:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
3300 χλμ. μετα απο τοσο καιρο?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μέχρι σήμερα Πάνο που έχω 3300χλμ -άραξε αρκετά το χειμώνα το παπί- δεν έχω κανένα πρόβλημα, πάει πολύ καλά, μετά τις 5000 είναι η χαρά του και φορτώνει αέρα, έχει πολύ καλή κλιμάκωση στις σχέσεις των ταχυτήτων, είναι αρκετά οικονομικό, άνετο για αναβάτη και για συνεπιβάτη αν και ο δεύτερος έχει λίγο ψηλά τα μαρσπιέ, σταθερό μέχρι και την τελική του στα 137-8 που έγραψε σε μένα, δεν ακούγεται κανένα τρίξιμο από πουθενά κι οι χώροι που κρύβει κάτω απ'τη σέλα έχουν φανεί ιδιαίτερα χρήσιμοι για μικροψώνια και δεν χρησιμοποιώ μπαγκαζιέρα. Μέχρι και τα εργοστασιακά του λάστιχα κρατάνε άψογα μέχρι στιγμής!
Δυο μικρές παραφωνίες, θα ήθελα λίγο καλύτερα τα φρένα του και σε αίσθηση αλλά και στη δύναμη που χρειάζεται η μανέτα και το ποδόφρενο για να σταματήσει αξιοπρεπώς και το άλλο έχει να κάνει με το ξεκίνημα όταν είναι κρύο. Ενώ το μοτέρ παίρνει με τη μία μπροστά αργεί λίγο να ζεσταθεί και στα πρώτα 2-3 χιλιόμετρα απ'το σπίτι νιώθεις ακόμα "τραχιά" τη λειτουργία του κινητήρα ενώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να σβήσει μόλις σταματήσεις κάπου και το αφήσεις να δουλεύει ρελαντί, δεν είναι θέμα ρυθμίσματος του ρελαντί αλλά ούτε και κάποιας άλλης δυσλειτουργίας αφού αν όντως το ζεστάνεις αρκετά δουλεύει ρολόι.
Εγώ το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους αλλά τους λέω να δοκιμάσουν και το Yamaha πριν αποφασίσουν, προσωπικά το έκανα πριν την αγορά και κατέληξα στο Kawasaki γιατί μου άρεσε λίγο περισσότερο στην όρεξη που έδειξε στις στροφές σε αντίθεση με το Yamaha που ήθελε λίγο παραπάνω τσαμπουκά
Ακόμα και τα πλαστικά μου φάνηκαν λίγο καλύτερα απ'όλα τα υπόλοιπα παπιά που είδα, και στην ποιότητα αλλά και στη συναρμολόγησή τους !
Πρέπει οπωσδήποτε να δεις και την παρουσίαση του συντέκνου![]()
![]()
![]()
![]()
Τι διαφορα εχει το trendy απ'το sporty?
Αναμεσα σ' αυτο , και το δικο σου , τι θα διαλεγες , με κυριο μελημα την οικονομια ,ακομα και στην τιμη αγορας.
Τον μπαρμπα τον εχω δει αρκετες φορες ,αλλα δεν με πειθει. :rotflmao:
Ευχαριστω Μακ~
H μοναδική διαφορά στο sporty είναι οι τροχοί αλουμινίου της EXCEL (που τις βρήκε τις Nissin ο έρμος;Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Τι διαφορα εχει το trendy απ'το sporty?
Αναμεσα σ' αυτο , και το δικο σου , τι θα διαλεγες , με κυριο μελημα την οικονομια ,ακομα και στην τιμη αγορας.) και η τιμή που διαφέρει κατά 100ευρώ αν δεν κάνω λάθος Πάνο, αλλές διαφορές δεν θα βρεις ανάμεσα σ'αυτά τα δυο
![]()
Τώρα όσο αναφορά το θέμα οικονομία δεν νομίζω ότι τίθεται και ερώτημα μιας και το Kriss είναι αρκετά φθηνότερο, όσο αναφορά τα κόστη συντήρησης όμως δεν νομίζω πως θα έχει και καμμία αξιόλογη διαφορά αλλά ούτε και στην κατανάλωση αφού τα μοτέρ διαφέρουν κατά 5 μόλις κυβικά εκατοστά. Ρίξε μια ματιά και στο Modenas μην το φοβάσαι, τόσα Modenas κυκλοφορούν χρόνια τώρα και παραπονεμένοι ιδιοκτήτες δεν φάνηκαν παρά μόνο κάποιοι ελάχιστοι. Η δική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για πολύ τίμιο μηχανάκι με μοναδικό μειονέκτημα στην ποιότητα και τη βαφή των πλαστικών του μερών αλλά και στα κινέζικα φανάρια/φλας του που έχαναν την επαφή με τις καλωδιώσεις στο Kriss II που είχα πριν το Kawasaki, κάτι που στο δεύτερο δεν με απασχόλησε ποτέ αφού όλα πάνω του δείχνουν μέχρι στιγμής ποιοτικότατα. Δεν ήταν κάτι που δεν διορθώνονταν εύκολα απλώς ήταν λίγο σπαστικό να βγάζεις πλαστικά σε παπί 2 και 3 χιλιάδων χιλιομέτρων χωρίς ουσιαστικό λόγο.. εγώ το πρόβλημα το είχα στο μπροστινό δεξί φλας και στο κωλοφάναρο. Ευελπιστώ ότι στο καινούργιο δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα..
Και για να κλείσω θα σου πω ότι τα παπιά γενικότερα τα ζω από κοντά από 16 χρονών, όλα τα τσεκάρω μόλις κυκλοφορήσουν και για όλα θα ρωτήσω τον οδηγό τους σε κάποιο φανάρι να μου πει μια γνώμη, τουλάχιστον όσο αναφορά τα παπιά των τελευταίων 5-6 ετών το Kawasaki δείχνει ότι πιο ποιοτικό έχω δει τουλάχιστον ως προς τη συναρμολόγισή του, το κάτα πόσο αντέχει και στον χρόνο μόνο ο ίδιος θα το δείξει βέβαια και προσωπικά περιμένω να χαλαρώσω λίγο απ'τις υποχρεώσεις ν'αρχίσω να του πίνω το αίμα ώστε ν'αποκτήσω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Και δεν κάνει τίποτα ωρέ, γι'αυτό εξάλλου βρισκόμαστε εδώ κι εσύ Kalesin σταμάτα να γελάς![]()
![]()
Στα χαρτιά γιατί στην πράξη είναι το ίδιο μοτεράκι. :oΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
τα μοτέρ διαφέρουν κατά 5 μόλις κυβικά εκατοστά
Σωστό κι αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από apav
Στα χαρτιά γιατί στην πράξη είναι το ίδιο μοτεράκι. :o![]()
Που'σαι'συ μωρή βουκαμβίλια ;Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
oh..
με γεια μακη καλοριζικο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είδες Καβασάρα ο μάκις ε Μπιλ ;![]()
![]()
![]()
αυτα ειναι..![]()
τουμπανο λεμε..
![]()
ειναι που διαβαζω πολυ γι αυτο δν πολυμπαινω..
μακη θα περασω απο χανια καποια στιγμη το καλοκαιρι στανταρ για δουλειεςμεχρι τοτε θα χω κ το σουπερ αγωνιστικο αρ αρ
επιτελους μετα απο τοσα χρονια στο περιμενε
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ειναι που διαβαζω πολυ γι αυτο δν πολυμπαινω..![]()
:a13: :a13: :a13:
πρεπε να αποφασισεις ομως επιτελους αυτο το αρ αρ τι θα ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μεχρι τοτε θα χω κ το σουπερ αγωνιστικο αρ αρεπιτελους μετα απο τοσα χρονια στο περιμενε
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
+3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σουπερ αγωνιστικοΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
πρεπε να αποφασισεις ομως επιτελους αυτο το αρ αρ τι θα ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
κ μη σπαμαρεις στο τοπικ του μακη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σορυΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κ μη σπαμαρεις στο τοπικ του μακη![]()
![]()
![]()