Χάθηκαν σήμερα τα πιτσιυνάκια μας.....
Λέτε να είναι μαζί και να χαίρονται τον έρωτά τους;
Ο IDIs θα ξέρει περισσότερα ίσως.....![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
καλα δεν το πιστευω οτι σε φλορουμ για μοτό οπου το 90% ειναι ανω των 30 βρεθηκαν ενας δεκαπενταχρονος νυδριωτης ολυμπιακος και μια κοπελια 15 χρονων και οι γεροι του φορουμ τους παντρεψανε εν αγνοια τους! ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑ
Και εγω νομιζα οτι το ICQ ειναι ο τοπος για να βρισκεις γκομενες στο ιντερνετ αλλα τελικα ειναι το ΜΟΤΟ.gr !!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχ![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Πω ρε παιδια τωρα τα'χω δει ολα! Τωρα μπορω να πεθανω ησυχος σε 63 χρονια!! αχαχχαχαχα!
παντως η κορυφη ειναι ο παιδεραστης και ο πατερας και ο κουμπαρος, πω ρε ταχω παιξει εχω πεσει κατω λεμε! ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! :rotflmao:
το κοριτσι ειναι εδω ...αλλα ο αντρας αργει να μπει.......για να κανει εντυπωσει:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
σιγά ρε DoctorS.....το παρατράβηξες λίγο!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
ποια αγνότητα ρε συ σταυρο...αυτοί μπορεί να κάνουν cyber sex τώρα....!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν είμαι τέτοια.....
να οριστικοποιηθεί???πως θα γίνει αυτό???αφού δεν τον ξέρω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τοπο στα νιατα,
τοπο στον μηχανοβιο ερωτα,
(δωστε) χωρο στα παιδια να αναπτυξουν το ειδυλιο,
ΕΥΓΕ ΝΕΟΙ ΜΟΥ!!!
και μολις οριστικοποιηθει..........![]()
κερασετε..........
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marilaki
να οριστικοποιηθεί???πως θα γίνει αυτό???αφού δεν τον ξέρω!!!![]()
![]()
![]()
Βρε κοπέλα μου, τόσοι σοβαροί κύριοι σου προτείνουν τον Καρέλη ανεπιφύλακτα !!!
Προσφερθήκαν να σε πάνε στο Νυδρί, να γίνουν κουμπάροι (κάποιοι και μπαμπάδες, στην περίπτωση που σε αποκληρώσουν οι δικοί σου - έτσι έπρεπε να το θέσεις Τανάσηηη !!!)...
Έλεος πια !!! (Καλά τα ναζάκια, αλλά ο άλλος λειώνει - και θα πάρει το Fazer του θείου να κάνει καμιά μ@λ@κία και θα το έχουμε όλοι μας το κρίμα μετά ....)
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
marilaki οπως λεει και το ασμα....
εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος και εσυ μιλας για κατι πραγματα μικρα.....
![]()
edo milame gia full intriga....full love story....loipon...sponsoras ego me to mixanaki na kanoniso na pame na paroume ton kareli ..(kai kala pame gia podosfero)..na ton pame na gnorisei to marilaki kai tha tous afisoume na pioune ena freddo..ena afepsima ta paidia.kai to apogeuma tha pame na ton paroume na ton girisoume spiti tou......tha xreiasto sinodeia omos kai sponsores...parakalounte na apantisoume mono mixanes me 140+ aloga troxo..mias kai tha einai express to taksidi..! apo kai pros to nisi!..anoixte pania kai figame..
OFTEN CHALLENGED
NEVER BEATEN
Kareli ειδες ρε !!!!!!!!
Ολα για παρτη σου.....
Ντυσου - πλυσου - ξυρισου και συνιαρισου !!!!!!!!!!!
Θα ερχομουν συνοδεια αλλα δεν εχω μοτερ με πολλα αλογα.
Anyway θα βρουμε σπονσορες.
![]()
Marilaki φερνουμε τον γαμπρο.
πες τα ρε καρέλη,πες τα.......
τα λεω γλυκια μου τα λεω!!!!!!
κ.![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
Καρελη μες τα μελια εισαι !!!!!!1Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
τα λεω γλυκια μου τα λεω!!!!!!
κ.![]()
![]()
![]()
ep pou se re kareli!!!!..loipon ti tha ginei ..pote tha peraso na se paro..gia kanoniste tora mesa sto triimero to marilaki..kai tha kanonisoume meis ta ipoloipa... parakalounte oi sinodoi pano apo ti dermatini stoli na forane koustumi..mauro kata protimisi gucci, i esto armani...na eimaste euprepeis anthropoi..!...tha fero kai ti kithara mou.oste meta to peras tis sinantisis na tragoudisomen oloi mazi..
u r my sunshine...my only sunshine...u make me haaaaappy , when skies r gray....klp klp klp..
OFTEN CHALLENGED
NEVER BEATEN
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Βρε κοπέλα μου, τόσοι σοβαροί κύριοι σου προτείνουν τον Καρέλη ανεπιφύλακτα !!!
Προσφερθήκαν να σε πάνε στο Νυδρί, να γίνουν κουμπάροι (κάποιοι και μπαμπάδες, στην περίπτωση που σε αποκληρώσουν οι δικοί σου - έτσι έπρεπε να το θέσεις Τανάσηηη !!!)...
Έλεος πια !!! (Καλά τα ναζάκια, αλλά ο άλλος λειώνει - και θα πάρει το Fazer του θείου να κάνει καμιά μ@λ@κία και θα το έχουμε όλοι μας το κρίμα μετά ....)
![]()
![]()
![]()
ευχαριστώ πολύ που με βοηθάτε και μου δίνετε τις σωστές πάντα συμβουλές,αλλά δεν αρκούν τα λόγια τα δικά σας...άλλου λόγια χρειάζομαι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστώ πολύ που με βοηθάτε και μου δίνετε τις σωστές πάντα συμβουλές,αλλά δεν αρκούν τα λόγια τα δικά σας...άλλου λόγια χρειάζομαι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KARELI EMPENE RE....
kai gia na euthimisoume ligo....ala gianopoulos...xouftostin xouftostin![]()
OFTEN CHALLENGED
NEVER BEATEN