Σελίδα 12 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS

το on off πρεπει να εχει απλα και δυνατα χαρακτηριστικα....να μπορεις να κανεις modify καποια πραγματα,,,να μην περνει μονο χουφτες απο την μαμα εταιρια με 180 ευρο!!!!!

καλο βραδι on offades
    Ρε τι λες κι εσύ τώρα?? Ολόκληρη βιομηχανία έχει στηθεί γύρω από τα ΚΤΜ με χίλιες δυο π@π@ριες
    aftermarket και τρέχουν και τα αγοράζουν να τα βάλουν πάνω για να ξεχωρίζουν από τους άλλους
    και τα ακριβοπληρώνουν όλα αυτά ρίξε μια ματιά σε ένα περιοδικό και θα δεις τι εννοώ!

Καλό βράδυ ΚΤΜαδες και όνειρα γλυκά........................χωρίς συνεργεία και βλάβες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

Επισης το on-off ειναι αποψη και ιδεα για πολλους...καποιοι απλως πιθηκιζουν και γινονται ρομπες...ο πιθηκισμος ειναι παντου... Οπως ξαναπα σεβομαι απολυτα οσους ξερουν τι καβαλανε και γιατι το καβαλανε...δεν μπορει να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα...

εδω απανταει σε εμενα στο ποια ατομα περνουν μηχανες για καφε και οχι για την καθαρα χρηση που μπορεις να εκμεταλευτεις απο μια μηχανη,,,,,,,

ασ πουμε δεν θα με χαλουσε οπιος να ναι να παρη στρομ......αλλα να παρης κτμ 990 και να το εχεις για στρομ τοτε εισαι καραγκιοζης!

αν καταλαβα καλα τον λοοκ
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Σωστος ο Λαρισαιος...με πιανεις μιας και μαλλον εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυματος... Αφου λοιπον καταλαβαινομαστε θα σου πω γιατι πηρα το 990 και οχι το τενερε που μου αρεσε πολυ αλλα ουτε και το gs800 που το γουσταρα ακομα περισσοτερο...Ακου και εσυ φιλε Σακη. Το τενερε ηταν αντιστοιχο του adv640 που ειχα για 6+ χρονια και μαλιστα με υποδεεστερα φρενα, αναρτησεις και μικροτερο τεποζιτο, ιδια περιπου αλογα και τελικες... ιδιο περιπου υψος, εξοπολισμο και καλυτερη σελα για ταξιδια και λιγοτερους κραδασμους... εγω ηθελα να κανω και μεγαλο(α)ταξιδια και εξωτερικο και δικαβαλο φορτωμενος... αρα δεν υπηρχε λογος να παρω κατι που ηταν περιπου σαν και αυτο που ειχα... Το gs800(κουκλι...), δεν παιζανε μεταχειρο και το καινουριο αδικαιολογητα ακριβο σε συγκριση με το 990 κουτα, που στην εκδοση traveler ειχε τα παντα ενω το bmw θα πηγαινε το ιδιο με ποιο αδυναμο κινητηρα, χειροτερες αναρτησεις και ποιο αβολη σελα για ταξιδι...αγορασα λοιπον 2ο χερι 990 με ακραπες και βαλιτσες 2ο χερι αλουμινενιες και εδωσα λιγοτερα απο 11000...τωρα που το εχω 3 μηνες περιπου και πηγα και ενα ταξιδακι ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την επιλογη μου καθε φορα που το καβαλαω χαμογελαω... . Στην ασφαλτο ειναι ξυραφι, φοβερη αναρτηση και γεωμετρια, στριβει απιστευτα και εχει γκαζι πολυ, στο χωμα που εχω μπει λιγο ειναι σταθερο αλλα βαρυ σε σχεση με αυτα που εγω ειχα συνηθισει... θελει σεβασμο στο δεξι γκριπ γιατι διπλωνει για πλακα ειδικα με τα μαμα λαστιχα, στα κλειστα κομματια εγω δεν το εχω ακομα αλλα αν βρω φλαταδουρα... θελω δουλεια ακομα για να πω οτι το παω ειδικα στο χωμα αλλα αυτη ειναι και η ομορφια...να ψαχνεσαι και να βελτιωνεσαι
    Σακη για τον πιθηκισμο τα εξηγησε ο Λαρισαιος ωραιοτατα...αν παλι δεν καταλαβες κριμα.
    Βιομηχανες aftermaket εχουν στηθει γυρω απο ολες τις εταιρειες, ευρωπαικες, ιαπωνικες και αμερικανικες...
    Το FMX σιγουρα δεν εχει καμια σχεση με τις μηχανες που συζηταμε εδω αλλα μεχρι τωρα δεν εχω δει να λες και εσυ κατι συγκεκριμενο για τα μηχανακια που συζηταμε παρα μονο οτι τα γιαπωνεζικα ειναι ποιο αξιοπιστα και τα κτμ ζημιαρικα...αληθεια εχεις καβαλησει ποτε αφρικα, gs ή 990-950?αμφιβαλω...αλλα περιμενω απαντηση σου...αν απαντησεις με ερωτηση σου λεω απο πριν οτι τα εχω καβαλησει και τα τρια και εχω αποψη...
    Tελος δεν γνωριζω τα κριτηρια σου για την αγορα που εκανες αλλα εκτος απο ενα μετριο entry level μηχανακι το fmx δεν εχει λογω υπαρξης στην αγορα...αν εισαι νεος οδηγος ειναι μια καλη επιλογη αλλα υπαρχουν και καλυτερες και μαλιστα γιαπωνεζικες που γουσταρεις
    Οι βασικοι λογοι που αγορασα το 990 νομιζω οτι εγιναν αντιληπτοι...οσο για το "παει παντου" αν δεν το καταλαβες με τη πρωτη το εξηγω αλλιως... "παει" ΠΑΝΤΟΥ οπου δεν "παει" το FMX...που δεν "παει" ΠΟΥΘΕΝΑ... εχεις δει ταφο να "πηγαινει" καπου...?
    Αντε να γουσταρουμε...γιατι πολυ κυριλεψα στις αντιπαραθεσεις:rotflmao:
    καλους δρομους σε ολους μαγκες
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ρε τι λες κι εσύ τώρα?? Ολόκληρη βιομηχανία έχει στηθεί γύρω από τα ΚΤΜ με χίλιες δυο π@π@ριες
    aftermarket και τρέχουν και τα αγοράζουν να τα βάλουν πάνω για να ξεχωρίζουν από τους άλλους
    και τα ακριβοπληρώνουν όλα αυτά ρίξε μια ματιά σε ένα περιοδικό και θα δεις τι εννοώ!

Καλό βράδυ ΚΤΜαδες και όνειρα γλυκά........................χωρίς συνεργεία και βλάβες!
    και που ειναι το κακο ρε φιλε σακη που μια εταιρια εξελησει και δημιουργει προιοντα
    για τα μηχανακια της?
    πρεπει δηλαδη ολοι να εχουμε 25 χρονων κινητηρα στο μηχανακι μας,οπως (fmx)
    αναρτησεις απο περασμενες δεκαετιες,οπως (fmx)
    φρενα με ταμπουρα,οπως (fmx)
    και ουτε ενα αξεσουαρακι απο το εργοστασιο, οπως(fmx), για να ημαστε οκ?

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Σωστος ο Λαρισαιος...με πιανεις μιας και μαλλον εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυματος...
    Αντε να γουσταρουμε...γιατι πολυ κυριλεψα στις αντιπαραθεσεις:rotflmao:
    καλους δρομους σε ολους μαγκες
    έτσι μπράβο συνκυκλαδίτη :a19:

όσο για το ΚΤΜ αν είχα τα φράγκα και εμένα αυτή θα ήταν η επιλογή μου
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    και που ειναι το κακο ρε φιλε σακη που μια εταιρια εξελησει και δημιουργει προιοντα
    για τα μηχανακια της?
    πρεπει δηλαδη ολοι να εχουμε 25 χρονων κινητηρα στο μηχανακι μας,οπως (fmx)
    αναρτησεις απο περασμενες δεκαετιες,οπως (fmx)
    φρενα με ταμπουρα,οπως (fmx)
    και ουτε ενα αξεσουαρακι απο το εργοστασιο, οπως(fmx), για να ημαστε οκ?

Είστε τόσο κολλημένοι που γυρίσατε τη συζήτηση αλλού κατά το συμφέρον σας! Η κουβέντα ήταν
    για KTM LC8 για BMW GS και για Varadero σε σύγκριση με το Africa ένα παλιό μοντέλο της Honda
    αλλά είστε τόσο κολλημένοι που αρκείστε σε προσωπικές επιθέσεις στους συμμετέχοντες στην συζήτηση αυτή!
    Αλλά τι να κάνουμε σας πονάει που συγκρίνουν τα ''μεγαθήρια'' σας με το ταπεινό Africa!

Καλές βόλτες λοιπόν ΚΤΜαδες μιας και εσείς τελικά έχετε το πρόβλημα και ΔΕΝ αντέχετε τη σύγκριση
    και καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι!

Α! και που είστε ΚΤΜαδες άμα πάτε καμιά μεγάλη βόλτα έχετε καλού κακού καβάτζα μια κάτω αντλία
    συμπλέκτου αυτή μωρέ με το πλαστικό πιστονάκι που ραγίζει και μένετε χωρίς συμπλέκτη!

ας χαλανε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	jump4.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	75,1 KB 
ID:	164015
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Ναι ok ο τυπάκος με το λαστιχάκι το 50/50 και τους καθρέπτες βγήκε βόλτα στους αιθέρες.
    :rotflmao: :rotflmao:
    Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.

ΣΩΣΤΟΣ ο gus ,

εχει παντα την σωστη απαντηση.
    οπως λεει και ο λαος οσα λεει μια εικονα δεν τα λενε χιλιες λεξεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
    Ναι ok ο τυπάκος με το λαστιχάκι το 50/50 και τους καθρέπτες βγήκε βόλτα στους αιθέρες.
    :rotflmao: :rotflmao:

ΜΗΝ τα πιστευετε αυτα χοντακιδες ,φοτομονταζ ειναι η εικονα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έτσι για την ιστορία………….δεν είμαι χοντάκιας.
    Και το ktm το γουστάρω τρελά..
    Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
    Έτσι για την ιστορία………….δεν είμαι χοντάκιας.
    Και το ktm το γουστάρω τρελά..

εισαι της περιπετιας και εσυ ,ωραιος(xtz)

ωραια η φοτο αλλά δεν παύει να ειναι απλα ενα μαρκετινγκ και οσοι μένουν σε αυτο ειναι λιγο φαντασμένοι κ τπτ αλλο......
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Νομίζω ότι όλοι λέμε πάνω κάτω το ίδιο. Όντως τα ΚΤΜ δεν πάνε συνεργείο όπως παλιά. Όντως η άφρικα ήταν μια μηχανή πολύ μπροστά για τη εποχή της. Τα GS πανάκριβα, το Βάρα πολύ βαρύ για χώμα.

Όταν πήρα την άφρικα την διάλεξα για έναν και μόνο λόγο. το οικονομικό. Επειδή πάω χώμα συχνά πυκνά, οι πτώσεις θα ήταν σε κόστος σχεδόν 4 φορές κάτω σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το πήρα 3500 ευρώ όταν τα υπόλοιπα περνούσαν τα 8000 (και για κάποιον που πέρνει 800 ευρώ/μήνα είναι διαφορά, έτσι; ) Δεν ήθελα κάτι ελαφρύ και καντίλι στη ξερογκαζιά, αφού θα μπορούσα να κρατήσω το TSR (και μιλάμε για πολύ καντήλι, όποιος το 'χει οδηγήσει θα ξέρει... )

Μεγαλώσαμε (και σε κιλά και σε χρόνια) και θέλουμε καμιά βόλτα με το έτερον ήμισυ μέχρι ιταλία, κρήτη και αλλού, φορτομένοι και σίγουροι. Βάζεις λοιπόν στο άφρικα 1000 ευρώ έχτρα (εξάτμιση, αναρτήσεις, φρένα και όλα αυτά μετά από χρόνια για τη σιγουριά και μόνο) και είσαι έτοιμος. 120 - 130 χλμ/ω και πάς παντού...

Μακάρι να είχα να πάρω κάτι πιο σύχγρονο, λίγο πιο δυνατό αλλά και σχετικά οικονομικό...

Αλλά δεν... Έτσι μένεις στη διαχρονικότητα του XRV.

Γι' αυτό νομίζω έγινε και η αρχική σύγκριση άλλωστε στο moto.

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    AFRICA Rulez!!!

(Μιας και είμαστε στις αντιπαραθέσεις)

Σελίδα 12 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF