Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 200

Θέμα: Δεν Τους Αντέχω ΠΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    λεει ο νομος πως πρεπει να κατεβεις και να ξεσκονισεις την πινακιδα στο σημειο που καταγραφεται η παραβαση?

αν ναι εγω παω πασο, ΚΑΙ ΠΑΛΙ βεβαια πρεπει να στο πει ετσι:
    Kυριε ειστε υποχρεωμενος απο τον νομο να καθαρισετε την πινακιδα σας τωρα.
    και οχι: KATEBA KAI ΞΕΣΚΟΝΙΖΕ

με την κλαψα ουτε εγω συμφωνω αλλα το παιδι δεν κλαιγετε, αναφερει την συμπεριφορα του μπατσου που ειναι απαραδεκτη..

απ'οσο ξερω αν μπορει να γινει κατι για την παραβαση εκεινη την στιγμη ΠΡΕΠΕΙ να στο υποδειξει.

δλδ, αν κουβαλας ενα ελαφι στο καπω του αυτοκινητου και απαγορευεται πρεπει να το βγαλεις εκεινη την στιγμη και να μην σε αφησει να προχωρησεις γιατι παρακατω μπορει να σου φυγει απο εκει και να προκαλεσεις ατυχημα.

αν παει στο δικαστηριο για το ατυχημα ο υπαιτιος και πει με ειχε σταματησει μπατσος πιο πριν και με εγραψε αλλα δεν μου ειπε να κατεβασω το ελαφι απο το καπω, τοτε πολυ απλα τραβανε τον μπατσο για ΜΗ ΠΡΟΛΗΨΗ.

το ιδιο ισχυει και ολα τα αλλα οχηματα. μπορουν δλδ να ακινητοποιησουν το οχημα αν δεν τηρει καποιες προδιαγραφες και να μεταφερθει σε συνεργειο για αποκατασταση βλαβων.

εκτος και αν γουσταρε ο φιλος να του πει:
    - "κυριε το μηχανακι πρεπει να δεσμευτει εδω και να οδηγηθει απο αλλο μεσο στο πλησιεστερο πλυντηριο για να καθαριστει η βρωμικη πινακιδα".:rotflmao:

η συμπεριφορα του μπατσου ειναι οντως βλαχικη και απαιδευτη αλλα μπορουσε να κλαιει 700€.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αξυριστος
    Μακρυ μαλλι
    Μηχανη
    Χωρις κρανος
    Πινακιδα δυσδιακρητη

Πληρουσες ολα τα κριτηρια και για πολλά περισσότερα

Το πιο πιθανο ειναι να κυνηγουσαν καποιον που σου εμοιαζε και γιαυτο να ηταν "φορτωμενος"

Μην μου πεις τωρα για το τι ρολο παιζει η εμφάνιση κλπ κλπ κλπ
    Στην Ελλάδα ζεις.
    take it or leave it.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    εδώ μιλάμε για την κωλοσυμπεριφορά των μπάτσων, ή για την βρώμικη πινακίδα μου;

ή μήπως εδώ λέμε για το πόσο τυχερός ήμουν που δεν μου έκοψε και τις δύο κλήσεις;

ενώ τελικά θάπρεπε, να φοράω το κρανάκι μου και να φροντίζω να είναι καθαρή η πινακίδα μου...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    εδώ μιλάμε για την κωλοσυμπεριφορά των μπάτσων, ή για την βρώμικη πινακίδα μου;
    ή μήπως εδώ λέμε για το πόσο τυχερός ήμουν που δεν μου έκοψε και τις δύο κλήσεις;
    ενώ τελικά θάπρεπε, να φοράω το κρανάκι μου και να φροντίζω να είναι καθαρή η πινακίδα μου...
    σωστα τα λες εσυ,

αλλα εδω συζηταμε για το πως τιμωρουμε στην ελλαδα τους παραβατες

ή θα σε ξεφτιλισω και δεν θα πληρωσεις ή και τα δυο μαζι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδιά, προς τι ο χαμός;;; Το παλικάρι είπε ότι κακως δεν φορούσε κράνος και δεν διαμαρτυρήθηκε για το τι του ζήτησε να κάνει ο αστυνομικός αλλά για το πως του το "ζήτησε".
    Το ότι του την χάρησε (ή βαριόταν να σταματήσει) δεν πρέπει να είναι άλοθι για να συμπεριφέρεται σαν ζώο.
    Άλλωστε είναι υποχρεομένος να μιλάει κόσμια...
    Τέλος πάντων, λές και θα αλλάξει τίποτα....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Ρε παιδιά, προς τι ο χαμός;;; Το παλικάρι είπε ότι κακως δεν φορούσε κράνος και δεν διαμαρτυρήθηκε για το τι του ζήτησε να κάνει ο αστυνομικός αλλά για το πως του το "ζήτησε".
    Το ότι του την χάρησε (ή βαριόταν να σταματήσει) δεν πρέπει να είναι άλοθι για να συμπεριφέρεται σαν ζώο.
    Άλλωστε είναι υποχρεομένος να μιλάει κόσμια...
    Τέλος πάντων, λές και θα αλλάξει τίποτα....
    σε μερικους αυτο που λες φανταζει απιστευτα δυσκολο να το βαλουν στην κεφαλα τους..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Αξυριστος
    Μακρυ μαλλι
    Μηχανη
    Χωρις κρανος
    Πινακιδα δυσδιακρητη

Πληρουσες ολα τα κριτηρια και για πολλά περισσότερα

Το πιο πιθανο ειναι να κυνηγουσαν καποιον που σου εμοιαζε και γιαυτο να ηταν "φορτωμενος"

Μην μου πεις τωρα για το τι ρολο παιζει η εμφάνιση κλπ κλπ κλπ
    Στην Ελλάδα ζεις.
    take it or leave it.

Και γαμω τις λογικες...Αν εχεις τετοιες πεποιθησεις τουλαχιστον κρατα τες για τον εαυτο εαυτο σου.

οι μεγαλυτεροι αλητες τωρα τελευταια εχουν παιδια,
    ειναι κοντοκουρεμενοι,συνηθως σε σωματα ασφαλειας και πυροβολανε στο ψαχνο.
    και καποιοι αλλοι τους υπερασπιζονται κιολας.

Μια χαρα...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Και γαμω τις λογικες...Αν εχεις τετοιες πεποιθησεις τουλαχιστον κρατα τες για τον εαυτο εαυτο σου.

οι μεγαλυτεροι αλητες τωρα τελευταια εχουν παιδια,
    ειναι κοντοκουρεμενοι,συνηθως σε σωματα ασφαλειας και πυροβολανε στο ψαχνο.
    και καποιοι αλλοι τους υπερασπιζονται κιολας.

Μια χαρα...
    Εγω απλα παρεθεσα ποια ειναι τα ελληνικα δεδομενα...δεν ειπα οτι τα ασπαζομαι κιολας.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    λεει ο νομος πως πρεπει να κατεβεις και να ξεσκονισεις την πινακιδα στο σημειο που καταγραφεται η παραβαση?

....

Όχι δεν το λεει, αλλά κάπου λέει ότι αν το όχημα δεν είναι όπως προβλέπεται μπορεί να στο ακινητοποιήσει και να καλέσεις γερανό (με δικά σου έξοδα) να το πας κάπου όπου θα κάνεις το όχημα όπως προβλέπει ο ΚΟΚ.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εγω απλα παρεθεσα ποια ειναι τα ελληνικα δεδομενα...δεν ειπα οτι τα ασπαζομαι κιολας.

Ετσι οπως το ειπες σε παρεξηγησα.Φανηκε σαν να θεωρεις "φυσιολογικο" να σταματας καποιον
    μηχανοβιο με μακρυα μαλλια κι αξυριστο μονο και μονο γι αυτο.Και οχι γιατι η πινακιδα κοιταζει στον Θεο.

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Εδω που ζουμε <<φυσιολογικο>> ειναι

Ειδικα αν δεν φοραει κρανακι και ανεμιζει και το μαλλι αγερωχα οι πιθανοτητες να σε σταματησουν αυξανονται δραματικοτατα....

Εδω ρε συ παιζει ρολο τι μηχανη οδηγεις,αν εχει μοταρντακι/παπακι/κτλ <<αλητικα>> οι πιθανοτητες ειναι παρα πολλες..Οσο ειχα το ΤΤ με σταματαγανε συνεχεια,απο τοτε που πηρα το gsr δεν με εχουν σταματησει ουτε απο μπλοκο ουτε κανενας.Και παντα ειμαι μπουφαν-κρανος-πινακιδα στην θεση της.Το ιδιο ισχυει και με φιλο,οσο ειχε το Typhoon τον σταματαγαν,με το Fazer ποτε...

Φαντασου το ειχε και επιχειρημα,δεν βγαζω διπλωμα γιατι δεν με σταματανε....Μας αρεσει,δεν μας αρεσει,αυτο ισχυει...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πάλι τα ίδια...

Η εμφάνιση ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είναι το Α και το Ω.. πόσο μάλλον όταν μιλάμε για Αρχές μιας κοινωνίας.

Σκεφτείτε λίγο πως λειτουργεί όλος ο κόσμος σε όλες τις χώρες..

Άραβας = τρομοκράτης.
    διαφορετικό χρώμα δέρματος = αντίδραση υποσυνείδητη ή συνειδητή.

Το ίδιο είναι και σε αυτή την περίπτωση. Αστυνομικοί βλέπουν άνθρωπο που έχει χαρακτηριστικά που τον διαχωρίζουν απο αυτό που το κοινωνικό σύνολο λέει ώς "ομοιομορφία" ενώ οδηγέι ενα όχημα που στην Ελληνική κονωνία ακόμα και σήμερα "στιγματίζει" τον οδηγό του.

Θα έλεγα οτι πάλι καλά που γλύτωσε ο φίλος το 700αρι (350αρι μάλλον) για το κράνος και άλλο ενα 150αρι για την πινακίδα.

Η Ελλάδα δεν αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση στο θέμα αυτό. Σωστά ή λάθος ακολουθεί τον κανόνα σε αυτό.

Και αν σας φαίνεται περίεργο κάντε ενα ταξίδι εκτός χώρας να δείτε πως αντιμετωπίζουν και έξω τέτοιες περιπτώσεις... βάσει κριτηρίου εμφάνισης.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Η Ελλάδα δεν αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση στο θέμα αυτό. Σωστά ή λάθος ακολουθεί τον κανόνα σε αυτό.

Και αν σας φαίνεται περίεργο κάντε ενα ταξίδι εκτός χώρας να δείτε πως αντιμετωπίζουν και έξω τέτοιες περιπτώσεις... βάσει κριτηρίου εμφάνισης.

Gandalf
    Χε χε, για τολμηστε :a5:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Πάλι τα ίδια...

Η εμφάνιση ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είναι το Α και το Ω.. πόσο μάλλον όταν μιλάμε για Αρχές μιας κοινωνίας.

Σκεφτείτε λίγο πως λειτουργεί όλος ο κόσμος σε όλες τις χώρες..

Άραβας = τρομοκράτης.
    διαφορετικό χρώμα δέρματος = αντίδραση υποσυνείδητη ή συνειδητή.

Το ίδιο είναι και σε αυτή την περίπτωση. Αστυνομικοί βλέπουν άνθρωπο που έχει χαρακτηριστικά που τον διαχωρίζουν απο αυτό που το κοινωνικό σύνολο λέει ώς "ομοιομορφία" ενώ οδηγέι ενα όχημα που στην Ελληνική κονωνία ακόμα και σήμερα "στιγματίζει" τον οδηγό του.

Θα έλεγα οτι πάλι καλά που γλύτωσε ο φίλος το 700αρι (350αρι μάλλον) για το κράνος και άλλο ενα 150αρι για την πινακίδα.

Gandalf
    Κατ' αρχην πιστευω οτι κατι τετοιο ειναι λαθος και νομιζω οτι κι εσυ οπως κι ολοι μας συμφωνουμε σ' αυτο!
    Δεν κανει το ρασσο τον παπα...

Το να λες ομως οτι κατι τετοιο γινεται σε ΟΛΕΣ τις χωρες ειναι εντελως ασοβαρο!
    Δηλαδη τι λωζανη, τι κοζανη...

Δεν ξερω τι γινεται σε αλλες υποαναπτυκτες σαν την ελλαδα χωρες (που μαλλον γινεται το ιδιο), αλλα σε προηγμενες χωρες οπως στην Μ. Βρετανια (και Σκανδιναβικες χωρες) οπου εχω ζησει ο ιδιος (δεν μου ειπαν, ουτε ακουσα!), ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο εκκατομυριο να συμπεριφερθουν οι μπατσοι ετσι και καλω οποιον εχει ζησει/ζει εκει και εχει αντιθετη γνωμη/εμπειρια να την καταθεσει!

...οχι για τροχαια παραβαση (πταισμα), αλλα ακομα και για το χειροτερο εγκλημα η ανθρωπινη αξιοπρεπεια δεν καταπαταται ΠΟΤΕ απο τις Αρχες!

Ειναι λοιπον θεμα νοοτροπιας λαων και οχι παγκοσμιο φαινομενο...
    money cant buy me love !!!

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα δεν ειμαι μονος πια...
    από Pitsakos στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2007, 21:21
  2. Δε Τους ΑντεΧω Αλλο!!!!!!
    από Ora_Nihil στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:38
  3. δεν είναι νέο πια αλλά ας το γράψω
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 23:11
  4. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 20:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ