερο τους ισχυρισμούς σου! Δε βάζω καμμιά παρανοϊκή ζυγαριά στη συζήτηση. Αν υπάρχει τέτοια, βάλε τα 5-10 λεπτά που θα καθυστερήσεις, προκειμένου να είσαι 100% σίγουρη πως δε θα χτυπήσεις κάποιον στο δρόμο, με τη ζωή του ατυχούς πλάσματος του οποίου θα υποτιμήσεις τόσο πολύ, προκειμένου να μη χαρακτηριστείς ασυνεπής στο όποιο ραντεβού σου!

Αν πιστεύεις, πως αν σου δώσουν τις λεπτομερείς παραμέτρους, θα μπορέσεις να βρεις τις ακριβείς συνέπειες ενός ατυχήματος, η επιστήμη (κι εγώ μαζί της) σηκώνει ψηλά τα χέρια! Να μου δώσεις επειγόντως το τηλέφωνο του καθηγητή που είχες στο μάθημα της φυσικής!

Κύριε συμφωρουμήτη, με κατηγορήτε για υπεκφυγές? Κύριε συμφωρουμήτη, θεωρήτε πως είναι άποψή μου? Κύριε συμφωρουμήτη, έχει σκοτωθεί φίλος μου για να αποφύγει πεζό, και ο πεζός περαπάτει ανέμελα και κάνει την ζωή του ακόμα!

Κύριε συμφωρουμήτη, η ζωή όλων είναι ίση! Κύριε συμφωρουμήτη, όπως συμορφώνομαι εγώ και κάθε εγώ με τους κανόνες, πρέπει να συμορφώνεται και ο πεζός! Κύριε συμφωρουμήτη, ατυχήματα συμβαίνουν πάντα! Κύριε συμφωρουμήτη, τις συνέπιες μιας αντίδρασης στο τιμόνι δεν τις ξέρουμε! Κύριε συμφωρουμήτη, τον πεζό που περνάει όπως να 'ναι δεν θα τον χτυπήσω επίτηδες! Κύριε συμφωρουμήτη, ο πεζός που περνάει όπως να 'ναι είναι επικίνδυνος! Κύριε συμφωρουμήτη ο πεζός που περνάει όπως να ' ναι μπορεί να αφήσει παιδιά ορφανά! Κύριε συμφωρουμήτη ο πεζός δεν έχει πάντα δίκιο! Κύριε συμφωρουμήτη, όλοι ζουμε μα κανόνες! Κύριε συμφωρουμήτη, νομίζω ότι το κόμπλεξ σας του να είστε πεζός σας έχει κάνει να βάλετε παροπίδες!!!

Για μένα...υπάρχουν 2 είδη πεζοί...

οι γρήγοροι....

....και αυτοί που έχω στείλει στο Κ.Α.Τ. ...!!!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος
    Κύριε συμφωρουμήτη, με κατηγορήτε για υπεκφυγές? Κύριε συμφωρουμήτη, θεωρήτε πως είναι άποψή μου? Κύριε συμφωρουμήτη, έχει σκοτωθεί φίλος μου για να αποφύγει πεζό, και ο πεζός περαπάτει ανέμελα και κάνει την ζωή του ακόμα!

Κύριε συμφωρουμήτη, η ζωή όλων είναι ίση! Κύριε συμφωρουμήτη, όπως συμορφώνομαι εγώ και κάθε εγώ με τους κανόνες, πρέπει να συμορφώνεται και ο πεζός! Κύριε συμφωρουμήτη, ατυχήματα συμβαίνουν πάντα! Κύριε συμφωρουμήτη, τις συνέπιες μιας αντίδρασης στο τιμόνι δεν τις ξέρουμε! Κύριε συμφωρουμήτη, τον πεζό που περνάει όπως να 'ναι δεν θα τον χτυπήσω επίτηδες! Κύριε συμφωρουμήτη, ο πεζός που περνάει όπως να 'ναι είναι επικίνδυνος! Κύριε συμφωρουμήτη ο πεζός που περνάει όπως να ' ναι μπορεί να αφήσει παιδιά ορφανά! Κύριε συμφωρουμήτη ο πεζός δεν έχει πάντα δίκιο! Κύριε συμφωρουμήτη, όλοι ζουμε μα κανόνες! Κύριε συμφωρουμήτη, νομίζω ότι το κόμπλεξ σας του να είστε πεζός σας έχει κάνει να βάλετε παροπίδες!!!

Το γεγονός πως σκοτώθηκε κάποιος οδηγός που ήταν φίλος σου, χτυπώντας κάποιον κακό πεζό, δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα που αποδεικνύει τους ισχυρισμούς σου! Και βέβαια σε "κατηγορώ" πως υπεκφεύγεις, όταν σε ρωτάω κάτι συγκεκριμένο και με ρωτάς αν ο αυτόπτης μάρτυρας φορούσε μωβ γραβάτα! Ίσως να συνήθισες να σου μιλάνε με το γάντι.
    Ο πεζός έχει πάντα δίκιο! Get over it! Αν θέλεις να πείσεις κάποιον για το αντίθετο, μίλα σοβαρά με επιχειρήματα!
    Με επειχειρήματα που αποσκοπούν στο να σχηματιστεί η γνώμη κάποιου, επηρεάζοντάς τον συγκινησιακά, δεν αποδεικνύεις τίποτα, αλλά αποδυναμώνεις ακόμη περισσότερο τη θέση σου! Σου εξήγησα επανειλημμένα ποια είναι η διαφορά μεταξύ πεζού και οδηγού! Αν έπρεπε να κάνω διδακτορικό για να περπατάω, φυσικά και δε θα υπήρχε πρόβλημα! Το πρόβλημα είναι στο ότι πρέπει ο οδηγός να περνά από εξετάσεις εξίσου δύσκολες με διδακτορικό, αλλά η Ελληνική πραγματικότητα έχει υποτιμήσει τόσο πολύ τη σημασία του να κρατάς στα χέρια σου τις ζωές των άλλων, που με συνοπτικές διαδικασίες, γίνεσαι κάτοχος διπλώματος!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    και γω που νόμιζα ότι κάποια στιγμή θα τελείωνε,

:ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
    Για μένα...υπάρχουν 2 είδη πεζοί...

οι γρήγοροι....

....και αυτοί που έχω στείλει στο Κ.Α.Τ. ...!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Το γεγονός πως σκοτώθηκε κάποιος οδηγός που ήταν φίλος σου, χτυπώντας κάποιον κακό πεζό, δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα που αποδεικνύει τους ισχυρισμούς σου! Και βέβαια σε "κατηγορώ" πως υπεκφεύγεις, όταν σε ρωτάω κάτι συγκεκριμένο και με ρωτάς αν ο αυτόπτης μάρτυρας φορούσε μωβ γραβάτα! Ίσως να συνήθισες να σου μιλάνε με το γάντι.
    Ο πεζός έχει πάντα δίκιο! Get over it! Αν θέλεις να πείσεις κάποιον για το αντίθετο, μίλα σοβαρά με επιχειρήματα!
    Με επειχειρήματα που αποσκοπούν στο να σχηματιστεί η γνώμη κάποιου, επηρεάζοντάς τον συγκινησιακά, δεν αποδεικνύεις τίποτα, αλλά αποδυναμώνεις ακόμη περισσότερο τη θέση σου! Σου εξήγησα επανειλημμένα ποια είναι η διαφορά μεταξύ πεζού και οδηγού! Αν έπρεπε να κάνω διδακτορικό για να περπατάω, φυσικά και δε θα υπήρχε πρόβλημα! Το πρόβλημα είναι στο ότι πρέπει ο οδηγός να περνά από εξετάσεις εξίσου δύσκολες με διδακτορικό, αλλά η Ελληνική πραγματικότητα έχει υποτιμήσει τόσο πολύ τη σημασία του να κρατάς στα χέρια σου τις ζωές των άλλων, που με συνοπτικές διαδικασίες, γίνεσαι κάτοχος διπλώματος!

Κύριε συμφωρουμήτη απαντήστε σε ένα-ένα από τα παραπάνω!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εγώ θα προτιμούσα να ΜΗΝ απαντήσει ο κύριος συμφορουμίτης, μιας και η κουβεντούλα σας έχει ξεφύγει πλέον απ΄τα όρια της συζήτησης ή έστω διαμάχης και παίζετε με τις λέξεις και μόνο !!

Ελεος ρε παιδιά. Το σκίσατε το θέμα.!!!
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος

Κύριε συμφωρουμήτη απαντήστε σε ένα-ένα από τα παραπάνω!

Συμφωνώ πως είναι ίση! Το επανέλαβα αρκετές φορές άλλωστε. Τόσες που όφειλες να το έχεις εμπεδώσει! Συμφωνώ πως όλοι υποκείμεθα σε κανόνες! Ο καθένας μας σε διαφορετικούς όμως, ανάλογα με το ιατρικό του status καταρχήν (παρά το γεγονός πως υποστηρίζεις την ισότητα γι' αυτό, ενώ δε δείχνεις τον ίδιο ζήλο, για τις διαφορές στη συμπεριφορά κάθε είδους, ανάλογα με το κοινωνικό status)! Σε άλλους κανόνες πρέπει να υπακούς εσύ, που εκτός από στραβάδι, είσαι οδηγός σε αρτιμελή και υγιή κατάσταση, με σώας τας φρένας (κρίμα που μέχρι τώρα επιβεβαιώνεις πως αυτό ισχύει μόνο για τη μοτοσυκλέτα σου) και ικανή οπτική οξύτητα και σε άλλους υπόκειται ο τυφλός, καθυστερημένος! Εσύ, σαν άνθρωπος με όλα τα παραπάνω προνόμια, εφόσον έχεις εξεταστεί και σου έχει αποδωθεί δίπλωμα ικανότητας οδήγησης, οφείλεις να προσέχεις και τον πεζό, που δεν έχει τη δική σου τύχη και δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσεις μέσα στα εκατοστά του δευτερολέπτου που θα τον έχεις σε απόσταση βολής, αν είναι ΑΜΕΑ ή απλώς βλάκας!
    Σου ξαναείπα πως με σκυλάδικα (συγκινησιακού περιεχομένου) επιχειρήματα περί ορφανών, που αποσκοπούν να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση (η οποία περιορίζεται σε συγκεκριμένο θέμα), εκθέτεις τον εαυτό σου!
    Ο πεζός έχει πάντα δίκιο και λυπάμαι για το σπυρί που φυτρώνει στη φάτσα σου, κάθε φορά που το ακούς! Τέλος, είναι νομίζω φανερό, ποιος διακατέχεται από κάποιου είδους σύμπλεγμα εναντίον των πεζών! Δεν έχει παρά να ανατρέξει σε ότι έχεις πει μέχρι τώρα, στην εμμονή σου να ρωτάς συνεχώς το ίδιο πράγμα και στον τρόπο που μου απευθύνεις το λόγο.
    Απάντησα σε ένα-ένα... σε όλα! Εσύ αντίθετα απαντάς επιλεκτικά! Σου απηύθυνα μια ερωτησούλα, για την οποία αφού με ρώτησες κάθε είδους άσχετη λεπτομέρεια υπεκφεύγοντας (και διαμαρτυρόμενη που το επισήμανα), την έθεσες στο αρχείο! Και εγώ είμαι ο συμπλεγματικός!

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF