Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 216

Θέμα: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
    γιά ποιό λόγο ;

άμα με απειλείς με ban , ρίξε κόκκινη να ξεμπερδεύουμε

(αλλά γιά δημοκρατικούς διαλόγους δεν φαντάζομαι να ξαναμιλήσεις ....)

Γιώργο έχεις μπερδευτεί λίγο.
    Δεν εννοεί αυτό ο trooper.

Δεν ''απαγχονίζουμε'' εδώ κανέναν, από την στιγμή που δεν είναι επικύνδυνος ή εριστικός.
    Τα γραφόμενα σου κρίνουμε

Φάσκεις και αντιφάσκεις σε αρκετά σημεία.
    Ο Mike έχει δίκιο για αυτά που σου έφραψε και το link που παράθεσε. Δυστυχώς...Τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα , να αφαιρούμε τον τρόπο με τον οποίο καθένας, αισθάνεται ελέυθερος.
    Δεν είμαστε λαικό δικαστήριο. Υπάρχουν νόμοι για αυτό..

Έχει απαντηθεί προ πολλού το ερώτημα σου, έχει πεί ο καθένας (μαζί με εμένα), το μακρύ του και το κοντό του, και ακόμα συνεχίζουμε.

Όσο αναφορά τα άλλα φόρα, μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
    Για κλίκες και λοιπά, αναφέρονται άτομα τα οποία διώχτηκαν γιατί πρόσβαλαν τον κοινό νου.

Τέσπα.
    Εχεις χάσει με τα γραφόμενα σου, τον αρχικό στόχο (φαντάζομαι) του θρέντ που άνοιξες.

Manhunter out...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    γιά ποιό λόγο ;

άμα με απειλείς με ban , ρίξε κόκκινη να ξεμπερδεύουμε

(αλλά γιά δημοκρατικούς διαλόγους δεν φαντάζομαι να ξαναμιλήσεις ....)

δεν ειμαι σε θεση να απειλησω κανεναν.αν δεν αντιλαμβανεσαι (αφοτου σου εχω παραθεσει κιολας) το λογο που για μενα εισαι με κιτρινη δεν εχω να πω τπτ.το προβλημα ειναι δικο σου.

(μικρη φαντασια εχεις.)

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

εγώ πάλι νομίζω ότι δεν έχει χάσει κάτι ...

ξαναδιαβάστε λίγο πιο προσεκτικά ...

ο γιώργος σκέφτεται και γράφει προσπαθώντας να δει την κατάσταση απο μια διαφορετική οπτική γωνία. ούτε μενα με βρίσκουν σύμφωνο οι απόψεις του στα περισσότερα σημεία, αλλα ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι ανεβάζουν τους τόνους με τις απαντήσεις τους!

νομίζω ότι δεν πρόσβαλε κανέναν, ίσα ίσα που είναι αρκετά open minded και διατεθειμένος να ακούσει και να κουβεντιάσει οποιαδήποτε άποψη
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ....... ούτε μενα με βρίσκουν σύμφωνο οι απόψεις του στα περισσότερα σημεία, αλλα ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι ανεβάζουν τους τόνους με τις απαντήσεις τους!
    μαλλον κατι παραπανω απο σενα θα ξερουν γιωργη.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Γιώργο έχεις μπερδευτεί λίγο.
    Δεν εννοεί αυτό ο trooper.

Δεν ''απαγχονίζουμε'' εδώ κανέναν, από την στιγμή που δεν είναι επικύνδυνος ή εριστικός.
    Τα γραφόμενα σου κρίνουμε

Φάσκεις και αντιφάσκεις σε αρκετά σημεία.
    Σε ποιά ; Θα μπορούσες να μού αναφέρεις ένα ;

Ο Mike έχει δίκιο για αυτά που σου έφραψε και το link που παράθεσε. Δυστυχώς...Τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

Δεν ξέρω τι μού λες Κίμωνα.

Έχει απαντηθεί προ πολλού το ερώτημα σου .
    Κίμωνα κάπου τάχετε μπερδέψει.

ΔΕΝ ΕΘΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ - ΔΕΝ ΕΡΩΤΩ.
    ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΙΓΑ ΜΥΙΓΙΑΖΕΤΑΙ.

Υπάρχει αυτή η παρακάτω νοοτροπία σε κάποιους μοτοσυκλετιστές. Ας την αποκαλέσουμε ΚΑΓΚΟΥΡΟ-ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ γιά να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Εκφράζεται καθαρά με το παρακάτω απόσπασμα :

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    ...Δε θα ρισκάρω τη ζωή μου καθημερινά για να οδηγάω σαν αδερφή. Όχι. Θα πηγαίνω όπως γουστάρω, είτε αυτό σημαίνει 80, είτε 300. Το δικό μου κεφάλι παίζω και κανενός άλλου. Υποθετικές μαλακίες τύπου "κι αν πέσεις σε πεζό?" "κι αν σκοτώσεις καμιά καρέτα καρέτα?" δεν αποτελούν επιχείρημα. Μάθετε να οδηγείτε και να περιμένετε τα πάντα, αν θέλετε να επιζήσετε. Δε σας ανήκει ο δρόμος. Κυκλοφορούσαν, κυκλοφορούν και θα κυκλοφορούν ΚΑΙ κάγκουρες ΚΑΙ επικίνδυνοι. Ζήστε με αυτό.
    Ε, τι να κάνουμε τώρα ;;;;

Εγώ, και πολλοί σαν κι εμένα, ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ

ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΖΩΕΣ.

Δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ;

ΤΙ ΘΕΣ ;

ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ;

Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου ούτε και με οποιονδήποτε άλλο εδώ μέσα.

Γι αυτό μην παρεξηγείς τα γραφόμενά μου.

Οδηγώ μηχανάκια και αυτοκίνητα 40 χρόνια ακριβώς και κάτι έχουνε δεί και μένα τα μάτια μου.

Δεν κάνω τον ξερόλα ούτε και έβρισα κανένα.

Κι όταν με βρίσανε δεν απάντησα κι ούτε θα το κάνω.

Ακριβώς όπως εσείς λέτε την άποψή σας λέμε και μείς τη δική μας.

Νάσαι καλά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    εγώ πάλι νομίζω ότι δεν έχει χάσει κάτι ...

ξαναδιαβάστε λίγο πιο προσεκτικά ...

ο γιώργος σκέφτεται και γράφει προσπαθώντας να δει την κατάσταση απο μια διαφορετική οπτική γωνία. ούτε μενα με βρίσκουν σύμφωνο οι απόψεις του στα περισσότερα σημεία, αλλα ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι ανεβάζουν τους τόνους με τις απαντήσεις τους!

νομίζω ότι δεν πρόσβαλε κανέναν, ίσα ίσα που είναι αρκετά open minded και διατεθειμένος να ακούσει και να κουβεντιάσει οποιαδήποτε άποψη
    Thanks bro. ESY me pians !

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Σε ποιά ; Θα μπορούσες να μού αναφέρεις ένα ;

Δεν ξέρω τι μού λες Κίμωνα.

Κίμωνα κάπου τάχετε μπερδέψει.

ΔΕΝ ΕΘΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ - ΔΕΝ ΕΡΩΤΩ.
    ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΙΓΑ ΜΥΙΓΙΑΖΕΤΑΙ.

Υπάρχει αυτή η παρακάτω νοοτροπία σε κάποιους μοτοσυκλετιστές. Ας την αποκαλέσουμε ΚΑΓΚΟΥΡΟ-ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ γιά να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Εκφράζεται καθαρά με το παρακάτω απόσπασμα :

Με το συμπάθειο αλλά μόνο ο φίλος που παράθεσες αναφέρει αυτά που λες. Άρα?
    Ναι είναι γνωστό ότι υπάρχει ένα τέτοιο ποσοστό, το οποίο όλοι μας το έχουμε και το καταδικάζουμε διαρκώς.

Κατάλαβε όμως ότι η δεδομένη στιγμή που άνοιξες αυτό το thread καθώς και το αντίστοιχο προηγούμενο δεν ήταν η καλύτερη, και συν τις άλλοις με ότι σου παρέθεσα πιο πριν, ακόμα και αν δεν το θες δημιουργείς εντάσεις, κυρίως από τις άλλες πλευρές.
    Σκέψου ότι ίσως χάνεις κάπου το δίκιο,σε αυτό που λες, που ναι οκ συμφωνούμε οι περισσότεροι.

Ότι οι κάγκουρες είναι επικινδύνοι αρχικά για τον εαυτό τους και κατά δεύτερον για τους γύρω τους. Τόσο απλά λέγεται & τέλος νομίζω.

Αν τώρα εσύ τα έχεις ίσως με "συγκεκριμένους κάγκουρες", όλοι εμείς εδώ και κανένας οπουδήποτε δε μπορεί να κάνει τίποτε.

Δεν χρειάζεται ούτε να αναθεματίζουμε εν γένει τα φόρουμ, τις συζητήσεις, τις μοτοσυκλέτες, το ένα το άλλο..... Σαν μ@λ@κες δημοσιοκάφροι εντυπώσεων.

Τα πράγματα είναι απλά. ΠΑΙΔΕΙΑ . (ΤΕΛΕΙΑ)

Ρε παιδιά , διαβάζω και ξαναδιαβάζω όλα τα ποστ και δεν μπορώ να καταλάβω ποίος ο λόγος αντιπαράθεσης μεταξύ macrozan και mikeG.
    Εκτιμώ και τους δυο (από αυτά που γράφουν ,δεν τους ξέρω προσωπικά).
    Ίσως , υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που δεν το γνωρίζω και δεν αποκαλύπτεται σε αυτό το thread…
    Πάντως , για κάποιον που δεν το ξέρει τον μπερδεύει αρκετά ( σε ένα τόσο σοβαρό θέμα).

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Με το συμπάθειο αλλά μόνο ο φίλος που παράθεσες αναφέρει αυτά που λες. Άρα?
    Ναι είναι γνωστό ότι υπάρχει ένα τέτοιο ποσοστό, το οποίο όλοι μας το έχουμε και το καταδικάζουμε διαρκώς.

Κατάλαβε όμως ότι η δεδομένη στιγμή που άνοιξες αυτό το thread καθώς και το αντίστοιχο προηγούμενο δεν ήταν η καλύτερη, και συν τις άλλοις με ότι σου παρέθεσα πιο πριν, ακόμα και αν δεν το θες δημιουργείς εντάσεις, κυρίως από τις άλλες πλευρές.
    Σκέψου ότι ίσως χάνεις κάπου το δίκιο,σε αυτό που λες, που ναι οκ συμφωνούμε οι περισσότεροι.

Ότι οι κάγκουρες είναι επικινδύνοι αρχικά για τον εαυτό τους και κατά δεύτερον για τους γύρω τους. Τόσο απλά λέγεται & τέλος νομίζω.

Αν τώρα εσύ τα έχεις ίσως με "συγκεκριμένους κάγκουρες", όλοι εμείς εδώ και κανένας οπουδήποτε δε μπορεί να κάνει τίποτε.

Δεν χρειάζεται ούτε να αναθεματίζουμε εν γένει τα φόρουμ, τις συζητήσεις, τις μοτοσυκλέτες, το ένα το άλλο..... Σαν μ@λ@κες δημοσιοκάφροι εντυπώσεων.

Τα πράγματα είναι απλά. ΠΑΙΔΕΙΑ . (ΤΕΛΕΙΑ)
    Όντως συνειδητοποίησα το BAD TIMING μετά που άνοιξα το θρεντ.
    ΔΕΝ το ήξερα το παλληκάρι με το SV ( τον Locksmith εννοώ) ούτε καν ΕΙΧΑ πληροφορηθεί τα τραγικά μαντάτα .

By the way, το ερέθισμα μου ήταν όταν γνώρισα ένα νέο παλληκάρι πριν από 4 μέρες όταν συναντηθήκαμε γιά να αγοράσω το tank bag που πουλούσε. Στην κουβέντα που κάναμε μού είπε το ατύχημα που είχε και σκοτώθηκε ο αδερφός του και είχα συγκλονιστεί.
    Το παλληκάρι ήταν ο Θάνος, ο αδερφός τού id12586.

Το ότι άνοιξα το θρεντ δεν έχει να κάνει με κάποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ατύχημα ούτε και κατήγγειλα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ άτομα ή φόρουμ.
    Προσωπικά δεν έχω με κανένα.
    Απόδειξη είναι ότι πρόσφατα σε άλλο θρεντ που είχα ανοίξει υπερασπίστηκα φόρουμ που με έχει μπανάρει.

Οι κάγκουρες ξέρουν οι ίδιοι ποιοί είναι και είναι και περήφανοι γι αυτό που κάνουν. Δεν κρύβονται.
    Αφού το θεωρούν μαγκιά, τί νόημα έχει η μαγκιά αν παραμείνει κρυφή και δεν επιδειχθεί ;

Απλά ΒΑΡΕΘΗΚΑ να βλέπω νέα παιδιά να φεύγουν έτσι άδικα.....

Μπορεί, όπως λες, την παραπάνω άποψη να την έγραψε ΜΟΝΟ ένας, αλλά τα τελευταία χρόνια την έχω δεί ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ.

Γι αυτό και την κατήγγειλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Ρε παιδιά , διαβάζω και ξαναδιαβάζω όλα τα ποστ και δεν μπορώ να καταλάβω ποίος ο λόγος αντιπαράθεσης μεταξύ macrozan και mikeG.
    Εκτιμώ και τους δυο (από αυτά που γράφουν ,δεν τους ξέρω προσωπικά).
    Ίσως , υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που δεν το γνωρίζω και δεν αποκαλύπτεται σε αυτό το thread…
    Πάντως , για κάποιον που δεν το ξέρει τον μπερδεύει αρκετά ( σε ένα τόσο σοβαρό θέμα).
    Μα δεν αντιπαρατείθεμαι, τουλάχιστον έτσι νιώθω & δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο μεταξύ μας.
    Απλά προσπαθώ να καταλάβω, τι διαφορετικό λέγεται από τους περισσότερους σε σχέση με το macrozan, που αποσκοπεί ο φίλος (τι περιμένει ίσως να διαβάσει), και προσωπικά αυτά που παράθεσα σε προηγούμενη απάντηση μου, με ενόχλησαν αρκετά μπορώ να πω.
    Αυτά τα ολίγα, συν το γεγονός ότι έφυγε ένας φίλος μας (από το forum) και για μένα τέτοιες στιγμές είναι στιγμές προσωπικής περισυλλογής και σεβασμού. Συν ότι το παλικάρι μας, δεν έφταιγε ούτε κυνήγησε τη τύχη του στο ελάχιστο, το φελέκι μου!

Macrozan, σβήσε π.μ

Macrozan, σβήσε π.μ

Μα δεν αντιπαρατείθεμαι, τουλάχιστον έτσι νιώθω & δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο μεταξύ μας.
    Απλά προσπαθώ να καταλάβω, τι διαφορετικό λέγεται από τους περισσότερους σε σχέση με το macrozan, που αποσκοπεί ο φίλος (τι περιμένει ίσως να διαβάσει), και προσωπικά αυτά που παράθεσα σε προηγούμενη απάντηση μου, με ενόχλησαν αρκετά μπορώ να πω.
    Αυτά τα ολίγα, συν το γεγονός ότι έφυγε ένας φίλος μας (από το forum) και για μένα τέτοιες στιγμές είναι στιγμές προσωπικής περισυλλογής και σεβασμού. Συν ότι το παλικάρι μας, δεν έφταιγε ούτε κυνήγησε τη τύχη του στο ελάχιστο, το φελέκι μου!
    ΟΚ …κατανοητό

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    ΟΚ …κατανοητό
    Κατανοητό δεν είναι ακριβώς γιατί μασάμε τα λόγια μας....

Απ΄την αρχή εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου, όχι για τις προτάσεις του macrozan που ακούγονται πολύ λογικές, όσο για την σκοπιμότητα τους.
    Το να λες έχω πρόβλημα με τα καγκουροφόρουμ ακούγεται λίγο παράδοξο καθώς οι ένα δύο τέτοιοι χώροι (αν υπάρχουν), δεν είναι φυσικά υπεύθυνα για τον χαμό των συναδέλφων και των τροχαίων γενικότερα. Το ποιοί είναι οι λόγοι αναφέρθηκαν στο thread από αρκετούς.
    Εκτός των άλλων το να αγνοείς ή να δέχεσαι ως φυσιολογικές τις πραγματικές αιτίες των τροχαίων και να ρίχνουμε όλο το ανάθεμα στα καγκουρό αγγίζει την φαιδρότητα.

Αφού λοιπόν το επιχείρημα καγκουροφόρουμ δεν περπατάει, αλλάζουμε τους ενόχους και τους κάνουμε κάγκουρες.
    Το ότι στο moto.gr δεν πολυσυχνάζουν τέτοιοι δεν έχει καμμία σημασία, αφού σκοπός δεν είναι η καταγγελία (που θα μπορούσε να γίνει στο εν λόγο φόρουμ) αλλά οι ανοιχτοί λογαριασμοί που συμπτωματικά έχει ο macrozan με κανα δυο μέλη (και του moto.gr και του άλλου φόρουμ) απ΄τη στιγμή που τους κατηγόρησε ότι πήραν κάποιο παλληκάρι στο λαιμό τους.

Για να βγει κάποιος να καταγγέλει κάτι τέτοιο απ΄τη στιγμή που δεν ήταν μπροστά, και να κατηγορεί τους φίλους του νεκρού ως ψεύτες θέλει κάτι παραπάνω απ΄τη μαρτυρία του μανάβη και τα 10 μέτρα ξύσιμο. Και προφανώς το moto.gr δεν είναι και ο χώρος που θα επιτρέψει το ξεκατίνιασμα (παλαιότερων διαφορών) πάνω απ΄τον τάφο ενός 28χρονου συναδέλφου.
    Αφού λοιπόν σβήσαμε μερικά επιθετικά ποστ και ρίξαμε μερικές προειδοποιήσεις, θεωρήσαμε ότι οι εκκλήσεις μας για σεβασμό στον νεκρό έπιασαν τόπο....μέχρι που δημιουργήθηκε το παρόν πασπαλισμένο με αφορισμούς και προτροπές να κάνουμε κάτι (που δεν έχει πει τι) για να σωθεί έστω και ένας νέος απ΄το κακό συναπάντημα.

Μακάρι να έχω μεταφράσει λάθος την σειρά των γεγονότων, αλλά επειδή άρχισε να δημιουργείται η λανθασμένη εντύπωση ότι το moto.gr επικροτεί τις καγκουριές ή αδιαφορεί για την ασφάλεια των συναδέλφων μοτοσυκλετιστών που θα περάσουν από ΄δω, ας μπουν (απ τη δική μου πλευρά τουλάχιστον) κάποια πράγματα στη θέση τους.

Το επίμαχο θέμα που ξεκινάει η κόντρα είναι αυτό...

-> BliTzeRR : Ούτε οι διδαχές μ΄αρέσουν ούτε τίποτα έχω να συμβουλέψω. Μιας και είσαι νέος στο άθλημα φρόντισε να κατέβεις απ΄το RR καλάμι γιατί reload κάνεις μόνο στο playstation.

byr0n
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δε μου αρέσει να ποστάρω σε τέτοια θέματα γιατί 99% τα γραφόμενα παρεξηγούνται. Όπως και έγινε. Τέτοια θέματα είναι για πρόσωπο-με-πρόσωπο συζητήσεις. Αλλά πρέπει να απαντήσω έστω σε αυτούς που με σχολίασαν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μόνο ασύ αγόρασες μηχανή με τον ιδρώτα σου?
    Και τι σε ενοχλεί να πάει κάποιος πιο σβέλτα από σένα?
    Σου κλέβει ποσοστό της μαγκιάς?
    Που ακριβώς υπονόησα κάτι τέτοιο? Κι εγώ κουλός είμαι, αλλά δεν έχω τέτοιες οπισθοδρομικές απόψεις. Δεν κυνηγάω ποτέ κανέναν, δεν κάνω επίδειξη σε κανέναν. Αλλά μου αρέσει να μαθαίνω.

Αν νομίζεις ότι η γρήγορη οδήγηση σε κάνει λιγότερο "αδερφή" είσαι βαθιά νυχτωμένος.
    Άραγε αφήνεις κάποιον πιο γρήγορο να σε περάσει ή τον κλείνεις από ντροπή?
    Δηλαδή εσύ που πας με 300 ξέρεις να οδηγάς κι οι άλλοι όχι?
    Ποιός στα'μαθε αυτά? Μήπως νομίζεις ότι ο δρόμος ανήκει στον πιο γρήγορο?
    Και ξανά. ΠΟΥ υπονόησα κάτι τέτοιο? Το ξέρεις ότι απλά λες πράγματα που ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ότι ΙΣΩΣ εννοούσα. Αλλά πέφτεις περίπου 125% έξω.

Και δυστυχώς, στους δημόσιους δρόμους κυκλοφορούν και εμπόδια για "άντρες" (κουτιά, μηχανές, πεζοί) που μπορεί να ανακόψουν τη χαμηλή πτήση μερικών.
    Ξέρω πολύ καλά τι κυκλοφορεί στους δρόμους. Που θες να καταλήξεις? Υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα σε όλο αυτό?

Έχω διαβάσει όλα τα ποστ απ'την αρχή. Κανένας δεν θίχτηκε όπως εσύ, ή πόσταρε τόσο επιθετικό ή εγωιστικό κείμενο. Γιατί? Θίχτηκαν οι κάγκουρες?
    Δε θίγομαι σε καμία περίπτωση. Απλά δε θέλω ακόμα μία "αστυνομία οδήγησης" στους δρόμους. Γιατί με τα μυαλά που κουβαλάτε εκεί θα καταλήξουμε.

Εντάξει ρε φίλε, είσαι κάγκουρας, 100% άντρας, και ο πιο γρήγορος.
    Δικαιώθηκες?
    Κάνω ότι δεν το είδα ποτέ αυτό. Ίσως βάλω τη 13χρονη αδερφή μου να απαντήσει το πρωί.

Η διαφορά ενός καλού πιλότου και ενός κάγκουρα είναι ότι ο καλός πιλότος ξέρει που να τρέξει και που να γκαζώσει με ασφάλεια.
    Εδώ συμφωνώ. Αν και σε όλους μας ξεφεύγει μια μαλακίτσα κάθε τόσο πιστεύω. Τουλάχιστον εγώ δεν είμαι πάντα 100% εγκρατής. Απέχω βέβαια μίλια ολόκληρα κι από τον πιλότο κι από τον κάγκουρα, αλλά θα δυσκολευτείτε να πειστείτε :P

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    χώρος πρέπει να υπάρχει για όλους θες δε θες και πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτά που γράφουμε και ΠΩΣ τα γράφουμε

Που είπα κάτι διαφορετικό? Το ποστ μου, με λίγα λόγια, έλεγε ότι οι δρόμοι είναι δημόσιοι, πάντα θα υπάρχουν οι επικίνδυνοι και καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι θα συναντάμε και τέτοιους κι όχι να καρφωνόμαστε σε σταθμευμένα οχήματα κάθε φορά και να κατηγορούμε τον "κάγκουρα σε χαμηλή πτήση".

Επίσης, κάποιοι αγόρασαν τη μοτοσυκλέτα τους για να πηγαίνουν για καφέ, άλλοι για να κάνουν σούζες και άλλοι για να τρέχουν και να στρίβουν. Αν ήθελα να πηγαίνω "κυρία" (και μην ακούσω πάλι παπαριές περί "γρήγορων" και "αντρών", δεν το λέω υποτιμητικά), θα έμενα στο αυτοκίνητο. Ή ακόμα καλύτερα σπίτι μου.

@byron: Μιλάς σωστά γενικά, σε παρακολουθώ. Με έχεις παρεξηγήσει (αναμενόμενο μάλλον, γιατί συνηθίζω να υπερβάλλω σε τέτοιους χώρους), αλλά δε θα κάτσω να δικαιολογηθώ. Κάποιοι με γνωρίζουν. Απλά μείνε σε αυτό. ΚΑΜΙΑ σχέση
    Life begins at 45°.

Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF