ΑαααΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
γιατί όπως πας εσύ παλιοκάγκουρα, θα πρέπει να έχουμε και υποστήριξη το ελικόπτερο του Ε.Ε.Σ.![]()
![]()
ΑαααΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
γιατί όπως πας εσύ παλιοκάγκουρα, θα πρέπει να έχουμε και υποστήριξη το ελικόπτερο του Ε.Ε.Σ.![]()
![]()
καλα μην μου βάλεις και τα κλάματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αααα![]()
Θα σε βάλουμε leader στην επιστροφή να μας δείχνεις γραμμές:a13: :a45:
Εμενα βαλτε με σ'ενα γκρουπ μονο μου !!
Τα τριαξονικα ερχονται τελευταια και φτανουν πρωτα !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Yπενθύμιση #3
ΕπίσηςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αν και θα το ξαναπουμε πολλές φορές ως τοτε...
Να έρθετε στο Περίπτερο με ΓΕΜΑΤΟ ντεποζιτο
![]()
Η ώρα προσέλευσης στο Περίπτερο ειναι 7:30 το πρωί. Κατα τις 8 τα γκρουπ θα αρχίσουν να φεύγουν, όποιος αργήσει,![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Υπενθύμιση #4
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(αν και θα τα ξαναπουμε)
Να έχετε υπόψη σας οτι κατα πάσα πιθανότητα θα έχει αρκετή ζέστη και γι' αυτό θα φύγουμε σχετικά νωρίς. Αν και πάνω στο βουνό δροσίζει καπως, μην περιμένετε και πολλά πράγματα.
Γι' αυτό ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ να έχετε πιει αρκετό νερό (ή άλλα υγρά) πριν φύγουμε απο το περίπτερο και παρτε μαζί σας κι ενα μπουκαλακι να έχετε (ακόμα και ζεστό να το πιεις, γλυτώνεις την αφυδάτωση).
Στο θέμα τηςε ένδυσης, προσωπικά θα φορέσω καλοκαιρινο μπουφάν, αλλα δεν το προτείνω γιατί υπάρχουν διάφορες ενστάσεις σχετικά με την προστασία που προσφέρει (σε σχέση με κορντούρα ή δέρμα). Κάντε τα κουμάντα σας
Καλοκαιρινα γάντια επίσης
Αυτά
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Επειδή το καλοκαίρι δείχνει τα δόντια του και μάλλον πάμε για "καύσωνα" διαρκείας φέτος, στην εκρομοή και σε όλες τις εξόδους μας με μηχανή:
Νερό ή άλλα υγρά πίνουμε πολλά (το κατούρημα είναι υγεία και καθαρίζουν και τα νεφρά) πίνουμε ΠΟΛΛΑ και πριν διψάσουμε. Εάν φτάσουμε στο σημείο να διψάσουμε, έχουμε ήδη αρχίσει να αφυδατωνόμαστε. Σε συνδυασμό με την ζέστη, η αφυδάτωση φέρνει πονοκέφαλο, αποσυντονισμό, και η ικανότητα λήψης αποφάσεων, η ικανότητα οδήγησης κλπ πέφτει κατακόρυφα.
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
...για να'χετε να μου δώσετε εάν μείνω..... :o :oΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Να έρθετε στο Περίπτερο με ΓΕΜΑΤΟ ντεποζιτο![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
...για να'χετε να μου δώσετε εάν μείνω..... :o :o![]()
![]()
γιατι, με το DT θα ερθεις?
![]()
Για δείξε λίγο σεβασμό στους μεγαλύτερους......:a1: :a1:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
γιατι, με το DT θα ερθεις?
![]()
...ξεχνάω ρε.... :o
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Για δείξε λίγο σεβασμό στους μεγαλύτερους......:a1: :a1:
...ξεχνάω ρε.... :o
:a5::a029:
![]()
Εκ της διοργάνωσης (παπιά και πολύ μικρά μηχανάκια):
Πολύ μικρά μηχανάκια (παπιά, σκουτεράκια, ή άλλα) είναι φυσικά ευπρόσδεκτα στην εκδρομή αλλά έχετε υπόψη σας ότι θα διανύσουμε περίπου 420 χιλιόμετρα (από την Αθήνα μέχρι τον Πολύδροσσο και πίσω στην Αθήνα). Έχετε επίσης υπόψη σας ότι την επιστροφή μπορεί να χρειαστεί να την κάνετε μόνοι σας.
Η κάλυψη μιας τέτοιας απόστασης (κάτι λίγο λιγότερο από το να πήγαινες Αθήνα - Θεσσαλονίκη) σε μία μέρα, με πολύ μικρό μηχανάκι, συνεπάγεται---όπως και να το κάνουμε---μια κάποια ταλαιπωρία για το όχημα και κυρίως για τον αναβάτη.
Αν το μηχανάκι σας είναι σε καλή κατάσταση, αν το έχετε ξανακάνει, και αν νομίζετε ότι ο κώλος σας το αντέχει... κανένα πρόβλημα.
Η ευθύνη της απόφασης είναι αποκλειστικά δική σας (το ίδιο εξάλλου ισχύει για όλους). Από εμάς είστε ευπρόσδεκτοι, και το μόνο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι οι ταχύτητες που θα κινείται το μικρό γκρουπ δεν θα είναι μεγαλύτερες από 80-90 χιλιόμετρα την ώρα.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
1000 συγνώμη για το σπαμ....
και χωρίς καμία ειρωνία κλπ αλλά.....
Ρε παίδες..... με παπιά από την Αθήνα μέχρι το βουνό;![]()
![]()
![]()
(για πολλούς και διαφορετικούς λόγους το σχόλιό μου....)
εγω αλλα ακουσα για περυσι....
κατι με 40χλμ
κατι βεντιλατερ αναμενα στην εξοχη
μηπως να ερθω κ εγω με το παπι να σε περασω?:rotflmao: :rotflmao:
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΕΛΟΕ ΛΟΟΕΛΛΕΕΕΕΕΕΕ γουστάρω τρελάαααααα λέμε !!!!!!![]()
![]()
![]()
Οι ληντερς ποιοί είναι σε κάθε γκρούπ οεο??![]()
Επίσης το γκρουπ μικρά μηχανάκια πρέπει να χωριστεί στα 2 είναι πάρα πολύ μεγάλο![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
θα τα πει στο τελος ο καπετανιος... εχει σημασια; το ιδιο πραγμα ειναι... απλα ο σκουπας συνηθιζετε να ειναι ο πιο γρηγορος!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Οι ληντερς ποιοί είναι σε κάθε γκρούπ οεο??![]()
Επίσης το γκρουπ μικρά μηχανάκια πρέπει να χωριστεί στα 2 είναι πάρα πολύ μεγάλο![]()
![]()
εγώ πλΈρωσα για να έχω εσένα leader, μη μου τα αλλάζεις τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
θα τα πει στο τελος ο καπετανιος... εχει σημασια; το ιδιο πραγμα ειναι... απλα ο σκουπας συνηθιζετε να ειναι ο πιο γρηγορος!![]()
![]()