Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
μπεεεεε-μπεεεεε-μπεεεεε![]()
![]()
Γαβ γαβ γαβ ?![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
μπεεεεε-μπεεεεε-μπεεεεε![]()
![]()
Γαβ γαβ γαβ ?![]()
![]()
![]()
![]()
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
Εσείς που παρακολουθείτε τις σεξελίξεις,
όταν πάρει απόφαση η ΚΤΜ και βγάλει κανά μηχανάκι της προκοπής,
κάντε ένα κόπο να το αναρτήσετε εδώ στο φόρουμ να το μάθουμε και οι υπόλοιποι.
Όχι τίποτε άλλο, παρά για να προλάβουμε.
Α ρε SVX τι μου θύμισες...
O tempora, o mores...
Έλα Μπιλάκο, πάμε βολτίτσα! 11-12 χρονών ο Μπιλάκος, ανέβαινε στην CB400 του ξάδερφου, άιντε Κηφισιά για παγωτάκι... Ο ξάδερφος πάντα κύριος, πάντα προσεκτικός...
Η CB ΠΑΝΤΑ γυάλιζε πάντα περισσότερο από το μάτι του όταν έβλεπε κανά νινί...
Πηγαίναμε στο χωριό κοντά στο Καρπενήσι το καλοκαίρι...
Έλα Μπιλάκο, πάμε στη βρύση!
Πήδαγε ο Μπιλάκος πανευτυχής πάνω στην XL185 του ξάδερφου, βούταγε και από ένα μεγάλο παγούρι στο κάθε χέρι, άιντε στη βρύση, παγωμένο νεράκι, στάση στην πλατεία του χωριού, βανίλια υποβρύχιο μέχρι να κάνει ο ξάδερφος δυο τσιγάρα, πάλι σπίτι...
Του Μπιλάκου όμως του άρεσε πολύ αυτή η ρημάδα η "cross"!!!![]()
Ωραία η CB, αλλά δεν ανέβαινε τον κατσικόδρομο, ούτε πήγαινε βόλτα στ'αλώνια ούτε πήγαινε Ανατολική-Δυτική Φραγκίστα χωρίς να πατήσει άσφαλτο...
Ωραία χρόνια...![]()
Μετά ο κολλητός αγόρασε 50άρι παπάκι... Ε ρε γλέντια... Ώρες και ώρες πάνω του, που δεν μας πήγε το ρημάδι το Χόνδα! Όταν δε το έκανε και 72σεσε... Τι Ωροποί, τι Λουτράκια, τι Κόρινθοι...
Είχε σέλα άνετη το Χονδάκι? ΟΧΙ.
Πάει το παπί... ακολούθησε XL250R... Οι Ωροποί και οι Κόρινθοι αντικαταστάθηκαν με Καλαμάτες, Λαμίες κ.λ.π. Μισή-μισή βενζίνη πάντα... Είχε κραδασμούς το Χονδάκι? ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ.
Ο ψηλός με το RD350... Ανέβα ρε Μπίλλη... Άσε, θα πάω με τα πόδια...![]()
Ανέβα ρε, μη μασάς... Ανέβαινε ο δύσμοιρος, να'σου τα δάκρυα... όχι χαράς... ούτε λύπης...
8 στους 10 κολλητούς είχαν μηχανές... Από μικρός πάνω στις μηχανές των φίλων του για χιλιάδες χιλιόμετρα, έμαθε πολλά πράγματα πριν ακόμα πάρει την πρώτη του μηχανή, και το κυριότερο από όλα... Οδική συμπεριφορά... Είδε φίλους να πέφτουν, να κάνουν το ένα, το άλλο... Έμαθε να κινείται στην Αθήνα και έξω με ασφάλεια...
Αποχαιρέτησε για πάντα τον ψηλό με το RD...
Τον Μήτσο με το Καβασάκι το 750...
Μετά ο Μπιλάκος αγόρασε τη μηχανή των ονείρων του...
Honda XR500R, 1984 μοντέλο...![]()
Την κράτησε 14 χρόνια, αν και την αγόρασε σαν ΜΚΛΣ, με παρωπίδες, χωρίς να ελέγξει τίποτα...
Το 500ρι είχει φάει ΑΓΡΙΟ σκίσιμο... Για τον Μπίλλη ήταν θεικό...
Μπούκωνε, έβηχε, έσβηνε, δεν έπαιρνε... Ο τύπος τίποτα... το συγχωρούσε το μωρό...
Εκεί ήταν που έμαθε τι μπορεί να προκαλέσει σε μιά μηχανή ο συνδυασμός "κακή χρήση-κακή συντήρηση". Τα'σκαγε ο κακομοίρης στα μαστόρια τα πεντοχίλιαρα σαν να'ταν πετσετάκια...
Αλλά ήταν ευτυχισμένος... Είχε αυτό που αγαπούσε και το πλήρωνε...
Μέχρι Λάρισα, Καρπενήσι είχε φτάσει ο αθεόφοβος καβαλώντας στην Εθνική με 100 γιατί με παραπάνω το XR πήγαινε να απογειωθεί... Αλλά δεν τον πείραζε... Το απολάμβανε...
Γιατί καβαλούσε αυτό που γούσταρε...
Δεν ψάχτηκε ποτέ για στροφιλίκια, 200άρες + , φανάρια...
Όχι γιατί προσπάθησε και δεν μπόρεσε...
Γιατί ήταν επιλογή του.
Όταν παντρεύτηκε, η σύζυγος δήλωσε... "Αν θες να ξανανέβω σε μηχανή να πάρεις άλλη !!!"
Την πούλησε (μάλλον την χάρισε) με δάκρυα ο δικός μας, σε άτομο που έχωσε λεφτά και μεράκι και την έκανε του κουτιού... γιατί ψιλοβαρέθηκε να τα σκάει... και γιατί η σύζυγος είχε δίκιο... και από θέμα άνεσης και ασφάλειας...
Πέρασαν τρία χρόνια... Τα δύο κυκλοφορούσε με ένα παπί...
Έπρεπε να πάρει μηχανή...
Δύο χρόνια ψαχνόταν στις εκθέσεις, διάβαζε, έγραφε, μίλαγε...
Μέχρι που πήρε την XT660R... Ρε πστμ... Λες και την είχαν σχεδιάσει για αυτόν...
Έρωτας με την πρώτη ματιά...
Μπορούσε να κινηθεί στην πόλη με την ίδια ευκολία όπως την XR...
Απέραντα πιο άνετη από την XR...
Σκασίλα του για τη ζέστη. Υδρόψυκτη. Σκασίλα του για τα κρύα πρωινά. Μίζα.
Σκασίλα του για τα συνεργεία. Ολοκαίνουργια Yamaha, με ότι σημαίνει αυτό...
Μπορεί και πάει Εθνική με 130-140 χωρίς την ταυτότητα στο στόμα. Σταθερή, χωρίς κραδασμούς.
'Εφτασε μέχρι Ρουμανία χωρίς προβλήματα απολαμβάνοντας κάθε χλμ.
Έκανε 26000χλμ σε ένα χρόνο ο πορωμένος.
Μέχρι που τον χτύπησαν. Εντάξει, συμβαίνουν κι αυτά...
Και του λένε τώρα για κραδασμούς, ότι τα ΧΤ είναι για την πόλη μόνο, αν θες να πας Λαμία να πάρεις Βαραντέρο, ψοφίμι κι έτσι, δεν ξέρει από μηχανές...
Ας λένε ότι θέλουν, ίσως αυτός ξέρει κάτι παραπάνω.
Οι εμπειρίες δεν αγοράζονται σαν τα κυβικά. Κερδίζονται με ώρες πάνω στη σέλα...
+660 στους μάγκες που ακούνε την καρδιά τους και αγοράζουν αυτό που γουστάρουν!!!
Όταν πάρω επιτέλους την μπλε καλλονή μου, θα κανονίσω βολτίτσα με όλα τα φιλαράκια που γουστάρουν να βολτάρουν με τον Αρχι-Κουλαδο-Σαλίγκαρο του ΜΟΤΟ.GR !!!
Να'στε όλοι καλά ρε μάγκες !!!
[Gay alert on]
Σας αγαπάω, και γουστάρω πολύ που'μαι 'δώ!!
[Gay alert off]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
O tempora, o mores...
:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπίλαρε όλα για πάρτη σου και τα κτήματα και τα αισθήματα γιατί είσαι αληθινός και εκφράζεις τους (λίγους) αληθινούς αυτού του φόρουμ.
Να'σαι πάντα καλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Splendit party, isn't it ..???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ήρθαμε σε τούτο το πάρτυ γιατί στο διπλανό κάνανε στριφτές πίπες.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Splendit party, isn't it ..???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
[B]Α ρε SVX τι μου θύμισες...
O tempora, o mores...
Πω,πω ρε φιλαρακι.
Στην αρχη μου αρεσε, μετα αρχισα να δακρυζω και στο τελος σχεδον κοιμηθηκα.:
Αντε φτιαξε το κουκουναρι σου να παμε καμια τσαρκα καλοκαιριατικα:o
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
+ άλλες τόσες από μένα, είσ'ωραίος Μπιλ !Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Μπίλαρε όλα για πάρτη σου και τα κτήματα και τα αισθήματα γιατί είσαι αληθινός και εκφράζεις τους (λίγους) αληθινούς αυτού του φόρουμ.
Να'σαι πάντα καλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ διαβάζεις κρυφά ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ήρθαμε σε τούτο το πάρτυ γιατί στο διπλανό κάνανε στριφτές πίπες.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
άμα δεν είναι στριφτή, δε λέει μία...
@χτβίλλυ: +τα πάντα όλα
Να προσθέσω κάτι στον Μπίλλυ ................
Εκείνο το C 50 ........... το πρώτο μηχανάκι .............. πρόπερσυ μου το κλέψανε![]()
![]()
![]()
Το ηλίθιο χαμόγελο που μου χάρισε όταν το πήρα, κανένα CBR, SS900 ή και Hayabusa δεν μου το χάρισε !!!![]()
![]()
![]()
Σε πιστεύω 100%.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Να προσθέσω κάτι στον Μπίλλυ ................
Εκείνο το C 50 ........... το πρώτο μηχανάκι .............. πρόπερσυ μου το κλέψανε![]()
![]()
![]()
Το ηλίθιο χαμόγελο που μου χάρισε όταν το πήρα, κανένα CBR, SS900 ή και Hayabusa δεν μου το χάρισε !!!![]()
![]()
![]()
Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται ποτέ !!![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
O tempora, o mores...
Έλα Μπιλάκο, πάμε βολτίτσα! ........
Όλα αυτά για να δικαιολογήσεις την επιλογή σου να πάρεις ΧΤ; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όλοι μας κάναμε λάθημ δεν ειναι κακό να το αποδεχτούμε.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ναι.. Και τα ΚΤΜ γ@μούν!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
emena re me peise...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όλα αυτά για να δικαιολογήσεις την επιλογή σου να πάρεις ΧΤ; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όλοι μας κάναμε λάθημ δεν ειναι κακό να το αποδεχτούμε.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ναι.. Και τα ΚΤΜ γ@μούν!![]()
xt tha paro..
:rotflmao::rotflmao:
![]()