Σελίδα 12 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 378

Θέμα: Που ηταν και σημερα ο Stoner???

και ο Σουμαχερ πιλοτάρα ήταν και με το που άλλαξαν οι κανονισμοί....

.......αποσύρθηκε κι όλας....πόσο πια!!!!:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    ε ρε τα κουλαδια, πεσανε ολα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

θα μου απαντησεις εδω αν τελικα ο Rossi ειναι υπερτιμημενος,δημιουργημα των δημοσιογραφων και αδερφη οπως μου λες στα ΔΣ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis ΕΔΩ!!!! απαντάω από άλλο Nick γιατί βαριέμαι τώρα να βγαίνω και να ξαναμπαίνω
    Απαντάω όμως τιμιότατα όπως κάνω πάντα και λέω αυτό που πιστεύω.
    ΝΑΙ είναι αδελφή δεν το συζητάω!!!!! Είναι καραgay ο άνθρωπος!!!
    Όσο για το υπερτιμημένος ΔΕΝ έχω πει ακριβώς αυτό φίλε μου έχω πει ότι εν πολλοίς η εικόνα που πλασάρει είναι δημιούργημα των ΜΜΕ και επειδή πουλάει τον προμοτάρουν αγρίως. Τελευταίο παράδειγμα ο τελευταίος αγώνας που ενώ την πάτησε πανηγυρικά ΣΧΕΔΟΝ όπως και οι άλλοι στο τέλος τόσο ο Χούντρας περισσότερο όσο και ο Διατσίδης έψαχναν εναγωνίως ειδικά ο Χούντρας το ξαναλέω να πούνε κάτι καλό κάτι που να του... ασπρίσει την εικόνα να του την ξετσαλακώσει. και βρήκαν βέβαια το θεικό ότι κατάφερε να απομακρυνθεί και άλλο από τους αντιπάλους του και αμέσως μετά το γύρισαν στ μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Ντάνι κλπ κλπ.
    Υπό αυτή την έννοια λοιπόν η απάντηση μου φίλε Πάνο είναι πως ΝΑΙ για μένα πάντα αυτό που βλέπουμε είναι δημιούργημα των ΜΜΕ και των μανατζαραίων του και θεωρώ πως ΝΑΙ από ένα σημείο και μετά είναι κατά μία έννοια υπερτιμημένος.
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ...
    +990
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
    Απαντάω όμως τιμιότατα όπως κάνω πάντα και λέω αυτό που πιστεύω.
    ΝΑΙ είναι αδελφή δεν το συζητάω!!!!! Είναι καραgay ο άνθρωπος!!!
    Από πότε η τρίχα πουλόβερ και η βαρβατίλα δίνουν ταλέντο ρε αλχημιστή? Μήπως έχεις μπερδέψει τους ρόλους? Οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας είναι ο άνθρωπος, όχι πρωταγωνιστής σε τσόντες. Εχεις καταλάβει τι λες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
    Υπό αυτή την έννοια λοιπόν η απάντηση μου φίλε Πάνο είναι πως ΝΑΙ για μένα πάντα αυτό που βλέπουμε είναι δημιούργημα των ΜΜΕ και των μανατζαραίων του και θεωρώ πως ΝΑΙ από ένα σημείο και μετά είναι κατά μία έννοια υπερτιμημένος.
    :rotflmao: :rotflmao:

Τι διαβάζουμε παναία μου....της κοντής ψ@λής οι μακριές τρίχες της φταίνε.

Ρε φίλε άσε καλύτερα τις αναλύσεις. Τι δημιούργημα των ΜΜΕ των μανατζαραίων και της Ντόρνα είναι ο ρόσσι? Ολοι αναβάτες της τελευταίας δεκαετίας μαζί έχουν λιγότερες νίκες απ΄ότι ο Ρόσσι μόνος του. Και αν υπολογίσουμε πόσα βάθρα έχει ανέβει, πρεπει να βάλουμε τους αναβάτες της τελευταίας 15ετίας.
    Όλοι οι δημοσιογραφοι, μάνατζαραίοι,φορείς και ομοσπονδίες, εργοστάσια των race replicas τούμπανων, κοπτοραπτούδες στολών από καγκουρό, κρανοκατασκευαστές, πολυεστερικάδες, λαστιχάδες, μαστορόπουλα και ομπρελοκοπελλίτσες το λιγότερο που του χρωστάνε είναι μια πίπα που κατάφερε να ξυπνήσει το πεθαμένο από θέαμα άθλημα και λαδώσανε το αντεράκι τους με τις μαλακίούλες του gay .
    Aς πάνε να ανάψουν καμμιά λαμπάδα που βρέθηκε το ταλέντο του στην εποχή τους, γιατί διαφορετικά τα gp θα συναγωνίζονταν τον αριθμό θεατών του χόκεϊ επί χόρτου. :ZZZ:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Από πότε η τρίχα πουλόβερ και η βαρβατίλα δίνουν ταλέντο ρε αλχημιστή? Μήπως έχεις μπερδέψει τους ρόλους? Οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας είναι ο άνθρωπος, όχι πρωταγωνιστής σε τσόντες. Εχεις καταλάβει τι λες?

:rotflmao: :rotflmao:

Τι διαβάζουμε παναία μου....της κοντής ψ@λής οι μακριές τρίχες της φταίνε.

Ρε φίλε άσε καλύτερα τις αναλύσεις. Τι δημιούργημα των ΜΜΕ των μανατζαραίων και της Ντόρνα είναι ο ρόσσι? Ολοι αναβάτες της τελευταίας δεκαετίας μαζί έχουν λιγότερες νίκες απ΄ότι ο Ρόσσι μόνος του. Και αν υπολογίσουμε πόσα βάθρα έχει ανέβει, πρεπει να βάλουμε τους αναβάτες της τελευταίας 15ετίας.
    Όλοι οι δημοσιογραφοι, μάνατζαραίοι,φορείς και ομοσπονδίες, εργοστάσια των race replicas τούμπανων, κοπτοραπτούδες στολών από καγκουρό, κρανοκατασκευαστές, πολυεστερικάδες, λαστιχάδες, μαστορόπουλα και ομπρελοκοπελλίτσες το λιγότερο που του χρωστάνε είναι μια πίπα που κατάφερε να ξυπνήσει το πεθαμένο από θέαμα άθλημα και λαδώσανε το αντεράκι τους με τις μαλακίούλες του gay .
    Aς πάνε να ανάψουν καμμιά λαμπάδα που βρέθηκε το ταλέντο του στην εποχή τους, γιατί διαφορετικά τα gp θα συναγωνίζονταν τον αριθμό θεατών του χόκεϊ επί χόρτου. :ZZZ:

1). Μάλλον εσύ μιλάς χωρίς να ξέρεις και αυτό είναι βέβαιο. Το περί gay κλπ έχει να κάνει με ένα είδος πλάκας που κάνουμε στο ΔΣ και κυρίως εγώ με τον Πάνο. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά ούτε κρίνω έναν άνθρωπο έτσι. Είναι πλάκα και πείραγμα μεταξύ μας κυρίως το ξαναλέω μεταξύ εμένα και του Πάνου. Επομένως άλλος είναι αυτός που δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει τι λέει.

2). Μίλησα πρώτον για την εικόνα του το "ίματζ" του νεοελληνικά γι αυτό που βγάζει προς τα έξω. Γι αυτό και λέω σαφέστατα υπό αυτή την έννοια όπως έχεις και συ συμπεριλάβει πολύ σωστά στο quote σου. Όσο για τα υπόλοιπα που λες και ειδικά για το τελευταίο περί λαμπάδας που βρέθηκε το ταλέντο και λάδωσε το αντεράκι τους κλπ... αυτή την άποψη έχεις έτσι το βλέπεις σεβαστό δεν αντιλέγω αλλά εγώ απλώς δεν το βλέπω έτσι. Δεν μ ου αρέσει αυτή η οπτική αν προτιμάς. Απλά πράγματα.

3). Κάτι της τελευταίας στιγμής. Δεν χρειάζεται να αφήνεις μία επιθετική χροιά στα γραφόμενα σου. Δεν υπάρχει λόγος. Μία χαρά γράφεις και μία χαρά τα λες χωρίς αυτήν ΑΝ υπάρχει Αν όχι τότε μου φάνηκε εμένα Αλλά Αν υπάρχει πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο. Εγώ τουλάχιστον
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αυτή η ιστορία πάντως με τους αντιροσικούς, ένα πράγμα επιβεβαιώνει.
    Ότι όσο καλός και να είσαι, όσο και αν έχεις ξεπεράσει τους πάντες, όσο χάρισμα κι αν έχεις,

πάντα θα βρεθούν κάποιοι που θα σε αμφισβητήσουν.
    Εστω λίγοι αλλα πάντα θα υπάρχουν.

Κανένας δεν μπορεί να είναι απόδεκτός από όλους.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    1000 αλλά συζητάμε αν είναι ο Rossi ο καλύτερος οδηγός αν όχι όλων των εποχων των τελευταίων 25+ ετών;

Ρε συ Στέλλιο, και πάλι 1000 συγνώμη, αλλά εχεις καμμιά ιδέα το τι γινεται σ' αυτους τους αγώνες και πόσο εξωφρενικά δύσκολο είναι να κάνεις ότι κάνει ο Rossi και να φαίνεται σαν το πιιο απλό και φυσιολογικό πράγματα στον κόσμο;

Εδώ προχθές έπεσε και συνέχισε..... και τερμάτισε 5ος....

Ο άλλος ο σουπερ τουμπανος μόλις έπιασε η πρώτη ψιχάλα έκοψε λες κι οδηγουσε στο δρόμο Καρπενήσι-Ναυπακτο.

Οι ντουκάτηδες οι εργοστασιακοί, φάγανε γύρο κι αντί να τους βάλουν φωτιά τερματίσανε για να πάρουν τους βαθμούς.

Εδώ μέσα γενικά μπορούμε να γράφουμε ότι πίπα μας αρέσει. Στην πίστα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά....

Εκτός αν όλοι οι οδηγοί, οι ομάδες, οι δημοσιογράφοι, τα ΜΜΕ κλπ εχουν μια μυστική συμφωνία να κάνουν τον Rossi θεό....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    για να επανελουμε στο αρχικο ερωτημα:

Εγω ειδα τον Stoner στα βλαχικα να τρωει κοψιδια και να πινει μπυρες για να του ανεβει ο αιματοκριτης.

Το γιαουρτι στο τελος...

...ήταν απο τους πρώτους απο το τέλος....

Πολύ το φΧαριστήθηκα όταν έφαγε τον γύρο στο κεφάλι ο κλαψομούνης...

Για τον Nikki όχι τόσο,μου είναι πιο συμπαθής.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gyros_katepsigmenos.jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	2,4 KB 
ID:	169870
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    1000 αλλά συζητάμε αν είναι ο Rossi ο καλύτερος οδηγός αν όχι όλων των εποχων των τελευταίων 25+ ετών;

Ρε συ Στέλλιο, και πάλι 1000 συγνώμη, αλλά εχεις καμμιά ιδέα το τι γινεται σ' αυτους τους αγώνες και πόσο εξωφρενικά δύσκολο είναι να κάνεις ότι κάνει ο Rossi και να φαίνεται σαν το πιιο απλό και φυσιολογικό πράγματα στον κόσμο;

Εδώ προχθές έπεσε και συνέχισε..... και τερμάτισε 5ος....

Ο άλλος ο σουπερ τουμπανος μόλις έπιασε η πρώτη ψιχάλα έκοψε λες κι οδηγουσε στο δρόμο Καρπενήσι-Ναυπακτο.

Οι ντουκάτηδες οι εργοστασιακοί, φάγανε γύρο κι αντί να τους βάλουν φωτιά τερματίσανε για να πάρουν τους βαθμούς.

Εδώ μέσα γενικά μπορούμε να γράφουμε ότι πίπα μας αρέσει. Στην πίστα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά....

Εκτός αν όλοι οι οδηγοί, οι ομάδες, οι δημοσιογράφοι, τα ΜΜΕ κλπ εχουν μια μυστική συμφωνία να κάνουν τον Rossi θεό....

Καταρχάς μην ζητάς συγνώμη δεν υπάρχει λόγος.
    Πάμε τώρα στα θέματα μας. Έχω βαρεθεί να το λέω αλλά θα το ξαναπώ για εκατομυριοστή φορά! ΔΕΝ είπα ούτε υποστήριξα ΠΟΤΕ πως ο Ρόσι δεν είναι οδηγάρα. Και ΔΕΝ εξέφρασα ποτέ ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Στόνερ ή όποιον θες. Ούτε λέω ότι δεν αξίζει και νικάει τσάμπα. Τα έχω πει όλα αυτά ο άνθρωπος πολλές φορές.
    Αυτό που λέω είναι ότι :
    Επειδή το motogp είχε ανάγκη να αυξήσει τους θεατές του πιστεύω εγώ πάντα κι επειδή ήθελε να αυξήσει όχι μόνο τα έσοδα του αλλά και τη δημοτικότητα του (τηλεθέαση κλπ) βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο κι αυτός ήταν ο Ρόσι.
    ΔΕΝ είναι κακό αυτό πολύ καλά έγινε όπως έγινε στο κάτω κάτω βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος στη σωστή θέση.
    Αλλά εκνευρίζομαι απίστευτα και με πιάνουν τα διαόλια μου όταν μιλάνε για το Motogp και στις 10 κουβέντες τους οι 7-8 είναι για τον Ρόσι. Τρελλαίνομαι όταν ακούς "δημοσιογράφους" και "γνώστες" στην tv να προσπαθούν μετά μανίας να δικαιολογήσουν ή να δώσουν ένα "ελαφρυντικό" στον Βάλε. Ότι και να συμβεί ο Βάλε έχει σχεδόν πάντα το ακαταλόγιστο ρε Νίκο. Γίνομαι έξαλλος ακούγοντας υπερβολές όπως η προσπέραση της δεκαετίας από τον Ρόσι και το αναμασάνε αυτό ένα κάρο κόσμος! Εγώ φίλε ειλικρινά δεν ασχολιόμουν ιδιαίτερα με τους αγώνες. ¨εκατσα όμως και έψαξα στο Youtube και είδα βιντεάκια από παλιούς αγώνες και τρελλάθηκα!!!! Είδα ΤΙ οδηγούσαν οι άνθρωποι τότε πως τα πήγαιναν και έμεινα χαζός ΧΩΡΙΣ να ξέρω ιδιαίτερα πράγματα.

Έχει καταντήσει να μιλάμε για τους αγώνες και να εννοούμε Ρόσι. Έχει καταντήσει να βλέπουμε αγώνες και η συντριπτική πλειοψηφία να περιμένει όχι τον αγώνα αυτόν καθεαυτόν αλλά τον Ρόσι να νικήσει και πως θα πανηγυρίσει! Κι έχω και ένα προβληματάκι με την θεοποίηση γενικώς δνε μου αρέσει τη σιχαίνομαι και μου βγαίνει και αντίδραση

Αλλά σκέψου το λιγάκι Νίκο. μέχρι και εσύ που παρακολουθείς παραπάνω χρόνια από μένα έρχεσαι και λες έπεσε και τερμάτισε 5ος. Αντιλαμβάνεσαι πόσο λάθος είναι όλο αυτό;;;;;;; Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω

κατά τα άλλα όπως προείπα δεν αμφισβητώ την τεράστια ταλεντάρα του και τις ικανότητε ςτου.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

re sy stelio αφου ο ανθρωπος μονοπωλει το ενδιαφερον, δεν το βλεπεις;

ειναι ΑΛΛΟΥ.

και την Κυριακη πριν πέσει έπαιζε σαν την γατα με τα ποντικακια ανεβοκατεβαινε 2 και 3 θεσεις σε εναν γυρο, μετραγε τους αναβατες.

παντως, ο λαος συνηθως εχει δικιο. δεν ειναι τυχαιο οτι εχει τοσους φανς

κορυφαια και η χειρονομια του μετα τον τερματισμο με τον δεικτη (δαχτυλο) στον κροταφο σα να λεει "εκανα βλακεια" .

ο ανθρωπος ειναι αλλου.

τωρα μας μενει να μαθουμε τι κρυβεται πισω απο το ανοιγμα του εσωτερικου ποδιου κατα τη διαρκεια των φρενων. ολα τα αλλα ππου συζηταμε ειναι δεδομενα

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Αλλά σκέψου το λιγάκι Νίκο. μέχρι και εσύ που παρακολουθείς παραπάνω χρόνια από μένα έρχεσαι και λες έπεσε και τερμάτισε 5ος. Αντιλαμβάνεσαι πόσο λάθος είναι όλο αυτό;;;;;;; Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω

Δεν είναι λάθος, είναι μαγκιά και μάλιστα τεράστια.
    Δεν είναι θεός, άνθρωπος είναι, αλλά είναι καλύτερος απο όλους κι οχι μόνο τους σημερινούς.
    Στα π@π@ρια μας τι λεει ο καθε Ελληνας δημοσιογράφος, δεν ασχολούμαι.
    Τον Rossi όμως τον παρακολουθώ ανελλιπώς απο τότε που έτρεχε 125 και ετρωγε αεροπλανικές τούμπες.
    Ειναι ο καλύτερος ever, και εχει και γέλιο και δεν λέει ποτέ μ@λ@κίες.
    Βρες μου αλλον που να λέει 'έκανα αυτο κι αυτο το λάθος κι εχασα τον αγώνα' η 'εκανα αυτόκι έπεσα'.

Τα περι gay κλπ δεν τα σχολιάζω καν, αλλά δεν εχει καν πλάκα.....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 12 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2008, 11:04
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:59