μου είπε 1500 του είπα 1300 γιατί πραγματικά τόσα έχω και θα τα βρούμε στα περίπου 1400. Ακόμα και έτσι και μιας που ψάχνω και κάτι μήνες είναι η πιο συμφέρουσα λύση. Νομίζω πως θα το πάρω και σε πολύ λίγο καιρό θα το έχω κάνει κούκλα!![]()
μου είπε 1500 του είπα 1300 γιατί πραγματικά τόσα έχω και θα τα βρούμε στα περίπου 1400. Ακόμα και έτσι και μιας που ψάχνω και κάτι μήνες είναι η πιο συμφέρουσα λύση. Νομίζω πως θα το πάρω και σε πολύ λίγο καιρό θα το έχω κάνει κούκλα!![]()
Καλημέρα και πάλι, τελικά δεν έκατσε η “δουλειά” η μηχανή δεν είχε ασφαλιστεί ποτέ κάτι που δε μου άρεσε και το άφησα έτσι το ζήτημα. Δυστυχώς λεφτά δεν περισσεύουν και στις εποχές μας δύσκολα κάποιος εμπιστεύεται για να μπορέσω να βάλω γραμμάτια. Όπως και να έχει συνεχίζω να ψάχνω αν και έχω απογοητευθεί κάπως. Αν είχα δουλειά σίγουρα θα έκανα κάποιον διακανονισμό μέσο τραπέζης, όπως και να έχει βλέπουμε
ps: ρώτησα σε μια έκθεση και μου είπαν για ένα γυμνό gs πως θέλουν 3500 !!! (No new φυσικά)
Είναι τραγικοί... το 2006 το είχανε προσφορά 4000 καινούριο..Αρχικά δημιουργήθηκε από skylaros
ps: ρώτησα σε μια έκθεση και μου είπαν για ένα γυμνό gs πως θέλουν 3500 !!! (No new φυσικά)
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Έτσι ακριβώς... το πολυαγαπημένο μας Gs είναι ένα πολύ τίμιο μηχανάκι αλλά όχι και 3500 τωρα...είπαμε ντάξει οτι θέλει ζητάει ο καθένας.
Από 1500-2500 βαριά βαριά και πολλά λεω, θα έδινα εγώ για ένα γυμνό μοντέλο σε πολύ καλή κατάσταση... τελευταία φορά που πουλήθηκε ηταν το 2006---μετα σταματησανε να το φερνουν...
αρα θα είναι τουλάχιστον 5ετίας στην καλύτερη περίπτωση..
ακομη με το gs παιδια ειμαι....θελω να το δωσω να παω σε κατι πιο μεγαλο αλλα δεν βλεπω φως...!!!!
απο την αλλη το εχω κριμα να το σκοτωσω αφου ακομα με εξυπηρετη και κανενα παραπονο δεν εχω!
το βλεπω να γερναμε παρεα .......
καλαματιανος
Κρίμα να το σκοτώσεις---κράτησε το για δεύτερο μηχανακι αν έχεις τη δυνατότητα κα πάρε και κανενα μεγαλύτερο. Προς τα πού κοιτάς? Κάτι για gsxr έλεγες---λοιπον φίλε gs 500 f κοιτα και για gsx 1400 αν θες να μεινεις σε γυμνό--είναι πολύ αστερι και σε μεταχειρισμενο βρίσκεις σε καλη τιμή--και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν τα πήραν τπτ πιτσιρικάδες αυτα τα μοντέλα για να τα βεβηλώσουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
ακομη με το gs παιδια ειμαι....θελω να το δωσω να παω σε κατι πιο μεγαλο αλλα δεν βλεπω φως...!!!!
απο την αλλη το εχω κριμα να το σκοτωσω αφου ακομα με εξυπηρετη και κανενα παραπονο δεν εχω!
το βλεπω να γερναμε παρεα .......
Και γω εχω μεινει με το Gs και δεν με βλέπω να το δίνω--αν μπορέσω θα πάρω κατι αλλο στο μελλον αλλα αυτό δεν θα το σκοτώσω--το πολύ πολύ να μείνει στην αποθηκη και να κάνει παρέα με ενα παλιο sachs...
![]()
![]()
![]()
σε cbf 1000 η 600 λεω να παω....η σε κανα φειζερ η σε κανα Ζ 750 .Οπωσδηποτε ομως σε στριτ και τουριστ με ABS και μετα του 2007 μοντελο....
τα ss αποτι καταλαβα και λογω ηληκιας για να κανω ταξιδακι 400 + 400 θα ειναι κουραστικα!
δεν θελω να παω σε ον οφ γιατι θα το κυκλοφορω και εντος αθηνας και ειναι κουραστικα.
θελω παντως 100 αλογακια ...
δεν θελω να κρατησω και το gs γιατι η γυναικα θα με σκοτωση!εχω ηδει κανα 5 μοτο και πληρωνω καθε χρονο τελη τζαμπα!
τα μπαντιτ ειναι φθηνα βλεπω ,ισως παω και προς τα εκει αλλα μου λενε καινε πανω απο τα 140 τον κολο τους!
θα δουμαι.....
καλαματιανος
Παίδες μια ερώτηση, στο wikipedia γράφει ότι το gs μέχρι το '96 ήταν με 52 άλογα και από το '97 και μετά με 47.Είναι όντως έτσι;Και αν ναι, επί του πρακτέου φένεται η διαφορά;
Αρχικά δημιουργήθηκε από havales
Παίδες μια ερώτηση, στο wikipedia γράφει ότι το gs μέχρι το '96 ήταν με 52 άλογα και από το '97 και μετά με 47.Είναι όντως έτσι;Και αν ναι, επί του πρακτέου φένεται η διαφορά;
48 αλογα.τωρα ποσα στο τροχο δεν ξερω....ελπιζω κανα 42!
καλαματιανος
φιλε δυναμομετρημενα 42 αλλα με φιλτρο και το κιτ της dynojet, αλλιως γυρω στα 36. παντα σε δυναμομετρο βεβαια. Ισως και με εξατμιση να ανεβαινει και αλλο.
δλδ. αν βρουμε 2 μεταχειρισμενα προ και μετα το '96, πανω-κατω τα ιδια σε εξωτερικη κατασταση και "χιλιομετρικα" και σε κοντινες τιμες μεταξυ τους, να προτιμησουμε το παλιοτερο;Υστερει σε τιποτε αλλο το παλιοτερο εκτος της ηλικιας του; μηπως ας πουμε για π.χ. το νεοτερο ειναι καλυτερα στημενο;
Δες και δω http://www.suzukicycles.org/All-Suzu...ki_models.html
Τα ιδια φαινονται να είναι πριν και μετα 1996. Αλλαζει αρκετα το 2002, με μεγαλυτερο τεποζιτο, αλλη σελα, πλαστικα.
Προτίμησε όποιο σου αρεσει πιο πολυ. Τα άλογα τα βρισκεις αμα θες, όπως είπς και ο VOLK, και με το παραπάνω. Ετσι κι αλλιως, σε αυτό το μηχανακι, 5 άλογα πάνω, 5 κατω, το ιδιο είναι περίπου.
Έχει τόσο χαρακτηρα το μηχανακι που δεν τα χρειαζεται τα άλογα :rotflmao: :rotflmao:
Αντε τσίμπα ενα gs και βαλε και μια φότο να το χαρουμε
Και να ξερεις. Αν το πας πολυ στρωτα θα δεις απιστευτα χαμηλες καταναλώσεις.
![]()
![]()
λοιπον χαιρετω μετα απο καποιο καιρο ξαναποσταρω εχουμε και λεμε 60000 χλμ πια
καθολου βαλβιδες ακομα ,το γιαλακι της τρομπας του μπροστινου τοκανε και σε μενα το προλαβα επικαλυπτωντας το με φλατζοκολα
μια διαροη λαδιου μαλλον απο τον τεντωτηρα της καδενας το αφηνω για το μελλον
η τσιμουχα του λεβιε ταχυτητων μετα απο 4 αλλαγες το παρατησα ετσι και αλλιως χανει ελαχιστο λερωνει ομως το παπουτσι
προσοχη στην πισω δαγκανα κατα την αλλαγη στα τακακια τα δυο πιρακια που τα συγκρατουνε σκουριαζουνε και ειναι ζορι να βγουνε
αυτα![]()
"Η επιτυχία είναι κατά 99% αποτυχία." Soichiro Honda ( 1906-1991 , Ιάπων επιχειρηματίας)
γεια σας παιδια και απο μένα-- να ειστε καλά πάντα.
εφτασα τα 70.000 χλμ---φετος το χειμωνα το πιο πολύ ζορι το τραβηξε το παπι, ελέω και τιμής βενζίνης, όχι οτι το gs ειναι κανένα βενζινοβόρο αλλά το παπί ειναι ένα επιπεδο κάτω σε κατανάλωση...
φιλε lef50 αυτα που περιγραφεις τα εχω παρατηρησει και γω--ειναι σαν κλασσικα θέματα ας πουμε...
Κατι που βοηθησε πολύ τη μηχανη ειναι το διακοπτακι που εβαλα που κλεινω τα φωτα όποτε θελω(κυρίως όταν ειναι να βαλω μπρος) και η μπαταρια gel. Eτσι για πρωτη φορα φετος δεν ειχα σοβαρα προβληματα στις εκκινήσεις το χειμωνα....
Τα λεμε παιδιά. Γεια σας!!!
υ.γ
φιλε Gs500f που είσαι ολα καλα?
Παιδιά έχω ένα θεματάκι με την GS μου. Άρχισε ξαφνικά να κάνει θόρυβο από τον κινητήρα και το πήγα κατευθείαν σε συνεργείο. Ο μάστορας την άνοιξε και είδε πως το βολάν καταστράφηκε. Ξέρει κανείς τι τύπος βολάν μπορεί να μπει γιατί δεν βρίσκω κάτι για το συγκεκριμένο μοντέλο και καινούριο βγαίνει αρκετά ακριβό. Γίνεται να μπει βολάν άλλης μηχανής ή δέχεται ένα συγκεκριμένο? Είμαι υπόχρεος σε οποιον μπορεί να με βοηθήσει με οποιαδήποτε πληροφορία. THANKS...