Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 185

Θέμα: απο το ματι του μπατσου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ποιος στα είπε παλικάρι μου αυτά?

Η εκπαίδευση αστυνομικών δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με εκπαίδευση στρατιωτικών.

Για προσέχτε λίγο τα καρότα που πετάτε.

Άλλος πάλι, από δώ........

(ξαναπροσπάθησε: όσον αφορά ΣΤΗΝ...)
    Φίλε trap μην αρπάζεσαι, δεν υπάρχει λόγος,

Σίγουρα δεν έχω εκπαιδευτεί στην ίδια σχολή, αλλά έχω δει σε κοντινό μου άνθρωπο τα αποτελέσματα της "εκπαίδευσης" τους μετά απο 2 χρόνια... Οπότε πίστεψε με δεν είμαι εντελώς αδαής με το θέμα.

Οταν μιλάμε για στρατιωτική εκπαίδευση, θα πρέπει να καταλάβεις ότι η ΕΛ.ΑΣ όπως και η Πυροσβεστική και το Λιμενικό είναι Σώματα Ασφαλείας, Μπορεί να μην είναι στρατός αλλά σίγουρα δεν είναι ενα ΤΕΙ/ΕΑΙ.

Η εκπαιδευσή τους και δεν μιλάω για τα μαθήματα που διδάσκονται εκεί, έχει την βάση της στο στρατό, διαμονή εντός, στολή, παρελάσεις, αξιωματικούς απο πάνω τους συνέχεια, ωράρια φαγητού κατάκλησης εξόδων, ιεραρχία, πειθαρχία, Άδειες, κλπ κλπ κλπ.

Το θέμα μου δεν ήταν ΣΕ ΤΙ εκπαιδεύονται, αλλά ΠΩΣ...

Σε τι διαφωνείς με αυτό?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    .... ότι ο ΕΛΑΣ ...

Ο ΕΛΑΣ μας τελείωσε το 49.... εκτός κι αν συνεχίζεται η δράση του συγκεκαλυμμένα τόσα χρόνια από τΗν ΕΛΑΣ.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ο ΈΛληνας ΑΣτυνόμος ήθελα να πώ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(το διόρθωσα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ο ΕΛΑΣ μας τελείωσε το 49.... εκτός κι αν συνεχίζεται η δράση του συγκεκαλυμμένα τόσα χρόνια από τΗν ΕΛΑΣ.....

O ΕΛΑΣ τελειωσε στην <<Βαρκιζα>>...Ο ΔΣΕ τελειωσε το 49....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Φυσικά... οι απλοί αστυφύλακες (στο Ελλαντιστάν) γνωρίζουν (δεν φταίνε αυτοί) όσα χρειάζονται... Τίποτα δλδ...
    πράγματι, είναι λυπηρόν το πόσο ΑΣΧΕΤΟΙ κ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ είναι. Και καλά αν είσαι τα δύο προηγούμενα, υπάρχει ελπίδα οτι κάτι μπορείς να κάνεις.
    Αν είσαι όμως ΚΑΚΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ τα πράγματα είναι δύσκολα..

Ευτυχώς όμως --από την άλλη, γιατί πάντα υπάρχει κ η άλλη πλευρά-- οι ΕΚΑΜίτες έχουν αρκετά καλό επίπεδο εκπαιδεύσεως καθώς κ πνεύμα ομάδος...επίσης βγαίνουν εξωτερικό ολοένα και συχνότερα (ισραηλ/αμερικη) και αποκτούν πολύ καλή εμπειρία και γνώσεις αποσπώντας και καλές κριτικές...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Το θέμα μου δεν ήταν ΣΕ ΤΙ εκπαιδεύονται, αλλά ΠΩΣ...
    Σε τι διαφωνείς με αυτό?
    Σε τίποτε.
    οκ.

εγω προτεινω λοιπον να δημιουργηθει ενα κινημα πολιτων για την καταργηση τησ αστυνομιας..
    οτι διαφορεσ προκυπτουν να τισ λυνουμε μεταξυμασ,κλωτσομπουνιδια,καραμπινεσ εκτελεσεισ..
    τι τουσ χρειαζομαστε τουσ αχρηστουσ....

ελα να βλεπω συμετοχεσ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
    εγω προτεινω λοιπον να δημιουργηθει ενα κινημα πολιτων για την καταργηση τησ αστυνομιας..
    οτι διαφορεσ προκυπτουν να τισ λυνουμε μεταξυμασ,κλωτσομπουνιδια,καραμπινεσ εκτελεσεισ..
    τι τουσ χρειαζομαστε τουσ αχρηστουσ....

ελα να βλεπω συμετοχεσ...

"ς"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Η αστυνομια δεν υπαρχει για να λυνει διαφορες...Τα δικαστηρια ειναι αρμοδια για αυτο....Η αστυνομια υπαρχει για να τηρει τον νομο και την ταξη....

Βεβαια εδω υπαρχει το εξης....Τον νομο και την ταξη τον μεταφραζει καθενας οπως νομιζει....

παλι HONDA ρε παιδια??
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    ....
    ή μήπως νομίζετε ότι τα νομικά που διδάσκονται εκεί είναι εφάμιλα της νομικής;
    σαν τα οικονομικά που κάνουν στα ιέκ και κοντεύουν να μας πουν ότι είναι ισάξια με τα πανεπιστήμια
    Αφορμη απο το ποστ σου και επειδη βλεπω επιμενουν πολλοι!!
    τι σας κανει να πιστευετε οτι οι γνωσεις νομικης π.χ κανουν αυτες τις σχολες ευκολες η δυσκολες--δεν τους χρειαζονται και σπουδαια νομικα---γι αυτο και ολλο εισαγγελεις αποφασιζουν για τα σοβαρα θεματα---κι αυτοι...τελος παντων
    οι μπατσοι--οι στρατιωτικοι --οι γιατροι--οι πολιτικοι---και οτι αλλο θελετε βαλτε ειναι εικονα της ....σκατοκοινωνιας μας...
    και επειδη πολλοι το πανε στη μορφωση βλεπω και τους γιατρους (επιστημονες) με τα φακελακια τους τους δικαστες τους πολιτικους
    μορφωμενοι κυριοι με εξωτερικα

σου εχει τυχει να σου λεει ο γιατρος βαλτε κατι παραπανω να το σπρωξουμε ειναι επειγον μην το αφησουμε στη...λιστα δεν μπορειτε εε?? τοτε εχει...ο θεος
    και κατι τελευταιο (ξερω πως καποιοι θα ειρωνευτουν)
    στις δουλειες αυτες πανε απλα παιδια απο τις λαικες γειτονιες--σαν εμενα και εσενα--και οχι οι φραγκατοτζακατοι (τουλαχιστον η πλεοφηφια)
    απο και κει και περα η νοοτροπια οδηγει
    να θυμισω οτι οταν φτιαχτηκε η ομαδα Ζ τα πρωτα στελεχη ηταν πρωην<<μηχανοβιοι--αλητες>>
    απλα ξαφνικα περασαν....απεναντι και εγιναν μπατσοι--γουρουνια--δολοφονοι....
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Υπαρχει μια βασικη διαφορα αναμεσα στα μαντροσκυλα και στον τσοπανη ομως δεν νομιζεις?

Και φυσικα η βαση της καταστασης ειναι το κεφαλι...

Πρωτα ξεκιναμε με τους πολιτικους και μετα παμε στους δικαστες,με λιγα λογια στα ανωτερα κοινωνικα στρωματα με εξουσια,και στο τελος ειναι αυτοι που λες λαικα παιδια...Οταν μια κοινωνια εχει προβλημα δεν ειναι εξαιτιας μιας κοινωνικης ταξης..Ειδικα οι κατωτερες που περιλαμβανονται οι αστυνομικοι...

Στην τελικη αυτοι ψηφιζουν και τους πανω...Εστω και αν το συστημα δεν αφηνει πολλα περιθωρια...

Οταν ο τσοπανος εκπαιδευσει το μαντροσκυλο να γινει αγριο δεν φταιει,απαραιτητα,το μαντροσκυλο...Ο κανονας ειναι η εκπαιδευση και οι συνθηκες τις οποιες δυσκολευει και ο τσοπανης...

Για παραδειγμα...ΑΝ οι αστυνομικοι επερναν μισθο αναλογο του κινδυνου και τις ευθυνης τους,εκπαιδευονταν σωστα,ειχαν τα μεσα να κανουν την δουλεια τους και δεν υπηρετουσαν τους στοχους <<τρομοκρατιας>> και τις ποδοσφαιρικες ΑΕ πιστευω οτι τα πραγματα θα ηταν καλυτερα...Για ολους...

Οι αστυνομικοι θα φταινε αποκλειστικα οταν η εκτελεστικη εξουσια δουλεψει καλα μεσα σε ενα σωστο πλαισιο που θα παρεχει η νομοθετικη εξουσια και αυτοι παραμεινουν ιδιοι...

Στο γενικο πλαισιο λοιπον δεν φταινε οι ιδιοι...Στο ειδικο πλαισιο και ατομικα εχουν ευθυνες οπως ο μπατσος που χτυπαγε τα κλεφτρονια στην Ομονοια μεσα στο τμημα...Υπαρχει βεβαια και ενα ακροδεξιο κομματι ειδικα στα ΜΑΤ αλλα τελος παντων....Αυτοι ειδικα ειναι καρατσοπανοσκυλα....

Κατα τα αλλα ειναι σαπιο το ολο συστημα και ειναι σαπιοι στην πλειοψηφια τους ή τελος παντων σε ενα μεγαλο ποσοστο οι φιλοι μας οι αστυνομικοι...

παλι HONDA ρε παιδια??
    επι της ουσιας δεν βλεπω διαφωνια
    για ολλες τις επαγγελματικες και κοινωνικες ταξεις ισχυουν τα ιδια <<ελαφρυντικα>> αλλα και και τα ιδια <<επιβαρυντικα>>:smilea:
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Μα εγω εκανα εναν προχειρο διαχωρισμο των ταξεων...Και εκει ειναι η μεγαλη διαφορα....

Δεν εχουν ολες οι ταξεις τις ιδιες ευθυνες....Τις ιδιες ευθυνες εχω ενας απλος ιδιωτης με τον προεδρο του Αρειου Παγου,τον Πρωθυπουργο,τον αρχηγο της Αστυνομιας,τον Κοκκαλη,τον Βαρδινογαννη κλπ??Εγω με εναν δικαστη??Εγω με εναν αστυνομικο ακομα και χαμηλοβαθμο??Εγω με τον Τριανταφυλλοπουλο?? (Αντι του εγω ο καθες μικρος-μικρομεσαιος-μεσαιος(βαρια) πολιτης)

Εχουν ολοι μεριδιο...Αλλα το κυριο μεριδιο το εχουν οι ανωτερες ταξεις...Τα ανωτερα οικονομικα στρωματα που συγκεντρωνουν και τις εξουσιες....

Ειναι θεμελιωδεις διαφορες...Δεν λεμε το ιδιο....Απο οτι καταλαβα τουλαχιστον...Η Αστυνομια εχει τεραστιες ευθυνες και η ιδια...Απο τον υπουργο μεχρι τον τελευταιο αστυνομικο...Το μεγεθος της ευθυνης διαφερει....

Εγω παντως δεν τους εχω καμμια εμπιστοσυνη και λυπαμαι που το λεω...

παλι HONDA ρε παιδια??
    φιλε μου επιμενω οτι δεν εχουμε επι της ουσιας διαφορα
    απλα με αλλα λογια λεω και γω μη τα βαζετε (μονο) με τους μπατσους--αλλοι πιο <<ψηλα>> εχουν μεγαλυτερες ευθυνες:smilea: χωρις να σημαινει βεβαια πως αυτοι ειναι ενταξει
    οχι ομως οτι μονο αυτοι φταινε για τα σημερινα χαλια και αυτοι οπως και εμεις χορευουμε σε <<δοσμενο>> σκοπο

η διαφορετικα αν θες δεν ειναι μονο αυτοι <<χαλασμενοι>> ειμαστε ολλοι μας
    με τις απαραιτητες εξαιρεσεις φυσικα...παντου
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    θα το ξαναπώ για τελευταία φορά.
    Δεν έχει καμία σχέση η εκπαίδευση ενός αστυνομικού με έναν στρατιωτικό. ΤΕΛΟΣ.

Εφ'όσον όμως δεν το δέχεσαι θα κανω μια τελευταία φιλότιμη προσπάθεια να εξηγήσω, μιας και είναι τόσο απλό:
    δεν μπορούν να εκπαιδεύονται όπως οι στρατιωτικοί διότι η ΑΠΟΣΤΟΛΗ τους ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. Τα αντικείμενα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά ΚΑΙ ο ΤΡΟΠΟΣ διδασκαλίας είναι διαφορετικός.

(πιλοτικά η Ε.Α. έστειλε ένα ζεύγος ΕΚΑΜιτων για εκπαίδευση -και αξιολόγηση του σχολείου- στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων πριν αρκετά χρόνια. Το σχολείο ήταν το ΣΣΟΕΚ/ΣΕΔ διάρκειας 5 εβδομάδων, και οι εκπαιδευόμενοι ήταν στελέχη των Ε.Δ. --υπαξιωματικοι μόνιμοι και αξιωματικοί εως κ δόκιμοι/ανθυπολοχαγοί--.
    Έκτοτε ΔΕΝ ξαναεστάλησαν επειδή μάλλον προφανώς δεν κρίθηκε απο την διευθυνση στης Ε.Α. οτι τέτοιου είδους εκπαίδευση ήταν αναγκαία ακόμη και για στελέχη των ΕΚΑΜ.)
    Προφανως Λάθος κατάλαβα!Επειδή πολλοί δεν γνωρίζουν για τη ξαφνική δυσκολία των μαθημάτων η οποία εχει αναπτυχθεί το τελευταίο καιρο θεωρούσα οτι μιλάς γενικα!Ωστόσο συμφωνω και επαυξάνω ότι το αντικείμενο της αστυνομίας είναι εντελώς διαφορετικο από αυτό του στρατού!!!Και το κάθε ώμα έχει τις δυσκολίες του!!Συγνωμη γιατι παρερμηνεία των όσων εχεις αναφερει!

Τι κανει ο Μιμης?Ολα καλα?

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιστροφή από το χωριό του Λεωνίδα
    από afrotwin στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2004, 12:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας