Πωπω, θέλω πολλή προπόνηση!! Τέλειο το βιντεάκι, πορώθηκα πολύ άσχημα. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ??? Είδα και το φίλο μου τον Ερμήλιο!![]()
![]()
Πωπω, θέλω πολλή προπόνηση!! Τέλειο το βιντεάκι, πορώθηκα πολύ άσχημα. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ??? Είδα και το φίλο μου τον Ερμήλιο!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
Παντως σε παει η καμερα ,να το κοιταξεις![]()
Ναι παιδί μου !!!! "Γράφει" πάνω του ο φακός![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Για τα νερά που δεν είχε δείγμα όμως κανείς δεν είπε.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Για τα νερά που δεν είχε δείγμα όμως κανείς δεν είπε.....
Μάκη, στο τέλος της συνέντευξης και ενώ η κάμερα τραβούσε, του είπα επι λέξη((του Σταθούλια) " θεωρώ απαραδεκτο, να πληρώνουμε 70? συμμετοχή και να μην υπάρχουν νερά στα ΣΕΧ.Επρεπε να υπολογίσεις τουλάχιστον ένα νερό στον καθε αγωνιζόμενο.Παραδέχθηκε ότι έγινε κάποιο λάθος και ότι την πάτησαν. Δυστυχώς όμως για ευνόητους λόγους "κόπηκε" στο μονταζ
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!
οχι μόνο νερά ,αλλά κ κάνα μπινελίκι π.χ εκμέκ παγωτό πρέπει να υπάρχει ......Εγώ επαθα αφυδάτωση κ υπογλυκαιμία και τα βλεπα ασπρα ,χιόνι.................
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
......Εγώ επαθα αφυδάτωση κ υπογλυκαιμία και τα βλεπα ασπρα ,χιόνι.................
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
κριμα εχασες κατι εικονες ΜΕΣΑ στο πρασινο λέμεεεεε!![]()
![]()
Εγώ δεν νομίζω ότι αναφέρθηκα άμεσα στο θέμα των νερών. Έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα να αναφερθώ σε ορισμένα θέματα που - προσωπικά- δεν μου άρεσαν αφού ήμουν ακόμα μέσα στον αγώνα. Και εν τέλει, ένα μέρος του τι συνέβη με τα νερά το έχει εξηγήσει ο marulis.Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsos_ktm
Μάκη, στο τέλος της συνέντευξης και ενώ η κάμερα τραβούσε, του είπα επι λέξη((του Σταθούλια) " θεωρώ απαραδεκτο, να πληρώνουμε 70? συμμετοχή και να μην υπάρχουν νερά στα ΣΕΧ.Επρεπε να υπολογίσεις τουλάχιστον ένα νερό στον καθε αγωνιζόμενο.Παραδέχθηκε ότι έγινε κάποιο λάθος και ότι την πάτησαν. Δυστυχώς όμως για ευνόητους λόγους "κόπηκε" στο μονταζ
Προσωπικά πάντα, με ενοχλεί που στο βίντεο εκφέρει την άποψη του για τον αγώνα ο Α.Λιάπης (γνωστός τραιαλίστας) την στιγμή που τον έκανε ως -άτυπη εάν δεν κάνω λάθος- σκούπα. Το ίδιο θα με ενοχλούσε εάν το έκανε και ο Πέτρος (ιατροδικαστής) ή οποιοσδήποτε άλλος.![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Προσωπικά πάντα, με ενοχλεί που στο βίντεο εκφέρει την άποψη του για τον αγώνα ο Α.Λιάπης (γνωστός τραιαλίστας) την στιγμή που τον έκανε ως -άτυπη εάν δεν κάνω λάθος- σκούπα. Το ίδιο θα με ενοχλούσε εάν το έκανε και ο Πέτρος (ιατροδικαστής) ή οποιοσδήποτε άλλος.![]()
[/B]
Σωστος ,ο dirt.
Μπορει ο Σταθουλιας να μην ηξερε οτι δεν ηταν αγωνιζομενος.
το πρωτο που επρεπε να πει ο Α.Λ ηταν οτι δεν ειναι αγωνιζομενος .
O Αλέξης δεν ήταν σκούπα, ήταν συνοδός (τελείως stealth βεβαια)Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
Enduro Republic, Prime Minister
poia einai η διαφορα; τι σημαινει συνοδος;Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
O Αλέξης δεν ήταν σκούπα, ήταν συνοδός (τελείως stealth βεβαια)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
poia einai η διαφορα; τι σημαινει συνοδος;![]()
Η σκούπα κάνει την διαδρομή με στόχο να μαζέψει αγωνιζόμενους που έχουν μείνει στο βουνό και να τους βοηθήσει.
Ο "συνοδός" κάνει την διαδρομή παρέα με ένα φίλο του αγωνιζόμενο. Μην με ρωτήσετε αν αυτό είναι "σωστό" ή όχι, παράτυπο πάντως δεν είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς. (δεν ήταν δικός μου συνοδός).
Enduro Republic, Prime Minister
Να σε ενημερώσω ότι δεν ήταν και τόσο stealth για την ακολουθούσα τριάδα......Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
O Αλέξης δεν ήταν σκούπα, ήταν συνοδός (τελείως stealth βεβαια)![]()
![]()
You BETA believe...