Σαν kawasaki h2 μοτέρ μοιάζει.
Και αν είναι και γρήγορος οδηγός, στην τύχη λέω γιατί δεν την βρήκα την φωτο, ίσως να είναι ο Gary Nixon.
Σαν kawasaki h2 μοτέρ μοιάζει.
Και αν είναι και γρήγορος οδηγός, στην τύχη λέω γιατί δεν την βρήκα την φωτο, ίσως να είναι ο Gary Nixon.
Οπότε αφου μου μοιάζει kawa λέω στην τύχη Gary Nixon αν και το Νο11 δεν κολάει.
Donnie Castro rides an Erv Kanemoto-built Kawasaki Triple-powered dirt track bike. Three cylinders, two-stroke—very fast
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Είναι όντως Kawasaki αλλά ο οδηγός δεν είναι ο Gary Nixon.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Οπότε αφου μου μοιάζει kawa λέω στην τύχη Gary Nixon αν και το Νο11 δεν κολάει.
Κι ελεγα οτι θα μπερδευτείτε αφού ο οδηγός φοράει στολή Yamaha![]()
Tα αρχικά του οδηγού φαίνονται λίγο![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
αν δεν ελεγε ο stefanos για το μοτερ δεν θα το εβρισκα...
καλα ο θειος γουγλης ειναι must δεν εχω βαση δεδομενων....ακομα![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
εμενα μου μοιαζει με harley XA...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
zundapp δεν είναι αυτό?![]()
Μοιάζει αλλά δεν είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
zundapp δεν είναι αυτό?![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Κερδίζει ο κύριος με το μπλε BMW.Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
εμενα μου μοιαζει με harley XA...
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
τη φωτό την είχα δει παλιά σε ένα site με στρατιωτικά, όταν έψαχνα κάτι του Στέφανου. Ο κινητήρας μοιάζει με boxer με τις χαρακτηριστικές ξύκτρες στα καπάκια αν μπορώ να διακρίνω καλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Κερδίζει ο κύριος με το μπλε BMW.
![]()
Sorry αλλά έχει πολύ αντηλιά στη παραλία και δεν βλέπω καλά...![]()
:rotflmao:
είναι μποξερ. Ειναι το μοντελο που έβγαλε η χαρλευ το '40 για τον αμερικάνικο στρατο και ειδικά για την ερημο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
τη φωτό την είχα δει παλιά σε ένα site με στρατιωτικά, όταν έψαχνα κάτι του Στέφανου. Ο κινητήρας μοιάζει με boxer με τις χαρακτηριστικές ξύκτρες στα καπάκια αν μπορώ να διακρίνω καλά.
Sorry αλλά έχει πολύ αντηλιά στη παραλία και δεν βλέπω καλά...![]()
:rotflmao:
![]()
Βυρωνα σε βλέπω οτι εχεις καεί λίγο στην πλάτη! Κατσε κατω απο την ομπρέλλα βρε παιδί μου!!
Παντως κι εδω Αθήνα μια χαρά, ούτε να σε τρώει η πλάτη σου απο το αλάτι, ούτε αυτα τα τζιτζίκια που δεν σε αφήνουν σε ησυχία
Κι η αλλη κουφάλα με την προπέλλα στην Αίγινα είναι!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ναι άλλα έγινα κομματια απο τσιπουρα χθες κι αναρρώνω... οποτε για μπανακι θα πάω το απόγευμαΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
...
Κι η αλλη κουφάλα με την προπέλλα στην Αίγινα είναι!![]()
![]()