vidas εγγύηση για το drz...![]()
πάρε το drz κάνε μερικές βόλτες και τα ξαναλέμε ...... η τεχνολογία είναι για τους πολυ ψαγμένους ....
και αν μπείς στην μπρίζα (όπως εγώ μετά απο 2 χρόνια μαζί του) θα το κάνεις άπιαστο !!!
vidas εγγύηση για το drz...![]()
πάρε το drz κάνε μερικές βόλτες και τα ξαναλέμε ...... η τεχνολογία είναι για τους πολυ ψαγμένους ....
και αν μπείς στην μπρίζα (όπως εγώ μετά απο 2 χρόνια μαζί του) θα το κάνεις άπιαστο !!!
Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!
EΠΕΙΓΟΝ.Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις ποσα αμπερ τραβαει η μιζα απο το DRZ?Εβαλα μια καινουργια μπαταρια και την ξεφτελισε για πλακα.Πρωτου μου πειτε να ελενξω για διαρροες,χαλασμενα δυναμο κτλ ολα τα εχουμε ελενξει με το πολυμετρο και δεν τιθεται θεμα προβληματος μοτοσυκλετας αλλα μπαταριας.
Ο ηλεκτρολογος που μου πουλησε την μπαταρια λεει οτι ειναι 7ah αλλα εγω ειδα οτι με παρατεταμενη μιζια η μπαταρια χανει ολη την ενεργεια της.Το βιβλιο καταστευαστη που εχω λεει 6ah το cd που αγορασα απο ιντερνετ λεει 6,5ah και η μπαταρια τελικα που ηταν 7 βγηκε off.Ολοι μου λενε βαλε 9 να χεις το κεφαλι σου ησυχο αλλα στο μεγεθος (διαστασεις) που ειναι η δικια μας μπαταριαο ηλεκτρολογος λεει οτι υπαρχει μονο μεχρι 7.Μηπως με λεει παπαριες?
Εαν ξερεις κανεις ας μου πει.
Εχω την εντύπωση ότι το DRZ χρειάζεται συγκεκριμένου τύπου μπαταρία...
Ψάξε λίγο στο φόρουμ...
Μια χαρά φαίνεται η μπαταρία για το DRZ. Όλα τα 400-450 αντίστοιχα μοντέλα τέτοιες φοράνε. 6Ah είναι αρκετά για 400cc χωρίς ιδιαίτερη συμπίεση.
Αλλού θα έχεις πρόβλημα.
-Παίρνει μπροστα καθόλου?
-Με καλώδια παίρνει?
ΥΓ. Το DRZ θέλει πολύ συγκεκριμένη μπαταρία για να δουλεύει σωστά και να μην καιει πηνια αν θυμάμαι καλά αλλά φυσικά και παιρνει μπροστά με ότι τύπο μπαταρία κι αν του βάλεις.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Κλειστού τύπου GEL, & όχι με υγρά, αν αυτό εννοείςΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Εχω την εντύπωση ότι το DRZ χρειάζεται συγκεκριμένου τύπου μπαταρία...
Ψάξε λίγο στο φόρουμ...![]()
παιδια...σας ειπα και πριν ολα τα εχουμε ελενξει.Ας τα παρουμε απο την αρχη.Ειχα την προηγουμενη μπαταρια αλλα την ειχα ξεσκισει στο βουνο και το τελειωτικο χτυπημα ηταν που ξεχασα τον διακοπτη ανοιχτο και παρεδωσε εντελως.Εβαλα μια αλλη που πηρα απο ηλεκτρολογο αυτοκινητων.Με την εδωσε φορτισμενη αλλα μιζια με την μιζια την εβλεπα να πεφτει η δυναμη της.Υστερα και απο μερες ακινησιας ναι μεν ειχε ρευμα αλλα την μιζα δεν την γυρνουσε.
Αυτα μεχρι προχθες.
Προχθες πηγα στον ηλεκτρολογο τον λεω το προβλημα,μου την φορτιζει μια ολοκληρη ημερα και την επομενη μου την δινει και μου λεει φερε και το μηχανακι να το μετρησουμε με την μπαταρια επανω.Το πηγα και το μηχανακι εβγαζε 14,04volt (που σημαινει οτι φορτιζει την μπαταρια το μηχανακι).Αφου εκανα αρκετες βολτες πηγα σπιτι,εβγαλα τους πολους(ετσι με προτεινε ο ηλεκτρολογος) για να δουμε εαν η μπαταρια χανει ενεργεια απο μονη της.Την παρακολουθουσα με το πολυμετρο συνεχεια.
Χωρις τους πολους απο 13,5 που την αφησα ειχε πεσει στα 13,1volt μεσα σε καμια ωρα.Την συνδεσα την εβαλα να δουλεψει πανω στο μηχανακι και οταν το εσβησα επιασα 13,5 με τους πολους επανω και αρχισε παλι να πεφτει στα 13,1.Ειπα να την δοκιμασω με την λογικη του enduro σε περιπτωσει που κολισεις η πεσεις.Συνεχομενες μιζιες δλδ.Πρωτου το κανω αυτο το μηχανακι ειχε δουλεψει σχεδον μιση ωρα συνεχεια και η μπαταρια υποτιθετε ηταν φουλ φορτισμενη απο τον ηλεκτρολογο.Ετσι με επιμονες μιζιες κτλ η μπαταρια βγηκε off κατι το οποιο το θεωρω απαραδεκτο για μαι καινουργια μπαταρια.
Το βραδυ εψαξα με εναν φιλο μαστορα μοτοσυκλετων για διαρροη αλλα το drz ειναι λιγο μυστηριο ως προς τον ελενχο διαροοων καθως με ολα τα καλωδια κλειναμε κυκλωμα.Ετσι η τελευταια και ποιο σιγουρη λυση να βαλουμε αλλη μπαταρια απο ενα σκουτερ.
Εβαλα την μπαταρια απο σκουτερ (ανοιχτου τυπου μπαταρια),την συνδεσα προχειρα και αρχισα της συνεχομενες μιζιες και δεν υπηρχε κανενα προβλημα.Υστερα απο το δουλεμα την αφησα φορτισμενη στα 12,8 volt.Υστερα απο 12 ωρες με την μπαταρια πανω στην μοτοσυκλετα τα volt παρεμειναν 12,8 και με τις μιζιες που εριξα το πρωι δεν υπηρχε κανενα προβλημα.
Για αυτο αναρωτιεμαι,μηπως μου εδωσε λιγα αμπερορια μπαταριας,η η μπαταρια ηταν ηδη χαλασμενη.αααα να τονισω οτι οσο παιδεψα την προβληματικη μπαραρια η μια πλευρα της ζεστενοταν καμποσο,ακομα και με μια μιζια.
Ειπε θα μου δωσει αλλη απο δευτερα........
υ.γ.και παρεπτιπτοντως ο μαστορας φιλος μου,με προτεινε μπαταρια 9ah διοτι η συμπιεση ειναι μεγαλη.Και επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι το βιβλιο λεει 12v 21,6kv 6ah/10hr
και το cd να λεει 12volt 23,4kc 6,5ah.10hr????????????????
Kαι μια χαρη οποιος μπορει να με βοηιησει.Πειτε μου τον κωδικο της μπαταριας που φοραμε (οχι τα στοιχεια volt ah κτλ)Το κωδικο που αναγραφεται πανω στην μπαταρια και εαν εχετε να μου προτεινεται και καποια μαρκα.
Το Θαμπερτοκ την περιγραφει : BATTERY ASSY (12V,6AH) 33610-29F20
Ο κωδικος πρεπει 99,9999999% να ειναι ο ιδιος οπως της Σουζουκι .
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
Η μπαταρια σου τη γραφει επανω?Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Το Θαμπερτοκ την περιγραφει : BATTERY ASSY (12V,6AH) 33610-29F20
Ο κωδικος πρεπει 99,9999999% να ειναι ο ιδιος οπως της Σουζουκι .
Θα σου πω αυριο που θα τη δω , την εχω στη δουλεια δε την αφηνω στο σπιτι...
Παντως εχει την ιδια μπαταρια απο τον 12ό του '05 που κυκλοφορησε για πρωτη φορα , βεβαια ο πιο πολυ που εχει μεινει χωρις να το'χω βαλει μπρος ειναι κατι σαν 2 μερες , αντε μια φορα περσι τα Χριστουγεννα 3 μερες που εβρεχε και βαριομουνα να κανω το οτιδειποτε!
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
Ναι ρε φιλε,δες λιγο τους κωδικους κτλ,θα με βοηθουσες πολυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Θα σου πω αυριο που θα τη δω , την εχω στη δουλεια δε την αφηνω στο σπιτι...
Παντως εχει την ιδια μπαταρια απο τον 12ό του '05 που κυκλοφορησε για πρωτη φορα , βεβαια ο πιο πολυ που εχει μεινει χωρις να το'χω βαλει μπρος ειναι κατι σαν 2 μερες , αντε μια φορα περσι τα Χριστουγεννα 3 μερες που εβρεχε και βαριομουνα να κανω το οτιδειποτε!
Λίγα αμπερωρια δεν είναι τα 6-6,5 για ένα εντουρο 400. Όλα τέτοιες μπαταρίες έχουν. Εαν μπορείς βέβαια να τοποθετήσεις με κάποιον τροπο μεγαλύτερη, καλό είναι σε περίπτωση που κολλησεις κάπου στο βουνό.
Άρα σύμφωνα με αυτά που λες απλά η μπαταρία ήταν ελατωματικη. Συμβαίνει αρκετές φορές να είναι όλη η παρτιδα ελατωματικες. Εγώ την άλλη φορά αλλάξαμε 3 και ήταν όλες προβληματικές και ψάχναμε τζάμπα την διαρροή. Τελικά πήραμε την ίδια μπαταρία αλλά από άλλη παρτίδα και όλα οκ. Δες μην παθεις το ίδιο.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Φοβαμε οτι θα παθω το ιδιο....και μαλλον θα ψαξω αλλου για νεα μπαταριαΑρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Λίγα αμπερωρια δεν είναι τα 6-6,5 για ένα εντουρο 400. Όλα τέτοιες μπαταρίες έχουν. Εαν μπορείς βέβαια να τοποθετήσεις με κάποιον τροπο μεγαλύτερη, καλό είναι σε περίπτωση που κολλησεις κάπου στο βουνό.
Άρα σύμφωνα με αυτά που λες απλά η μπαταρία ήταν ελατωματικη. Συμβαίνει αρκετές φορές να είναι όλη η παρτιδα ελατωματικες. Εγώ την άλλη φορά αλλάξαμε 3 και ήταν όλες προβληματικές και ψάχναμε τζάμπα την διαρροή. Τελικά πήραμε την ίδια μπαταρία αλλά από άλλη παρτίδα και όλα οκ. Δες μην παθεις το ίδιο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ger_zoym
Ναι ρε φιλε,δες λιγο τους κωδικους κτλ,θα με βοηθουσες πολυ.
Για πες τι ακριβως θελεις απο κωδικους κτλ ?
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
καπου εχει με μεγαλα γραμματα τον κωδικο της μπαταριας .Παραδειγμα GT7B-4Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Για πες τι ακριβως θελεις απο κωδικους κτλ ?
Eσενα τη βραφει και εαν μπορεις να μου πεις και τη μαρκα ειναι....