Ναι...μόνο που δεν είναι F του 2002 αλλά του 2000.Μην κόπτεσαι όμως δεν έχουν μεγάλες διαφορές.Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Eixa auto (bl.foto) kai to antalaksa me to F2002.
Hthela kati pio elafry kai pio sport!
Blakeia ekana? Ti leei to F'02??!!
![]()
Βλακεία αν έκανες από την άποψη όχι ότι πήρες το συγκεκριμένο άλλα το ότι άλλαξες κατηγορία γιατί ίσως δεν σε βολέψει ίσως σε κουράσει κτλ...αν όντως ήθελες κάτι για σπορ οδήγηση θυσιάζοντας κάτι από την άνεσή σου τότε έκανες πολύ καλή επιλογή.Καλοτάξιδο να 'ναι!
![]()
S'euxaristo!!!
nai ... tou '00 enoousa kai ego...![]()
Panta ta zhleua auta ta "xamhla"!!
Tha doume sthn praksh...mallon tou xronou!
klaps lugm!!!![]()
![]()
![]()
καλοταξιδο και να σε δουμε και σε βολτα,welcome to cbr family![]()
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!
Περισσότερες φώτο και εντυπώσεις όταν το καβαλήσω...
...επιτέλους!!!![]()
Καλές γιορτές, καλές βόλτες![]()
![]()
και με το καλό να μας μπει...
καβάλα (αλλά και αλλού) σε ωραία μηχανή![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από swtos
Μου λείψατε ρε. Και για να μπω στο εορταστικό κλίμα,
είπα στον Αι Βασίλη και μου έφερε αυτό :
Μεγιές μεγιές, καλορίζικο και καλοτάξιδο!!! ΚΟΥΚΛΑ !!!
Και εγώ μια απο τα ίδια, έταξα στον Αί Βασίλη και μου έφερε δώρο το διδυμάκι της δικιάς σου! Μαυρούλι !!!![]()
![]()
![]()
vrooommmmm!!!
Ρε φίλε και αδελφέ LittleJohn τί έργο τέχνης πήγες και πήρες μιλάμε.
Καλοτάξιδο με πολλά καλά και όρθια χιλίμετρα.
Κάτσε να ανοίξει λίγο ο καιρός και θα οργανώθουμε μια βόλτα οι cbr air force team για καμιά κοντινή πτήση.
ΥΓ. Τώρα μπορείς να βγάλεις την πατάτα απο το αβατάρ σου και να βάλεις τη θεά![]()
![]()
@LJ
κούκλα......
φωνάζει για μία ανοιχτή μπούκα να ανέβουν τα ντεσιμπέλια
s..
My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.
...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"
www.fireblades.org