Σελίδα 12 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 821

Θέμα: ενδείκτης ταχυτητας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sv3fub
    βλεπω ειστε πολυ prive μη πω snob παρεα και δεν δινετε λογο ή απαντηση σε <<νεους>> να ειστε καλα
    όχι ρε φίλε μη στραβώνεις καμιά σχέση, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και σόρυ έπεσες σε περίπτωση αν δεις έχουμε πει τόσες φορές μπράβω και ευχαριστώ και παρακαλώ που το κουράσαμε και κακώς αγνοήσαμε την δήλωση σου, πριβε δεν ήμαστε, ούτε έχουμε συναντηθεί κανείς από εμας με άλλον...αν περισέψει κανένα από ακύρωση θα σε έχω στα υπόψην!

ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

ευχαριστω για την απαντηση αλλα απελπιστικα (λεω τι εγινε δεν δινουν καμμια σημασια).
    ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
    γηρασκω αει διδασκομενος
    κοιτα εδω
    http://sv3fub.blogspot.com
    http://odontotos.blogspot.com

Γιαννη μας τυφλωσες με τα ωραία & πολυ φωτεινά μάτια της κούκλας σου!!!
    Βλέπω έχεις πέσει με τα μούτρα στο να βελτιώνεις το κουκλί σου...

Εγώ ελπίζω να το βάλω το σετάκι μου το Σ/Κ γιατί δεν βρίσκω & πολύ χρόνο. Αλήθεια, πόσο χρόνο σου πήρε & τι είναι οι "κλέφτες";
    Αν μπορείς βάλε καμια φωτο με τους κλέφτες & τις συνδέσεις...
    V-baby

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Βρε αρχηγέ tazakos δεν μας είπες για τα ΞΕΝΟΝ.

Πρέπει να πάρω Quantity 1 για το Vstrom ? (δηλαδή 1 x 85 Dollars) ή μήπως χρειάζεται Qualtity 2 (επειδή έχουμε 2 λάμπες).

Με λίγα λόγια στο Quantity 1 και στα 85 Euro περιλαμβάνονται 2 Balast και 2 Λάμπες ???

"Σε έσκασα" ...
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
    Γιαννη μας τυφλωσες με τα ωραία & πολυ φωτεινά μάτια της κούκλας σου!!!
    Βλέπω έχεις πέσει με τα μούτρα στο να βελτιώνεις το κουκλί σου...

Εγώ ελπίζω να το βάλω το σετάκι μου το Σ/Κ γιατί δεν βρίσκω & πολύ χρόνο. Αλήθεια, πόσο χρόνο σου πήρε & τι είναι οι "κλέφτες";
    Αν μπορείς βάλε καμια φωτο με τους κλέφτες & τις συνδέσεις...
    Ευχαριστώ πολύ για τα μάτια, τα προσέχω πολύ και για αυτό λάμπουν

Ο κλέφτης είναι μια πλαστική παπαρία που την βλέπεις και στην φωτό...κάθεται πάνω στο καλώδιο όπως αγκαλιάζουν οι ninja warriors την περιστρεφόμενη δοκό και έχει και έξοδο για ένα καλώδιο στο οποίο δίνει το ρεύμα αυτού που αγκάλιασε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p7250056.jpg 
Προβολές:	544 
Μέγεθος:	26,0 KB 
ID:	137688

εδώ είναι ένας κλέφτης καβάλα στο άλογο...πρόσεξε ότι φεύγει αριστερά από την έξοδο το κίτρινο καλώδιο που πάει στο σετάκι μας μπροστά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p7250057.jpg 
Προβολές:	540 
Μέγεθος:	32,8 KB 
ID:	137689

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    tazakos για σένα το λεω που έχεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου και το τηλεφωνο σου.

κανε edit και σβηστα. στους ενδιαφερομενους στειλτα με πμ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    tazakos για σένα το λεω που έχεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου και το τηλεφωνο σου.

κανε edit και σβηστα. στους ενδιαφερομενους στειλτα με πμ.
    αμαν ρε δούκα μας πονηρεύεις απονήρευτα παιδιά...εσβησα τον λογαριασμό τώρα το κινητό τι να πω δε γαμείς...το έχω βάλει σε 50 φορουμ αν θε να ρθει θα ρθει αν δε θα προσπεράσει!

Υ.Γ. Grdaemon το σετάκι σου έφυγε πρωινές ώρες..καλοφόρετο και προσοχή στο πλύσιμο, τα χρωματιστά με τα χρωματιστά και τα indicators μονα τους!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    Γιώργο δεν ξέρω αλλά διαβάζοντας το μύνημα σου αυτό ξεκαρδίστηκα...δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή τα έχω δει όλα με το πρόβλημα αυτό...θα κοιτάξω να κάνω αυτά που μου είπες από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί ότι αποκλείεται να έχω πρόβλημα...εγώ ανησυχώ μην αρχίσουν και για τους άλλους οι ψιλές...
    ααααα και επειδή ο dukeandthecity έχει δίκιο κάνε ένα edit εκεί που έχεις τα στοιχεία σου και σβήστα..εγω νομίζω μόνο κινητό έχω βάλει!
    καλημερα φιλε μου καλοριζικα τα νε α σου φωτα αν μπορεις γραψε λιγα λογια για τα φωτα και την αγορα απο το e-bay ευχαριστω

καλημερα σε ολους ξανα στελνω μηνυμα αν υπαρξει λιστα 2 θα ηθελα να
    με εχετε στα υποψιν και ευχαριστω σε οποιον κανει τον κοπο να απαντηση
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ KANOYN ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από inpulsar
    καλημερα φιλε μου καλοριζικα τα νε α σου φωτα αν μπορεις γραψε λιγα λογια για τα φωτα και την αγορα απο το e-bay ευχαριστω
    το λινκ είναι http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=300228216339

μπήκαν πολύ πολύ εύκολα, δεν έκοψα τίποτα εννοείται, το σινιάλο γίνεται ακαριαία, το φως είναι λαμπρό και εκτυφλωτικό, σίγουρα χαμηλώνεις προβολείς, κόστισε ελάχιστα, είναι από κίνα όπως και τα περισσότερα κάτω από 180-200 ευρώ είναι slim ballast είναι 6000κ είναι τέλεια!

ganezos για την ώρα χλωμό το κόβω...αλλά αν πούνε 5-6 ότι είπες εσύ τώρα και αν έχει ο Γιώργος όρεξη να προγραμματίσει και τα καινούργια τότε και εγώ δεν έχω πρόβλημα να συναρμολογήσω λίγα ακόμη, περνάει η ώρα μου. Βέβαια σε μια εβδομάδα έχω ενα μηνα άδεια αλλά όλα γίνονται! Υπομονή να υπάρχει!

Χρήστο (hristos13gr) στην 9 σελίδα έχεις παράθεση στα στοιχεια μου τραπέζης κτλ κάντα ένα edit kai delete.

[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos

ganezos για την ώρα χλωμό το κόβω...αλλά αν πούνε 5-6 ότι είπες εσύ τώρα και αν έχει ο Γιώργος όρεξη να προγραμματίσει και τα καινούργια τότε και εγώ δεν έχω πρόβλημα να συναρμολογήσω λίγα ακόμη, περνάει η ώρα μου. Βέβαια σε μια εβδομάδα έχω ενα μηνα άδεια αλλά όλα γίνονται! Υπομονή να υπάρχει! [/B]
    υπομονη υπαρχει μπολικη αφου βρισκομαι στο κρεβατι μετα απο τροχαιο ειδη 35 μερες
    και μαλλον θα ειμαι 4-5 μηνες οποτε οταν με το καλο γυρισεις απο αδεια να εχουμε μαζευτει
    5-6 οκ καλα να περασεις και ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ KANOYN ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ganezos
    υπομονη υπαρχει μπολικη αφου βρισκομαι στο κρεβατι μετα απο τροχαιο ειδη 35 μερες
    και μαλλον θα ειμαι 4-5 μηνες οποτε οταν με το καλο γυρισεις απο αδεια να εχουμε μαζευτει
    5-6 οκ καλα να περασεις και ΠΡΟΣΟΧΗ.
    φίλε καλή ανάρρωση, στο μέλλον σιδερένιος και κουράγιο...θα κανουμε παρέα εδωμέσα όσο μπορούμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Βρε αρχηγέ tazakos δεν μας είπες για τα ΞΕΝΟΝ.

Πρέπει να πάρω Quantity 1 για το Vstrom ? (δηλαδή 1 x 85 Dollars) ή μήπως χρειάζεται Qualtity 2 (επειδή έχουμε 2 λάμπες).

Με λίγα λόγια στο Quantity 1 και στα 85 Euro περιλαμβάνονται 2 Balast και 2 Λάμπες ???

"Σε έσκασα" ...
    Θοδωρή τώρα είδα το ποστ σου, ένα φτάνει μιας και είναι σετ για αμάξι...ένα σετ = 2 λαμπες 2 μπάλαστ 1 ρελε και καλωδιώσεις!

έχει έξοδα αποστολής 55δολάρια 140 συνολο ή 89 ευρώ με σημερινή ισοτιμία...έχει και επιλογή από τον ίδιο αποστολέα ακόμη πιο φτηνα να μην είναι slim ballast στα 75 δολάρια. η διαφορά είναι ότι τα μπάλαστ αντι να έχουν ένα πόντο πάχος έχουν 2,5 αλλά τον λειψό πόντο τα σλιμ τον βγάζουν σε ένα ακόμη μετασχηματιστάκι που κοτσάρουν στο καλώδιο οπότε έρχεται η μία η άλλη...έχουμε και άπλετο χώρο οπότε ίσως και τα όχι σλιμ είναι καλή φάση!

Σελίδα 12 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 15:08
  2. Κούμπωμα ταχύτητας
    από xtzanos στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2005, 16:21
  3. τα όρια ταχύτητας ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11