Και για μένα που αποφάσιζα τόσα χρόνια φίλε μου πάλι άλλοι κανόνιζαν για μένα, απλώς συμβιβάστηκα στη ιδέα του ότι τίποτα δεν μπορώ ν'αλλάξω εκτός από κανάλια και τη συμμετοχή μέσω της απουσίας μου απ'όλο αυτό το πανηγύρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
όμως με "βόλτες στη φύση" που είπες πιο πάνω την ημέρα των εκλογών, αλλά και μετά, απλά αφήνεις κάποιους άλλους να αποφασίζουν για σένα. εκτός και αν αυτό θες.
Πάλι οι ίδιες φάτσες θα υπάρχουν στα κανάλια που δεν θα βλέπω ενώ όλοι εσείς που θα παλεύετε κάπου εκεί έξω για ένα καλύτερο αύριο θα είστε απλώς άφαντοι.
Ας μην έχω κανένα δικαίωμα να κρίνω, ας μπαίνω στη λακούβα κι ας κοντέψω να σκοτωθώ αφού είτε ψηφίσω είτε όχι ένα και το αυτό. Με τον εαυτό μου θα τα έχω καλά όμως κι αυτό για μένα είναι θησαυρός. Εγώ και η φύση μένουμε αφού το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο έχει δυστυχώς διαγραφεί από μέσα μου. Είτε είμαι σωστός είτε είμαι λάθος θα έχω αύθονο χρόνο να το σκεφτώ και μέχρι να κλείσει η επόμενη τετραετία έχει ο Θεός. Γιατί αυτές οι κυβερνήσεις δεν έχουν.
Πάντα φιλικά με όποιον κι αν συνομιλώ![]()