μααρι ολα να πανε καλα κ να περασουν οσο το δυνατον πιο γρηγορα!
δειχνει παντως οτι ειναι δυνατη κ θα καταφερει να τα ξεπερασει γρηγορα!
μεσα απο την καρδια ολων μας ...περαστικα σου εφη!!!λιγο υπομονη ακομα κ ολα θα ναι οπως πριν μετα!
μααρι ολα να πανε καλα κ να περασουν οσο το δυνατον πιο γρηγορα!
δειχνει παντως οτι ειναι δυνατη κ θα καταφερει να τα ξεπερασει γρηγορα!
μεσα απο την καρδια ολων μας ...περαστικα σου εφη!!!λιγο υπομονη ακομα κ ολα θα ναι οπως πριν μετα!
la justicia donde esta????????
![]()
![]()
![]()
κανενα σημερινο νεο?
:smilea:
Εγινε η διασωλήνωση προκειμένου να υπάρχει καλύτερη οξυγόνωση και είναι σε καταστολή προκειμένου να μην πονάει απ΄την επέμβαση αυτή. Αντιδρά πολύ καλάΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
κανενα σημερινο νεο?
:smilea:![]()
Ρε παιδιά ,δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά παρακολουθώ την κατάσταση της υγείας της μέσα από το thread με φοβερή αγωνιά , σαν να είναι δικός μου άνθρωπος ….
Κουράγιο κοπελιά ,θα σε έχουμε σύντομα κοντά μας να μες λες ιστορίες για το πώς έβριζες τους γιατρούς και να γελάμε…
![]()
![]()
![]()
Δλδ εχει ξεπερασει τους κινδυνους η ακομα φοβουνται για κατι οι γιατροι?
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από CD
Σήμερα κατά τις 12 της έκαναν την τραχειοστομία. Όλα πήγαν καλά και την κρατάνε για λίγο ακόμα σε καταστολή. Από αργότερα σήμερα ή το πολύ αύριο το πρωί, ξαναμπαίνουν στη διαδικασία να την ξυπνήσουν...
Περισσότερα θα έχω να σας πω αύριο το μεσημέρι. Όλα θα πάνε καλά μωράκι μου, θα δεις!
οκ....αντε με το καλο να παει σπιτι της...
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
περιμενουμε τα καλα νεα !!!
καλημερα εφη !!!![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
με το καλο και γρηγορα να πας σπιτι σου!
περαστικα σου κοπελια!!
Μεταφέρω από το bikenet, το post του CD:
![]()
"Μόλις γύρισα από την Έφη και έχω χαρεί απίστευτα πολύ!
Το επίπεδο συνείδησής της είναι εξαιρετικό. Μπορέσαμε να συνεννοηθούμε (με νοήματα βέβαια από την πλευρά της) σε πολύ καλό επίπεδο, και μου έδωσε την εντύπωση ότι αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο συνεργάσιμη, καθώς δείχνει να έχει καταλάβει που βρίσκεται. Τα φάρμακα καταστολής τα έχουν σταματήσει από το πρωί και το μόνο που της δίνουν είναι μια αντιβίωση για ένα μικρόβιο που έχει στο αναπνευστικό της. 9 στις 10 ανάσες τις παίρνει μόνη της και όλο και πιο σπάνια τη βοηθά το μηχάνημα.
Ακόμα περισσότερα -και σίγουρα το ίδιο καλά νέα- αύριο το μεσημέρι.
Μια χαρούλα τα πας μωράκι μου, σε λίγες μέρες θα έχεις βγει από αυτή την περιπέτεια..."
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
πολύ ωραία νέα :wacko: