Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Ο πόντιος που είναι;
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Ο πόντιος που είναι;
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καταρχήν...ξερουμε αν ο παππούς ειναι καλα και δεν παιρνει απο πουθενα αερα? Γιατι υπαρχουν και τετοιοι...
Κατα δευτερο νομιζω το μηχανακι δεν ηταν δικο του για να φλασαρει ετσι ασχημα...
Κατα τριτο αν δεν ηταν εκει που ηταν με την καραμπινα στα χερια, τα καλοπαιδα δεν θα εκαναν οπισθεν με σκοπο να τον βλαψουν...
Αρα
1. Αν στεκει καλα
2. Δεν ηταν δικο του
3. βρισκοταν σε λαθος τοπο την λαθος στιγμη.
ΕΤΣΙ σκοτωνονται ανθρωποι
Να σας θυμισω τους 5 !νεκρους κυνηγους.
Δυστυχως ειμαι παθων και γνωριζω... το αφηνεις και συνεχιζεις
απαντωντας στην πρωτη σου παραγραφο να πω οτι μπορουμε να τους δωσουμε μια ευκαιρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Και εσυ φιλε μου αν το ριξεις στο φαι και γινεις 400 κιλα, απο επιλογη σου θα αρρωστησεις. Αν καπνιζεις σα φουγαρο και παθεις καρκινο, απο επιλογη σου θα το παθεις.
Τυχαινει, αυτος που εχει πεσει στην πρεζα να πρεπει να κλεψει για να αγορασει τη δοση του, ενω ο αρρωστος απο αλλου ειδους ντρογκες να μπορει να δουλεψει κιολλας. Αλλα καποια στιγμη, δε θα μπορει και θα πρεπει να συντηρειται απο τους φορους που θα πληρωνεις εσυ και εγω. Θα τους σκοτωνουμε αυτους? Πως το βλεπεις?
Κατι που αξιζει να σκεφτεις, ειναι οτι σε κοινωνιες οπου υπαρχει λιγοτερη αδικια, ανεργια και λαμογιοσυνη καθε ειδους, τα φαινομενα αυτα ειναι πιο σπανια. Η εγκληματικοτητα, εν γενει, ειναι καθρεφτης της ακεραιοτητας μιας κοινωνιας. Η βαλιτσα παει πολυ μακρια και δεν μας παιρνει να το συζητησουμε εδω. Η λογικη του φαρ-ουεστ παντως, ειδικα οταν ειναι ντρεσαρισμενη με ψευτο-ηθικοπλασιες, ειναι επιεικως χαζη.
ΜΙΑ ομως. ο καθενας αξιζει μια ευκαιρια σε πολλα παραγματα.ποσο μαλλον στην ζωη.
μετα ομως δεν θα υπαρχουν "καστανα για χαρισμα".
και ναι. και ο ιδιος μου αο αδερφος να ηταν και να πεταγε αυτη την ευκαιρια και τον εβλεπα να κανει αξιοποινη κακουργηματικη πραξη (βιασμο, φονο, ληστεια) θα τον ετρωγα στεγνα και ασαλιωτα.
2η παραγραφος.
εισαι σωστος οτι τετοιου ειδους φαινομενα ειναι πιο σπανια σε πιο οργανωμενες και καλυτερα δομημενες κοινωνιες απο την δικη μας αλλα δεν μπορουμε να συγκρινομαστε συνεχεια με αλλες χωρες.καπου ειναι χειροτερα καπου αλλου καλυτερα. η εγκληματικοτητα υπηρχε,υπαρχει και θα υπαρχει. η λογικη παντως του φαρ ουεστ εχει βγαλει πολλες κοινωνιες και χωρες απο την "δυσκολη θεση". εμεις ειμαστε (υποτιθεται) πιο πολιτισμενοι αλλα στο τελος ζηλευουμε τους αλλους. με λιγα λογια, δεν γινετε ομελετα αν δεν σπασεις αυγα.
![]()
δικαιωμα σου να διαφωνεις και οντως ειναι μεγαλη κουβεντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Δεν θα συζητήσουμε ,εδώ τουλάχιστον, αν είναι σωστό αυτό που λες ή όχι. Δύσκολη κουβέντα. Απλά να αναφέρω ότι διαφωνώ,
και να συμπληρώσω στο ίδιο "ύφος" ... και αυτοί που σκοτώσαν ή προσπάθησαν να σκοτώσουν έναν κλεφτάκο, από επιλογή ΤΟΥΣ το έκαναν, οπότε πρέπει να κριθούν όσο αυστηρά πρέπει να κριθούν και οι άλλοι![]()
και φυσικα συμφωνω με στο να κριθουν στην επιλογη τους να σκοτωσουν ή να τραυματισουν.
γι'αυτο και πιο πριν ανεφερα την ταινια "Α time to kill" και ειπα οτι το καθε εγκλημα εχει την βαρυτητα του και αρμοδιο οργανο να κρινει πιο ειναι πιο "βαρυ" ειναι μονο το δικαστηριο.
εχε υπ'οψιν σου ομως οτι καποιες φορες και οι δικαστες ειναι ανθρωποι και μπαινουν στην θεση του θιγμενου κατηγορουμενου (εν προκειμενου του εν δυναμει δολοφονου) και τον αθωωνουν.
![]()
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Μάγκες, θυμηθήκατε τι θέλατε τον Δεκέμβρη??
σήμερα.
απο την άνετη καρεκλίτσα μου μπορώ να πώ πολλά .............
για το δικαίωμα της ζωής ..........
για την αυτοδικία ...............
για το κράτος δικαίου ..................
για το αγαπάτε αλλήλους................
για το οφθαλμό αντι οφθαλμού.................
για το είμαστε όλοι αδέλφια-σύντροφοι-συναγωνιστές................
και αλλα ΣΩΣΤΑ !!!
αλλα
αμα τον δω τον Χ κλέφτη και ειμαι "κάπως"
δεν ξερω αν θα τα θυμηθώ.
αν τα θυμηθώ μπορεί και να μην κάνω ουτε μπαμ για εκφοβισμό
αν ΔΕΝ προλάβω να τα θυμηθώ όμως............
την γαμήσαμε και οι δύο
καθημερινά κλίνω όλο και περισσότερο προς την άποψη ότι η "ανθρώπινη" ζωή έχει υπερεκτιμηθεί στις μέρες μας. Ίσως βέβαια να φταίει για αυτό και το Kill Bill ... (πρωτο ταινιάκι).
Μάλλον πρέπει να δημιουργήσουμε μία ακόμη ταμπέλα για ορισμένους ... ένα στάδιο εξέλιξης τύπου, δίποδο -> ζώο -> άνθρωπος (με βάση της "αξία" ζωής)
... και επειδή είμαστε φιλέσπλαχνοι γενικότερα και καλόπιστοι, όταν γεννιόμαστε ας θεωρούμαστε αξιωματικά όλοι "άνθρωποι". Σε μια κοινωνία δεν είμαστε, ούτε ό,τι σκεφτόμαστε σωστό ή λάθος, ούτε ό,τι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει, αλλά ό,τι κάνουμε και βιώνουμε... αυτό όσον αφορά τον κακομοίρη τον κλέφτη ή το πρεζάκι, που σαφώς έχουν ελαφρυντικά στο μπουρδέλο που ζούμε (συνυπεύθυνοι όλοι) αλλά δεν θα νιώσω και ενοχές για αυτό.
... με λίγα λόγια αν ήταν δικό μου το μηχανάκι, στα πόδια (με καραμπίνα), ακρωτηριασμό (με katana), πέτρα και όπου πάρει (από απόσταση), κλασσικό ελληνικό ταβερνόξυλο (από κοντά).
.. το πιο πιθανό ... την γαμήσαμε και οι δύοόπως λέει και ο γεροντότερος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
+1050
... με λίγα λόγια αν ήταν δικό μου το μηχανάκι, στα πόδια (με καραμπίνα), ακρωτηριασμό (με katana), πέτρα και όπου πάρει (από απόσταση), κλασσικό ελληνικό ταβερνόξυλο (από κοντά).
με ΑΥΤΗΝ την σειρα απαραιτητα?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
όχι ρε συ ... ό,τι κάτσει πρώτο :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
με ΑΥΤΗΝ την σειρα απαραιτητα?![]()
προσωπικα,
ειμαι μαζι με τον ανθρωπο,
αλλα στη δικη μου περιπτωση θα πυροβολουσα πρωτα για εκφοβισμο και θα τους προειδοποιουσα οτι οι επομενες δεν θα πανε στον αερα..
ελπιζω οι διποδοι φιλοι μου για τους οποιους ο πυροβολισμος ειναι μια τοσο ευκολη υποθεση, να ειναι επισης ετοιμοι να δεχτουν τα πυρα του εξοργισμενου πρασινου καθε φορα που αφαιρουν τον καταλυτη απο το μοτοσακο τους για περισσοτερο γκαζι, καθε φορα που πετανε τα σκουπιδια τους στο δρομο η που δεν ανακυκλωνουν, απο τον μαλακα που πληρωνει φορους καθε φορα που τα παιρνουν μαυρα, απο τον αυπνο φουκαρα καθε που κορναρουν και απο τον οποιονδηποτε Χ καθε φορα που αυτος κρινει αναγκαιο διοτι βαλονται τα συμφεροντα του.
ΥΓ
Αλεξισφαιρα γιλεκα πωλουνται σε τιμη ευκαιριας.
na skoypisteis kai na trabikseis to kazanakiΑρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Από όσα είπα μόνο αυτό κράτησες ??
Δεν με ενδιαφέρει να συμφωνήσεις με την άποψή μου. Χέστηκα για την ακρίβεια αν συμφωνείς ή όχι. Δε νομίζω να διέκρινες στο γραπτό μου προσπάθεια να πείσω κάποιον. Διατύπωσα τις απόψεις μου και μόνο.
Αν διαφωνείς σε κάποιο από αυτά που έγραψε πές το.
Τα άλλα που γράφεις είναι μπούρδες![]()
![]()
![]()
w re file moy kai lew apo mesa mou "argise na mpei to copy paste apo indimedia" kai ..tsaf kateytheian to link na mi kaneis kopo xaxaxaxaxaaΑρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Aυτο ειναι πολυ σχετικο με την συζητηση και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εδω αγανακτισμενοι πολιτες θα το εκτιμισουν τα δεοντα.
Το μονο προβλημα ειναι οτι αντι να παρουν παρασημο οι δαρτες, η αστυνομια διενεργει ανακρισεις.
Ω καιροι, ω ηθη...
http://athens.indymedia.org/front.ph...icle_id=991401
xa
ax
a
eisatste grafikoi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
ειρωνικα φιλε μου.....για τα φασιστακια αναμεσα μας.
Αναπαραγωγη απο την ειδηση οπως γραφτηκε στις εφημεριδες και μεταδωθηκε απο την ΝΕΤ εχει το λινκ που μολις διαβασα..Που ειναι το κακο απο την στιγμη που οντως εχει σχεση με αυτοδικια κτλ..Το διαβασες ή απλα εκτοξευσες ενα ειστε(ποιοι; ) γραφικοι επειδη εβαλε καποιος ενα λινκ για μια ειδηση;Τα σχολια απο κατω απο την ειδηση δεν ειναι αναγκη να τα διαβασεις αφου δεν συμφωνεις..