Αυτό ήταν χτύπημα κάτω απ΄τη ζώνη και βαρύτατο ατόπημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Τι σου κάνει όμως λίγο Μαγνήσιο και λίγο τιτάνιο είναι απίστευτο.
Επόμενο στάδιο Durbahn.. εν αναμονή απο Σεπτέμβριο....![]()
5.5 Κιλά απο PVM....![]()
1 απο τιτάνιο βίδες
3.5 κιλά απο πολυεστερικά...
Και υπολοίπονται άλλα 10 κιλά![]()
![]()
![]()
Μια δυο παρατηρήσεις.....![]()
Το OXlins μας ξ έ φ υ γ ε να το αναφέρουμε ?????![]()
Οι PVM πανέμορφες. Τα κιλά που έφυγαν, σαν πολλά δεν είναι? Τι υλικό είναι? Forged alu ή μαγνήσιο?
Το πολυεστερικό μου θυμίζει ολίγον Texas tornado αλλά θα το καταπιούμε....![]()
![]()
Ohlins FG832 (Superbike model όχι το R/T).
Ζάντες μαγνήσιο. Ζυγίστηκαν οι στοκ ζάντες, στόκ γραναζιέρα, στόκ δίσκοι φρένων κ.α. και βρέθηκαν οι διαφορές. Επιπλέον όλες οι βίδες της ανάρτησης, φρένων, κινητήρα (εκτός απο τα καπάκια), μέχρι και οι βίδες στις δισκόπλακες αλλάχτηκαν με τιτάνιο.
Επιπλέον μπήκε και Slipper clutch.
ΚΩΣΤΗΣ
Το τουμπάνιασες!![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αν και περιττό να στο γράψω, προσοχή μεγάλη στα βιδάκια σύσφιξης του άξονα (τουλάχιστον στα ohlins των aprilia).Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Ohlins FG832 (Superbike model όχι το R/T).
Θέλουν πολύ λιγότερη δύναμη (1,2 kg vs 2,5 του showa) στο σφίξιμο και δυστυχώς δεν κλωτσάει το σπείρωμα, αλλα σπάει η μπότα !!!
Ξέρω 5-6 ohlins σπασμένα μετά απο επίσκεψη σε λαστιχά ή συνεργείο....![]()
ωρα λοιπον για το moteur...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αυτά αλλάχτηκαν με τιτάνιο...και στο Manual όντως λέει προσοχή στο σφύξιμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αν και περιττό να στο γράψω, προσοχή μεγάλη στα βιδάκια σύσφιξης του άξονα (τουλάχιστον στα ohlins των aprilia).
Θέλουν πολύ λιγότερη δύναμη (1,2 kg vs 2,5 του showa) στο σφίξιμο και δυστυχώς δεν κλωτσάει το σπείρωμα, αλλα σπάει η μπότα !!!
Ξέρω 5-6 ohlins σπασμένα μετά απο επίσκεψη σε λαστιχά ή συνεργείο....![]()
edit: Τις ζάντες τις αφαιρώ μόνος μου, οπότε ο λαστιχάς έχει μόνο να βάλει τα λάστιχα. Να είναι καλά το μπροστινό Stand που πιάνει απο τον Λαιμό
ΚΩΣΤΗΣ
Επόμενο στάδιο Mοnocoque Ουρά (-6.8Kgr), αλλαγή τοποθεσίας μπαταρίας (-1,2Kgr) (δίπλα στο ψυγείο λαδιού), αλλαγή πίσω φρένου (800gr), Αεραγωγοί ψυγείου ή ολόκληρο αγωνιστικό κιτ ψυγείων (-2Kgr) (www.febur.it), φιλτροκούτι 24 λίτρα (-800gr) και κάτι ψιλά σε τιτάνιο σε βίδες που έχουν μείνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ωρα λοιπον για το moteur...![]()
Αντώνη απο φθινόπωρο θα σε χρειαστώ....αν έχεις όρεξη να το ρυθμίσεις..![]()
![]()
ΚΩΣΤΗΣ
α οχι αγαπητο μου παιδι...μετα απ ολα αυτα που εχεις κανει και θα κανεις,αν περιμενεις να ασχοληθω με μια ψωρορυθμιση εισαι πολυ γελασμενος...Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Επόμενο στάδιο Mοnocoque Ουρά (-6.8Kgr), αλλαγή τοποθεσίας μπαταρίας (-1,2Kgr) (δίπλα στο ψυγείο λαδιού), αλλαγή πίσω φρένου (800gr), Αεραγωγοί ψυγείου ή ολόκληρο αγωνιστικό κιτ ψυγείων (-2Kgr) (www.febur.it), φιλτροκούτι 24 λίτρα (-800gr) και κάτι ψιλά σε τιτάνιο σε βίδες που έχουν μείνει.
Αντώνη απο φθινόπωρο θα σε χρειαστώ....αν έχεις όρεξη να το ρυθμίσεις..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτα ειναι για παιδακια...αποφασισε να κατεβασεις μοτερ και τοτε μιλαμε...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...