μπα....μουσια και μαλλια ηταν...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Προβια-παλιοτομαρο...μπερδευτηκα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπα....μουσια και μαλλια ηταν...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Προβια-παλιοτομαρο...μπερδευτηκα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
απλα στο λεω γιατι ουτε συστημα υγειας εχουν(αναλογικα με τα οσα επιτευγματα εχουν στην τενχολογια) και επισης εχουν τεραστιο θεμα με το αλκοολ...Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Οπωσδήποτε ένας Έλληνας δεν θα μπορούσε εύκολα να επιβιώσει στην Ιαπωνία. Σωστά όλα όσα λες. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι προηγμένοι πολιτισμικά και κοινωνικά. Εχουμε την εντύπωση ότι οι Ιάπωνες είναι μόνο τεχνολογικά προήγμενοι. Πράγμα που είναι εντελώς λάθος.
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Πριν ζητήσεις την επιστροφή του πολυτονικού, απέκτησε πρώτα λίγο χιούμορ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
![]()
![]()
![]()
Είναι πολύ πιο απαραίτητο![]()
Άσχετο αλλά το θέμα με το αλκοόλ το έχουν λόγω κάποιας παθολογικής αιτίας στον οργανισμό τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
απλα στο λεω γιατι ουτε συστημα υγειας εχουν(αναλογικα με τα οσα επιτευγματα εχουν στην τενχολογια) και επισης εχουν τεραστιο θεμα με το αλκοολ...
Δεν το σηκώνουν το ποτό....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αληθεια?θα το ψαξω γιατι δεν εχω ακουσει κατι!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άσχετο αλλά το θέμα με το αλκοόλ το έχουν λόγω κάποιας παθολογικής αιτίας στον οργανισμό τους.
Δεν το σηκώνουν το ποτό....
παντως πινει πολυς κοσμος(και μιλαμε για προβλημα,οχι απλα ποτα για την πλακα) και μαλιστα στελεχη εταιρειων,επιστημονες κλπ.ειδικα οσοι εχουν κανει και σπουδες στο εξωτερικο,αρχιζει και τους γυρναει το ματι
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Τέλος πάντων ας μην πιασουμε τώρα τους Ιάπωνες. Είναι άλλη συζήτηση αυτή. Εφερα αυτό το παράδειγμα για να δείξω ότι η διατήρηση της παράδοσης δεν στέκεται εμπόδιο στην πρόοδο ενός λαού.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
απλα στο λεω γιατι ουτε συστημα υγειας εχουν(αναλογικα με τα οσα επιτευγματα εχουν στην τενχολογια) και επισης εχουν τεραστιο θεμα με το αλκοολ...
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
ειμαι μικρος και δεν το προλαβα το πολυτονικο...
εχω διαβασει μερικα κειμενα με πολυτονικο και εκτος του οτι απολαμβανα πιο πολυ το διαβασμα κατα ενα περιεργο τροπο,μου φαινεται επισης οτι ειναι και πιο ομορφο το γραπτο,σε βαθμο που να θες να το διαβασεις...
μακαρι να επανελθει...
ερωτηση τωρα...
πως μπορω να μαθω αρχαια ελληνικα?
Προσλαμβανεις ενα φιλολογο για ιδιαιτερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ειμαι μικρος και δεν το προλαβα το πολυτονικο...
εχω διαβασει μερικα κειμενα με πολυτονικο και εκτος του οτι απολαμβανα πιο πολυ το διαβασμα κατα ενα περιεργο τροπο,μου φαινεται επισης οτι ειναι και πιο ομορφο το γραπτο,σε βαθμο που να θες να το διαβασεις...
μακαρι να επανελθει...
ερωτηση τωρα...
πως μπορω να μαθω αρχαια ελληνικα?![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
invent the time machine :rotflmao:
Άννα Τζιροπούλου Ευσταθίου - Ελληνική Αγωγή , Στουρνάρη 57Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
http://www.ellinikiagogi.gr/gr/index_gr.htm
Η γυναίκα είναι απλά εκπληκτική.
Έχω παρακολουθήσει μαθήματά της και συνιστώ ανεπιφύλακτα.
του γνωστού τζουτζούκου ? :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
.... Ελληνική Αγωγή....
ΝΑΙ,Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
του γνωστού τζουτζούκου ? :smilea:
Το κακό όμως με την αρχαιότητα
1) ότι έχει καπηλευθεί από τον γνωστό τζουτζούκο και την παρέα του ...
και
2) ότι όποιος ασχολείται με αυτή, κατατάσσεται από μερικά άλλα καλόπαιδα στην παρέα αυτή ακόμα και όταν δεν έχει καμία (ιδεολογική) σχέση μαζί τους
![]()
Για να σοβαρευτούμε λίγο...
Το μπουρδέλο που ζούμε σήμερα το δημιούργησαν οι 300 της βουλής, οι 3.000 που αποτελούν τους κομματικούς μηχανισμούς και τα άλλα 3.000.000 πρόβατα(άνω των 35) απο πίσω, που τρέχουν και αποτελούν την "σταθερή βάση" των κομμάτων
Να σας θυμίσω ότι αυτοί/εσείς έχουν διδαχθεί την "σωστή παιδεία" που ευαγγελίζεστε? ότι διδάχθηκαν πολυτονικό?? Ακόμα και εσείς της "σωστής παιδείας" ψηφίσατε σε πολλές εκλογές τους εθνοσωτήρες μας....
Οπότε αφήστε την καραμέλα ότι φταίνε το πολυτονική, η ποδιά, η δημοκρατία κλπ για την κατάντια της Ελλάδος.
Και για να επικεντρώσετε σωστά την συζήτηση και όχι στις παλαιολιθικές απόψεις.
Η κατάργηση του πολυτονικού (1982) όπως και η κατάργηση της καθαρεύουσας (1976) είχαν σαν στόχο (και τον πέτυχαν) την εξάλειψη του αναλφαβητισμού.
Σαφώς έγινε και πιο εύκολη η γλώσσα μας. Δεν έχασε όμως λέξεις. Η μάθηση της έγινε ικανή απο μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων. Και ναι ρε παιδιά απαιτούσε μεγαλύτερη νοημοσύνη το πολυτονικό και ακόμα μεγαλύτερη η καθαρεύουσα. Αλλά τι να κάνουμε πρέπει η γλώσσα να μπορεί να διδαχθεί ΚΑΙ σε χαζούς και σε αγροτικές-νησιωτικές-κτηνοτροφικές-απομονωμένες περιοχές και κοινωνικές ομάδες. Δεν μπορεί η γλώσσα να είναι προτέρημα των λίγων ή των ικανών αλλά ΟΛΩΝ.
Πριν 30 χρόνια ο αναλφαβητισμός ήταν σε πολύ μεγαλύτερα μεγέθη απο ότι σήμερα. Τα 6 χρόνια δημοτικού ήταν η βασική εκπαίδευση. Και δικαίωμα και κυρίως ικανότητες να προχωρήσουν είτε στη λύκειο είτε σε ανώτερες σπουδές είχαν ελάχιστοι.
Οπότε σκεφτείτε πρώτα τι πρόσφερε στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού αυτή η απλοποίηση και μετά αναλογιστείτε τι αφαίρεσε.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
....
Η κατάργηση του πολυτονικού (1982) όπως και η κατάργηση της καθαρεύουσας (1976) είχαν σαν στόχο (και τον πέτυχαν) την εξάλειψη του αναλφαβητισμού.
.....
Κάνε μου την χάρη και διάβασε εδώ μέσα διάφορα ποστ στα Ελληνικά κι έλα μετά να μου πεις ποιος έμαθε τι.
κε στυν ταιληκεί αν ηνε να γραφυ ο καθαινας ώπως θέλυ για να μποραίσει να γράφυ, τώται δαιν χρυαζωμαστε γλοσα αλλά κάτει άλλω.
Αν δεν μπορείς να μάθεις κάτι γιατί πρέπει να το καταστρέψεις ώστε να απλοποιηθεί για να το μάθουν όλοι;
Με αυτή την λογική να μην φτιαχνονται μηχανές για GP και WSBK γιατί δεν μπορούμε να τις οδηγήσουμε όλοι.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.