Σελίδα 12 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 256

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙ

Παλαιό μέλος
    Σε είδα τελευταια στιγμη καλο μου περιστέρι, φρεναρα (αρτσούμπαλα), έπεσα, τσακίστηκα!! Απολογισμός : ολικη ρίξη έσω πλάγιου χιαστού, μάλλον και μηνίσκος σπασμένος. Η μηχανή κάτι φλασάκια σπάσανε , κάτι ποδόφρενα στραβώσανε, κάτι τιμόνια και βλέπουμε. Α μην ξεχάσω και το κράνος off (για πέταμα ) αφού εσκασα πάνω σε παρκαρισμένο , εγώ και όχι η μηχανή!! Τες πα αν είσαι κουλός και άτυχος όπως εγω μια χαρα!!!!! Αντε στην υγεία μας!!!!!!!!

ΥΓ Την επομενη φορα κολοπουλο θα σε πατήσω και ας έχεις το μέγεθος γριας με καροτσάκι λαικής!!!!!!

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Ε αυτό ομολογώ ότι δεν το είχα ξαναδεί: χθες το βράδυ στο Περιστέρι, κοντά στο μετρό του Αγ. Αντωνίου, μεσήλικας Ελληνάρας με mega scooter (Κράνος..? Εξοπλισμός..? Μα σας παρακαλώ....) με τσάντες που κρέμονταν από παντού, και την κορη του ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ SCOOTER, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Κ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ...

Μπράβο αγόρι μου, μπράβο υπεύθηνε πατέρα.....:a31:

:a015:

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

...

σε ειδα μαλακα πατέρα με το μαύρο TDM στο φανάρι του φιξ,κλασικα ξεκράνωτος με το κοριτσάκι στο ντεπόζιτο να φεύγεις λες και ήσουν σε ντράγκστερ...μαλάκα...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Έχω και καλύτερο, ο μπαμπάς οδηγός, η μαμά πίσω, το παιδί (περίπου 7 χρονών) μπροστά από τον μπαμπά ανάμεσά σ’ αυτόν και το τιμόνι και το μωρό ανάμεσα στο μπαμπά και τη μαμά

O "δικός μου" με το GS σήμερα το πρωί στην Ελ. Βενιζέλου από Ηρώων Πολυτεχνείου προς Αγορά είχε το παιδάκι του σαρδελοποιημένο ανάμεσα σε αυτόν και τη γυναίκα του. Το παιδάκι ήταν εντάξει, φορούσε το κράνος του μπαμπά και είχε από το βάρος το κεφαλάκι του κρεμάσει τελείως στο πλάι ενώ και οι δυο γονείς προφανώς ξεκράνωτοι.
    Κάποτε υπήρχαν μπλόκα αριστερά-δεξιά στην πόλη και όλοι μυστηριωδώς πηγαίνανε προβλεπόμενοι και σαν τις όσιες παρθένες. Εδώ και μερικά χρόνια έχουν αποτρελαθεί-αποθρασυνθεί όλοι!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σε είδα Μ@λάκα καράβλαχε εχθές το βράδυ στην Καλαμαριά, που πέρασες το STOP με 1000 και καρφώθηκες στην πινακίδα στη διαχωριστική νησίδα στη Χιλής. Ευτυχώς που σταμάτησες στην πινακίδα, αλλιώς θα σταματούσες πάνω μου. Και ευτυχώς που εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανένας γιατί θα τον σκότωνες.
    Και όταν βγήκες καραμ@λάκα από το αμάξι σου, το μόνο που σε ένοιαξε ήταν οι γρατζουνιές στις λαμαρίνες σου. Και δεν μου ζήτησες συγνώμη που μου έκοψες τα ήπατα. Και ούτε που με ευχαρίστησες που σταμάτησα να δω εάν εσύ ζώο και ο συνοδηγός σου είστε καλά.
    I would rather make history than read about it.

Σε ειδα φιλε με το GLX 1400 στα διοδια Μαλγαρων για Αθηνα να μου κανεις νοημα να παμε παρεα.
    Αν και μπορουσες να πας λιγο γρηγοροτερα απολαυσα την παρεα σου μεχρι την στροφη Λιτοχωρου.
    Νασαι καλα, καλο δρομο και παντα συναδελφικος και αλτρουιστης!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    http://troktiko.blogspot.com/2009/10...post_4576.html

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟ ... ακους εκει με κοκκινο ... δεν πας να πεταξεις καμια καρεκλα στο ΟΑΚΑ καλυτερα πιο ακινδυνο σπορ ειναι.

Προσοχη ολοι παιδες δεν υπαρχουν κοκκινα φαναρια πουθενα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Σαλταρισμενο μελος Το avatar του/της MILT1964
    Κορυφαιος πατερας στον Αη Γιαννη στο Πηλιο πανω σε παπι (αν θυμαμαι καλα) να κρατα σχεδον νεογεννητο βρεφος στο προτεταμενο αριστερο του χερι σαν παγωτο και να το μοστραρει πανω κατω στην παραλια.

Ειτε μονος του το εκανε, ειτε η γυναικα του ηταν τεμαχισμενη στην καταψυξη και δεν μπορουσε να του βαλει δυο γραμμαρια μυαλο στην σοφιτα.

Να μην εχω πανω μου την φωτογραφικη...
    Παντα τετοια μεγαλε.
    Αντε και αμα μεγαλωσει και βαρυνει το μωρο θα βρεις εσυ παλι καπου να το βολεψεις.
    Shit happens

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Σχεδόν καθημερινά οι ίδιες και οι ίδιες εικόνες πάντα Εχει παραγίνει η μαλακία από κάποιους πατεράδες του κώλου πραγματικά που προκαλούν με την συμπεριφορά τους!!! Και από την άλλη βλέπεις τα γ@μημένα στρουμφάκια να γράφουν για παρκάρισμα αντί να πιάσουν κάποια από αυτά τα αμόρφωτα δίποδα - δεν τους λέω ζώα γιατί τα ζώα απέναντι στα μικρά τους είναι παράδειγμα προς μίμηση- και όχι μόνο να τους πάρουν το δίπλωμα αλλά και να τους κατάσχουν το όχημα εκείνη τη στιγμή!!!Γιατί τελικά σε τέτοια άτομα μόνο τη ζημιά στην τσέπη τους καταλαβαίνουν τα υπόλοιπα ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ τα έχουν γραμμένα κανονικά εκεί που ξέρουμε όλοι μας!!!
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Σήμερα που έβρεχε....

Δε σας είδα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σε ειδα χοντρέ σκ@τοφλωρε με το v-strom το χίλια, το μεσημέρι στη σούτσου και ενώ ήταν πήχτρα και γλυστρούσε και ήδη προσπαθούσαμε να πάμε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα σιγά σιγά χωρίς να τσακιστούμε, να χώνεσαι για να μας περάσεις και να περνας στο τέλος!!, λες και ήσουνα ο rossi που προσπερνούσες τον stoner στη στροφή. Βασικά πρέπει οι αντιπροσωπείες όταν πας να αγοράσεις μηχανή να κοβουν φάτσα και μετά να σου δίνουν το ανάλογο όχημα και όχι αυτό που θες, αυτουνού θα του δίνανε κανά γάιδαρο για να ταιριάξουνε.

Ωραια που είναι όταν λείπουν οι εποχικοί..
    Υπάρχουν 2 ειδών μοτοσυκλετιστές. Αυτοί που έπεσαν, κι αυτοί που θα πέσουν..

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimitas
    Σε ειδα χοντρέ σκ@τοφλωρε με το v-strom το χίλια, το μεσημέρι στη σούτσου και ενώ ήταν πήχτρα και γλυστρούσε και ήδη προσπαθούσαμε να πάμε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα σιγά σιγά χωρίς να τσακιστούμε, να χώνεσαι για να μας περάσεις και να περνας στο τέλος!!, λες και ήσουνα ο rossi που προσπερνούσες τον stoner στη στροφή. Βασικά πρέπει οι αντιπροσωπείες όταν πας να αγοράσεις μηχανή να κοβουν φάτσα και μετά να σου δίνουν το ανάλογο όχημα και όχι αυτό που θες, αυτουνού θα του δίνανε κανά γάιδαρο για να ταιριάξουνε.
    Δηλαδή και εγώ που είμαι χοντρός πρέπει να παραδόσω τα κλειδιά του Hayabusa και να πάρω γάϊδαρο ;;;
    Κοίτα τι μαθαίνει κανείς ...........
    Και δε μας λες και κάτι άλλο ........ μήπως να πεθάνω κιόλας, να μην σου ασχημίζω τη θέα ;;;

Εχεις κάθε δικαίομα να σχολιάσεις τον τρόπο που κάποιος οδηγεί .......... τα υπόλοιπα σχόλιά σου είναι το λιγότερο ΆΠΡΕΠΑ ......... για να μην πω τίποτα χειρότερο ........

Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να ξαναδιαβάσεις το ποστ σου και να το διορθώσεις ......... και μια συγγνώμη δεν θα έβλαπτε ............... όχι μόνο σε εμένα ........... έχει κι άλλους χοντρους το φόρουμ !!!

Σαλταρισμενο μελος Το avatar του/της MILT1964
    Σε ειδα πουτανας γιε ξεκινωνας απο το φαναρι να στριβεις στη Χασιας πεμπτο αυτοκινητο με κοκκινο και να ερχεσαι με θρασος κατα πανω μου μη σου χαλασει ο τσαμπουκας.

Χουνταϊ κουπε με μπλε ξενον και μαυρα τζαμια κλαϊν μαϊν, δεν λυπηθηκες για το μπουρδελο σου θα λυπηθεις εμενα που εβρεχε και καβαλουσα διτροχο;

Ανοιξες και το παραθυρο οταν εφαγες τα καντηλια σου και καποιο φθογγο αρθρωσες.
    Καμαρι εσυ.

Που να ηξερε η μανα σου τι εκανε οταν δεν ηξερε με ποιον σε εκανε...
    Shit happens

Σελίδα 12 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας