Σελίδα 12 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Λοιπόν ,αν έχω καταλάβει καλά…
    Αυτά που ξέρουμε είναι

1.το ΧΤ660Ζ μηχανικά και περιφερειακά έχει ελάχιστες και όχι σημαντικές αλλαγές από το ΧΤ660.

2.το ΧΤ660Ζ είναι ιδιαίτερο στο σχεδιασμό του , πράγμα που το κάνει να ξεχωρίζει.(αν αρέσει ή όχι είναι υποκειμενικό…)

3.Ο μεγαλύτερος προβληματισμός έχει να κάνει με τις «λίγες» αναρτήσεις του.

4.Οι αναρτήσεις για να διορθωθούν θέλουν περίπου 600-800 € (όπως έγραψε κι ο φίλος για τις ΟΛΙΝΣ)

5.Η τιμή του στην Ελλάδα θα είναι γύρω στις 7500€ , ενώ σε όλη την Ευρώπη είναι 700-1200€ φθηνότερο….

6.Δεν θα υπάρξει μαζική προσφορά στην Ελλάδα πριν τα τέλη του καλοκαιριού…

Αυτά που δεν ξέρουμε είναι

1.ποσο ποιοτικά θα είναι τα καινούργια «ρουχαλάκια»..(υπήρχε θέμα στα πρώτα ΧΤ660)

2.Ποσο θα κοστίσει η ανυπομονησία σε μερικούς

3. πότε η μοτοδυναμικη θα αρχίσει τις «προσφορές» εξισορροπώντας τις τιμές της με της υπόλοιπης Ευρώπης έτσι ώστε με 7500€ να έχεις και πολύ καλές αφτερ μαρκετ αναρτήσεις…

4.Ποια θα είναι η εξέλιξη του και πόσο σύντομη

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    ειμαι και εγω ενθουσιασμενος με το τενερε,μου αρεσε και απο κοντα στην εκθεση,παιζει στην κατηγορια του μικρου adventure της ΚΤΜ,το οποιο ενω μου αρεσει και αυτο,με ξενερωνει πρωτα πρωτα η καταναλωση που εχει,οποτε δεν το ψαχνω παραπανω!

το μονο θεμα που με προβληματιζει ουσιαστικα ειναι οι εξατμισεις του τενερε που φερνουν στον νου μου παρα πολυ τις εξατμισεις του ΜΤ660. και το λεω αυτο επειδη 2 φιλαρακια μου την ειχαν αγορασει την συγκεκριμενη και οι 2 την πουλησανε στο 3μηνο γιατι η ζεστη που βγαζανε στην σελα του συνεπιβατη και πολλες φορες και στου οδηγου ηταν ανυποφορη! ο ενας ειχε βαλει ακραπιβιτς και ο αλλος μια στρωση υαλοβαμβακα!!!,αλλα και παλι το αποτελεσμα ηταν ετσι και ετσι.
    ελπιζω να κανω λαθος, γιατι ψηνομαι και 'γω για αλλαγη της αγαπης μου :rotflmao:

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    ειμαι και εγω ενθουσιασμενος με το τενερε,μου αρεσε και απο κοντα στην εκθεση,παιζει στην κατηγορια του μικρου adventure της ΚΤΜ,το οποιο ενω μου αρεσει και αυτο,με ξενερωνει πρωτα πρωτα η καταναλωση που εχει,οποτε δεν το ψαχνω παραπανω!

το μονο θεμα που με προβληματιζει ουσιαστικα ειναι οι εξατμισεις του τενερε που φερνουν στον νου μου παρα πολυ τις εξατμισεις του ΜΤ660. και το λεω αυτο επειδη 2 φιλαρακια μου την ειχαν αγορασει την συγκεκριμενη και οι 2 την πουλησανε στο 3μηνο γιατι η ζεστη που βγαζανε στην σελα του συνεπιβατη και πολλες φορες και στου οδηγου ηταν ανυποφορη! ο ενας ειχε βαλει ακραπιβιτς και ο αλλος μια στρωση υαλοβαμβακα!!!,αλλα και παλι το αποτελεσμα ηταν ετσι και ετσι.
    ελπιζω να κανω λαθος, γιατι ψηνομαι και 'γω για αλλαγη της αγαπης μου :rotflmao:
    Τον χειμωνα θα ειναι ομως εεε???
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παίδες απ'ότι ξέρω εγώ, μηχανικά όντως δεν έχει τρομερές διαφορές.

Το καινούργιο πλαίσιο όμως υπόσχεται πολλά. Και αν βάλουμε και τα άλλα καλούδια όπως
    στροφόμετρο, δείκτη βενζίνης, 22άρι τεπόζιτο, ταξιδιάρικη σέλα, διπλό δισκόφρενο μπροστά, προστατευτικά σε κινητήρα, τεπόζιτο, σχάρα μαμά, έ δεν είναι και λίγα...

Τα αμορτισέρ πιστεύω πως θα βολέψουν τους αναβάτες χωρίς τρελλές απαιτήσεις.
    Υπάρχουν πάντα και τα Ohlins, WP κ.λ.π. για τους πιο απαιτητικούς.

Η εμφάνιση κρίνεται στο γούστο του καθενός.

Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι πολύ υπερτιμημένη για αυτό που προσφέρει και σαν καινούργιο μοντέλλο. Η Yamaha επίσης, στα μοντέλα που πουλάνε ΔΕΝ ρίχνει τις τιμές επίσημα αλλά μπορούν να πέσουν κατακόρυφα από τους πωλητές.

(Αγόρασα την ΧΤ μου 5900 με πινακίδες, άδεια, τέλη κ.λ.π. από 6390 επίσημη τιμή).

Η μη μαζική διάθεσή της θα κάνει τα πρώτα που θα έρθουν ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ και "όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε"!!!

Τώρα για τις εξατμίσεις (που είναι όλα τα λεφτά), θα δείξει τι παίζει με τη ζέστη γιατί έχουν ακουστεί διάφορα για το ΜΤ-03 και το φέιζερ και άλλα έχουν διαψευστεί άλλα όχι...

Η πλειονότητα των αναβατών όμως δεν διαμαρτύρεται για τη ζέστη...

Τουλάχιστον θα έρθουν σε καλή εποχή και σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές άδειες...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Hot news!!!Σημερα εμαθα οτι μεσα στον μηνα μαλλον θα ερθουν σχεδον τα μισα κομματια απο αυτα που εχει παραγγειλει η μαμα εταιρεια.Οποιος εχει γνωστο θα παρει οι υπολοιποι ζησε Μαι μου... Γαμω την Ιταλια μου μεσα.Καλα παθανε και φαγανε τρια εχθες απο την Ολανδια.Καλο το copy-paste ε???
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Hot news!!!Σημερα εμαθα οτι μεσα στον μηνα μαλλον θα ερθουν σχεδον τα μισα κομματια απο αυτα που εχει παραγγειλει η μαμα εταιρεια.Οποιος εχει γνωστο θα παρει οι υπολοιποι ζησε Μαι μου... Γαμω την Ιταλια μου μεσα.Καλα παθανε και φαγανε τρια εχθες απο την Ολανδια.Καλο το copy-paste ε???
    Δώσε και σώσε!!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Δώσε και σώσε!!!
    Εδωκα-εδωκα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της varaderokav11
    Καλησπερα και απο μενα!!!

Διαβασα με πολυ προσοχη τη συζητηση σας γιατι με
    ενδιαφερει αμεσα λογο του οτι και γω θα γινω κατοχος μιας TENERE!!!(Αμην και ποτε..)
    Ισως μπορεσω να βοηθησω λιγο την κατασταση... Απ'οτι εμαθα λοιπον απο φιλο που
    εχει την αντιπροσωπια... Το αργοτερο μεχρι 20 του μηνα θα την εχουμε...
    Το κακο βεβαια (οπως ειπατε) ειναι οτι θα ερθουν λιγα κοματια και τα περισσοτερα ΛΕΥΚΑ!!!

Ελπιζω να ειναι ετσι γιατι ειμαι χωρις μηχανη 4 μηνες και θα το χασω σε λιγο!!!

Μολις μαθω νεοτερα θα επανελθω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από varaderokav11
    Καλησπερα και απο μενα!!!

Διαβασα με πολυ προσοχη τη συζητηση σας γιατι με
    ενδιαφερει αμεσα λογο του οτι και γω θα γινω κατοχος μιας TENERE!!!(Αμην και ποτε..)
    Ισως μπορεσω να βοηθησω λιγο την κατασταση... Απ'οτι εμαθα λοιπον απο φιλο που
    εχει την αντιπροσωπια... Το αργοτερο μεχρι 20 του μηνα θα την εχουμε...
    Το κακο βεβαια (οπως ειπατε) ειναι οτι θα ερθουν λιγα κοματια και τα περισσοτερα ΛΕΥΚΑ!!!

Ελπιζω να ειναι ετσι γιατι ειμαι χωρις μηχανη 4 μηνες και θα το χασω σε λιγο!!!

Μολις μαθω νεοτερα θα επανελθω...
    Άντε, με το καλό!

Άσπρο, μαύρο, όνειρα κάνω,
    με σένα πως πετώ.
    Άσπρο, μαύρο, παίζω στο πιάνο,
    την Τενερέ να δω...

Καμιά βολτίτσα θα πάμε ρε μοναχοφάηδες όταν την πάρετε;

XR
    XTR
    XJR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της varaderokav11
    Άντε, με το καλό!

Άσπρο, μαύρο, όνειρα κάνω,
    με σένα πως πετώ.
    Άσπρο, μαύρο, παίζω στο πιάνο,
    την Τενερέ να δω...

Καμιά βολτίτσα θα πάμε ρε μοναχοφάηδες όταν την πάρετε;

Το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν την παρουμε
    θα αρχισουν οι βολτες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δυστυχως ομως εγω ειμαι απο Καβαλα οποτε αν εισαι απο κοντα...

Κανονιζεται!!!

Ρε σεις, ο Anty12 που εξαφανίστηκε;

Λες να την πήρε το καθ!κ! και να'χει πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια;

XR
    XTR
    XJR

Αρχικά δημιουργήθηκε από varaderokav11
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν την παρουμε
    θα αρχισουν οι βολτες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δυστυχως ομως εγω ειμαι απο Καβαλα οποτε αν εισαι απο κοντα...

Κανονιζεται!!!
    Αρχηγέ μου, Αύγουστο πάω βόρεια Βουλγαρία (κανονισμένο) οπότε θα περάσω απ'τα ωραία μέρη σου!

Θα την έχεις (με το καλό) και συ τότε, οπότε ..........

XR
    XTR
    XJR

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Ρε σεις, ο Anty12 που εξαφανίστηκε;

Λες να την πήρε το καθ!κ! και να'χει πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια;

Εδώ με ρε Billy.....Παρακολουθώ και αναμένω....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Βασικά έτσι όπως την είδα στην έκθεση με ξενέρωσαν αφάνταστα τα προστατευτικά πλαστικά που βρίσκονται πάνω στο μοτέρ, μου θύμιζαν φτηνό παιχνίδι από τα jumbo. Βέβαια υπέθεσα ότι η Yamaha δεν μπορεί να έβαλε αναίτια τόσο φτηνιάρικα πλαστικά…… και δεν διαψεύσθηκα (όπως θα δείτε και στο επόμενο 0300), το κόστος πτώσης είναι σημαντικά χαμηλότερο από τον αντίστοιχο ανταγωνισμό. Ενδεικτικά αναφέρω ότι τα εν λόγο πλαστικά κυμαίνονται από 18-25 ευρω!!!!
    Το ποσό αυτό δίνει ένα σημαντικό αβαντάζ σε όποιον δεν παίρνει μια τέτοια μηχανή για την καφετέρια (βλέπε BMW GSfredo) , αλλά έχει σκοπό να μπει σε χώμα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για τις συγκεκριμένες τιμές διατηρώ κάποια μικρή επιφύλαξη …λόγο του ότι η πηγή πληροφοριών μου είναι σε επαγγελματικό ταξίδι και είχαμε ένα μικρό μπέρδεμα με τα part numbers.........
    Εν αναμονή λοιπόν

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

ΑΜΑΝ!!! ΤΙ'Ν ΤΟΥΤΟ???

XR
    XTR
    XJR

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3