Σελίδα 12 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 263

Θέμα: Θόρυβος από το μπροστινό του v-strom 650 (5 threads in one)

ΑνεΜελος
    Πολυ ωραία, αλλά γιατί εδώ και μία βδομάδα που άλλαξα λάδια στις μπουκάλες δεν έχω ακούσει ξανά τον γνωστό θόρυβο;

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά για να κάνει το ρουλεμάν του λαιμού τέτοιο 'γκάπ' που να είναι αξιομνημόνευτο απο όλους στους stromers, θα πρέπει να έχει ένα τζόγο ΝΑ (με το συμπάθειο). Και από τη μάνα του κιόλας....

Σε παλιότερες μηχανές που είχα, αλλά και στην transalp του συνεταίρου μου, ο τζόγος που έβγαλε φυσιολογικά ο λαιμός περίπου στα 15000 χλμ δεν ακουγόταν στις λακούβες (για την ακρίβεια, για να τον καταλάβεις έπρεπε να κάνεις σχεδόν endo με το μπροστινό)

Και πάλι κάθε γνώμη δεκτή
    Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

Albert Einstein

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    re pedia exo to strom 1000 apo to 2003
    ekane to ntap ap tin arxi pou to pira...siga siga exi miothi kata poli.exo kani 15.000 km!!

VStrom Το avatar του/της VTower

Θόρυβος

Πάντως δηλαδη από ότι έχω καταλάβει το νταπ αυτό το κάνει σε όλα τα vstrom, αφού όλοι το αναφέρετε, ή υπάρχουν μηχανακια που δεν το κανει? Στο δικο μου παντως το κανει και απο το σερβις αυτο μου ειπαν, να μην ανησυχω. Τωρα ειναι απο τις μπουκαλες? Ειναι απο το λαιμο? Ειναι σοβαρο? Δεν ειναι? Εγω το μηχανακι το εχω 6 μηνες εχω κανει 20000 κμ και ακομα το κανει.

Οσο για το θορυβο στις 7000 στροφες, εχω παρατηρησει οτι ανεξαρτητως ταχυτητας (αν και πιο εντονο στην 5η και 6η) το μηχανακι συντονιζεται με αποτελεσμα να ειναι πολυ σπαστικο αν θελεις πχ να πας με 150 κμ/ω. Τωρα ειναι δυνατον να φταινε τα καγκελα? Δεν πιστευω, εγω τα εβγαλα και παλι τα ιδια κανει... Τωρα αν συμβαλουν δεν ξερω.

Φορητο Μελος Το avatar του/της johnie
    Εμενα με 25000 χλμ εξακολουθει και το κανει , αλλα το περιεργο ειναι οτι δεν το ακουω καθε φορα που θα πεσω σε λακουβα. εχει τυχει να το κανει σε μικρη λακουβα και σε μεγαλη να μην κανει ουτε κιχ. μπερδεγουεη η κατασταση τελικα. εξαλλου μαλλον μετα απο τοσο καιρο πρεπει να το εχω συνηθισει και δεν μου κανει το ιδιο εντυπωση οπως στην αρχη.

Νέο μέλος
    Παιδιά για το θόρυβο είναι σίγουρα οι μπουκάλες. Με αλλαγή τους εξαφανίσθηκε τελείως. Λεπτομέρειες για όποιον ενδιαφέρεται διαθέσιμες.
    Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι
    Vrr....

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ .ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ???
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

ΑνεΜελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Didis
    Παιδιά για το θόρυβο είναι σίγουρα οι μπουκάλες. Με αλλαγή τους εξαφανίσθηκε τελείως. Λεπτομέρειες για όποιον ενδιαφέρεται διαθέσιμες.
    Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι
    Τι εννοείς αλλαγή ? καινούριες μπουκάλες ? γιατί ? τις μάνας του ή άλλες ?

sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά με ενδιαφέρει....
    παρεπιπτόντως, είχες φθορά στις γλύστρες (bushings) ?

Albert Einstein

Νέο μέλος
    Άλλαξα τις μπουκαλες με τις ίδιες από άλλο strom.Ο μηχανικός μου από την αρχή επέμενε για φθορά στα bushings και είχε βρεί και τζόγο σε μια αλλαή λαδιων στις μπουκάλες. Επειδή έχω αλλάξει ρουλεμάν τιμονιού και δεν είδα διαφορά γιαυτό είμαι κάθετος. Παρεπιπτόντως τα ρουλεμάν τιμονιού δεν είναι καλής ποιότητος , καθότι είναι με μπίλιες και όχι κώνικα. Αλλαγή με τα τελευταία θεωρείται απολύτως ενδεδειγμένη το πολύ σε 20.000 χιλιόμετρα. Ελπίζω να βοήθησα.
    Vrr....

ΑνεΜελος
    Πολύ !

Να ρωτήξω κάτι ακόμα ??

Σε ποιό μηχανικό τα άλλαξες αυτά ?

Ειδικά για τις φθορές στα bushings, είδες διαφορά στο δρόμο ?? (ρωτάω γιατί έχω κούνημα στα πολλά...)

Albert Einstein

Νέο μέλος
    Δεν άλλαξα τα bushings, αλλά όλο το μπροστινό (δωρεάν φυσικά) . Απλά μετά από αυτά πιστεύω ότι επιβεβαιώθηκε ο μηχανικός που επέμενε από την αρχή για αυτά. Τώρα επειδή είναι στο Ηράκλειο Κρήτης αν εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει το όνομα του μηχανικού πές μου.
    Vrr....

Cool

Παιδιά καλημέρα.Κι εμένα το 650 από την αρχή χτυπάει το μπροστινό και όχι πάντα.Άλλη φορά χτυπάει σε μικρές λακούβες και σε μεγάλες όχι. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο που περνάω γραμμές τρένου ειδικά, με έχει τρελάνει. Μια χτυπάει και μια όχι. Ένα παλαβό πράγμα.Το συνεργείο μου λέει π@π@ριές. Επίσης είναι πολύ κούτσουρο όντως το μπροστινό αλλά σε μεγάλες ταχύτητες με στροφές κρατάει καλά. Μου την έχει δώσει όμως αυτό το χτύπημα και είναι ένας από τους λόγους που με κάνουν να σκέφτωναι να αλλάξω το μηχανάκι με το 1000 ή το varadero.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    ma k to 1000 etsi kani

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis1964
    ma k to 1000 etsi kani
    έλα ρε????
    Σοβαρά μιλάς??

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Δεν ξέρω αν βρέθηκε το πρόβλημα αλλά είχα κι εγώ στο TUONO ενα θόρυβο κάτι σαν τσικ, τακ.... όταν έπεφτα σε λακούβες ή γύριζα απότομα το τιμόνι και μετά από πολύ ψάξιμο και λύσιμο που δεν είχε βρεθει τίποτα, τελικά ήταν....

...από λασκαρισμένες τις βίδες που κρατάνε τους αποστάτες του τιμονιού στην πλάκα του τιμονιού (τις απο κάτω βίδες). Τις σφίξαμε και τελος ο θόρυβος. Κοιτα το κι αυτό, δεν χάνεις τίποτα.

Ο μάστορας από όταν είχα πάει τη δικιά μου 1η φορά να τη δει μου είχε πει πως σε καμιά λακούβα ίσως ακούσω θόρυβο (τακ). Καμιά φορά ακούγετε και όταν τη μετακινώ προς τα πίσω.Μου είχε εξηγήσει πως είναι από το δισκόφρενο και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Πρόσφατα μάλιστα που έτυχε να είμαι σε μια προπόνηση ΜΧ φίλων συζήτησαν και αυτοί τα ίδια πράγματα μιας και ακούγεται και στα δικά τους. Δοκιμάστε να κουνήσετε τις δισκόπλακες μπρος πίσω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	06-07-07_09-06.jpg 
Προβολές:	282 
Μέγεθος:	20,1 KB 
ID:	71177
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Σελίδα 12 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΣΕ V-strom 650 κ7.
    από snatch στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 12:13
  2. γνώμες για το ABS του V-Strom 650
    από Skakinen στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 11:43
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 01:24
  4. Honda Innova θορυβος απο το φαναρι
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19