Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
για δώσε κάνα τιπ....![]()
Aυριο μετα την επιβεβαιωση,θα σου αφησω 50 σεντια ρε Πετρακο για να μη με λες τσιπι..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
για δώσε κάνα τιπ....![]()
Aυριο μετα την επιβεβαιωση,θα σου αφησω 50 σεντια ρε Πετρακο για να μη με λες τσιπι..![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
οι κκ αγωνιζόμενοι να πανε για υπνο...
Enduro Republic, Prime Minister
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
και δεν με λες.... :rotflmao: ....το ποτάμι τόδες....ή στο περιέγραψε ο πρόεδρος.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
οι κκ αγωνιζόμενοι να πανε για υπνο...
μαζεύω τα τελευταία πράγματα...έδωσα εντολή στην υπηρεσία να μου έχει έτοιμα άσπρα μακαρόνια στις 03.00.
Καληνύχτα και καλό αγώνα νάχουμε.![]()
Πέτρο κοίτα να είναι αλτέντε αλλιώς δεν κάνεις τίποτα .Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
..........έδωσα εντολή στην υπηρεσία να μου έχει έτοιμα άσπρα μακαρόνια στις 03.00.
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
άντε να ξεκινάμε σιγά σιγά
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους.
![]()
![]()
Βγήκανε παραβρασμένα κ ζοριστήκατε ; ΝΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ;Εντυπώσεις ,σχόλια ,φωτο,αποτελέσματα ; Κατάνα πόσα πιάτα εφαγες ;Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Πέτρο κοίτα να είναι αλτέντε αλλιώς δεν κάνεις τίποτα .![]()
![]()
![]()
μην βιάζεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Βγήκανε παραβρασμένα κ ζοριστήκατε ; ΝΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ;Εντυπώσεις ,σχόλια ,φωτο,αποτελέσματα ; Κατάνα πόσα πιάτα εφαγες ;
σε λίγο.....![]()
![]()
![]()
Yπάρχουν......Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Βγήκανε παραβρασμένα κ ζοριστήκατε ; ΝΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ;Εντυπώσεις ,σχόλια ,φωτο,αποτελέσματα ; Κατάνα πόσα πιάτα εφαγες ;
αλλά ΔΕΝ σου λέμε![]()
You BETA believe...
Απόλυτη επιτυχία.
Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω την σημερινή μέρα.
Εντουροδιαδρομή που δεν κόλλαγες,χρόνοι που αν δεν έπεφτες πιανότουσαν,ειδικές μιά χαρά.
Τερμάτιζες και έβλεπες παντού χαρούμενους ανθρώπους,είχες περάσει καλά.
Αγωνιστικά ξεχώρισε ο kostas yz,του άξιζε.
Ξεχώρισε το νέο αστέρι ο mpou,αν δεν είχε το καπέλλο...,που υποτροπίασε στην ειδική και έκανε ίδιο χρόνο με τον kosta yz.![]()
Αναμενόμενη η θέση του zubitou.
O katanas μπορεί και καλύτερα...όχι ότι πήγε άσχημα,αλλά η ομάδα έχει απαιτήσεις από αυτόν.
Κλασσική δύναμη ο marios 8.
Tώρα γιά τον zid τι να πω...θα με τρελλάνει αυτός ο άνθρωπος.Καπελλάτος και χαρούμενος,είχε και όρεξη γιά τυροπιτάκια.....ρεεεεεεεεεε θα σοβαρευτείς?
:rotflmao::rotflmao:
Σταθερός στην μέθοδο είτε αγώνας είτε βόλτα εγώ έχω τον ρυθμό μου ο taxydromos.
Ο $py μπορούσε καλύτερα...μάλλον φταίει και το μηχανάκι.
και τέλος ο dimzab έτρεξε αγώνα με περισσότερα χλμ διαδρομή από αυτά που έχει κάνει συνολικά χώμα....![]()
.....................δεν θα μιλήσω τώρα και γιά μένα....:rotflmao: .....ένιωθα σαν στο σπίτι μου...είμαι σε απόλυτη ικανοποίηση...:rotflmao:
υγ.ευχαριστούμε γιά την προσφορά τους dirtbirt και zapmaria.
Άστα αυτά....Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
.....
υγ.ευχαριστούμε γιά την προσφορά τους dirtbirt και zapmaria.
Δεν τα γλυτώνεις τα βίντεο ......![]()
![]()
You BETA believe...
Σωτήρη πόσα να ζητήσω ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Άστα αυτά....
Δεν τα γλυτώνεις τα βίντεο ......![]()
![]()
Μπραβο σε ολα τα παιδια που πηραν μερος ( ασχετα αν τερματισαν και σε τι θεση ..)
Το παν ειναι η διασκεδαση και να γυρναμε ολοι υγιεις στα σπιτια μας....
Μπραβο σε ολους..!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που να μην με τρομαζε και ο "εχω και racing πατεριτσα, να σε κανω ενα τεστ ράιντ?" με την ντουντουκα του! Εκ του αποτελεσματος, καλα εκανεΑρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
Ξεχώρισε το νέο αστέρι ο mpou,αν δεν είχε το καπέλλο...,που υποτροπίασε στην ειδική και έκανε ίδιο χρόνο με τον kosta yz.![]()
![]()
Ολοι ηταν (εισασταν) υπεροχοι. Πρωτος αγωνας και δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερα.
Ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολους, αλλα λιγο παραπανω στους εξης 2.
Πετρος: Η εγγυηση για να πας βολτα στο βουνο. Υπομονη, γαιδουρινη. Θα κατσει να στα εξηγησει ΟΛΑ. Και απο οργανωση, αλλο τιποτα, μονος του ετρεχε για δηλωσεις συμμετοχης, νουμερα και οτιδηποτε αλλο.
Σωτηρης: Ο ανθρωπος εμπνεει σεβασμο. Εμπειρια, γνωσεις σε τεχνικο και αγωνιστικο τομεα, σε βοηθουν να μπεις "μεσα" στο κλιμα.
Χωρις του πανω 2 (αλλα και ολη την υπολοιπη ομορφη παρεα που καθε ΣΚ "διασταυρωνουμε" τα τιμονια μας αλλα και ενιοτε τα παϊδακια στο τραπεζι) δεν θα τολμουσα να σκεφτω πριν 6 μηνες που ξεκινησα οτι θα τρεξω ενα (εστω και entry level) αγωνα εντουρο.
Στα επομενα λοιπον!
Υ.Γ. Χαρηκα πολυ που ειδα τον μπαρμπα και θειο Τακη. Θειε, περιμενω το αποσταγμα απο το καζανι![]()