Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 186

Θέμα: Προκλητικοτατο Σκανδαλο.........

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

.............
    Μάλλον και εσύ δεν καταλαβαίνεις αυτό το οποίο προσπαθώ να πω. Εγώ είμαι από τους πρώτους που θέλουν να γίνει κάθαρση στην εκκλησία διότι αυτοί οι βρώμικοι είναι που χαλάνε και λερώνουν την πραγματική έννοια της θρησκείας. Αυτό το οποίο ξέρω και γνωρίζω είναι ότι υπάρχουν αρκετοί σωστοί χριστιανοί οι οποίοι προσπαθούν και θέλουν το καλό όλης της ανθρωπότητας. Και βλέπω πως ο πόλεμος γίνεται γι’ αυτούς. Και για μένα αυτοί είναι το τελευταίο κάστρο προτού ξεφτιλιστεί όλο το ανθρώπινο είδος.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
    Μάλλον και εσύ δεν καταλαβαίνεις αυτό το οποίο προσπαθώ να πω. Εγώ είμαι από τους πρώτους που θέλουν να γίνει κάθαρση στην εκκλησία διότι αυτοί οι βρώμικοι είναι που χαλάνε και λερώνουν την πραγματική έννοια της θρησκείας. Αυτό το οποίο ξέρω και γνωρίζω είναι ότι υπάρχουν αρκετοί σωστοί χριστιανοί οι οποίοι προσπαθούν και θέλουν το καλό όλης της ανθρωπότητας. Και βλέπω πως ο πόλεμος γίνεται γι’ αυτούς. Και για μένα αυτοί είναι το τελευταίο κάστρο προτού ξεφτιλιστεί όλο το ανθρώπινο είδος.
    RE AGORI MOU DEN DIAVASES OTI ME AFORMI TA GRAFOMENA ARPAZO TIN EFKERIA NA MILISO GENIKA DEN APANTAO SE ESENA ESI NA KANIS OTI 8ES DIKEOMA SOU INE KAE KALA KANIS

MIN MOU LES OTI DEN KATALAVA KE APO PANO....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

RE AGORI MOU DEN DIAVASES OTI ME AFORMI TA GRAFOMENA ARPAZO TIN EFKERIA NA MILISO GENIKA DEN APANTAO SE ESENA ESI NA KANIS OTI 8ES DIKEOMA SOU INE KAE KALA KANIS

MIN MOU LES OTI DEN KATALAVA KE APO PANO....
    Α ρε Afro, πάλι δεν κατάλαβες. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Γιουχουουουυουο!!!!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Και εγώ έτσι ήξερα και νόμιζα πως έχουν τα πράγματα. Να πιστεύω και να μην την ψάχνω παραπάνω. Αλλά κάποιος ορθόδοξος μου είπε και μου εξήγησε το πραγματικό νόημα της φράσης. Όσο ζω μαθαίνω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος από ότι είμαι τώρα. Και όπως σου είχα πει στα αρχικά post, λίγοι είναι οι σωστοί.
    Αυτο που λεω ειναι οτι, αυτο που λες ειναι ενα σοβαρο "πατημα", εφ οσον δεν ειναι σοφιστια (που για μενα ειναι). Επομενως θα το διδασκαν στις σχολες Θεολογιας τουλαχιστον ....
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Θα πω μονο αυτο.
    Το θεμα ειναι "δυσκολο" πραγματικα.
    Οταν παραθετεις λοιπον επιστημονικα και ιστορικα τεκμηριωμενα επιχειρηματα και εχεις αντιλογο μονο κειμενα του στυλ "πιστευε και ΜΗ ερευνα", τοτε για μενα δνε εχει νοημα η συνεχιση ενος τετοιου διαλογου.

Χρήστο. Δεν είδα κανένα επιστημονικό επιχείρημα και τα μόνα κείμενα που ποστάρισαν,
    είναι ιστορικά αναπόδεικτα. Είχες πεί ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
    Σε κανένα γραπτό που αποδέχεται η ορθ. Εκκλησία δεν υπάρχει η πρόταση, πίστευε και μη ερεύνα.
    Με το κόμμα σε οποιαδήποτε θέση.
    Αν δεν το ξέρεις είναι αμάθεια . Αν νομίζεις ότι το ξέρεις, τότε πρόσεχε γιατί συγκαταλέγεσαι στους ημιμαθείς.
    Αν δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς με επιχειρήματα, ή κουράστηκες, μην υποβιβάζεις τους συνομιλητές ή της απόψεις τους για να φανεί ότι είναι αστεία η συζήτηση.
    Φαίνεται ότι μέχρι ώρας δεν είχε βρεθεί κάποιος να αντικρούσει τα επιχειρήματά σου, και αυτό σε κούρασε ή πιθανών και να σε εκνεύρισε. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου,μια και συγκαταλέγομαι στους αντιφρονούντες, και ελπίζω να με συχωρέσεις για την
    ταλαιπωρία αυτή.

AN 8ELETE NA KATALAVETE POS DIASTREVLO8IKAN I DIDASKALIES TOU STA8ITE 12 ATOMA O ENAS DIPLA STON ALO KE O PROTOS AS DIAVASI MISTIKA STO AFTI TOU DEFTEROU ENA MIKRO KIMENAKI POU PREPI O DEFTEROS NA PI XORIS NA DIAVASI STO TRITO KE O ENAS STON ALO MEXRI NA FTASI STON TELEFTEO KE NA DITE PIO 8A INE TO APOTELESMA KE TI 8A PI O TELEFTEOS POU 8A INE TO PLEON ASXETO KE OLA AFTA MPROSTA STA MATIA SAS
    Αν γράψανε όλοι τα ίδια ?
    και μην ξεχνάμε ότι διαπιστώνουμε την διαστρέβλωση, όταν
    έχουμε το γνήσιο και είναι διαφορετικό. Ότι γράφτηκε, ήταν γνωστό σε αυτήκοους μάρτυρες
    και αν ήταν διαφορετικό θα υπήρχαν από τότε διαφωνίες. Η ιεραρχία τότε δεν είχε δημιουργηθεί, ώστε να πατρονάρει. Άρα έχουμε γραπτά που συμφωνούν με το κοινως αποδεκτό.

O XRISTOS DEN EMA8E TOUS AN8ROPOUS NA FOVOUNTE,NA PISTEVOUN GIA FOTIA 8A PESI NA TOUS KAPSI ALA DIDAKSE TIN AGAPI KE TIN ALILEGKIOI APLA PRAGMATA
    Σωστός. Και εγώ σε έναν τέτοιο θεό πιστεύω. Και η ορθοδοξία έναν τέτοιο Θεό διδάσκει. Τα άλλα που ακούγονται είναι ή
    των καθολικών, η των μουσουλμάνων (καζάνια στην κόλαση)
    που συγχωνεύτηκαν στην λαϊκή παράδοση, αλλά δεν υπάρχουν στην ορθοδοξία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Χρήστο. Δεν είδα κανένα επιστημονικό επιχείρημα και τα μόνα κείμενα που ποστάρισαν,
    είναι ιστορικά αναπόδεικτα.
    .................................
    Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου,μια και συγκαταλέγομαι στους αντιφρονούντες, και ελπίζω να με συχωρέσεις για την
    ταλαιπωρία αυτή.

Ρε Χρηστε ειναι δυνατον ???
    Ειναι δυνατον να αντιπαραθεσουμε την θρησκεια απεναντι στην επιστημη?
    Θα παθει την πανωλεθρια της Αρκουδας!
    Εξ' αλλου δεν βλεπεις οτι καθε χρονο ολο και κατι ερμηνευουν διαφορετικα (οι διαφοροι Θεολογοι) μιας κι οι ιδιοι "βλεπουν" (σε καποιο βαθμο) οτι ουτε για τα μικρα παιδια δεν στεκουν τα "επιχειρηματα" τους?
    Τι να λεμε τωρα για "μαμισιους" κι "ημιτασιον" ορθοδοξους?

Ο καθενας βεβαια δικαιουτε να βλεπει οπως τον βολευει τι ειναι "επιχειρημα" και τι οχι ...

Απο την αλλη ΔΕΝ απαντηθηκε ΠΟΤΕ το ΑΡΧΙΚΟ μου ερωτημα που επαναλαμβανω:

Ειναι δυνατον, ο οποιοσδηποτε εχων "σωας τας φρενας" να υποστηριξει ποτε πως σ' αυτον τον Πλανητη οι "ελαχιστοι" Ορθοδοξοι ειναι τα εξυπνοτερα πλασματα?

Κι ομως το προσπερνατε ή (ακομα χειροτερα) το ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!

Οποτε και για μενα σταματαει η συζητηση!

That's all folks ...
    Παμε για καμμια

Ειναι δυνατον, ο οποιοσδηποτε εχων "σωας τας φρενας" να υποστηριξει ποτε πως σ' αυτον τον Πλανητη οι "ελαχιστοι" Ορθοδοξοι ειναι τα εξυπνοτερα πλασματα?

That's all folks ...
    Παμε για καμμια
    Ποτέ κανείς λογικός, δεν έβαλε θέμα εξυπνάδας. Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Απλά το θεώρισα αυτονόητο.
    και

Δεν είδα καμιά κοινολογιολογική μελέτη ενάντια στης θρησκείες για να δω την αντιπαράθεση της επιστήμης. Προσωπικές απόψεις είδα και ανιστόρητα αναπόδεικτα ρατσιστικά κείμενα.

Πάμε? Πού?

Ρε Χρηστε ειναι δυνατον ???
    Εξ' αλλου δεν βλεπεις οτι καθε χρονο ολο και κατι ερμηνευουν διαφορετικα (οι διαφοροι Θεολογοι) μιας κι οι ιδιοι "βλεπουν" (σε καποιο βαθμο) οτι ουτε για τα μικρα παιδια δεν στεκουν τα "επιχειρηματα" τους?

Ο καθενας βεβαια δικαιουτε να βλεπει οπως τον βολευει τι ειναι "επιχειρημα" και τι οχι ...

That's all folks ...
    Παμε για καμμια
    Καλά εσύ είσαι τουλάχιστον στον ύπνο του δικαίου!!! Ποιος και πότε μίλησε ότι οι ορθόδοξοι είναι οι πιο έξυπνοι??? Αυτά τα λες από μόνος σου, δεν τα είπε κανένας. Και ποιος είναι αυτός που έβαλε ζήτημα μεταξύ θρησκείας και επιστήμης??? Αν τεθεί τέτοιο ζήτημα τότε πάει μακριά το γράμμα και θα πρέπει να βρούμε αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα.

Καλά εσύ είσαι τουλάχιστον στον ύπνο του δικαίου!!! Ποιος και πότε μίλησε ότι οι ορθόδοξοι είναι οι πιο έξυπνοι??? Αυτά τα λες από μόνος σου, δεν τα είπε κανένας. Και ποιος είναι αυτός που έβαλε ζήτημα μεταξύ θρησκείας και επιστήμης??? Αν τεθεί τέτοιο ζήτημα τότε πάει μακριά το γράμμα και θα πρέπει να βρούμε αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα.

Τοτε αυτοματα ΠΑΥΕΙ η Ορθοδοξια να ειναι η ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ θρησκεια ...

.....................
    .....................
    Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν και ημιτασιόν ορθόδοξοι!!! Δεν υπάρχουν ανθέλληνες??? Υπάρχουν και είναι και πολλοί μάλιστα. Έτσι υπάρχουν και ημιτασιον ορθόδοξοι.

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν και ημιτασιόν ορθόδοξοι!!! Δεν υπάρχουν ανθέλληνες??? Υπάρχουν και είναι και πολλοί μάλιστα. Έτσι υπάρχουν και ημιτασιον ορθόδοξοι.

Ρε συ angels_gr ...

Γιατι καθομαστε και ασχολουμαστε με "λεξεις" ?

Για μενα η αληθεια ειναι ΜΙΑ και την εχω πει απο την αρχη με παρησια!

Οι θρησκειες ειναι μια ΑΡΡΩΣΤΙΑ σαν το AIDS, σαν τα Ναρκωτικα, σαν οτιδηποτε αλλο ...

Προοδος του ανθρωπινου ειδους ειναι να ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΟΥΝ μεχρι να εξαληφθουν.
    Να ΠΙΣΤΕΨΕΙ επιτελους ο καθενας στον εαυτο του και σε τιποτ' αλλο που θα ερθει να τον σωσει στην "δυσκολη"!
    Ετσι θα γινουμε καλυτεροι ανθρωποι με "κριτικη" σκεψη, μιας και ΕΜΕΙΣ πρεπει να αποφασισουμε και ΟΧΙ ο οποιοσδηποτε "Θεος".

Απο 'κει και μετα ΔΕΝ μπορω να συζηταω για το αν ο "ταδε" ειπε "εκεινο" και ο "δεινα" το "αλλο"!

Ετσι βαδιζω στην ζωη μου και σε πληροφορω οτι ειμαι ΠΟΛΥ πιο "ηθικο στοιχειο", απο ΟΛΟΥΣ τους Χ.Ο. που εχω γνωρισει εγω!
    ΔΕΝ χρειαζομαι τον Θεο, ουτε τους Νομους του, ουτε τις Αρχες του, ουτε τις Απαγορευσεις του, αλλα ΟΥΤΕ και την Βοηθεια του!

Λειτουργω μεσα στο κοινωνικο πλαισιο, οσο καλυτερα μπορω, χωρις προκαταληψεις, ανοιχτος σε καινουργιες ιδεες!

Αν δεν ειμαι εγω ο καλυτερος Χ.Ο. (μιας κι ακομα ΔΕΝ εχω αλλαξει ταυτοτητα), τοτε ποιος ειναι?
    Μηπως οι κλεφτες, οι ρουφιανοι (επι χουντας), κι οι απατεωνες καθε ειδους (της γειτονιας μου τους οποιους γνωριζω απο παιδακι), που αυτοι πλεον, τωρα στα γεραματα τους και για να "παραδωσουν ψυχη", ειναι οι ΜΟΝΟΙ που γεμιζουν καθε Κυριακη την εκκλησια, κανοντας (παρα τα αρθρητικα τους) βαθιες μετανοιες και γονυκλισιες?

Καταλαβαινεις φανταζομαι γιατι δεν θελω να συμμετεχω, ασχολουμενος με "λεπτομερειες" ...

Απλα για μενα το "θεμα" ειναι ΠΟΛΥ γενικοτερο!

Ρε συ angels_gr ...

Γιατι καθομαστε και ασχολουμαστε με "λεξεις" ?

Για μενα η αληθεια ειναι ΜΙΑ και την εχω πει απο την αρχη με παρησια!

Οι θρησκειες ειναι μια ΑΡΡΩΣΤΙΑ σαν το AIDS, σαν τα Ναρκωτικα, σαν οτιδηποτε αλλο ...

Προοδος του ανθρωπινου ειδους ειναι να ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΟΥΝ μεχρι να εξαληφθουν.
    Να ΠΙΣΤΕΨΕΙ επιτελους ο καθενας στον εαυτο του και σε τιποτ' αλλο που θα ερθει να τον σωσει στην "δυσκολη"!
    Ετσι θα γινουμε καλυτεροι ανθρωποι με "κριτικη" σκεψη, μιας και ΕΜΕΙΣ πρεπει να αποφασισουμε και ΟΧΙ ο οποιοσδηποτε "Θεος".

Απο 'κει και μετα ΔΕΝ μπορω να συζηταω για το αν ο "ταδε" ειπε "εκεινο" και ο "δεινα" το "αλλο"!

Ετσι βαδιζω στην ζωη μου και σε πληροφορω οτι ειμαι ΠΟΛΥ πιο "ηθικο στοιχειο", απο ΟΛΟΥΣ τους Χ.Ο. που εχω γνωρισει εγω!
    ΔΕΝ χρειαζομαι τον Θεο, ουτε τους Νομους του, ουτε τις Αρχες του, ουτε τις Απαγορευσεις του, αλλα ΟΥΤΕ και την Βοηθεια του!

Λειτουργω μεσα στο κοινωνικο πλαισιο, οσο καλυτερα μπορω, χωρις προκαταληψεις, ανοιχτος σε καινουργιες ιδεες!

Αν δεν ειμαι εγω ο καλυτερος Χ.Ο. (μιας κι ακομα ΔΕΝ εχω αλλαξει ταυτοτητα), τοτε ποιος ειναι?
    Μηπως οι κλεφτες, οι ρουφιανοι (επι χουντας), κι οι απατεωνες καθε ειδους (της γειτονιας μου τους οποιους γνωριζω απο παιδακι), που αυτοι πλεον, τωρα στα γεραματα τους και για να "παραδωσουν ψυχη", ειναι οι ΜΟΝΟΙ που γεμιζουν καθε Κυριακη την εκκλησια, κανοντας (παρα τα αρθρητικα τους) βαθιες μετανοιες και γονυκλισιες?

Καταλαβαινεις φανταζομαι γιατι δεν θελω να συμμετεχω, ασχολουμενος με "λεπτομερειες" ...

Απλα για μενα το "θεμα" ειναι ΠΟΛΥ γενικοτερο!
    Γι’ αυτό σου μιλάω για ημιντασιόν ορθόδοξους. Γιατί υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι είναι κλέφτες, ρουφιάνοι, απατεώνες και μετά πηγαίνουν στην εκκλησία για μετάνοιες.

Το "θέμα" είναι ΠΟΛΥ γενικότερο!!!

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Ευκαιρίας δοθείσης από το εθνικό κτηματολόγιο , τα τεκμήρια διαβίωσης, τον μεσίτη μαμωνά εφραιμ και την ιερά μονή μέγιστου βαλτοπεδιου θέλω να συστήσω, εκτός από το πάντα διαχρονικό

Λιλη Ζωγράφου
    ΑΝΤΙΓΝΩΣΗ (ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ)

το βιβλίο του Αλεξακη

Μ.Χ.
    εκδόσεις εξάντας

(οχι δεν γράφει ότι με τα μοτοκρος πρέπει να καταλύσουμε το άβατο σε εντούρο και ον ουφ)

Ένα ενδιαφέρων από τα πολλά θεματακι

http://press-gr.blogspot.com/2008/09...post_6318.html
    για διάφορα παρασκηνιακά
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    Ευκαιρίας δοθείσης από το εθνικό κτηματολόγιο , τα τεκμήρια διαβίωσης, τον μεσίτη μαμωνά εφραιμ και την ιερά μονή μέγιστου βαλτοπεδιου θέλω να συστήσω, εκτός από το πάντα διαχρονικό

Λιλη Ζωγράφου
    ΑΝΤΙΓΝΩΣΗ (ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ)

το βιβλίο του Αλεξακη

Μ.Χ.
    εκδόσεις εξάντας

(οχι δεν γράφει ότι με τα μοτοκρος πρέπει να καταλύσουμε το άβατο σε εντούρο και ον ουφ)

Ένα ενδιαφέρων από τα πολλά θεματακι

http://press-gr.blogspot.com/2008/09...post_6318.html
    για διάφορα παρασκηνιακά
    Τι απίστευτη διαπλοκή είναι αυτή;;;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας