Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
λεει ο νομος πως πρεπει να κατεβεις και να ξεσκονισεις την πινακιδα στο σημειο που καταγραφεται η παραβαση?
αν ναι εγω παω πασο, ΚΑΙ ΠΑΛΙ βεβαια πρεπει να στο πει ετσι:
Kυριε ειστε υποχρεωμενος απο τον νομο να καθαρισετε την πινακιδα σας τωρα.
και οχι: KATEBA KAI ΞΕΣΚΟΝΙΖΕ
με την κλαψα ουτε εγω συμφωνω αλλα το παιδι δεν κλαιγετε, αναφερει την συμπεριφορα του μπατσου που ειναι απαραδεκτη..
απ'οσο ξερω αν μπορει να γινει κατι για την παραβαση εκεινη την στιγμη ΠΡΕΠΕΙ να στο υποδειξει.
δλδ, αν κουβαλας ενα ελαφι στο καπω του αυτοκινητου και απαγορευεται πρεπει να το βγαλεις εκεινη την στιγμη και να μην σε αφησει να προχωρησεις γιατι παρακατω μπορει να σου φυγει απο εκει και να προκαλεσεις ατυχημα.
αν παει στο δικαστηριο για το ατυχημα ο υπαιτιος και πει με ειχε σταματησει μπατσος πιο πριν και με εγραψε αλλα δεν μου ειπε να κατεβασω το ελαφι απο το καπω, τοτε πολυ απλα τραβανε τον μπατσο για ΜΗ ΠΡΟΛΗΨΗ.
το ιδιο ισχυει και ολα τα αλλα οχηματα. μπορουν δλδ να ακινητοποιησουν το οχημα αν δεν τηρει καποιες προδιαγραφες και να μεταφερθει σε συνεργειο για αποκατασταση βλαβων.
εκτος και αν γουσταρε ο φιλος να του πει:
- "κυριε το μηχανακι πρεπει να δεσμευτει εδω και να οδηγηθει απο αλλο μεσο στο πλησιεστερο πλυντηριο για να καθαριστει η βρωμικη πινακιδα".:rotflmao:
η συμπεριφορα του μπατσου ειναι οντως βλαχικη και απαιδευτη αλλα μπορουσε να κλαιει 700€.