Σελίδα 12 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 565

Θέμα: Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου

Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
    όμως με "βόλτες στη φύση" που είπες πιο πάνω την ημέρα των εκλογών, αλλά και μετά, απλά αφήνεις κάποιους άλλους να αποφασίζουν για σένα. εκτός και αν αυτό θες.
    Και για μένα που αποφάσιζα τόσα χρόνια φίλε μου πάλι άλλοι κανόνιζαν για μένα, απλώς συμβιβάστηκα στη ιδέα του ότι τίποτα δεν μπορώ ν'αλλάξω εκτός από κανάλια και τη συμμετοχή μέσω της απουσίας μου απ'όλο αυτό το πανηγύρι.

Πάλι οι ίδιες φάτσες θα υπάρχουν στα κανάλια που δεν θα βλέπω ενώ όλοι εσείς που θα παλεύετε κάπου εκεί έξω για ένα καλύτερο αύριο θα είστε απλώς άφαντοι.

Ας μην έχω κανένα δικαίωμα να κρίνω, ας μπαίνω στη λακούβα κι ας κοντέψω να σκοτωθώ αφού είτε ψηφίσω είτε όχι ένα και το αυτό. Με τον εαυτό μου θα τα έχω καλά όμως κι αυτό για μένα είναι θησαυρός. Εγώ και η φύση μένουμε αφού το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο έχει δυστυχώς διαγραφεί από μέσα μου. Είτε είμαι σωστός είτε είμαι λάθος θα έχω αύθονο χρόνο να το σκεφτώ και μέχρι να κλείσει η επόμενη τετραετία έχει ο Θεός. Γιατί αυτές οι κυβερνήσεις δεν έχουν.

Πάντα φιλικά με όποιον κι αν συνομιλώ

αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να αλλάξει.
    πρέπει να ξεβολευτούμε.
    Κοντος ψαλμος αλληλουια....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    για μένα απλά είναι το κόμμα που βρίσκεται πιο κοντά στις αντιλήψεις μου απο τα άλλα.και δεν εννοώ οτι περιμένω ιδία οφέλη.
    εσύ τι προτείνεις?

γιατί αφορισμούς ακουω πολλούς αλλα προτάσεις? και δεν το λέω ειρωνικά.

τιποτα ρε φιλε....δεν εχω προτασεις...αν εσενα σε καλυπτει το ΠΑΣΟΚ ψηφισε το...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Τo μονο που ζηταω απο το Θεό, ειναι να βγουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ που να κοιταξουν λιγο περα απο

τις πισινες τους του και το καλο της αμοιρης αυτης χωρας.

υ.γ. σε αυτο συμμετεχουμε και εμεις με την ψηφο μας. οσοι ξερετε τετοιους Ανθρωπους ψηφιστε τους περα απο το μικροκομματικο συμφερον και...........

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    πωλειται tank bag μαυρο 30ltτης bagster gia transalp 650
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=52567[url]

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    τιποτα ρε φιλε....δεν εχω προτασεις...αν εσενα σε καλυπτει το ΠΑΣΟΚ ψηφισε το...

ΕΎΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παλαιό μέλος
    Εχω καποιες απορειες επειδη με τους κανονισμους της δημοκρατιας μας δε τα παω καλα αν μπορει καποιος ας βοηθησει...

1. Γιατι οι ακυροι και λευκοι ψηφοι πανε καπου τελικως??
    2. Γιατι δεν μπορω να ψηφισω ενα κομα ως κυβερνηση κι εναν βουλευτη απο αλλο κομα???Μπορει ο βουλευτης αυτος να με εκφραζει κι ας μη με εκφραζει το κομα του, η ο πολιτικος αρχηγος.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ΕΎΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    και η δικη σου ειναι ευκολη επιλογη και το χειροτερο ειναι οτι θα επηρεασει και εμενα...

αντε καλα κρασα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Εχω καποιες απορειες επειδη με τους κανονισμους της δημοκρατιας μας δε τα παω καλα αν μπορει καποιος ας βοηθησει...

1. Γιατι οι ακυροι και λευκοι ψηφοι πανε καπου τελικως??
    2. Γιατι δεν μπορω να ψηφισω ενα κομα ως κυβερνηση κι εναν βουλευτη απο αλλο κομα???Μπορει ο βουλευτης αυτος να με εκφραζει κι ας μη με εκφραζει το κομα του, η ο πολιτικος αρχηγος.
    Γιατί ποτέ κανένας δεν αντέδρασε αντεδρασε και δεν διεκδίκησε κάτι παρόμοιο φίλε μου.

Ένα άλλο ερώτημα είναι πώς μπορεί να σχηματίζεται κυβέρνηση με μόνο 40% και λιγότερο του λαού που θα κυβερνηθεί απο αυτήν την κυβέρνηση.

Αλλά η απάντηση είναι απλή. Κάποιοι έιτε παραδίνονται στη μοίρα τους αφού θεωρούν πως τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει και κάποιοι άλλοι αποκλείουν κάθε συζήτηση που δεν συμβαδίζει απόλυτα με τις δικές τους απόψεις(που βέβαια δεν είναι πάντα λάθος τακτική).

Ένα ερώτημα θέλω ακόμη προς τον el_hymador:

αν στο πρώτο μου post δεν ανέφερα την ιδιότητά μου τι απο αυτά που έγραψα και πίστεψέ με τα πιστεύω,σε ενόχλησε?
    και αν το πρόβλημα είναι καθαρά το που ανήκω είναι αρκετό για την επίθεση που δέχθηκα με πολλά ομολογώ ειρωνικά σχόλια απο σχεδόν όλους?

για μένα απλά είναι το κόμμα που βρίσκεται πιο κοντά στις αντιλήψεις μου απο τα άλλα.και δεν εννοώ οτι περιμένω ιδία οφέλη.
    εσύ τι προτείνεις?

γιατί αφορισμούς ακουω πολλούς αλλα προτάσεις? και δεν το λέω ειρωνικά.
    1.Να φορολογηθουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ ολοι οι μεγαλοκαρχαριες που ταιζουν τα δυο κομματα (καλοο??)
    2.Να υπαρξει αξιοκρατια στους διορισμους ΑΣΕΠ και γενικοτερα οπου υπαρχει μοριοδοτηση (πιο καλοοο??)
    3.Να προταθει - και φυσικα να εφαρμοστει - ενας αξιοπρεπης βασικος μισθος (900-1000 ευρω), και αναλογως μια κατωτατη αξιοπρεπης συνταξη(καλυτερο???).
    4.Να επιστραφουν στον λαο τα 27.000.000.000 ευρω (πολλα μηδενικα,γουσταρω), υπο την μορφη μετρητων στην μικρη-φτωχη ταξη, αποπληρωμη δανειων, κτλ...
    5.Φτανουν τα lexus, mercedes, volvo που κουβαλανε τα αφεντικα σας.Ενα prius (που ειναι 1.6 οικολογικο) σας χαλαει?
    6.Να κοπουν τα επιδοματα ενοικιου-κατοικιας, γραφειων, υπαλληλων, γραμματεων, κοστουμιων κτλ των αφεντικων σας.
    7.Να περασουν ΚΤΕΟ ολοι οι καθηγητες-δασκαλοι προκειμενου να αποδειξουν οτι εκτελουν λειτουργημα.
    .
    .
    .
    .
    .
    Ποσα θελεις ακομη??
    Θελεις κι αλλες ποτασεις?Εσυ μπορεις?

υ.γ. δεν σχολιασες τιποτα απο την πρωτη μου απαντηση στο πρωτο σου post, αντι αυτου απαντας με ενα γλυκαναλατο υφος, αφ'υψηλου, κλασικα πολιτικο - δεν μαλωνω με κανεναν και ειμαι ευγενικος.

χωρις παρεξηγηση, αλλα οπως ειπες συνηθισμενος εισαι.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Γιατί ποτέ κανένας δεν αντέδρασε αντεδρασε και δεν διεκδίκησε κάτι παρόμοιο φίλε μου.

Ένα άλλο ερώτημα είναι πώς μπορεί να σχηματίζεται κυβέρνηση με μόνο 40% και λιγότερο του λαού που θα κυβερνηθεί απο αυτήν την κυβέρνηση.

Αλλά η απάντηση είναι απλή. Κάποιοι έιτε παραδίνονται στη μοίρα τους αφού θεωρούν πως τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει και κάποιοι άλλοι αποκλείουν κάθε συζήτηση που δεν συμβαδίζει απόλυτα με τις δικές τους απόψεις(που βέβαια δεν είναι πάντα λάθος τακτική).

Ένα ερώτημα θέλω ακόμη προς τον el_hymador:

αν στο πρώτο μου post δεν ανέφερα την ιδιότητά μου τι απο αυτά που έγραψα και πίστεψέ με τα πιστεύω,σε ενόχλησε?
    και αν το πρόβλημα είναι καθαρά το που ανήκω είναι αρκετό για την επίθεση που δέχθηκα με πολλά ομολογώ ειρωνικά σχόλια απο σχεδόν όλους?

Συγγνώμη Ρε φίλε ….σε αυτά τα ερωτήματα σου πήρες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ από το…… ΠΑΣΟΚ ???

Πες μου ότι στις έδωσε και ο Σκανδαλιδης ….

Βρε , μπας και είσαι σε άλλο κόμμα…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά τι αντιμετώπιση περιμένεις δηλαδή φίλε μου?

Η δουλειά σου σε στιγματίζει δεν το καταλαβαίνεις αυτό?
    Πως θες να σε αντιμετωπίσουω δηλαδή οι συμφορουμίτες όταν ξέρουν (συμφωνα με αυτά που εσύ δήλωσες ) ότι:

1. Είσαι ένα μη παραγωγικό άτομο που ζει με τα λεφτά των φορολογουμένων, χωρίς να προσφέρει έργο στη χώρα.
    2. Προφανώς έχεις αυτη τη θέση λόγω μέσου.
    3. Είτε άμεσα είτε έμμεσα συμβάλεις στην διαιώνιση του ρουσφετιού. Γιατί ένα βουλευτικό γραφείο με 2 πράγματα καταπιάνεται. Να οργανώνει προεκλογικές καμπάνιες και να κάνει ρουσφέτια.

Φυσικά και έχει σημασία το τι κάνει κανεις for a living.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

old school gixxer Το avatar του/της alex14

και αν το πρόβλημα είναι καθαρά το που ανήκω ....
    Αυτο το "ανηκω" φιλε μου ειναι το προβλημα.
    Με αυτο το "ανηκω" δεν εισαι ελευθερος να δεις παραπερα

Φιλικα

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

...κι ερχεσαι ΕΣΥ ρε μεγαλε πασοκτζη (whatever, all shit is same) για να πεις για ευθυνη.
    Και ετοιμοι ειμαστε να αναλαβουμε , και μαγκες πρωτοι.

Χαίρομαι πραγματικά για αυτή σου τη γνώμη και γώ το ίδιο πιστεύω.

Επίσης μην ξεχνάς οτι το ΑΣΕΠ είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ όπως και τα ΚΕΠ καθώς και το ΕΣΥ.

Τώρα να αρχίσω να λέω τα αρνητικά που συνδέονται άμεσα με τα παραπάνω?
    Νομίζω πως τα ξέρεις.

Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις ποιος θα μπορούσε να μή συμφωνήσει μαζί σου.
    Ακόμη υπάρχει και επεργασμένη πρόταση για δημιουργία ομάδων αγροτών με τη βοήθεια του κράτους για να μπορούν οι παραγωγοί οχι μόνο να παράγουν αλλά και να εμπορεύονται τα προϊόντα τους καταργόντας σε μεγάλο βαθμό τους μεσάζοντες.
    Τώρα αυτά βέβαια είναι σχέδια. Μένει να τα δούμε και στη πράξη.

Κοίταξε όσο και δεν με πιστεύεις δεν θεωρώ τον εαυτό μου κομματόσκυλο γιατί και εγώ όπως πολλοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θυμόμαστε και θλιβόμαστε για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος τα οποία και ελπίζουμε(ίσως αφελώς) οτι δεν θα επαναληφθούν.
    Και προσωπικά σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ντραπώ να αναγνωρίσω το τωρινό μου λάθος να στηρίξω το ΠΑΣΟΚ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Αυτο το "ανηκω" φιλε μου ειναι το προβλημα.
    Με αυτο το "ανηκω" δεν εισαι ελευθερος να δεις παραπερα

Φιλικα

έχεις απόλυτο δίκιο εννοούσα τοκόμμα το οποίο υποστιρίζω.

Παλαιό μέλος
    Απο ομαδα τι εισαι???

Αυτο με τα κοματα μου μοιαζει σαν επιχειρηση...
    εμεις του πασοκ εμεις της νδ εμεις του συριζα εμεις του κκε εμεις του λαος εμεις του...
    βαζουμε μετα στο δημοσιο οποιους μας καπνισει(ξαναψηφησουν μας..) φτιαχνουμε τους δικους μας γιατι αυτοι μας εβγαλαν και υποστηριζουμε μονο τους δικους μας...

η μηπως ειναι επιχειρηση???

Τελικως αναρωτιεμαι χαζος ειναι αυτος που ελπιζει η αυτος που εχει παψει να ελπιζει???
    Εγω παντως ελπιζω ακομη...

Σελίδα 12 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣτΕ: Αντισυνταγματική η ψήφος των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές
    από Ichigo στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2011, 21:59
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2009, 06:32
  3. Στις εκλογες ψηφισα......
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 28